Första Advent :)

2009-11-29 13:28:24 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår kom Syster med familj och så hade vi adventsfika hemma hos mamma :) Och efter det blev det att lasta bilen full med alla mina grejjer och bege sig upp mot Fagersta! Tror vi var här hemma omkring 3-4 nångång. Och så var u min älskling sjuker när vi kom, hostig och dan stackarn, så han har legat med feber hela natten och har det fortfarande, jag blev lite rädd så vågade ej sova bredvid honom inatt, så han låg i den utbäddade bäddsoffan och jag smög in till sängen :) Låg och kikade på filmen Flickan som lekte med elden, tror jag den hette? Jag tyckte att Män som hatar kvinnor var rätt så bra, så den här är nog också helt ok :) men somnade mitt i den.

Idag är det ju första advent så de blir att sätta upp lite julstjärnor och sånt, mys! Annars blir det nog bara lugna gatan för min del, hjärtat ligger ju fastkletad i sängen och lär nog bli liggandes där hela dagen. Ne nu ska jag dricka mitt kaffe och bege mig mot Willys och handla lite stuff´s!

Ajust ja, idag är det exakt 1 år sedan jag och markus flyttade till denna lägenhet :) Så exakt ett år sedan vi lastade flyttlasset i Linkan och begav oss uppåt :) Det är helt galet att detta året har gått så fort. Men 9 månader av det året har man ju också varit gravid, känns som om tiden bara rusat förbi.

bye bye!


vänt på dygnet :(

2009-11-27 02:16:52 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


oj nu är jag här igen :) haha, jag har precis badat så nu sitter jag och funderar lite på saker och ting.. skitsaker! Men så sitter jag även och tänker på hur mycket jag längtar efter Alexia, och efter besöket på bb idag så längtar jag ännu mera tills man märker det första tecknet på att förlossningen ska starta :) låter de galet? ne men dom som vart gravida vet ju hur pissig den sista tiden är! Nu är jag inte så rädd för förlossningen längre som jag var för kanske 1-2 månader sen, jag tar den dagen som den kommer, och jag vet ju att det kommer vara sjukt smärtsamt säkert men fy vilken underbar varelse jag kommer få vid min sida resten av livet!

Imorgon skulle jag träffat jennifer en sväng, men nej. Så jag ska faktiskt ringa mormor min och se om hon har en julgransfot till övers :) och gå bort och ta en kopp kaffe med henne! :) Ska nog se om fröken pettersson vill bjucka mig på en kopp kaffe också. Sen bestämde morsan o jag att vi lagar nån god mat på kvällen och bara myser framför nån film! ♥ min mamma är lätt min förebild, jag ska bli likadan mamma som hon alltid har varit mot mig.

Nu vill jag bara åka hem och kasta mig i min älsklings famn! Jag saknar honom så fruktansvärt mycket, 1,5 vecka sen vi sågs typ nu ju. Och det känns verkligen! Men på lördag får jag mysa med honom igen! Och det känns som om vi har haft den tiden ifrån varandra som vi behövde, man behöver sin egen tid ibland, man behöver sakna! Och nu kan vi bara packa bb väskan tillsammans och hoppas att dagen vår kommer snart då vår sessa planerar att titta ut!

När ja kommer hem så ska jag försöka vända tillbaka på dygnet igen, blivit många sena nätter denna vecka. Så måste ändra på det, och som barnmorskan tjatar om "ät mycket pasta" så de lär jag väl försöka med så man har alla krafter man kan! :)

godnatt!


Trött

2009-11-26 22:56:03 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Besöket på bb var bra idag :) skönt o få en bild av hur en förlossning kan gå till, så fick vi även testa på lustgasen då, vilket var grymt fränt, haha man hamna i en dimma där för några sekunder, så den lär nog vara min bästa vän under förlossningen skulle jag tro, tror nog även att den är till STOR hjälp under alla värkar! Släppte av Jenny i stan efter det, så stack jag och hämtade lilleman och syster så hoppade vi in på lekia och köpte en skötväska :)

Nu ikväll har jag haft lilleman här hos mig, han är ju verkligen som en jojjo ibland, och mitt tålamod var väl inte på topp, men bara försöka hålla lugnet :) så vi fyllde badet med skum och badade en stund, lekte att vi var tomtar med skägg, sen blev de lite film och dataspel.





äsh nu blev kvällen sugig så suget efter att skriva av sig försvann..
bye

 


Mys på stan!

2009-11-25 23:04:42 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag kom pappa och syster till mamma och mig med mat så blev lite food time ihop sen åkte jag in och träffade Charlotte & Sophie så tog en fika, testa nån ny dryck, chailatte blandning mellan te & Kaffe, men jag tyckte de smakade äpplepaj, haha så den var god :) Sen hoppa vi in i bilen och åkte mot ikanohuset och gick omkring lite på ikea och kolla runt, köpte på mig en vattenkanna till våra flowers där hemma :) Sen stack vi mot Rusta för att kika på julgranarna där, men köpte ingen, älsklingen min vill hellre ha riktig gran och jag kan ju inte annat än att hålla med om att de luktar mycket godare :) men köpte på mig lite annat smått och gått där, och även fönsterputs grejer så man kan tvätta av dom inför julen! Jag är värsta julmysen just nu, haha traditionell som bara den. Men det är ju så mysigt med allt julpynt och all mysig julbelysning.

Så kom hem till mamma för ett tag sen efter en trevlig dag tillsammans med tjejjerna ♥ hittade ju även världens sötaste leopard mössa och uggs typ till lilltjejjan :D markus tror väl jag fått nippran på leopard babykläder, men fy så sött de är :) Blev ett skönt bad nu på kvällen, och så har jag haft sånt jävla tryck nedåt och hela magen är öm, känns inget vidare, bara gått fram och tillbaka i vardagsrummet.. blev lite orolig, det är jobbigt när man aldrig vart med om en graviditet tidigare ju, man vet ingenting. Så ringde bb här i stan och dom sa att hon har troligvist fixerat sig nu, och så länge ja inte haft vattenavgång eller sammandragningar så kan ja vara lugn, men dom är så trevliga och glada när man ringer, så dom får en och bli lite lugn.

Imorgon har jag inga planer alls, eller jo, Jenny skulle på studiebesök på bb och hon fick ta med sig någon, så om man mår bra imorgon så ska jag följa med henne dit, KUL & INTRESSANT! det tror jag lär göra mig rätt så lugn, bara för att då får man en bild av vad som sker där, vad man får gå igenom och allt sånt, det kan vara skönt.

Kan säga att såhär på slutet i graviditeten så är jag en gnällspik, så de lär väl vara de enda ni får läsa här ;) Ne nu hade ja velat krypa upp i min älsklings famn och bara blunda!
sov gott!


Svar till Anonyme:
Självklart bor vi fortfarande tillsammans :) Vi är ju sambos och han är ju min fästman och någon som jag verkligen älskar :) Och självklart blev de jobbigt nu när de blev lite strul för oss, men älskar man varandra och vet vad man vill så klarar man alla hinder (: Jag planerar att föda i Västerås tillsammans med min sambo, men skulle hon få för sig att komma ut nu inom några dagar så lär han få kasta sig in i bilen och köra racer ner hit =) får man fråga vem du är? :) kram kram!


Världens sötaste tjej!

2009-11-24 22:31:22 / 4 kommentarer kommentera inlägget?..


ooja, idag har jag träffat världens sötaste och charmigaste tjejja :) Min brors dotter moa, så himla mysig :) låg och tittade massor och hade leénde på läpparna mestadels av tiden! 5 månader är ju hon nu, och brorsan är verkligen en sån himla söt pappa! Fick en kasche med bebiskläder oxå, som moa vuxit ur, så nu har Alexia kläder så det heter duga iaf, så första tiden lär hon inte vara naken, haha.. Då blir det att köpa lite kläder i nästa storlek sen! Efter att mamma och jag fikat hos tommy så åkte vi och hämtade lilleman och syster, sen släppte vi av mamma på jobbet och så åkte vi tre vidare till Farmor & Farfar och fikade! :) Så åkte syster och lilleman med mig in till stan sen, för jag hade bestämt att träffa Jempa! Så de blev lite käk på donken och en massa prat ♥

Så nu ikväll har jag som vanligt tagit ett varmt bad och sedan kollar på desperate som är så bra :) Alexia bökar som vanligt i magen vid den här tiden, helt spänt är det just nu, och när hon rörde sig nyss så spände det på som bara den och knakade så det hördes, uuuusssh, trodde jag fick en stor bristning på magen, men inget som syns iaf, så det var väl nåt som knaka inuti, läskigt när man hörde det så väl.

Nu ska jag kurra ihop mig i soffan igen och mysa framför tv:n, så kommer mammsen min hem hit snart. Och imorgon ska jag träffa pappsen min, han skulle bjucka på en fet pizza innan han skulle te jobbet. Kul o se gubben lite :)


En trött jag :)




Svar till den anonyme:
Tack för kommentaren :) alltid kul! Och ja, nu mår jag mycket bättre!
Bara man vet vad man vill och är beredd att kämpa för så brukar allt lösas :)
Och jag bor i Fagersta med min sambo, en bit ifrån Västerås.. men jag är ju
ifrån Linköping ifrån början! Ha det så bra!

badar hela tiden :)

2009-11-23 21:48:18 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu har jag precis badat för andra gången idag! Fick skit mensvärk förut igen, men de gick över snabbt så de var skönt :) blev att bädda ner sig och ligga och titta på Robinson. Just nu bökar vår tjej på för fullt där inne, ser foten sticka ut på sidan hela tiden, alltså inte bokstavligen talat foten, men en rund sak buktar rakt ut hela tiden :) och rätar och stäcker på sig tror jag. Så fort jag tar på den sprattlar den iväg, sen är den lika snabbt tillbaka igen, haha!

Idag har jag ju bara tagit de lugnt, vilket har varit skönt som bara den, ska åka om nån timme och hämta morsan på cloetta, för hon slutar vid 23! Så har jag bestämt att träffa brorsan och hans dotter Moa imorgon, har inte sett henne på flera månader ju, lilltösen! Sen ska jag träffa syster och lilleman, och slutligen Jennifer! Vi ska ta en repa på stan under all fin belysning som de har satt upp, det är verkligen jätte mysigt! Och jag vill bara hem och julpynta överallt nu =)

Försöker att inte stressa och de går faktiskt bättre än förväntat :) går ju inte att hålla på att stressa hela tiden, men jag hatar att gå så långsamt! Sophie ringde förrut, väldigt trevligt. Så henne ska jag träffa på Ondsag en sväng, kommer bli trevligt ! :)

ne nu ska jag lägga mig och vila en sväng..
fick denna låt av markus nyss på facebook ♥
FIN!


Frusen!

2009-11-23 14:36:45 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår hade älsklingen och jag ett mycket bra samtal med varandra i luren. Detta skulle vi gått igenom för länge sen, att de skulle hända allting just nu det är bara ledsamt ju, men bättre att vi tar tag i allt nu än aldrig! Mycket förändras, och det är så skönt att vi båda inser vad som måste göras för att vi ska kunna leva ett lyckligt liv tillsammans.. Vaknade till imorse när mamma var uppe och knalla omkring i vardagsrummet! :) så gick upp och åt lite frukost sen åka vi ner till förrådet och kikade på gamla bebis kläder jag själv haft när jag var liten, så hittade några söta små plagg som jag plocka med mig! Och nu har jag precis skjussat henne ner till jobbet och ska själv hoppa in i ett varmt skönt bad, för det är verkligen kallt, frusen till tusen! Sen finns de inga planer för dagen utan de får bli en lugn avkopplande dag bara. Hittade även en låda nere i förrådet där det stod "Lindseys privata" haha undra vad de kan vara där i? ska kika igenom den sen med :) tror jag har någon gammal dagbok jag skrev i när jag var 14-15 år och kände att livet var rätt hopplöst, kanske är jobbigt att läsa, men kul på ett vis också och se hur tiderna förändrats, och hur jag har förändrats sen den tiden.

hittade ett kort från precis innan jag blev gravid, eller jag var väl i vecka 6 eller nåt, minns inte att jag hade blivit så tunn i kroppen då, för det såg man inte då.



bye bye!

 


Fika med challe!

2009-11-22 20:00:29 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Inatt vaknade jag till och från hela tiden, kunde knappt resa mig upp eller vända på mig så jävla ont hade jag i blygbenet! Sov fram till 11.30 idag iaf, men man vakna och var som ett vrak ändå. Morsan och jag gick bort till Mormor och drack kaffe och snackade lite. Sen åkte jag inoch träffade charlotte, så gick vi till Steevés och fikade. Riktigt trevligt att se tösen igen. Skönt att kunna träffa sina vänner när man mår som gör!  

Kom hem till mamma för nån timme sen och hon hade köpt bingolotter så nu sitter vi och spelar lite. Så fick jag ett roligt samtal nyss, Ebba ringde och var jätteuppspelt "Lindseeeey du vet den där vampyrfilmen vi såg, jag har sett heeeela den nuuuu" haha sötnosen! Man blir så glad när tjejjerna ringer! ♥

bye!


Godnatt!

2009-11-22 01:57:07 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag åkte morsan med en bekant till Vingåker och kollade runt, och de fanns tydligen massor Lundmyr stuffs där, tycker deras bebis kläder är så söta :) Men tycker det är lite väl dyrt att betala nästan 300:- för en body som bebisarna växer ur direkt, men skulle gärna vilja ha andra såna bebis saker :) mys! Jag fick till systers hår till slut, en fläta på sidan och lite små flätor i de övriga håret och sen lite tuppering på det. Så ringde jennifer mitt i allt så jag fräste väl lite åt henne i luren, men ibland blir hjärnan överstressad och tålamodet sviker. Jag åkte och plockade upp min tjejja så stack vi och satte oss på McDonals och drack en kaffe och milkshake och även en äpplepaj slank ner i magen, skönt och träffa henne en sväng, även om jag kanske kändes rätt frånvarande, iaf vad jag tyckte, men du är bra vännen, du lyssnar och förstår, och du är så stöttande! ♥ Kom hem till mamma sen och då blev de ett varmt bad! Sen tog vi och ställde in hennes gamla säng i vardagsrummet så nu är det rätt fullproppat härinne, men skönt att sova i en säng.

Nu är ju klockan efter 00.00 och jag går in i vecka 38, shit redan 38 tänkte jag när jag kollade på libero sidan. Men det känns att de börjar bli dags, eller dags och dags, det är inte så långt kvar tills den stora dagen iallafall. Är så brutalt öm i blygbenet eller vad det nu heter, men det kanske innebär att hon fixerat sig, eller nåt sånt. Det känns ju att man inte är så allert längre iaf. Insåg verkligen nu ikväll att dagen är nära, jag är rädd som satan för den, hur den kommer bli, hur den kommer börja, hur allt ska gå och så vidare. Men hur som helst så lär hon komma ut iaf, på ett eller annat sätt helt enkelt. Hoppas markus har telefonerna fasttejpade på sig under dagarna iaf :)

Ne nu ska jag blunda lite.
I hate this feeling!

Magen från imorse...


ush :(

2009-11-21 17:49:08 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår kom ju syster, johan & lilleman och hämtade mig. Så fick jag min bok inlämnad på bibblan också. Sen var vi i linköping senare på kvällen.. mamma hade gjort mat tills vi kom! Sen blev de bara att ta det riktigt lugnt i mammas sällskap. tog även ett avslappnat bad också, Alexia verkar bli busig när man badar :) Mår väl sådär.. Allt känns så jävla ledsamt bara.. men man får försöka hålla smajlet uppe helt enkelt! Jag vet ju att man måste vara stark nu, men det är jävligt kämpigt ;( Sovit som en kråka inatt, inte ett dugg bra, legat och tänkt, vridigt och vänt på mig, och så kliar det så fruktansvärt på magen och brösten så jag går i taket på det snart!! Idag följde jag med syster till systemet för hon skulle handla lite gott inför kvällen, hon har ordnat med lite party för johan. så nu sitter jag hos dom och dricker cola medans hon gör sig ordning, ska göra ett försök och lägga en ögonskugga på henne straxt och se om vi får till nåt med hennes hår. sen ska jag åka och dricka kaffe med Jennifer ♥ Sen blir det att åka hem till mamma och bara ta de lugnt igen. känner mig som en zombie! så ska bli skönt o krypa ner i ett bad.

mina tankar är hos dig, all the time!


Godmorning everybody!

2009-11-20 10:39:38 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Har sovit länge denna vecka vanar kring 12 typ, men idag vakna jag 9.30 och kunde inte ligga kvar, magen skrek efter frukost och hon sparka där inne så det var nåt enormt! :) Så nu har jag fått i mig lite frulle och tänkte sitta i lugn och ro med min te-kopp och läsa aftonbladet! Lillpluttan Nora ringde precis ♥ Hon var hemma från dagis, och berättade att hon skulle börja på gymnastik! :) känns tomt att inte få träffa dom på ett tag, och jag har inte haft världens bästa energi då vi haft dom heller, så nu ser jag bara fram emot massor utav saker. Att återgå till det "normala" igen, det längtar jag som attans efter! Jag tror det kommer bli så att man saknar bebis magen sen när den är borta, (som alla påstår att man gör) och jag kommer sakna alla rörelser och sånt man kan ligga och känna på, men graviditeten kommer jag inte sakna!

Snart är det också ett nytt år, ett helt nytt år till att vi kan börja om på nytt. För nytt blir det med en liten bebis i hemmet. åhh vad jag längtar efter henne!!!!


Alla undrar..

2009-11-19 17:54:22 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Alla undrar såklart om vad som pågår just nu, alla spekulerar, talar med varandra osv.. Jag har inte velat dela med mig för mycket för jag anser att det här inte berör så många andra! Men nu idag känns de väl något bättre på något sätt, för att vi har pratat lite mer, pratat än att bara kasta irritationer och agg på varann.. Jag åker till Linköping imorgon.. För att fokusera på förlossningen! Kanske blir det att hon vill komma ut under tiden jag är där, men då vill jag inget hellre än att markus kommer ner och går igenom det med mig, och han vill ju självklart också vara med. Men jag tror att vi löser de bäst såhär, iaf nu, så får vi göra vad vi kan sen, och vi vet ju vad vi båda vill, och vi vill ju samma sak! Men just nu har vi inte tiden till att göra varandra lyckliga! inte under dom här omständigheterna, och då är det bättre att vi fokuserar på att vi själva ska må bra och att våran dotter får en bra födsel. Jag har vänt in och ut på varenda tanke jag haft för att hitta nån vettig lösning, och detta är den som jag anser vara mest vettig, för allas skull! Man har svackor i ett förhållande så är det, och våran graviditet har slitit oss i stycken, vi har glömt bort oss själva och varandra under den tiden! Jag kan inte påstå att graviditeten har varit rolig alls, jag har drabbades nog av graviditets depresion (eller hur de stavas). Och det slet ut oss, både psykiskt och fyskiskt. Men jag vet att vill vi hitta tillbaka till våra härliga stunder och glada och lyckliga stunder som vi en gång hade, då kan vi det! Vi har mött på många hinder och vi har klarat varenda ett. Detta är den största prövningen vi har mött på, och jag vet att vi kommer klara den också. Man behöver bara lite tid nu..

Thats it!


skit äre..

2009-11-19 01:41:19 / 4 kommentarer kommentera inlägget?..


Mitt liv är ett kaos just nu, har legat och tjutit typ oavbrutet nu i två dagar på raken, mina ögon är totalt sprängröda och svullna. jag har försökt, jag har försökt att få allt bra och försökt med lösningar, inget fungerar nu tyvärr, och ikväll gick det över gränsen.. totalt över gränsen! Alla säger att jag ska vara ett ego nu och bara fokusera på mig och förlossningen så att jag klarar av den.. men hur lätt är det? det sista jag vill är att vara ett ego, det är svårt, för det finns inte i min värld. jag är inget ego och jag vet det själv, jag har aldrig varit det heller för den delen.. Men nu måste jag samla styrka och kraft inför förlossningen som kan bli vilken dag som helst inom 4 veckor.. jag är ett stort nervsammanbrott och känner mig ändå helt tom i skallen och i själen.. Jag trodde jag var värd mer, jag trodde att det fanns mer att kämpa för, inte bara från mitt håll, man klarar inte det här själv.. Jag är inte den som svartmålar folk, eller snackar skit om folk.. det vinner inte jag någonting på.. denna kväll/natt är skrämmande, jag trodde aldrig att jag skulle få höra såna saker, jag trodde aldrig att jag skulle sitta i den här sittsen.. det här var de sisa jag ville, fan fan fan..

det gick för långt och jag är sårad.


Varit hos barnmorskan idag

2009-11-19 01:33:30 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Trodde inte att jag skulle palla gå dit, efter alla omständigheter i min vardag just nu, men drog på den falska masken och den glada minen och stog ut helt enkelt. Allt var bra med min lilla tjej. hon har ännu inte fixerat sig, men min barnmorska sa det att man kan säga att hon gjort det för att hon kan definitivt inte ändra på sig nu, det är för trångt därinne för att hon ska kunna vända på sig. tack och lov för det! För det känns då de vänder på sig, jag minns när hon gjorde det, fyy inget skönt! Hon hade inte vuxit något sen sist, men det kan vara för att magen blir längre ner eller hur man ska säga, sa hon! Jag frågade även hur stor hon tror att hon kommer att bli, och hon tippade på att hon kommer väga kring 3600 - 4 kg, en stor tjej.. ooops, men de är klart jag ska få ut henne ändå.. jag måste bara börja samla mina krafter inför dagen nu.. Fick även med mig mina journaler så jag har dom med mig till bb ifall hon födds i linköping..

Här kommer en bild på min "lilla" mage :) vecka 37!


...

2009-11-18 10:18:01 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


..................


Bakat klart

2009-11-16 16:38:37 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu har jag bakat klart alla bullar, och dom blev goda och lyckade! jävligt enkelt och bra recept, lägger in det här nedanför sen, så tycker jag ni kan göra dom ;)

Du behöver

Deg

  • 50 gram jäst (för söta degar)
  • 175 gram smör
  • 5dl mjölk
  • 2 dl rårörssocker
  • 1/2 tsk vaniljpulver eller 1 msk vaniljsocker
  • 1 tsk salt
  • ca 1,5 l vetemjöl special

Fyllning

  • 2 äggulor
  • 100-150 g smör
  • 1,5 dl socker
  • 1,5 tsk vaniljpulver eller 2 msk vaniljsocker

Gör så här

30 stora bullar eller 45 små smöret och tillsätt mjölken. Värm till 37 grader. Lös jästen med mjölkblandningen. Rör ner salt, socker och vanilj. Tillsätt mjölet under knådning, se upp så du inte får för mycket mjöl! Arbeta ihop till en smidig deg. Knåda i ungefär 15 minuter med matberedare/ degblandare.  Låt degen jäsa till dubbel storlek i bunken, cirka 30 minuter. Ta upp degen på bakbord och kavla ut till en jämn fyrkant, cirka 40X40 cm.  Rör samman rumsvarmt smör, äggulor, socker och vanilj till en jämn smet.

Bred ut fyllningen över degen, men spara en liten remsa i framkant på degen. Vispa upp ägget och pensla kanten med det. Rulla samman degen, rulla mot dig och avsluta med att låta den äggstrukna kanten fästa ihop rullen. Mät och skär degen i 30 eller 45 skivor. Skär så fort du rullat längden - om den börjar jäsa blir det svårare att få fina skivor. Använd en vass, gärna tandad kniv. Lägg helst bullarna i formar, eller på bakplåtspapper på plåten. Det går också att smörja plåten.Låt nu bullarna jäsa till dubbel storlek, cirka 50-60 minuter.

Det är svårt att säga precis hur länge bullarna ska jäsa - det beror på en mängd saker. Men många jäser bullarna för kort stund och får då torra och kompakta bullar. Låt storleken på bullarna avgöra - de ska minst ha dubblat sin volym. Pensla försiktigt bullarna med uppvispat ägg.

Grädda bullarna i nedre delen av ugnen på 225 grader i cirka 10-12 minuter. Låt svalna något på galler och servera nygräddade!



Jag sitter och pratar med farsan i luren, och så ska jag straxt ge mig iväg till affären och handla lite till maten jag ska göra idag, det får bli fläskfilé gryta och pasta och potatis för min herre :) gootti gotti!

 


Vaniljbullar ska de bakas..

2009-11-16 11:57:06 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Vaknade av att telefonen ringde 10.30 idag, men jag la på för jag trodde det var alarmet på mobilen. Och nu har jag suttit här ett tag och filurat, druckit lite kaffe och ätit frukost! Ska snart ge mig på att baka vaniljbullar! Har ju jäst hemma och det blir gammalt rätt snabbt så då blir de ju bra att lägga den på en deg med bullar :)

Höll på att klia ihjäl mig på magen inatt, fy vad de kliar emellanåt, sånt blir man ju rätt så dampig på. Men lyckdes somna rätt snabbt ändå, tog en dusch vid 01 hugget sen somna jag skönt. Och idag är vädret lika ruttet som de varit dom andra dagarna, grått & regnrusk :( så de blir bara lugna gatan inomhus idag skulle jag tro.

ne men ha en mysig dag!
Bjuder på en bild på Ebba från i helgen, hon har fått en glugg mellan fram bissingarna :)



Bak Bak!

2009-11-15 19:38:23 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Kom precis hem till vår kära lägenhet igen! :) borta bra men hemma bäst som man brukar säga. Bettan kom och hämtade barnen tidigt idag, men babe och jag fick stanna kvar ute på landet tills Lena & Juha kom hem, Så hade ju hon fått en ny dator av sin kära man så markus hjälpte dom och installera lite och sådär :)

Och nu har jag precis knådat ihop en deg och ska snart forma ut det till Hålkakor, fick även för mig att baka mer så nu ska jag precis sätta igång med goda kakor som heter Schackrutor!

trevlig söndag! :)


Slappis helg!

2009-11-15 10:29:47 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Japp denna helg har vi varit hundvakt åt markus föräldrars hund. Vi hämtade upp tjejjerna hos deras mamma i fredags så har vi varit här ute hela helgen. Tråkigt väder har det varit, snöblandat regn och rusk! Så vi har mest kikat på filmer och spelat dataspel!

Min lilla kicka i magen är väldigt livlig, igår kväll sparka hon och böka som bara den, så idag känner man sig rätt så mörbultad inne i magen! Men det hör väl till :) Ska till barnmorskan på torsdag tror jag det var, ska fråga henne om hon kan säga hur stor hon tror att Alexia är :) ♥

Nu ska jag dricka lite kaffe!
Puss & hej!


Baby klänningar!

2009-11-13 10:55:43 / 5 kommentarer kommentera inlägget?..


Blev att sova ännu en natt i vardagsrummet. Vet inte men kan inte komma till ro i sängen, så soffan har varit min sovplats denna vecka, somnar in till tv:n. Men börjar sakna att sova bredvid min älskling dock. Vaknade till vid 8 hugget idag och beslöt mig för att inte ligga kvar och sova, för då skulle jag nog legat och snusat i soffan fortfarande. Och grannen var ju inte speciellt tyst inatt heller, skratt och prat och hundskall, så till slut fick mina hormoner damp så jag la mig och sparka i väggen, och då blev de tyst! :)

Har suttit och kikat runt på baby kläder på nätet nu, vill hitta en mysig julklänning och nyårsklänning till tjejjan :) Hittade en guldig som var hur söt som helst, och även en röd! Men ska kika lite till, så svårt eftersom man vet ju inte hur stor eller liten hon kommer att vara :)



En fin klänning till nyår kanske?
Om ni har några tips på vart man kan hitta fina baby klänningar så hojta till :)


Nu ska jag väl göra klart med rensningen i min garderob och sedan stoppa i täcket i Alexias säng :) (åh vad mys de känns att kalla henne för ett namn! ) I förrgår pratade jag med sofia i luren, trevligt, synd att man inte kan snacka & ses oftare bara. Och så ringde även Sophie och det var sjukt uppskattat! Saknar fan alla vänner i Linköping nu, väldigt mycket.

Ne men ha en bra dag!


Spänner på :(

2009-11-12 23:22:29 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


Denna kväll har jag bara slappat, och det har spänt på och ömat i magen hela tiden typ, vet inte om de är förvärkar eller vad det kan vara, lyckades hitta en skön liggställning förrut, så tände ljus och låg skön i sängen och lyssnade på lugn musik. Men nu när man skulle göra ett försök o sova så går de inte alls, det ömmar och spänner i magen, jätte jobbigt är det. Fan känner mig som en handikappad flodhäst.

älsklingen snusar och sover så gott iaf, så jag gjorde ordning en kopp te och har nu hittat en skön sittställning i soffan framför tv:n. Tänkte försöka sova tidigt idag, men så blev de med det! Nu börjar det bli extremt jobbigt att vara gravid, magen tar plats, går inte ligga skönt alls, och allt spänner och trycker.

En månad kvar nu i graviditeten, vad jag ska njuta av att kunna sova hur jag vill när hon är ute !!


Vecka 36

2009-11-12 18:28:24 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..



börjar bli trångt därinne för lillskruttan!




Faderskapsintyg..

2009-11-12 13:04:16 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


Japp idag ska vi iväg och skriva på om faderskapsintyg för vår lilla kommande dotter :) Nu är det verkligen inte långt kvar tills hon kommer ut till oss :) om 31 dagar ska hon enligt beräknat komma! Man har ju börjat få lite smärtor i kroppen här och var, i underlivet har jag aj aj och i ljumskarna :/ ser ut som en gris när jag ska resa mig upp o så, haha..

Vi har förmodligen bestämt oss för ett namn till vår lillkicka nu, Alexia! Det var så sjukt för att vi satt och kikade på namn häromdagen hjärtat och jag. Då sa han men Alexia är ju ett fint namn, och han fastna hårt för det. Och jag har alltid snackat med mina vänner om sen jag var typ 13 år och uppåt att får jag en dotter en vacker dag så ska hon lätt heta Alexia :) det är lite små komiskt, men vi har ju dock inte bestämt oss helt ännu. Jag tycker även att Kaitlyn är grymt fint namn, Och även Natascha är ett namn jag skulle kunna tänka mig :) vad tycker ni?

Hon har det verkligen trångt inne i magen nu, och när hon rör sig gör de nästan ont för att allt stramar åt så mycket! Hon får väldigt gärna titta ut till oss nu känner jag, men jag vill ju självklart att hon ska titta ut när hon är redo för det :) min lilla älskade dotter, fy vad jag kommer göra allt för henne! ♥ längtar så galet mycket efter henne, jag kan ju inte rå för att jag funderar på om hon är helt frisk, men varför skulle hon inte vara det? på de två ultraljudet vi varit på så har de ju inte visat något annat! :) Men jag skrattar om de säger på förlossningen sen när jag fått ut henne, åh grattis ni fick en liten pojke, haha

Ne nu ska jag in i duschen och sen göra mig redo!
puss & ajö!


wiie wiie!

2009-11-12 12:21:23 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår var jag i skolan och gick igenom min kurs Etik & Livfrågor med rektorn, jag mindes inget av det ja skrivit typ, hahaha, satt och försökte se ut som jag kunde allt. Men han sa att de var ju gott och väl Godkänd, inget snack om det, men så skulle han prata med min omvårdnadslärare om det skulle räcka till ett VG. Men fy så skönt, nu slipper man tänka på den kursen mer iaf.

En uppgift kvar i nästa kurs sen är denna terminen färdig studerat, puh!
Nu ringde challe wiiie wiie, ska vara social med henne i luren..

ajöö!


csn krångel..

2009-11-11 11:15:46 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Csn krånglar, som vanligt! Jag vet att jag kan vara slarvig med papper och sånt, men csn är fan krångliga och har alltid varit. Dom hade skrivit att jag ska studera till den 29 November, fast min studietid för denna terminen tar slut 10 Januari. Så nu har jag ändrat med dom, och hoppas att det inte tar tusen år att få mitt ändrande bekräftat, för jag kan ju inte leva på 940:- denna månad!

Hopp Idag vakna man och var lite trött som alla andra dagar, men vad gör man? Nu sitter jag och dricker lite kaffe iaf. Och sen blir det att skutta in i duschen och köra en helrakning av kroppen så man känner sig lite fräsch så att säga ;) Så ska jag vara borta på lärcenter till 15.30 för att få betyg i kursen Etik & Livsfrågor, så håll era små tummar i hopp om att jag inte får IG :)

Ha en bra dag!

 


Nothing like the holidays..

2009-11-11 00:01:35 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Så heter komedin som jag ligger och kikar på, tog med mig kudde och täckte och ligger nu i vardagsrummet och ska kolla på film, vill inte väcka hjärtat när han ska upp så tidigt.. Idag har dagen bara gått utan att man gjort nåt speciellt alls, nån städning blev de aldrig av, så de ska vi ta tag i imorgon iallafall!

Älskar dig nu och föralltid älskling, 2 år och 4 månader har vi varit ett par nu :) jag älskar alla stunder med oss, vi har gått igenom massor tillsammans, vi har stött på så många jobbiga perioder med också många lyckliga :) och vi har alltid klarat av allt tillsammans, och nu snart har vi en dotter, en liten tjej som du och jag har skapat tillsammans, hon är gjord av oss. det är helt underbart. Hon kommer att vara helt underbar. Jag kommer göra allt för våran familj älskling! Och jag hoppas att det är du och jag tills döden skiljer oss åt! Love you min älskade fästman! ♥



tjullelluu!

2009-11-10 12:41:45 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Kors i taket de är tyst inne hos grannen än så länge :) wiie! Jahopp, jag slog upp ögonen 10.30 typ idag. Har precis suttit och pratat med pappa en sväng i telefon, och nu blev de lite snabbsnack med syster yster min, och älskade lilleman, som minsann hade cyklad på kevins cykel utan stödhjul :) duktiga killen!!

Idag är det tisdag och jag ska inte göra nåt speciellt alls, babe och jag har sagt att vi ska göra en storstädning någon gång nu i veckan, kanske passar denna dag? men orken är ju på noll, så får se vad som sker helt enkelt.

Vet-ni-vad, jag förstod aldrig när gravida kvinnor sa att de längtar efter sin förlossning såhär på slutet, hur kan man längta efter något som kommer göra så ont tänkte jag? Men jag kan säga att nu längtar jag också tills förlossningen är här, slippa vara gravid längre. Och jag vill ha min lilla tjej här hos mig!!


Grann-jäkel!

2009-11-09 23:22:42 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag har jag inte fått ett skvatt gjort, bara segat igenom mig dagen.. Legat och lyssnat på musik & bara kännt mig allmänt irriterad och sur. Var galet sugen på att kasta allt som stod i hyllan rakt ner i golvet, men som tur var så kan man ju hejda sig lite mer nu än vad man kunde då man var tonåring och hade problem :) då gick allt som stod i vägen i kras. Minns mycket väl hur syrran min och jag kunde hålla på, vi var väl bara 15 och 17 år, vände upp och ner, och då menar jag verkligen UPP OCH NER på varandras rum så det låg saker och ting i en enda stor röra. Jag hoppas att min dotter inte blir en sån tonåring som jag själv varit, eller jo på ett sätt, men absolut inte få såna damp ryck man själv hade :)

Grann-jäveln (rent ut sagt) stönar på kvällarna i väggen bredvid, okej att hon har sex men för fan vad äcklad jag blir av att höra henne, hon börjar gå mig extremt mycket på nerverna, hon lyssnar på skit musik från morgon säkert 9.00 tills sent på kvällen, var okej till en början, men nu är hon bra irriterande.

jaja, min dag har varit rätt så negativ och tröttsam. Hela jag är visst ett negativt vrak idag, men såna dagar har väl alla? Nu har älsklingen gått och lagt sig iaf, och jag sitter i den utbäddade bäddsoffan och slötittar på America's got talent. Funderar på om jag ska pyssla om lite med bloggen.. annars ska jag väl också sova!

sov gott.
hoppas på en bättre dag imorgon!


Studierna börjar bli klara..

2009-11-09 11:32:12 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Oh yes iallafall för denna termin, rektorn ringde mig precis ifrån komvux och sa att han äntligen rättat mina uppgifter i Etik & Livsfrågor, (lättnad) Så vi ska ses nu på Onsdag och diskutera kursen och då får jag reda på mitt betyg i kursen också. Man kan ju alltid hoppas på VG i den också, men nöjer mig gott och väl med G, bara jag klarat den så är det bra!

Jag har nu två uppgifter i Arbetsmiljö & säkerhet som jag ska få iväg också, sen är det bara vänta på att Rose-Marie min lärare ska rätta allt och ge mig ett betyg i den kursen också, så är jag klar med allt pluggande för denna termin. Och jag är så glad över att jag legat i så jag hinner innan min dotter får för sig att komma ut till världen :)

Igår var vi hos markus föräldrar och åt smörgåstårta och umgicks lite, Sen dumpa vi av tjejjerna hos deras mamma på hemvägen, men nu är det inte två veckor tills vi ses igen som de brukar, för vi ska ha dom nästa helg igen :)

Idag ska jag väl bara studera lite tänkte jag, annars ingenting, för jag orkar ingenting. ush och tvi! Men det är ju som det är, bara att slappa och vila upp sig inför förlossningen, för hur ska man palla med att ligga och krysta när man är såhär trött? tänk om jag måste krysta i flera timmar, då kommer jag ge upp, så nu vill jag bara gå i ide tills de är dags :)

bye bye!


Vecka 36 otroligt trött!

2009-11-09 11:24:09 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Är det normalt att vara såhär trött? det är det ju, men jag kan inte fatta det! Är i vecka 36 nu som sagt och på Libero står det att bebisen ska vara omkring 45 cm långt och väga ca 2,5 kg - 2,7 kg. Och hon är ju då rätt stor ändå, kan tänka mig att det är väldig trångt där inne. Jag har haft som förvärkar nu till och från, och sover inte ett dugg bra, eller jo, när jag väl somnat så sover jag väl hyffsat bra, men så måste man ju upp och kissa var tredje minut känns de som, de är lite små jobbigt..

Nu är det inga små vibrerande rörelser man känner längre iaf, eller de var ett tag sen, men ibland får man sig ett par härligt stadiga sparkar rakt på revbenet (not so nice) sen känner man hur hela hon sträcker på sig och donar där inne :) lillstumpan! Nu vill jag bara att hon ska komma ut till oss, jag vill ha henne här hos mig nu, och inte i mig längre.


Morrn Morrn!

2009-11-08 11:04:41 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Godmorgon Godmorgon! Hemsk natt med sömnproblem för både mig och min älskling, jag lyckades somna till slut iaf. Och tjejjerna är verkligen inte lågmälda (eller va de heter) på morgonen, de låter som om de är en armé med kiddz här ibland. Men dom lyssnar rätt bra när man säger åt dom, Skönt det! Så vid 09.30 käkade vi lite frukost, och nu dricker jag min morgonkopp med kaffe, yummie! Och tjejjerna sitter i köket och målar med vattenfärg på figurerna vi gjorde av trolldegen igår.

Idag är det fars-dag, men jag bor ju så långt ifrån min far så de fick bli att posta iväg ett kort och sådär. Annars ska vi ut till Markus föräldrar idag och äta smörgåstårta, gott! Sen lämnar vi tjejerna efter det!

Ush igår fick jag sjuk mensvärk ont :( inget vidare alls.. satt i 15 min ungefär, fy! sen slutade det, och dök upp två timmar senare, och hon bökade så dant i magen igårkväll så idag är jag helt öm, hon ligger ju så långt ner i magen nu.. Fan de är verkligen inte behagligt att vara gravid längre, okej att de är väldigt mysigt, men nu börjar de bara bli jobbigt.. denna månaden får gärna springa iväg!

Ne nu ska jag fixa frukost åt min älskling så får tjejjerna gå in och väcka honom med de :) på fars-dag!♥


Mys Pys!

2009-11-06 23:17:44 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag hämtade vi upp tjejjerna, Ebba är sjukling och har feber, stackarn :( Medans Nora har varit pigg och allert! Satte igång med mat direkt när vi kom hem, de fick bli fläskfilé gryta och potatis idag, gott! Men de blev mys framför en film, så då passade jag på att sy upp gardinerna i köket, så dom slipper släpa i backen. Sen började Idol på tv:n så tjejjerna och jag myste framför det. Ebba somnade direkt, så Nora och jag tittade inte särskillt mycket på idol, utan vi skivade upp lite äpple bitar och åt dummleklubbor och bara låg och pratade om allt möjligt, men mest om bebisen :) och hon kunde ju även känna hur hennes halvsyster sparkade där inne :) MYS!

Så nu har jag vikt och lagt in alla bebisens kläder i garderoben, och haft ett roligt samtal med Jennifer i telefon, vi ägnade en halvtimme åt att bara prata minnen, men vi skulle kunna tjattra i tusen år till om det känns det som, vi har så mycket roliga saker vi gjort tillsammans, och extremt mycket fylle-galenskaper vi gjort! Kommer alltid minnas den tiden som om den vore igår. Du är bäst bäst bäst bäst...

Nu ska jag lägga mig i sängen och studera lite Arbetsmiljö och Säkerhet annars äter väl ångesten upp mig innifrån för att jag inte gjort klart det ännu, hatar att känna press på mig om saker och ting, fast jag faktiskt har gott med tid på mig. Men får se om jag får något avklarat idag!


Köpte tre fina ljusstakar i Ullared som står där på bilden, men såg nu att det är visst bara två som lyser men äsh :) jag älskar ljus, det är så mysigt och ger en behaglig känsla.


Fredag!

2009-11-06 12:08:42 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu har jag precis druckit lite kaffe och pratat med syster i luren, har ångest i bröstet idag. igen! har fasen känt av det nu varenda dag sen säkert två veckor tillbaka :( men men, bara att försöka ignorera det helt enkelt. Vid 2-3 hugget ska vi åka och hämta tjejjerna! wiie!

ne nu ska jag väl in i duschen och sen väcka min kära man som fortfarande ligger och snusar gott i sängen, så vi hinner fixa lite här hemma idag innan vi måste åka.

ha en bra dag!

ta en kik på denna klädes sida,
finns inte så mycket än, men lite
fint iaf :)
www.carisma.cc


Fruktsallad, yummie!

2009-11-05 23:32:53 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Besöket hos barnmorskan gick bra idag, ett stick i armen som jag hatar, men själva sticket gör ju inte speciellt ont, det är bara om jag ser nålar jag blir nojjig. Allt var bra men lilltösen, och vi båda följde våra kurvor :) jag har nu gått upp från 59 kg - 68 kg, alltså 9 kilo har jag gått upp än så länge, känns ju att man börjar bli lite tung.

Annars idag har jag tvättat alla bebiskläder och annan tvätt, sen har jag satt upp nya gardiner i vardagsrummet och fixat lite, fick sy och sprätta lite så blev de bra längd :) skönt med lite annat än bara vita gardiner överallt! Men så svårt att få gardinerna att se bra ut när våra fönster är som dom är i vardagsrummet, men det ser okej ut nu iaf! :) Sen vid 21 hugget fick jag sug på att damsuga och skura, så det har jag hunnit med också! Och nu har jag även slagit in tjejjornas paket, men tejpen tog slut så måste inhandla ny imorgon.

Och nu sitter jag med en stor skål fruktsallad och ska kika runt lite på nätet. Helt ömm i nedersta delen av magen :( kanske inte är så vettigt att pyssla med tusen grejjer samtidigt. Men ibland kan jag verkligen inte bara sitta still och glo. Så därför är det ju bra att jag lärt mig sticka :) för det är jäkligt skoj. Håller på med en halsduk, men mest på skoj för att se om jag klarar det. Men så svårt var de ju inte att sticka!

I helgen har vi barnen igen, kul och mysigt! Inga direkta planer vad vi ska hitta på, men på söndag ska vi iaf ut till min älskade sambos föräldrar och hälsa på! Var jättelänge sen jag träffa dom nu känns de som! 

Om ni tycker det är kul att göra om bilder och trixa lite så finns de en bra sida för det som är gratis, http://www.picnik.com/  Fast man kan ju lätt bli beroende :D


Vecka 35 trött & ont!

2009-11-05 11:50:22 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu är ju jag i vecka 34 och 4 dagar, alltså vecka 35. Oh herregud vilka förändringar man har känt av nu de senaste veckan/veckorna. Jag känner mig som en zombie som inte sovit på flera dygn, fast jag har sovit som en stolle. Men jag får även energi och fix idér om att städa och grejja. Det är konstigt! Igår fick jag som förvärkar, (tror det är förvärkar?) som mensvärk, obegagligt. Men det gick över rätt snabbt.

Vaknade upp idag med foglossning i höfterna, fy !! Jag började använda en kudde och sova med mellan låren för det har underlättat massor, och jag har inte alls haft så ont, men nu hjälper inte det heller tydligen. Men det är värst på mornarna, sen släpper de!

Jag har även märkt att hennes härliga rörelsemönster förändrats, hon är livlig på förmiddagen & kvällarna, Och det är verkligen stora rörelser, men inte så konstigt eftersom hon knappt har någon plats där inne.. Ibland när hon är i full fart där inne så känns de som om hon ska vända ut och in på min mage, eller komma ut genom naveln. Men de är härligt när man ligger med händerna på magen och känner hur en fot kommer upp, eller rumpan osv, man kan misstänka vissa kroppsdelar som man känner :)

Ne idag ska jag gå till barnmorskan och vara där 14.30, då är det dags för blodprov i armen ;( aj! sen lyssna på min snuttas hjärtljud osv, så ska jag passa på att fråga om förlossningen och allt möjligt, bedövningar osv :
 


känner mig som ett vrak..

2009-11-05 11:38:47 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


I tisdags åkte jag hem från Linköping igen, hade ju endel kaschar med mig från ullared och en jävla massa godis ifrån cloetta :) skönt, för nu har vi ju köpt julklappar till tjejjerna och till Algot, så jag tänkte slå in dom sen redan så inte tjejjerna ser vad det är :) Och så köpte man ju lite julpynt i ullared, mys. Men man blir ju sugen på att fixa med det nu :D men de är lite väl tidigt ännu! :)

Hopp här hemma finns de tusen skåp som behövs rensas ur & städas känns de som, får ta lite i taget helt enkelt :) har så mycket skit/skräp som vi sparat på som vi aldrig ens använder, så ska se om jag orkar rensa nånstans idag :) to iaf skafferiet igår, skönt!

Jag känner mig som ett vrak.. för de första ser jag ut som ett vrak, och för de andra så är jag så sjukt trött dygnena runt så de känns som om man skulle kunna sova hela dagarna. Men då får man ju ingenting gjort? Idag måste jag få klart de sista uppgifterna i Arbetsiljö & Säkerhet iaf, då är skolan så gott som klar och då är det bara att invänta svar på alla uppgifter.

Det snöar här :) och det är ju mysigt, men inte när det är som snöstorm. blåser och virrar runt med snö i luften, inget skoj att ge sig ut i det vädret, det kan gärna få komma massor snö och lägga sig på backen :)

Puss


Engelska A bok!

2009-11-04 19:38:44 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Behöver ni en Engelska A bok som är i bra skick, så gå in och ge ett bud isf.
väldigt bra och lärorik är den, och har för mig att de kostar endel i butiker.
Progress Gold A + tillhörande cd-skiva!
http://www.tradera.com/Progress-Gold-A-Engelska--auktion_101729028







Vänner..

2009-11-02 23:26:43 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Vänner är underbara själar på denna jord :) åkte igår och träffade en kär gammal vän som jag känt sen man gick på lekis :) nämligen sofia! Fick hur mycket gulliga baby kläder som helst, Tack snälla du! Sedan åkte jag in och tog en kaffe med charlotte, lika trevligt som vanligt! Sedan fick jag för mig att lära mig att sticka, så mamma tog fram garn och pinnar, så nu håller jag på att stickar en halsduk typ, en sån man bara trär över huvudet :) grymt bra tidsfördriv för gravida ;)

Idag hade jag inga planer för dagen, har varit så trött, så kände att jag orkar inte riktigt göra nåt speciellt, har haft Nelly här hemma medans mamma jobbat, så varit på lite promenader i kylan med henne. Sen stack jag ner till Sofia och drack kaffe med henne & Frida, trevligt! Sen kom pappa hit med mat från pizzan, gott!

Imorgon lämnar jag Linköping igen och beger mig hemåt till min älskling! Och jag saknar honom!! Ska bli kul o komma hem med alla nya saker jag handlat :) wiiie! ajust ja, Hjärtats gulliga dotter Ebba ringde mig igår när jag var på väg till stan, och var helt uppjagad i luren, hon hade tävlat, och kunde minsann vinna en resa till Berlin!!!!! haha, såå söt! Blev glad när hon ringde, hon och jag brukar inte ringas, utan sms:a ibland :) Både Ebba & Nora har vuxit och blivit så stora tjejjer mot när man tänker tillbaka på hur små dom var när jag träffa dom för första gången :) det är nog över 1,5 år sen redan!

Pluttan i magen var lugn förrut, men så börja det smått vibrera lite på magen i en jämn takt, sen jäääklar satte hon igång och bullra runt som en tok därinne. hel galet kändes de, nästan lite läskigt samtidigt som det är hur häftigt som helst. Men kändes som om hon var på väg ut ur naveln på mig, höll nästan på att kissa på mig så mycket som hon grejja, och hon håller på fortfarande, men lite lugnare nu än för en halvtimme sen :)

ne nu ska jag läsa lite på familjeliv.
sov gott!



Ullared shopping :)

2009-11-01 00:58:17 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår kom jag hit till Linköping, stanna hos farsan och fikade när jag kom fram, sen åkte jag och träffa jennifer på stan, skönt och se min stjärna igen. Kände mig helt död, man blir rätt trött av att åka bil och av att vara höggravid! :)

Idag åkte mamma, syrran, jag och Johan till Ullared, vi kom iväg lite senare än vad vi räknat med, så vi fick ju köa en liten stund när vi väl var framme, men de gick snabbt ändå att komma in. Och det var så sjukt länge sen jag var där, så hade glömt att det är så galet mycket folk, och dom är verkligen överallt. Men mamma och jag ploga oss igenom alla och ner till baby kläderna direkt :) fanns inte så mycket som jag trodde de skulle göra, men hittade massa söta bodys och kläder till lillan. Och så hittade jag en väldans massa julklappar till Ebba & Nora, fanns ju hur mycket som helst, men eftersom det var så mycket folk så kunde man ju inte kika på saker och ting i lugn och ro, så man tog de man såg i princip :) men de kommer nog bli glada över sakerna. Passade även på att köpa lite julsaker, och grejjer till hemmet, ska bli kul och komma hem och se vad min älskling tycker om sakerna.

Imorgon är det 1 november och då är det väl dags för November ljus här i stan? Kommer ihåg förra året, massa mysiga belysningar vid stångån och överallt, skulle va mys och ta en promenad med markus där <3 Annars imorn ska jag väl till ikano en sväng med mamma och byta ett par byxor, sen ska jag träffa challe på en kaffe tror jag, och sen även träffa sofia en sväng.

Ne fy satan vad jag är trött nu, ränt omkring en hel dag, och åkt 60 mil sammanlagt eller nåt, trött !! Lillkickan verkar med trötter, lugna gatan just nu i magen, men hon har bökat endel också, även haft hicka :) ååhh kom nu!♥

Sov så gott!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!