hunnit med mycket idag!

2009-04-28 20:59:18 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Jajjemän ! Började dagen med att jag och älsklingen åkte till Hedemora för att besikta bilen, vilket gick väldigt bra, bättre än vi förväntat oss. Efter det blev det en tidig lunch på donken innan vi åkte till skinnsberg, och där bytte vi däck, eller markus bytte däck, dom satt för hårt för mig, är inte överdrivet stark :) och så hann vi med en kaffe hos Peter innan vi åkte hem till fagtown igen. 

Idag har jag  ringt csn och fixade så det blir rätt med lån osv efter sommaren, och ringde även skolan så jag kan göra upp schema osv för mina studier efter sommaren, för då blir det helttid plugg. Och sedan tog jag på med dojjorna och knalla ner till stan, mot arbetsförmedlingen och skrev in mig och prata lite, sen gick jag till Gymmet och kolla vilka pass dom rekomenderade då man är gravid :) och det fanna lite smått och gott. och tillsut gick jag och hämtade ut mina skor på ica och sedan gick jag hem med skoskav. Bägge skorna passade som tur var, och jag tyckte dom var helt okej i utseendet också, kul när köpen blir bra.




Sen har jag varit helt slut resten av eftermiddagen/kvällen, så har bara segat, och nu ska jag snart se på desperate houswives :) och läsa lite i människan socialt kulturellt emellanåt :)

fan va jag älskar då man har energi i kroppen :) tummen upp!




Magen börjar växa :)

2009-04-27 14:31:36 / 6 kommentarer kommentera inlägget?..


haft en mysig helg ute hos markus föräldrar, vi cyklade endel med tjejjorna som är hur duktiga som helst på det. Och så skulle vi ta båten och ro ut och fiska lite, så tjejerna och jag letade mask i säkert en timme och fann nog bara 5 st! :) och ingen fisk fick vi heller, men det var skönt att bara göra någonting. Ebba var lite sur och vresig mot mig, så jag förstod inte riktigt vad det handlade om, men sedan sa hon: ni kommer tycka att bebisen är sötare än oss, så jag sa direkt åt henne att så kommer det absolut aldrig någonsin att bli, och att jag och pappa kommer tycka om både tjejjorna och bebisen som kommer, exakt lika mycket. Och efter jag förklarat för henne, så blev hon samma gamla Ebba igen :) Hon tycker det ska bli jätte spännande och pratar väldigt mycket om att det är en bebis i min mage, så det är jättekul :) Nora har väl inte riktigt förstått allt ännu, men de kommer :) skönt att de tar de bra och att dom tycker att det ska bli kul.

Hopp jag som trodde illamåendet var över, fick jag igen för idag, fick löpa upp och sitta hukad över toan ett tag, sedan fick jag i mig en smörgås men den kom upp lika snabbt. Men nu är det mer som om det kommer i attacker eller vad man ska säga, äsch men det är sånt man får ta om man ska ha en liten knodd :)  magen har iaf vuxit insåg jag då jag tog kort på den igår :)  Känns som om magen är helt tom, så är hungrig typ hela tiden. väldigt jobbigt, för när man väl gjort ordning något att stoppa i sig, så smakar det skit helt plötsligt. haha.

Ne idag är jag hängig och känner mig totalt död, kommer inte ske mycket för mig idag känner jag, funderar på att titta på the hills eller nåt, eller kolla om de finns nåt annat skoj att se, så får jag spendera dagen i soffan med en Te kopp. Tänkte försöka komma i ro och läsa lite till mina studier sen också, men det är skönt för jag har långt tid på mig tills arbetet ska vara klart.

ha en fin dag.


Idag går jag in i vecka 10 om det är så som vi räknat ut :)

Tjejerna kommer! :)

2009-04-24 11:43:28 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag vakna man vid 09.30 och kände av det hemska illamåendet. Men efter lite frukost nu så känns de bättre! :) Vi ska iväg här om nån timme och hämta tjejerna från förskolan & dagis, mys o se dom igen, känns som om det var jätte länge sen. Frusen som en tok är jag också, var bara 15 grader här imorse, och nu har vi lyckats få det till 17,5. lite mer ved i brasan så hettar det nog snart här! Igår elda jag som bara den, så vi satt här inne smällheta och röda i ansiktet så varmt blev det, haha.

Lyckades hitta ett par skor igår, ett par vita pumps, på ellos rean :) och även ett par svarta ballerina som jag fick för bara 49:- rena kapet :) men hoppas ju bara att jag kan ha dom sen när de kommer :)


ne nu ska jag kika lite på
nätet.
ha en fin dag !

Bra text..

2009-04-23 13:20:27 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..






Eey, eey, eey, eey
Du är inte trasig, du behöver inte fixas
Låt dom inte lura dig att tro din klocka tickar
När dom vill få ditt självförtroende att svikta
Så du ska ge dom pengar för att klippa och klistra
Vägen till lycka kommer aldrig vara sicksack
Man hittar mera fel och börjar sjunka som en kvicksand
Så när dom säger vi ska titta o arma våra förebilder svarar jag dom vickar
Jag ser inga på TV och jag ser inga i riksdan'
Dom säljer livet så det är inte dit vi siktar
Så vi slutar aldrig bränna upp deras artiklar
Med människan ska man aldrig mixtra för

Du är inte trasig, behöver inte fixas åhnejnej
När priset går upp kommer själen gå ner
Du är inte trasig, behöver inte fixas åhnejnej
Du kan sluta o leta det finns inga fel

Du och jag tittar nog i olika speglar för jag kan inte se vad du menar
Annars måste dina speglar va skeva för smala ting verkar bli breda
Å men jag vet det är inte konstigt att man tvekar
Ingen kan finna, idealen bara ekar
Kraven finns där vart man än vänder
Att du inte duger är signalerna dom sänder
Modetidningarna bara sprider trender
Som inte passar människan
Så folk mår sämre
Ändå undrar alla vad det är som händer
När vissa väljer svälten

Men du är inte trasig, behöver inte fixas åhnejnej
När priset går upp kommer själen gå ner
Du är inte trasig, behöver inte fixas åhnejnej
Du kan sluta o leta det finns inga fel

Vad snackar dom om, vad snackar dom om?

Goodmorgning!

2009-04-23 11:03:48 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag är det lika mysigt väder som igår :) solen skiner och jag sitter inomhus, hmm, men ska dock ut i solskent med Össkar (deras hund) sen och borsta honom tänkte jag. Och s ska jag försöka plugga lite idag också.

Jag ska kika på ellos nu om jag hittar några enkla skor att ha på mig då vi ska på bröllop, för hinner nog icke dra iväg till västerås och handla det, så får bli på nätet. klänning har jag ju fått låna en av syster, så det är skönt det!

ne men ha en fin dag i solen :)



sommarjobb klart :)

2009-04-22 20:19:18 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu har jag fixat lite smått med bloggen, men orkar inte sitta och trixa längre nu ;)

Ännu en dag som jag inte känner av illamåendet så pass starkt så att det förstört. Imorse packade babe och jag väskorna och åkte ut hit på "landet" till markus föräldrar hus. Dom skulle iväg till Polen, så är hundvakt åt Özkar tills på söndag.

Fick ett roligt samtal förrut, som jag blev riktigt glad över. Min förra chef ringde från Attendo Care i Linköping och frågade ifall jag var intresserad av att jobba hos dom nu i sommar. Och eftersom chefen här inte hört av sig om jobb till mig ännu, så tackade jag ju självklart, ja! Så förmodligen blir det så att jag får jobba hos Attendo från v25-v33, vilket ger mig möjligheten att kunna spara undan ett par guldpengar, för pengar är man ju i stort behov av. Det tråkiga och det sämsta med det här är ju såklart att vara ifrån min älskling. Men schemat kommer jag kunna lägga upp så att jag kan åka hem ett par dagar då och då, och jag har inga svårigheter till att åka bil fram och tillbaka! Så det här kommer nog bli bra! Vi klarade över ett år med distansförhållande, då klarar vi det här, vi klarar ju för fasen allt tillsammans

jag har verkligen inte gjort någonting idag, lagat mat och suttit här och ugglat, barn har hållt i farten hela dagen, och hjälpt till och jobbat här på huset, för dom håller på att bygger ut :) Vi sitter nu här jag och älsklingen som två datanördar, haha, varsin dator framför ansiktena. han spelar wow, och jag ska spela roliga spel på nätet, haha.. sitter och tittar ut genom vardagsrumsfönstret, ut över sjön och den fina himlen :) allt ser så tyst och fint ut. Imorgon ska vi ut och dra upp en gädda =) haha..

ne nu ska jag kika på tv:n lite..

puss & hej!

nytt igen..

2009-04-21 12:47:56 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


som vanligt tröttnar jag på designen rätt fort :) så nu blir det att pyssla lite med den ett tag framåt :) man orkar ju inte ta allt på en gång, men lite ska jag allt hinna med sen tänkte jag :)

men först nu ska jag göra klart mitt arbete som jag ska maila in sen, så har jag det gjort :)

trött trött åter trött.

2009-04-20 17:12:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


hopp idag vakna man som vanligt med illamåendet, och resten av dagen har jag haft skallebank och är så extremt trött. Mitt tålamod är på noll då och då, börja härja på damsugaren förrut för att den ine gjorde som jag ville. Man tappar kontrollen helt, haha, men nu är det ju bara skratta åt det!

har även haft tvättstugan idag som vi ska ner och hämta det sista nu snart, så har jag gjort våfflor också, så jag åt mig alldeles proppmätt på det. men jag skulle gärna vilja ha ett STORT paket med good glass!!!! Det är mycket som jag inte kan äta eller tycker smakar bra längre, och det är mycket lukter som jag bara inte tål att känna. skumt hur kvinnor blir när de är gravida, bara att härda ut :)


ska se om jag får någon ro till pluggandet, men jag måste få ett arbete klart, bara att sätta igång helt enkelt.

ha det fint.

puss




hahaha tjusiga tår :)

Te & Söndagsparty!

2009-04-19 21:40:37 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag har det varit en väldigt lugn söndag helt enkelt :) Börjat sova lite längre än till 07 nu iaf, så de är ju skönt. Fick för mig att baka en kladdkaka förrut, hittade ett recept utan ägg, men kan säga att hela kakan smula sönder sig, så det blev visst smul kaka, och inte så värst lyckad i smaken heller! Älsklingen och jag gick iväg på en promenad förrut i det härliga vädret, gick dock lite vilse haha, men kom hem iaf!

Nu sitter älsklingen och spelar wow, och jag sitter med en te-kopp och tittar på Söndagsparty med Fredrik & Filip :) sköna grabbs dedär :) haha.. laddat hem en skräckfilm som vi tänkte se sen. Såg även en ny skräckis igår som hette the uninvited. Den var helt okej :)




sådärja nu ska jag se klart på tv:n.
sov gott när det är dags.
puss puss

grillning på gång :)

2009-04-18 14:16:02 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


nu sitter jag och lyssnar på Mattafix - Big City Life en skön låt de där :) hopp ska straxt börja skala lite potatis och sådär, sen blir det att grilla kyckling och äta god mat! Imorse tog jag en bit knäckemacka det första jag gjorde, för sandra sa att en skorpa på morgonen gör att illamåendet kanske inte blir så jobbigt, och det hjälpte :)

igår hade varenda granne party här runt omkring, det spelades musik för fullt ös, och det var folk överallt kändes det som :( blev ju rätt så sugen på en fylla alltså. Men det går icke, och det är jag glad över ändå, slipper man vakna upp med ångest dagen efter! Jag är så glad över att det växer ett liv inuti mig, det känns helt otroligt och helt ofattbart. Jag kommer verkligen göra allt för den lilla krabaten :)


pussii !



Mattafix - Big City Life

2009-04-18 14:09:21 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



den fick mig på bra humör

2009-04-17 18:39:16 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Hogan

2009-04-15 20:15:12 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag har det varit en ganska så hektisk dag, åkt som en stolle i morsans bil, varit överallt med syster och Lilleman känns det dom :) Och sen hämtade jag mamma så åkte vi hem hit till henne och käka pizza, yummiie! Efter det kom mammas kompis Lena hit, och så tittade även Bror och hans tjejja ut, han hade köpt med sig graviditetstidningar till mig :) som jag ska lägga mig och läsa i sen, skoj! Fick även se när lilla tjejjan i Åsas mage rörde på sig, så himla häftigt det var att se!

och nu sitter jag och äter chips onyttig som jag är, och tittar på "Hogans Knows Best" ganska så underhållande att titta på :) tycker att Brooke är så söt :) Blir att titta på Greys & Anthomy sen vid 21.

Imorn kommer charlotte hit och äter frukost med mig, sen ska jag in och träffa pappsen min och ta en lunch ihop, sen ska jag ta tåget hem till min kära man. som är väldigt saknad.

puss & kram // Lindséy!



Härliga Dagar..

2009-04-14 22:49:10 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Ett bra tag sedan jag skrev här nu..

Ibland blir det uppehåll ett par dagar ifrån att skriva i bloggen, har varit full rulle här om dagarna just nu. Men väldigt underbara och härliga dagar. Dagen innan Påskafton åt vi god mat hos markus föräldrar och hade det trevligt. Sedan tog vi med oss Ebba och Nora till Linköping vilket dom såg fram emot väldigt mycket! :) och dom trivdes och hade kul här, tur var väl det, så dom inte fick hemlängtan och skulle hem :) Syster med familj kom hit till mamma på påskafton så då fick tjejerna träffa Liam & Kevin, blev lek och spring direkt! :D

I söndaga åkte babe och töserna hemåt igen och jag stanna kvar. Så jag har hunnit haft en mysig dag vid stångån med en massa prat med Jennifer. Och igår åkte jag in till stan och träffade Yasse och Challe, vi hamnade på Steevés och åt mat, eller jag åt mat iaf :) kycklingspett och klyftpotatis inte helt fel :) Sedan bjöd challe mig på bio, så vi tre såg "Män som hatar kvinnor" och den var faktiskt väldigt bra tyckte jag allt.

Idag har jempa och jag varit i stan en sväng, så köpte jag en fin blomma till mammsen min eftersom hon fyller år idag. Hann även ta en åktur med sofia i bilen och tjattra loss lite :)

Jag har börjat må så illa på morgonen nu, det är jobbigt faktiskt, men värt det!! Jag lämnar Linköping nu på torsdag och åker hem till min Sambo igen♥. Har haft detr underbart här och hunnit träffa de flesta och vädret har varit kanon alla dagar förutom idag. Och nu ska jag titta klart på Desperate Houswives och sedan sova. Imorn ska jag och lilleman mysa :)

sov gott..


Kungen!

2009-04-09 15:13:40 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..



Hormoner som spökar..

2009-04-08 22:17:24 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


Ikväll känns det som om allt har gått emot mig, precis allt. Hormonern spökar som bara den, och suget efter ciggaretter är enormt i vissa stunder. har ni några tips på vad man kan ersätta ciggaretterna med? okej att man tänker på att det är ett itet liv som växer i magen, men suget finns ju ändå där, och surheten. Eller tips på vad man kan göra då man är totalt uppriven och tjutfärdig?

godnatt!


GoodMorgning!

2009-04-08 09:32:38 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag vaknade jag vid 08.00, så jag har suttit och pratat med min kära mamma i telefon nu ett tag, så ringde hon Telia åt mig, för våran hem telefon har ballat ur, så hoppas på att få ordning på den snart. Ska titta lite på nyheterna som börjar vid 10, och sen blir det att hoppa in i duschen! :) se om jag hinner plugga lite innan vi ska ut till markus föräldrar!

Idag skiner inte solen som den gjort de andra dagarna, men kan vara skönt det ocksåå :) Jag trodde att ja skulle börja må illa nu på mornarna men det är inte så farligt, känner bara lite smått! men man är ju inte så sugen på frukost, men får tvinga i mig lite sen ändå.


ne nu ska jag se om jag får ordning på kablarna och allt till telefon.
ha en super fin dag! :) ♥



Trött

2009-04-07 21:56:17 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu är jag riktigt trött, så lär somna pang bom när jag lägger mig. Ska se klart filmen "glasblåsarens barn"  som ja påbörjade att se igår kväll :)

Markus döttrar ringde förrut, och Ebba har tappat sin tand som har hängt löst nu ett bra tag :) och Nora hade lärt sig att cykla utan stödhjul! :D duktiga tjejjer! Vi saknar dom här hemma juu, men på torsdag ska vi hämta kickorna igen :) så tar vi med oss dom ner till Linköping över helgen, ska bli kul :) och dom kommer nog bli super glada och förväntansfulla när vi berättar vad som håller på att växer inuti min mage! :D

Idag var vi på första mötet hos barnmorskan, vilken gick bra, fick information och sådär, och nästa möte är om en månad. Går in i vecka 7 nu om det är så som vi räknade ut :) spännande! Får hoppas att allt går som det ska. Den största missfallsrisken avtar ju när man gått in på vecka 13. känns helt otroligt att det faktiskt är ett litet liv som växer inuti mig. helt sjukt. och helt underbart! Har blivit medlem på en sida där man kan fylla i en bok och lägga in bilder vecka för vecka, som man sedan får hemskickat när krabaten kommit ut. roligt att det finns sånt att göra! :)


ne nu blir det sängen..
sov gott! :) 

FrukostTajm!

2009-04-07 09:04:35 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


jajjemän, nu har jag gjort iordning en tallrik youghurt och flingor med torkade jordgubbar och skivade bananer, yummiie! hopp idag vaknade man igen 07.00, vet inte varför jag börjat vakna så tidigt om mornarna, men bättre det än o sova bort hela dagen :D  ska in och väcka älsklingen snart, så ska vi iväg vid 09.30!

kalas fint väder idag igen! :) inte lustigt at humöret skiner :D

puss & kram!



Lång och bra dag!

2009-04-06 22:33:25 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Den senaste tiden har man varit en morgonmänniska, väldigt ovant, men också skönt. Imorse vakna jag redan vid 07, lite väl tidigt, men knalla upp. Hade prov vid 11.00 och jag fixade det, och fick reda på att det var det sista på hela medicinsk grundkurs... oh yes vilken lättnad man fick i kroppen! :)

Sedan idag har vi städat och donat här hemma, och sedan blev det en promenix till affären för att inhandla lite tvättmedel. haft tvättstugan nu ikväll, och ska snart ner och hämta det sista .. Stack iväg för att handla massa godis förrut, eftersom att suget fanns :) köpte även påskägg till tjejerna, har ju lovat dom att de ska få leta efter sina :)

nu sitter jag och slö tittar på ballar av stål, haha sjuka dom är. Och så är jag trött som bara den just nu, men hållt igång hela dagen så inte så konstigt! :)

sov gott!


Snowstorm - hon älskar snabbt

2009-04-05 17:37:11 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


sitter och lyssnar på massa gammal musik, riktigt härligt! då blir humöret lite bättre :)
här kommer en gammal goding :)



humörsvägningar...

2009-04-05 17:18:48 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


ush ja för dom, Idag har väl dagen varit sisådär än så länge, humöret sviktar som bara den, och jag är så jävla känslig :( men så är det väl att vara gravid! Snusande la jag av med så fort jag såg resultatet på gravitetstestet, och ciggen har jag inte rört alls mycket, tagit kankse 2 ciggaretter sammalagt, rökat känns som om det är svårast :( men det ska gå att sluta helt, jag vet det. bara jobbigt i början, för man vet att så fort man tar ett bloss så lugnar det nerverna. Lyssnar på Lars Winnerbäck och det får mig att bli lite gladare! :) men min huvudvärk tycks aldrig släppa?

nu ska jag ta en glass och fortsätta lyssna på världens bästa lasse, och idag saknar jag Linköping!



Gary Jules - Mad World

2009-04-05 11:47:51 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


skön lugn låt!


Underbart!

2009-04-05 11:27:13 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


nu var det ett litet tag jag skrev här så tänkte att fingrarna ska få smattra lite på tangentborden nu :)

I fredags fyllde jag 21 år, och vi hade bestämt oss för att ha lite party här hemma, och så fick de bli :) blev en trevlig & rolig kväll, mycket människor och bra stämmning! :) Jag var dock nykter men märkte att man faktiskt kan ha trevligt utan alkohol, + att man slipper ligga bakis hela dagen effer :)

I torsdags fick även babe och jag reda på att jag är gravid. Vilken häftig upplevelse de blev, jag skrek typ: de är inte sant de är inte sant :D och babe blev lika överlycklig som mig. Jag vet att många anser att man inte ska berätta om sin graviditet förens man är helt säker på att allt är som det ska, och att de inte blir något missfall. Men jag kan inte hålla tyst om det :) Vi ska till barnmorskan på tisdag för ett första möte :) det är sååå spännande!!!!

Igår var jag ute på en långpromenad i det fina vädret :) gick vilse gjorde jag också, jag är ju inte så hemma i dessa trakter precis, men hittade hem sen iaf :D var ute 1,5 timme typ, så skönt med frisk luft och promenad. Babe och jag ska ut och traska efter formel 1 är slut :) sen sa jag plugga resten av dagen, för imorgon har jag prov!

ha en fin dag allihopa!

puss & kram!


Hejsan & Hoppsan!

2009-04-02 11:09:54 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår var jag ju och yrade Västerås, hittade ett par jeans & en topp, skönt det! :) Knalla även in i min favorit butik make up store :) vill ju ha allt därifrån, men denna gång fick de blir en foundation och eye primer :) Idag vaknade man i hyffsad tid, så jag har hunnit att damsuga, duscha, diska och småplocka här hemma. Så kommer svärmor & svärfar snart :) dom ville komma och gratta mig, eftersom att jag fyller år imorgon :)


Ha en fin dag!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!