Gnäll & kläng!

2010-12-30 13:17:25 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Puust & stön! Sedan vi gick upp imorse har det bara varit gnäll & kläng, jag kan knappt gå på toaletten alltså, även om markus är hemma och alexia ser mig gå mot toan går hon efter och ställer sig utanför och gnäller. Och idag har ingenting passat för fröken, bara trotts, ska peta på allt hon inte får, ska ta allt hon inte får.. men de går över som tur är ;) tur att man har tålamod!


Jobba lite ikväll då!

2010-12-30 10:16:28 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Ush, tycker så synd om min lilla sötnos som har fått sån förskräcklig hosta :( Men vi får fortsätta med medicinen och inhalatorn och hoppas att det ger sig snart. Hon sover ju inte bra alls om nätterna nu heller, eftersom att hon vaknar av hostan + att hon blivit trälig att lägga om kvällarna igen.. men man får ha tålamod och tänka att det kommer bli bättre så fort hon är frisk, vill inte att hon ska vara sjuk ju!

Vi gick upp runt 8 imorse alexia och jag, så har vi städat och busat endel. Sen ringde jobbet och undrade ifall jag kunde jobba idag, så ska jobba ett kort pass mellan 17-21.30 ikväll :) Måste ju tacka ja när dom ringer så jag får mera tider ;)

Ne nu ska jag måla dit lite ögon innan lillan vaknar igen.
Puss Puss!


Alexia målar i duschen :)



sötnosen !


Campadre kampanjer!

2010-12-29 16:55:20 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu finns det många fler härliga kampanjer att ta del av om man blir medlem här:  http://campadre.se/tipsa/633383

 

 

 

Plus många fler ser ni på deras sida :)

Dagis närmar sig :)

2010-12-29 16:53:06 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Alexia ligger och sover på markus bröst i soffan just nu och jag har suttit och fyllt i alexias dagisschema i almenackan, inte långt kvar tills hon börjar där nu ju, spännande! jag tycker det är sjukt spännande, kommer kännas jättekonstigt att lämna henne själv där sen, men jag tror och hoppas att det kommer gå bra! :)

Nu ska jag kolla min mail o lite sånt innan de är dags att börja med maten!


Lite nya pics :)

2010-12-29 00:02:11 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..



Världens bästa alexia på julaftonsmorgonen i sitt fina armband :)

( Klickbara bilder )
  

 


Jag med världens finaste brudar!


 

Avslutar med en bild på min seriösa karl ;)


Hallå i stugan!

2010-12-28 20:45:21 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Har inte uppdaterat på ett tag haft fullt upp såhär vid juletiden :)

I fredags då det var julafton packade vi bilen och stack mot Linköping, alexia var vaken hela vägen dit men gnällde inte nåt speciellt i bilen, tack och lov :) hon är ju inte överförtjust i att sitta fastspänd i bilen sådär, men de gick kanon! Det blev julfirande med god mat hos syster med familj, och en massa paket förstås, alexia fick superbra saker både torsdagen och fredagen! På lördagen tog jag med mig alexia bort till Sofia och fikade, mycket trevligt. Sen hämta markus upp oss så blev det mat hos mamma! Och på kvällen åkte jag till sofia igen för lite dricka och spel, folket åkte in till krogen sen men jag gick hemåt till lägenheten vi lånade i ljungsbro.

Och igår innan vi åkte hem var vi förbi hos pappa en sväng för att äta lite mat och ha lite julmys, och därifrån kom vi med ännu mera leksaker, alexia har tur hon, men nu är hela hennes rum fyllt av leksaker, ha ha.. Alexia fick feber igår också lagom tills vi åkte hem mot Fagersta :( så hon sov och halvsov hela vägen hem.. men nu idag har hon bara snorat och hostat en hel del, så de kan ju vara att ännu en till bissing vill komma upp och säga hej.

Annars idag har vi väl plockat och donat lite, busat :) satt upp hyllor och fixat med lite allt möjligt! Så nu ska jag ta mig en kopp kaffe och pusta ut en stund för att sedan ta hand om klädkammaren som ser ut som ett bomdnedslag.



satte upp stjärngardiner i lillans rum, visst blev de fint? :)


Sen satte jag upp krokar och fixa ihop en pall som hon fått av sin mormor..


Super fin kjol!

2010-12-28 20:30:18 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Köpte denna super fina kjol till alexia häromdagen,
hon blev jätte söt i den :)


Julfirande i Skinnskatteberg!

2010-12-23 22:45:22 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag blev det lite stress här hemma, men vi fick till det iaf :) Markus skjussade hem Stefan och sen stack vi iväg till skinnskatteberg och firade jul.. tomten kom ju dit såklart, Alexia blev livrädd när jag satte henne i tomtens knä så hon börja gråta, hehe sötis! Men många fina julklappar blev det och ungarna är mycket glada över det dom fick, Ebba blev så glad över ett spel till Wii hon önskat sig så hon började gråta, så himla gullig ♥


Alexia och Ebba igårkväll..


Alexia fick lite krus i  luggen idag ;)


Jag och dom finaste glitterbrudarna :)


Min älskling!


:)


Galet kallt!

2010-12-22 17:16:52 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag när vi gick upp åkte alexia och jag ner på stan en sväng, hoppa in på smycka o handla lite julklappar o sen in på Ica en sväng, -23 grader ute :/ sjuukt kallt! Alexia fick gå själv med en liten kundvagn på ica och blev helt galen på mig när hon inte fick käka på schampo flaskorna, när hon inte får som hon vill och blir arg så har hon börjat bitas, lilla skruttungen..



Älsklingen är iväg och hämtar Ebba & Nora :) Så skulle dom även plocka upp Stefan på vägen, så han ska sova här ikväll, så grabbarna lär väl nörda fifa medans jag slår in julklappar och dricker glögg :) yummie, så gott med glögg, men de ska vara starkvinsglögg, godaste!


Ännu en sen natt..

2010-12-22 01:35:47 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag åkte vi iväg till Västerås för att handla lite, jag fick ett skrivbord av älsklingen och så köpte vi även en ny hylla och hutshar (eller hur de stavas) till den som alexia fick in i sitt rum, blev fint! Och min lilla datahörna blev också kanon.. sen blev det McDonals mums så gott de var, och alexia fick också happy meal för första gången, och hon älska det, fick i sig en hel cheese plus lite pommes på det :)

 

Alexia har lärt sig några saker dom senaste dagarna, säger man åt henne att hon ska få bada/duscha så går hon till badrummet, efter man har bytt blöja på henne ska hon alltid ta den och går raka vägen till köket och kastar den i papperskorgen :) hon går till köket när man nämner välling, osv osv.. fasen vad det går snabbt nu i utvecklingen, det är verkligen nya saker VARJE dag! Helt sjukt att dom små liven lär sig saker och ting så snabbt. Och en till väldigt söt grej som hon börjat göra är att hon har ju den där dockan "Lillan" och när dockan gråter eller så kramar hon om henne och klappar dockan på rumpan så hon ska bli glad igen, haha är det inte sött eller? :)

Ne nu blev denna kväll lika sen som alla andra kvällar blivit, men imorse fick jag minsann sovmorgon till 10.45, nästan lite överdrivet, men galet skönt :) Så nu ska jag borsta bissingarna och krypa ner i våran iskalla säng, burr burr...

 

Skit snö!

2010-12-20 11:33:44 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


somnade sent inatt så imorse var man ju inte allt för pigg :( Men var tvungen att åka till affären, så stoppa alexia i bilen så for vi dit :) handla lite granna, så idag blir det att göra potatis sås & Fläskkottleter, de är mums! Annars blir dagen lugn som vanligt, jävla skit väder!!! så trött påt! Så trött på att bara vara inne, men vem vill va ute i snökaos? inte jag iaf!

Alexia har somnat nu en sväng, så jag ska väl börja lite smått med maten och röja upp lite, jag städade igår, men idag är det dant igen :/ men så är de väl när man har små-barn som kladdar och river fram allt :) bara gilla läget!

Puss på min solstråle!


Best Kids Tävling

2010-12-19 11:44:04 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Jag tävlar om ett presentkort värde 500kr från Bestkids i Nikitas blogg
Tävla HÄR du med!


Blev lite bus i simhallen idag ♥

2010-12-19 00:49:49 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag har jag varit så fruktansvärt seg i skallen, men ändå så sjukt rastlös! Jag vill göra saker hela tiden, åka och umgås med folk, hatar att bo så långt ifrån mina nära och kära, det suger så brutalt hårt :( Men jag bestämde mig för att ta med min lilla dotter till badhuset här i Fagersta! Så det blev en massa plask & bus, sedan lite glass på det och ännu mera bad, sen avsluta vi dagen där med en skön bastu :)


( Iphonen tar sjukt taskiga kort )


När vi kom hem blev de lite mys med våran man här i huset som ägnat dagen åt wow.. sen åkte vi till Peter & Lollybeth, hon hade bakat en supergod kladdkaka med mint i, mums! Alexia slockna som en stock när vi kom hem därifrån och det tänkte jag också ta och göra snart :)


Pannkaks tajm!

2010-12-18 12:31:15 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår skrev jag ju om hur duktig alexia är med sin sömn osv, det skulle jag aldrig gjort ;) hon ville inte somna om inatt när hon fått välling, jag orkade inte bråka med henne så la henne mellan mig och markus, hon fortsatte att böka där ett bra tag innan hon somnade, sen vaknade hon 7 imorse, helt slut kände man sig! Men men sånt som händer ibland :)

Alexia somnade för typ 30 minuter sen, efter en massa bus med mig :) hon älskar verkligen när man leker jaga, hon löper omkring, skrattar, och så bara sprätter de i kroppen på henne när man hinner ifatt na :) sötunge! Jag fick i henne en hel tallrik gröt förrut, inte varje dag man får det nu förtiden, hon vägrar gröt på mornarna och ska bara ha smörgås! Efter frukosten fick hon rita lite med kritorna :) inte lika mycket i munnen denna gång som förra, de tar sig när man tjatar: aj aj, inte munnen, aj aj inte munnen!




Ne nu ska jag snart börja med lite pannkakor som alexia älskar :) tjiiing!

rejäl sovmorgon!

2010-12-17 14:03:10 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Tack gode gud för att alexia sover på nätterna och mornarna! Man är ju lite bortskämd, alexia har aldrig varit sån som vaknat mitt i nätterna och inte ska somna om, det har väl kanske hänt två gånger sen hon kom till världen, och hon sover länge på mornarna.. och vaknar hon tidigare sitter hon och pysslar med sina gosdjur i sängen och kanske somnar om, idag vaknade jag av att hon satt och pyssla i sin säng, så ddå gick jag upp och insåg att klockan var 09.50! :)




Ebba och Nora skulle kommit till oss i helgen, men dom hade fått magsjuka :( så dom stannar hos sin mamma, och det var ju bra det, så vi inte blir smittade, men synd att dom är sjuka, hade ju varit kul med lite bus i helgen. Jag har precis fixat med försäkringskassan o sådär, och så har vi fått schema för dagiset som alexia ska börja på, hon börjar 11:e Januari, wiihey vad spännande! Stora tjejen, tycker det är helt ofattbart att hon är så stor att hon ska börja gå på dagis och sitta där och ha frukstund och busa runt med alla andra barn :)



Full rulle..

2010-12-16 12:00:20 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag steg vi upp runt 9 snåret som vanligt.. Då fick de blir lite bus sen stack vi ner till tvättis och hämta massa, fy tungt att gå och bära på massa tvätt + en 11 kg tjej, men lyckats få upp nästan allt, så ber min älskling ta med resten upp när han kommer från jobbet! Så det har varit full rulle sen vi gick upp här idag, massa bus, vikt massa tvätt, tagit hand om disk, bäddat rent osv.. nu sover lillan iaf i sin nybäddade säng :) mys! och jag ska väl straxt börja med maten, får bli köttbullar, sås och potatis idag det tycker ju alexia också om! Hon äter inte barnmats-burkar längre, det duger inte åt fröken, så då gäller det att man fixar med mat varje dag!

Vi besluta oss för att inte inhandla nån gran i år, för alexia kommer verkligen ploga ner den, haha.. så jag ska rota fram våran lilla gran så man får lite julstämning iaf =)

Puss


Motivationen försvann :(

2010-12-15 22:57:41 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


ush hatar när det blir så, att man ena stunden är as taggad för något och helt inställd på en sak, sen efter en pisskvart försvinner suget och motivationen är puts veck.. jag pallar inte plugga nu, så gnager ångesten upp mig innifrån för jag vet hur mycket jag måste! Får väl hoppa in i duschen och se hur man känner efter det, annars måste jag göra klart det sista imorgon..

ikväll har alexia och jag skrattat som tokar ihop, hon är så rolig, riktigt tjejskratt fick hon till flera gånger, vi jaga varann, lekte kurragömma och allt möjligt, hon ger mig energi och lycka ♥ hon har även börjat gå omkring och snacka i telefon haha :)


E l v i s ♥

2010-12-15 22:23:49 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



aj aj, inte i munnen!

2010-12-15 12:03:33 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


så har jag suttit och sagt till alexia nu ett tag, hon har fått använda kritor och måla på papper, men såklart som allting annat så skulle det ju in i munnen direkt :) men lite färg kom det ju på pappret!

 


Igår på eftermiddagen kom Lina & Fredrik och deras grabb Algot hit och fikade och då fick alexia ännu fler paket :) en utav sakerna var en grej som hon skulle hamra ner pinnar på, den sitter hon just nu och pillar med :)

 

Sen blev de en massa bus i tältet resten av kvällen :)





Ne nu ska jag busa med min dotter innan hon ska sova lite!


Alexias födelsedag!

2010-12-14 16:01:29 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Tänk att såhär dags för ett år sedan packade vi bilen och stack iväg till förlossningen.. puuh vad ont jag hade! Men sen fick vi ett mirakel, en så fin liten flicka som vägde 3365 g & var 50 cm lång, våran skatt! Kärleken är enorm, och tänk att ett helt år har gått sen man fick upp henne på bröstet, det är helt ofattbart! Älskar dig mest av allt min ängel, du är det finaste som någonsin finns & kommer finnas ♥

Idag har vi haft lite kalas här hemma, markus och jag gratta lillan imorse och nu har precis hennes farmor och gammelfarmor åkt härifrån, och nu straxt kommer hennes farbror med familj :)

Alexia öppnar paket med pappa :)











Puss så länge!

Home sweet home!

2010-12-13 21:50:11 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår skjussade pappa hem mig och Alexia, hade heela bilen full av saker, köpt och fått så jäkla mycket att man fick sitta skapligt trångt hela vägen hem :) Alexia sov en bra bit i bilen sen fick jag försöka sysselsätta henne till max, hon tycker inte de är så kul att sitta fastspänd :) Älsklingen kom hem straxt efter att vi kommit innanför dörren och då fick jag en bukett med jättefina blommor utav honom ♥ Sen fikade vi lite och alexia fick paket av pappa och marita innan dom åkte hem igen.. hon fick massa kläder och en väska & en bobby car :) great!



Idag tog jag med mig alexia ut för att testa på pulkan som hon fick av min mormor, men det var ingen höjdare, haha.. hon är ju rädd för snön + att sitta i en pulka var nästintill lika läskigt, spänd och fokuserad haha så de blev ingen längre stund i den!



Och en bild på en nybadad alexia i sin nya fina morgonrock :)

Busfabriken var great

2010-12-12 00:50:43 / 4 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag var mamma och colle snälla och skjussade in mig och lillan till stan för att möta upp Alexandra och Lionel! Vi tog bussen till tannefors, och där var det ett rent helvete att gå ifrån till busfabriken i snökaoset. gångvägen var inte plogad ett endaste skit, så alex satte sig fast i snödrivan med vagnen, så det sluta med att vi fick släpa fram vagnarna i all jäkla snö, vilket gjorde att man blev rätt slut i kroppen, hehe.. men motion fick man ju.. dåligt att dom inte plogar ordentligt vid trottoarerna, kan ju inte gå på stora vägen med vagnar... men men fram kom vi, och ungarna älskade att vara där.. Det blev massa bus och mys, käkade lite där också och sen blev de ännu mera bus, så 3 timmar senare tackade vi för oss och åkte hem :) alexia slockna på 5 röda i bilen.


Alexandra och Leo


Sötaste Lionel!



Skrutt-ungar :)








1 års kalas för lilla sessan

2010-12-12 00:39:48 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


I går (fredags) beslutade vi att göra lite kalas för lillan, så min familj här i linköping kunde gratta henne när vi ändå var här, så det blev ju perfekt! Alexia fick jättemånga fina saker, kläder, leksaker, pulka, en docka & dockvagn, skor och fler saker, hon fastna speciellt för en leksak som syster med familj köpte, massa djur som låter ;) grejer som låter är väl sååå spännande för de små liven :) mer kalas blir det när vi kommer hem!

Här kommer iaf lite pics från gårdagen





Alexia, syrran, jag & Noelia :)




Det var lite pics från igår, dom andra blev suddiga som jag tog tyvärr :(


Ullared, bus och tårtabak!

2010-12-09 21:03:49 / 4 kommentarer kommentera inlägget?..


I tisdags åkte alexia och jag hit till Linköping och stannar tills på söndag :) nice! Alexia fick vara hemma med sin mormor hela dagen igår, för jag syrran och farsan åkte till ullared och köpte en jävla massa leksaker, haha! Alexia fyller ju år också så hon måste ju ha både julklappar och födelsedagspresenter, men hittade lite smått och gott som jag tror hon blir glad över! Hittade även en massa bra saker till Ebba & Nora! Saknade skruttis extremt mycket, hann ju inte träffa henne på hela dagen, och så länge har jag aldrig varit ifrån henne, men den tiden tog vi ju igen idag med massa bus :)

Syster & Johan och lille Noelia kom hit idag och fikade lite med mig och alexia, sedan packa jag ner skruttis i vagnen så hon fick lite bra sömn, och medans hon sov på systers altan så hade jag mysstund med Noelia medans hon hämtade Lilleman på dagis! Efter det stack vi hem till Jenny & Saga, Saga sken upp som en sol tyckte jag när vi kom :) så fick brudarna busa lite, men alexia plocka på sig alla snuttisar och myste mest, hehe, hon är ju så snuttig av sig.. men det var trevligt :) sist vi var där var ju Alexia och Saga små pluttar som bara låg och gäspa i famnen på oss, lite skillnad mot nu ;)





Nu är jag hos mamma och alexia har somnat som en stock i ressängen efter ett härligt bad tillsammans med mig :) Mamma och jag bakar för fullt, jag måste ju göra en tårta åt alexia, eftersom min familj här i linköping ska gratta henne imorgon, kalas ska de bli med super fin klänning på lillan och massa ballonger och serpentiner tänkte jag :) ♥ Ne nu ska jag mixtra lite med karamellfärg.. bye bye!


Min pepparkaksbruuud ;)


Sjuklingen är bättre! ♥

2010-12-05 13:47:37 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


I Onsdags åkte alexia och jag till vårdcentralen för att se om vi kunde få något annat än airomir till hennes förskräckliga hosta och sitt rosslande, vi fick hostmedicin & mera airomir.. vi fick sitta där nere i nästan 2 timme, sjukt segt att det ska ta sådan tid jämt.. men men.. alexia fick därefter feber och låg natten som kom med 40 grader :( blev mycket alvedon och mediciner att ta till, stackars.. hon var helt färdig, och dagen efter tillbringade vi i soffan eftersom hon sov på mitt bröst hela dagen, ögonen gick i kors på lillan, hon var så dåsig..

Men nu efter några dagar har hostan börjat ge mig sig lite, nu är det bara näsan som rinner och snorar.. Dessutom så ringde ett dagis oss häromdagen och meddelade att Alexia fått en dagisplats, jippi, så kul för henne! och det var det dagiset vi hade spanat in och helst ville till, så det kommer säkerligen bli perfekt!

Ebba och Nora har varit här i helgen också, men i fredags sov dom hos sin Farmor & Farfar så jag och älsklingen spelade lite wii och drack glögg och bara umgicks, det kändes som de var behövligt! ♥

Brudarna har åkt hem och jag och alexia ska väl plocka och dona här hemma, se om hon får i sig lite pannkakor sen, hon äter så sjukt dåligt, men tur är väl att hon får i sig vätska iaf!


Se så sjuk jag varit :(
 

Ebba gravid, Nora fick helt plötsligt stora boobbs, och jag också! haha




Såå sött med toffs!

2010-12-05 13:17:45 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Fina kampanjer Campadre!

2010-12-04 20:38:29 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu har de kommit in lite nytt igen på Campadre, men man måste vara medlem: http://campadre.se/tipsa/633383 här för att få ta del av erbjudandena :) Märken så som Barbie, LUNDMYR of Sweden, Levi's Kids, Star Wars, SVEA, Puma, koola Anna,, med flera..

   

   


Britney Spears - My only wish

2010-12-04 12:46:34 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Pussas

2010-12-01 00:03:52 / 4 kommentarer kommentera inlägget?..


Alexia ger kameran pussar :)



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!