bra humör på 1 sek!

2010-02-28 11:01:07 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


var visst ett tag sedan jag skrev av mig här insåg jag precis :) Inte hänt nåt speciellt så en sist. I torsdags var vi iväg på unga föräldrar var två till tjejjer där med sina döttrar :) så de var ju trevligt, kul för barnen att få träffa andra kids :) Sedan när jag kom hem hade jag fått paket från HM & 3, skoj! Mobilen är ju hyffsad bra, synd att den inte tar så bra kort, men de har jag ju en kamera till, och Alexia fick lite nya kläder :)

I fredags blev det bara lugnt, en långpromenad och sedan bara mys med lillstrumpan. Markus hjälpte Dennis att flytta ut alla grejjer i hans lägenhet så den blev tom, för han ska dra te thailand i 6 veckor snart, FUSK! Och igår blev det också bara lugnt, markus stack iväg vid 13 hugget, till västerås, för han skulle dit och festa med grabbarna, så jag och Alexia tog en långpromenad ner till stan, sen när vi kom ut från affären så var det helt plötsligt snökaos, så vi var helt vita när vi kom hem.

Jag var på riktigt skit humör igår och bara kände mig allmänt uttråkad, fast de gör jag väl nu också, vill kunna göra nåt!! Hade man bott i linkan hade man kunnat göra saker hela tiden om man velat. Men sen snacka jag lite med fia i luren och när jag kom hem pratade jag loss med Jempa på msn, riktigt kul! Inte pratat med henne på hur länge som helst, så hon fick mig på grymt bra humör iaf. vänner är bra, och mina bor dessvärre för långt bort :( trist!

Nu sover Alexia förmiddag och jag gör inte ett skit, ska ta en rök och sedan kika runt lite på nätet ett tag.
chiiingeling!




Kliar i tandköttet :)

2010-02-28 10:50:46 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Alexia för nån vecka sedan, det tycks klia i tandköttet eller så gillar hon bara att gnaga lite :)
såhär får man sitta rätt ofta, hon gillar fingret!


haha så sööt! :D

2010-02-26 15:41:46 / 4 kommentarer kommentera inlägget?..


Alexia i sitt nya fina hårband, haha va sött! :) <3


Mor & Dotter :) <3

2010-02-24 14:55:26 / 12 kommentarer kommentera inlägget?..


 
 


uppe med tuppen!

2010-02-24 09:15:29 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


Alexia somna tidigt igår kväll igen, jippie :) och sov nästintill hela natten förutom nåt nattmål vid småtimmarna :) sen ville hon upp vid 7.00 så då knalla vi upp och klädde på oss och myste lite framför tv:n. och nu somnade hon i sin säng medans hon sög på handen som vanligt, hon vägrar verkligen att ta nappen, lite synd tycker jag, men hon väljer väl själv vad hon vill ha i munnen :)

Nu ska jag passa på och plugga lite...
chingeliiing!



Rolig lista :)

2010-02-23 22:17:35 / 4 kommentarer kommentera inlägget?..


När fick du reda på att du var gravid? dagen innan min födelsedag 2 april 09
Var bebisen planerad? Jo, vi hade pratat om att skaffa en knoddis :)
Mådde du illa mycket? som en galning
Hur blev ditt hår? Kliade och var lätt fettig, men växte snabbare
Hade du mycket halsbränna? Jaa, mest i mitten av graviditeten
Grät du för ingenting? Jo ibland.
Var du känslig? Jag var extremt känslig.
Vad gillade du för mat? Saftigt kött
När kände du bebisens första sparkar? I vecka 17 började det har jag för mig :)
Var du ofta orolig? Njaa, mest i början, och att det skulle vara något fel på henne!
Samlade du på dig gravidtidningar & böcker? Absolut läse massor tidningar
Sparkade bebisen mycket? jaa ibland var det värsta livet i magen, och mycket hicka!
Fick du bristningar? Nej inte en enda faktiskt!
Hur kommer det sig att du behöll bebisen? För att vi ville ha en liten
Blödde du någongång? Nej
Levde du på som vanligt? njaa kan man väl inte säga
Hur gammal var du när du blev gravid? 21
Hur tog dina föräldrar det? Dom blev glada!
Hur tog din partner det? Han blev lika lycklig som mig!
Vart bodde du/ni? Här i Fagersta
 Hur ofta gick du till mvc? Som vanligt, var väl typ 1-2 veckors mellanrum.
Hur många ultraljud gjorde du? 2 stycken, ett vanligt och ett 3D.
Hur började din förlossning? Med värkar
Hur många timmar tog din förlossning? om man räknar från första värken så tog det väl ca 21 timmar.
Födde du vaginalt eller med kejsarsnitt? Vaginalt
Hur mycket var du öppen när du kom in? 6 cm
Vilken smärtlindring tog du? varmt bad & Lustgas
Hur lång tid tog det att krysta ut bebisen? från första krystvärken tog de ca 40 min har jag för mig.
Blev det komplikationer? nix
Fick du sy? Yes
Hur var vikt och längd? 2265 & 50 cm
Ögonfärg: Mörkblå då
Hårfärg: brun
Ammade du? Ja
Ammar du nu? Japp
Hur gammal är bebisen nu? 2 månader och 1 vecka ungefär :)
Vad tyckte du om förlossningen? Värsta och bästa!
Vill du ha en till? Självklart men vill nog helst inte föda igen, AJ AJ!
Planerar ni ett till? Nej min karl vill ej ha fler.
När kommer andra barnet? När du har sprungit hit.
Hur är ert förhållande nu? goodiie!
Vilken vecka födde du i? 40+0


går över till tre :)

2010-02-23 21:41:07 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jahopp nu beställde vi precis varsin ny mobil jag och älsklingen, vi går över till 3, tycker dom har många härliga erbjudanden, och det är ju bra med abonemang då man får skicka 3000 fria sms och ringa gratis till hemtelefoner och grattis inom 3!  Så denna fina har jag beställt..


beställt lite :)

2010-02-23 12:55:54 / 5 kommentarer kommentera inlägget?..




Detta har ja beställt nu till lillan, mysdress :)
väldigt mycket rosa, men tyckte de var sött :)



och dessa leggins fick de bli till mig :)
snygga!


Reggae brud :)

2010-02-23 12:31:51 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag kom vi upp vid 08.30, men de tog emot, väckte lillsnörpan och kolla på almenackan och insåg att vi skulle va på bvc 9.30 och inte 10.30, så de blev att klä på oss och dra bort dit, som tur var så var barnmorskan en kvart sen så Alexia hann äta tills hon blev mätt i lugn och ro där :) sen blev de vägning och mätning, hon knallar uppåt inte dåligt heller, på ca 3 veckor har hon gått upp från 5335g till nu 6065g, toppen! växer gör hon ju också, snart är hon lixom 60cm så 10 cm har hon nästat vuxit sen hon föddes :) börjar bli så stor vår tjejja!

Kristina som vi har på bvc frågade hur det var med sömnen, så jag sa att det var väl sisådär, eller alltså Alexia och jag sover ju till 11.00 ibland, så det gör ju att förmiddagssömnen blir lite knasig, men jag själv tycker att huvudsaken är att hon sover flera timmar i sträck då det är natt iaf, för det är ju då man ska sova. Men Kristina förstod mig och tyckte inte det var så lustigt, men om vi tar oss upp tidigare kanske 9, så kan Alexia sova förmiddag vid 10, 11 någång och sedan sova eftermiddag vid 16-17 nångång så borde hon somna tidigare på kvällarna :) Igår slockna hon redan vid 22.00 och det är tidigt för att vara henne, så det var väldigt skönt, bara att sattsa på det ikväll igen så vi får in ett mönster :)

Jag och lillan satte på Reggae musik på hög volym förrut och dansa loss i vardagsrummet, den musiken gillar hon verkligen, en liten reggae brud ;) lyssna mycket på det då hon låg i magen så kanske är därför hon trivs med den musiken :) sen somna hon som en stock iaf, så nu ska jag göra klart ett arbete och skicka in :) sen se om jag hinner beställa lite kläder till tösen, har hittat jätte söta kläder på nelly.com!

bye bye för en stund!


chiilliibuu!

2010-02-22 16:26:15 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Kom hem för en stund sedan, det var bara en lägenhet kvar, en väldigt stor, men inte överdrivet fina tapeter i köket & badrummet :( köket kanske vi kan tjata till oss och få nytt.. Men de hade dykit upp en till 3:a som en tant kanske skulle ha, och ska hon inte det så ska vi kolla på den också! Så vi får väl se vad som sker :)

Markus och Simon sitter och kollar på nåt på tv:n så jag funderar på att dra ihop en chokladsockerkaka, yuummie! men måste laga nåt käk först, har inte hunnit käka ännu ju!

måste även plugga så ska väl slå upp boken medans maten lagas, skitplugg, går åt skogen!

chiingeling!


Svinkallt!

2010-02-22 11:02:39 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Min älskling fick cykla till jobbet imorse, det hade varit -27,5 grader då :( fy satan vad kallt!!! Bilen är på service så han hämtar upp den när han slutar jobbet :) Idag gick alexia och jag upp 8.30, tidigt för att vara oss :) haha! Men nu sover hon lite igen, så jag dricker kaffe och kikar runt lite på nätet, måste beställa lite grejjer! Idag ska vi ju kolla lägenheter :) wiiie vad skoj, hoppas dom är super fina!



Guuuuud vad jag älskar dig min underbara ängel!


Magsjuuuuka :(

2010-02-20 16:55:32 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


I torsdags kväll kom Ebba & Nora hit, Nora hade spytt några dagar innan, men var frisk då! Så i torsdags blev de bara lugna gatan, sen igår kväll börja Ebba känna sig lite dålig, så hon och Nora bädda upp i soffan med Barbie-film mys! Så babe och jag ladda upp för lite fifa spelande, så satte sig Ebba & sa "Lindseeey jag mår inget bra :(" sen blev de SPLÄÄÄÄSCH, kan säga att det verkligen sprutade ut, stackars :( Så kvällen slutade med att jag låste in mig på rummet tillsammans med Alexia, (ville ej riskera att hon blev dålig) och babe fick sitta och vaka över Ebba hela natten medans hon spydde och somna och spydde och somna om vart annat! Alexia slockan vid 00.00 och då somna hon in ordentligt, jippiie, börjar bli lite tidigare än vanligt iaf på den fronten :)

Idag är det snöstorm här :( TVI PÅ DET! Men var ju tvungen att ge sig ut ändå, eftersom det är ju lördag, och vad är en lördag utan lördagsgodis för barn? Så Nora och jag sprang in i bilen och gasa ner mot stan och handla lite. Så sen dess har det bara varit lugnt här hemma, tagit de lugn och sådär.. Har precis spelat spel Hungriga Elefanten med tjejerna, jag vann haha.. så nu sitter Nora framför mig och datahackar och Ebba sitter med Markus framför Xboxet. och den minsta ligger och sover så sött :)

Ebba sa till mig igår att hon ville åka till Linköping på påsk, så det lär vi ju ordna, och såg i kalendern igår att påskafton är på min födelsedag :) ett tag kvar men ändå inte. Det känns som om vi har mycket på gång nu i mars & April. Bror & syster fyller i mars, så ska ner te linkan då och hälsa på. Alexia bli av med skenan i mitten av mars och det kommer bli den bästa dagen på detta år :) I början av april är det påsk sen fyller morsan och sen är det planerat och ha dop i slutet av april, så de är rätt mycket i farten nu, men sånt gillar vi! :)

På måndag ska jag och älsklingen gå och kolla på två stycken hyresrätter, 2st 3:or. Hoppas nån av dom är perfekt, skönt o bo i hyresrätt än bostadsrätt som vi gör nu, då kan man tigga till sig lite om tapetsering också :) + att Ebba & Nora får ett rum då vi kommer till nåt större, wiiie! 

nahepp nu ska jag njuta av min kaffekopp och kika runt lite på nätet.
bye bye



( bilder på barnen när de busar )

 

 

 


Bilder från igår! <3

2010-02-18 14:10:02 / 5 kommentarer kommentera inlägget?..


  

 

(Klickbara bilder)


Promenad dags snart!

2010-02-18 14:06:53 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hopp igår gv jag mig på ett försök o få lillan att somna tidigt, skippa eftermiddags sömnen, men hon började bli trött vid 19 hugget typ, så fick bada och sen var hon vrålhungrig och jag lyckades inte hålla henne vaken längre. Så hon somna i 45 min typ, sen vägra hon att somna in djupt förens 00.00. Så vakna vi till idag 12.30! Men de är som det är just nu, 00.00 är ju mycket bättre än 03-04 iaf :)

Alexia är lite varm, tempen visade på 37,7 iförrgår och så har hon fortsatt varit lite varm, men mamma sa att de kan vara 3-dagars feber som bebisar brukar få. Så de är väl därför hon är så krånglig med sömn och skrik o så!

nu sitter hon och sover lite i babysittern, jag ska göra klart lite på arbetet i Hemsjukvård, sen ska vi väl ut på en långpromenad idag igen :) skönt, sen blir de hem och städa lite så kommer Ebba & Nora framåt kvällen! :) <3




Super fin dikt!

2010-02-16 19:22:34 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Vad vet du om livet kära lilla barn,
du ligger så trygg i min famn.
Mamma vill leda dig likt en blinkande fyr
när vågorna slår emot hamn.

Skrapsår och blåmärken från livets äventyr
tillsammans sätter vi plåster på.
Och tårarna på lilla runda kinden
försvinner med lite omsorg då.

Mitt älskade barn vad jag längtar
tills du springer så lycklig och glad,
rakt in i mammas trygga armar
och ger en kram som förgyller min dag.

Du vet väl om att du är älskad
av din pappa och av mig?
För varje dag vi tänker:
Finns ingen på jorden vi älskar mer än dig


Min underbara tjej`


negativt inlägg..

2010-02-16 16:20:02 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu sitter jag här och är jävligt känslig, ledsen, frustrerad, stressad och allt vad fan man kan va. Känns som om jag bryter ihop snart..  Tycker det är så jobbigt och se hur Alexia kämpar med att få av sig skenan, och hur mycket hon vill ha bort den, hon är ledsen och skriker, spretar med benen så gått de går ;( Fan jag vill inte se henne ledsen.. 1 hel skit månad kvar till vi får ta bort den, det är fan långt!!

Skolan vet jag i tusan hur jag ens ska hinna med, men jag måste! jag orkar inte ens slå upp boken, så jävla illa är det, studierna är skit och åter skit, vill bara vara klar, men de lär jag ju aldrig bli, hur fan ska jag hinna? Besviken på mig själv som inte ens orkar ta tag i det just nu, känner hur stressen äter av mig. Nu ska jag röka och lugna mina nerver. bye!

Min förlossningsjournal! :)

2010-02-15 18:13:44 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


2009-12-14

16:15 Inskrivning Inlägges på förl.avd. 21-årig 1-gravida, 0-para.
Orsak: Inkommer pga värkar i graviditetsvecka 40+0
Status: huvudläge, fixerad i bäckeningången. modermunnen öppen 6 cm.
CTG intagningstest: normal
125 slag per minut fosterljud normala
avlyssnas med interimttent CTG.

17:10 Smärta: Till badet som smärtlindring
Får bad/dusch.

17:58 Övervakning: Flj. avlyssnas 130 spm. Ligger kvar i badet. Tycker att det börjar trycka på.

18:20 Förlossingsförlopp: Får lustgas/syrgas 50%.

19:00 Barnmorskeanteckning: ÄR besvärad av trycket. Funderar på EDA men avstår när hon får veta att EDA inte tar bort tryckkänslas.

20:10 Förlossningsförlopp: krystvärkar

20:53 Födelse: En liten flicka i framstupa lronbjudning. Navelsträngen runt axlarna.

Värkarna startade 09-12-14 kl 00.00 och höll igång till hon var ute 20.53.

När man sitter och läser igenom sin journal då minns man dagen så himla väl, men inte smärtan, den är som bortblåst typ, iaf värkarna! Är så fruktansvärt glad över att allt gick bra och att jag har världens bästa sambo som stötta mig till MAX. Och så fick vi ju världens finaste dotter. Lyckan är otroligt stor och igår blev vår lilltjej hela 2 månader!


Sååå duktig!!

2010-02-15 17:28:45 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Alexia sov heeeela natten :) toppen! Sen idag gick vi hemmifrån 12.30 mot barnmorskan för jag skulle dit för efterkontroll, men slapp sitta i den obekväma gynstolen, blev bara blodprov & blodtryck och lite prat, fick min förlossningsjournal, kul o kika igenom den! Sen tog vi en långpromenad därifrån och var ute i över 1,5 timmar, skönt, var ju strålande väder ute idag, de blir man glad av :)

När vi kom hem blev de blöjbyte och Alexia fick ligga och sprattla lite i sängen, så vi låg o myste och tjoade lite, och när hon låg på magen så vipps vänder hon runt och hamnar på ryggen!!! Fan vad glad jag blev, stolt över min lilla tjej juu, såg hur hon kämpade med ena benet för att de skulle rulla över, och tillslut klara hon det! Synd bara att man missar att få med såna stunder på film, men de kommer :) mamma lycka!

Nu har jag gjort köttfärssås och spagetti och jag tror de blev riktigt gott faktiskt :) ska käka lite nu så vaknar väl min skrutta snart, hoppas jag hinner studera lite innan det iaf! :)


Sömntuuuta :) <3

2010-02-13 14:06:09 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Alexia och jag kom upp ur sängen 12.50 idag :S oooops, haha! låg och dröna och halvsov i sängen så länge :) men de var mys. Nu drog markus på infected på hög volym som hon och jag gick o digga till och hon slockna om igen :) Vi ska snart iväg till Peter & Lollybeth och bli bjudna på mat!

så nu ska jag grejja, ciiiiiooo

Tvättstugan

2010-02-12 15:39:57 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


Alexia somnade rätt så gott efter badet igår kväll, och idag är hon glad och pigg igen :) vi låg och joade lite på en filt på golvet förrut, myspys humör var hon på iaf och prathumör, nu sover hon lite och jag ska ner till tvättis och hänga upp massa tvätt och kasta in ny tvätt!

Sedan blir det att gå på en långpromenad, och sen ska jag plugga endel :) Nora ringde förrut och var stolt och glad för hon har en lös tand, hennes första! :)




tjoahaddelittan leeeej!

2010-02-11 21:45:48 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag har de bara varit en lugn dag, Alexia har varit väldigt skrikig och de har bubblat massa i magen på henne, full med gaser tror jag :( inte lätt o vara liten, just nu somna hon, hon har säkert bara sovit max 1 timme sen klockan 09.00 imorse, så hoppas hon somnar in ordentligt nu, för sömn behövs! Vi tog en promenad bort mot affären förrut vi 3, och fy satan vad kallt det var ute då, -12 grader.. burrrrrrr!

naheeej nu vakna pyret.. klarvaken ser hon ut, fattar inte att hon inte kan somna in nångång för ordentligt :( Så nu får de bli ett bad för henne så och sen massage, så kanske hon somnar gott sen.. vi får hoppas!!

beställde en tröja & byxor till Alexia igår, även ett hårband :) det är ju gulligt!!

  


Tjipp tjipp

2010-02-10 22:56:04 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår åkte Alexia och jag till Mia och umgicks ett tag :) drack lite kaffe och snacka skit, så fick hon träffa min tösabit också :) och hon hade ju skaffat sig en liten kattunge, skapligt söt, vill med ha!! :) Och idag har vi inte gjort nåt speciellt, Alexia har varit en tröttis, men under hennes vakna stunder har vi myst och lekt, så fick hon sig ett kvällsbad och därefter massage och insmord i lugnande baby olja, så nu ligger hon i sin säng och jag tror nog hon håller på att somna in.

Jag ska kika runt lite på nätet och sedan se om jag kan plugga lite, hoppas jag får svar från alla sökta jobb snart, vill jobba så man tjänar lite stålar, även fast den ekonomiska delen är hyffsad nu, men skulle inte skada med lite extra pengar!




Smile :)

2010-02-09 12:17:39 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Guuuuud vad jag älskar min lilla sötnos!


Sprattel!

2010-02-09 12:15:26 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Min lilla tösabit börjar nog bli rätt så trött på att ha benen utfällda nu, stackars liten.. men man får intala sig själv hela tiden att hon inte lider av den! Men såklart hon blir trött på att inte kunna röra på benen som en vanlig bebis. Filmade henne imorse då hon sprattlar massa med benen :) min ängel! Hade lite morgonmys imorse med sång och prat :) nu sitter hon och halvsover i sin babysitter här bredvid..

ska straxt göra mig ordning så ska jag ta med mig Alexia ut på en promenix, annars måste jag plugga idag :( trolla åt mig så plugget blir färdigt, sjukt trött påt!

här kommer en video, blir dålig kvalité när man laddar upp genom Videofy.me men men :)


tränar nacken :)

2010-02-08 14:53:39 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


dålig kvalité med mobilen :/


blä plugg

2010-02-08 12:28:16 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Somnade som en stolle i sängen inatt och Alexia i sin säng! Vakna till av att älsklingen kom hem från jobbet och sa "ska vi inte lägga henne på rygg?" haha, när jag ammar tidigt på morgonen ligger hon ju på sidan, och pga skenan så ligger hon med ena benet rakt upp, och så somnar vi så! :)

Sen gick vi upp vid 09.30 hugget och satt i vardagsrummet och tjoa lite, och bara myste! och nu somnade hon igen så har precis lagt henne i sin säng, Markus sover också, eftersom han jobbat natt. Så jag ska väl plugga lite :( BLÄ!

lite pics från igår

  

  


ståhej!

2010-02-07 19:19:19 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


ush känner mig så brutalt jävla trött, irriterad, på dåligt humör o allting.. vet i fan varför, men har ingen ork till nåt just nu! Har plugg som står mig långt upp över öronen som jag knappast orkar lägga något fokus på alls just nu. Skolan kan ta sig i röven, FY FAN vad jag ska jubla när skiten är över!

Alexia somnade precis, hon har varit vaken hela dagen i princip.. så hon fick sig ett bad förrut sen låg hon på mitt bröst o halvslumra.. funderar själv på att ställa mig i en kokhet varm dusch nu..

byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Min tös imorse!

2010-02-07 19:13:15 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



En Trött Bebis!

2010-02-07 11:08:25 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår stack vi alla 5 ut till markus föräldrar och åt god lassange och hade det trevligt. Sedan blev det en tripp ut till Mia & Tenho för o dricka kaffe :) Så vi var väl hemma runt 21.00 tiden, Vi fortsatte spela lite spel som kvällen innan, sen fastna vi i filmen ghostbusters på tv:n, så slockna tjejerna :) Och lilltösen somna nästan direkt då vi kom hem, och har sovit hela natten :) fast hon var ju uppe o åt lite två gånger, så väckte älsklingen mig & Alexia 09.30, (hon och jag brukar somna om efter lite amning tidigt på morgonen) och nu sover hon igen :) men skönt att ha fått bra med sömn är det iaf :)

Markus är iväg och hjälper Peter med lite flyttlast, och tjejjerna o jag har precis käkat frulle och nu fick dom hoppa in i duschen.. Ebba ska ju på kalas idag också vid 4, sen åker dom till sin mamma! Helgen har gått ruskigt fort.

Här är lite pics på lillan från imorse!

 


Älskar dig!

2010-02-06 13:34:06 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Tjuuuullelluu

2010-02-06 13:33:30 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Tjillevipp i stugan, nu är markus ute med ebba och nora och åker skridskor, Alexia sover och jag ska klä på mig lite kläder snart, så ska i till markus föräldrar och äta mat om ett tag! Igår startade vi en 5 kamp i spel, haha Ebba har vunnit en gång och jag en, får se hur allt slutar ikväll :) Här under kommer lite pics från igår..

 

 


Glader! :)

2010-02-05 14:00:51 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..



Kliar i munnen då blir man sur :)



Lugna gatan

2010-02-05 13:58:08 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Imorse låg inte jag och Alexia och dröna till 11-12 iaf, var uppe runt 9 :) låg och pratade lite och tjoade sen fick hon mat och slockna nån timme.. hon har lite ont i magen i mellanåt, hon har lixom inte bajsat sen igår morse :S verkar vara lite kämpigt, så får hoppas de kommer sen så hon får rensa magen lite! :)

Hon har börjar gnaga och bita på saker, kliar i munnen på henne, och nappen vill hon inte ha, utan den får markus sitta och dra med i tandköttet på henne, då är hon nöjd! Kan väl inte vara dags för gaddar än? lite väl tidigt.. hon lyckades hålla i en leksak häromdagen, ett litet tag iaf, så duktig så.. kul när hon greppar tag i saker och ting sen när hon är medveten om det :)

Igår och idag har hon varit tittit i mina ögon, hon tittar rakt in i dom och man märker hur hon verkligen ser mig, sån underbar härlig känsla är det, känns som om jag ska smälta in i ögonen på henne.. min guldklimp!

Ska fixa lite videos o lägga in här, har massa på datorn, men kan ej lägga in än.. väntar på att mitt konto ska bli aktiverat där man lägger in videosana först :)



Markus är iväg och hämtar Ebba & Nora på skola & fritis nu.. Så ska vi ha dom i helgen, känns som evigheter sen. Så ska han även hämta ut paket på Ica, mamma har köpt en bärsele åt oss :D gissa om jag är glad!
Och idag har jag även sökt jobb igen här i Fagersta, så man kan ju hoppas att man får nåt :)

Fick precis tillbaka arbetsuppgifterna från min lärare, petig är hon kan jag lova :(
Fan vad jag känner hur stressen äter upp mig innifrån alltså!
kul o få göra om en massa skit..
jävla larv!

ne nu ska jag ringa syster yster och se om hon lever.
bye bye!


tjillevvippp!

2010-02-04 11:07:50 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Iförrgår var pluttan och jag hos bcv, för vägning och mätning, nu vägde hon 5335g & var 57cm lång :) vår lillsnörpa! Vi åkte till ikea iförrgår också för att handla ett skötbord, vi tyckte de var på tiden nu ;) haha! Mamma & syster ville köpa det åt oss så vi fick pengar till ett sånt, tack! jättefint vart de också :) Så ringde mamma igår och sa att hon köpt en bärsele åt oss, fan va snällt, velat haft en sån jättemycket, men inte haft några pengar att lägga på de just nu, så den längtar ja efter :)

Ne nu sover Alexia förmiddag så jag ska passa på att plugga lite!
ha de fint!


Home!

2010-02-01 09:51:30 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


I fredags när vi kom till linköping blev de bara att ge lillan lite käk och sen kom sofia och hämtade upp oss, så åkte vi mot tallboda till Fia på smyckesparty :) så inhandlade ett fint namnhalsband med Alexia på :) Sen släppte fia av mig så stack vi upp till Pixel & Pierre en snabbis! Annars har vi bara umgåtts med nära o kära där nere..

Åkte in och träffade challe & Peggan en sväng i lördags, de var ju trevligt :) Alexia låg och log på challes bröst hur mycket som helst :) Och jag har även passat på att bada i mammas badkar med min lilla solstråle, de var mys kan jag lova, fan vad jag vill ha badkar!

Igår åkte vi hemåt igen, svängde förbi Arboga på vägen för älsklingen skulle köpa ett xbox. Och idag är det bara plugg som står på schemat, Alexia sover just nu och jag tog mig en kopp kaffe, har ingenting ätbart eller nåt hemma, så får be markus köpa med sig nåt hem när han slutar jobbet..

Ne nu ska jag kika runt lite på nätet sen plocka här hemma i vårt bombnedslag :)



Man märker verkligen nya saker med vår lilla skitunge varje dag, hon har börjar "prata" massvis, igår satt hon i sin babysitter så satt markus och pratade med henne och försöker svara på sitt egna lilla språk :) Sen låg hon och myste på mitt bröst och kika runt, så fick hon syn på mig, så hon log "pratade" medans hon kollade rakt in i mina ögon, fan va häftigt det är!!! det är så man smälter när hon kikar in i ens ögon och ler. mitt lilla hjärta!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!