En bild på lillskruttis!

2010-10-31 09:25:58 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag fick ej med mig kamerasladden hit, så kan inte lägga ut några nya bilder från dagarna..
Så det får bli imorgon när vi kommer hem.. Alexia har sovit väldigt bra inatt, hostat som en tok dock, men inte alls så mycket som natten innan, och idag känns hon inte så varm heller, skönt för mitt lilla hjärta.

Just nu sover hon lite förmiddag i vagnen, vi har ju haft lite bestyr med sovplatser här hos syster, för så fort Noelia vaknar så vaknar alexia och är ledsen, så igårkväll fick alexia ha sin säng inne på toaletten tills alla andra barn i huset slocknat, hehe.. men de gick ju bra det!

Ne nu ska jag röja lite här, Puss puss!


Är i linköping...

2010-10-31 00:55:30 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


för några dagar sedan packade alexia och jag lite packning och tog tåget ner hit till Linköping, för att spendera ett par dagar tillsammans med min kära syster ♥ Alexia var rastlös från det att vi klev på tåget tills vi var framme, så alltså 2,5 timmar fick jag försöka sysselsätta henne med saker och ting... I Torsdags tog syster och jag med oss våra döttrar på en shopping runda på ikano-huset :) I like! hittade två söta t-shirtar, vantar, jeansväst, mockasiner (eller va de heter) och strumpor till alexia! Sedan blev de en fika innan vi åkte hem hit till syrran igen.. Och så kom ju Brorsan och hans dotter Moa ut hit en sväng med, så stor hon blivit! Alexia tyckte hon var intressant iaf =)

Och igår blev det lugna gatan, charlotte kom hit och umgicks en stund med kaffe och prat, väldigt trevligt att se henne igen :)  Sen tog syster och jag med oss alla kids till lekparken! Och senare igårkväll blev alexia sjuk :( hon hostar som en stolle och snorar.. och vi fick inte alls mycket sömn natten som var, hon vaknade titt som tätt hela natten, pluttisen då! Och idag hade hon 39,5 i feber, men ändå varit pigg och glad, så vi följde med Mamma och Colle till Borensberg en sväng, och sedan blev de bara att ta de lugnt här.. Skulle åkt in och träffat jennifer en sväng som jag såg fram emot, men ville inte lämna skruttis nu när hon är sjuk, så det får bli en annan gång..

nu ska jag iaf sova tänkte jag, alexia snarkar i ressängen som står här i vardagsrummet hos syrran där jag sover. hoppas hon får bra med sömn inatt och att febern och hostan ger mig sig, annars får hon mysa bredvid mig inatt igen.

Pusspuss!

Första dagen på APU:N idag!

2010-10-26 11:50:10 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår blev de lite fika på hembyggsgården med föräldrargruppen, sedan skjussa älsklingen och alexia mig till jobbet! Tur att man fick jobba med en bra människa, då gick kvällen snabbt och enkelt :) Idag börjar min praktik på Malmen! Trodde jag började tidigt imorse, men de visade sig att jag visst börjar klockan 13. Så nu blir de lite kaffe och sen göra sig ordning!

här bjuds de på lite pics ;)

Klappa klappa händerna...



Tim & Alexia :)





Avslutning på föräldrargruppen!

2010-10-25 12:40:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Klockan 14 idag ska vi vara på hembyggdsgården för avslutning av föräldrargruppen :) trevligt ! Och så ringde chefen och frågade ifall jag kan jobba idag, och självklart tackar man ja! Så blir att dra raka spåret till jobbet efter föräldrargruppen!

Igår tog jag med mig alla kids ut en sväng när jag kom hem, sedan blev de bara film och mys, och idag skjussa älsklingen Ebba & Nora till skolan & förskolan!

 

 

Ne nu ska jag göra mig ordning!


Glöm inte att spana in denna sida: http://campadre.com/tipsa/485375 Sjukt mycket bra kampanjer!
Med alla möjliga märken som; Lasse Åberg Collection, Lacoste, Canada Goose Home, Ed Hardy,Miss Sixty.. och många många fler :)


Kanon bra sida!

2010-10-23 21:30:46 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Om man blir medlem på denna länk: http://campadre.se/tipsa/485375 Så får man ta del av super bra erbjudande på alla möjliga saker, mycket billigare!

Såg precis nu att de har kampanj på LUNDMYR of Sweden, Superfina smycken! Halva priset är det på dom! 
  

Och även kampanj om super fina Lasse Åberg kläder till bebisar:

  
Det är lätt värt att bli medlem, massa härliga kampanjer kommer det komma!!!

Ohhh sååå fin!!

2010-10-22 11:26:48 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..




Sååå fin overall, måste finnas någonstans i storlek 80! Fanns ju bara i storlek 70 :( buuhuu!
blev nästintill kär i den! ;)

Gissa om man har tur då, ringde till Smilebutiken.se och de sa att dom hade fått in en i storlek 80, YES!


Nikotin begär!

2010-10-22 11:23:47 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu kryper de i kroppen på mig efter nikotin, älsklingen råkade få med sig båda snusdosorna såklart :( men han slutar snart, så jag får nöja mig med kaffe sålänge! Alexia somnade precis.. och jag har gjort mig ordning för att åka och jobba om en timme! Trist trist trist.. Igår var de en finsk dam på jobbet som tog av sig sin ring och la i min näve, hon vägra ta tillbaka den igen, hon sa att jag skulle ha den för jag var så snäll.. men jag gav den till henne jag arbetade med, så hon fick lämna tillbaka den, vi får ju inte ta emot saker!

Idag kommer Ebba & Nora hit. Men dom kommer nog sova då jag kommer hem ifrån jobbet, och så jobbar jag hela helgen, så älsklingen får ta hand om alla barnen denna helg!



En bild på skruttis från igår, mamma gav mig massa kläder från när jag var liten, så denna
klänning hade jag alltså, shit vilken mode ;D haha! Men lillan tyckte de var skönt att busa
omkring med den här hemma!



Tack för tipsen om overaller :) Får kika i helgen!
Puss!


Tips på overaller ?

2010-10-21 10:20:06 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


Alexias snälla Farmor sa att vi kunde beställa en overall åt henne, så betalar hon den! Tusen tack ♥ Hittade två stycken på www.Nelly.com, med märket Didriksons, tyckte dom båda två var jättefina, men självklart fanns de inte i hennes storlek :/ Så langa hit lite tips på var man kan hitta fina overaller?

 

 

Idag är det dags att jobba igen, känns som om jag varit ledig längre en 1 dag bara, Inte ett dugg sugen på att jobba men man får tänka på pengarna så går det vägen :) Nu när Alexias 7:e tand spruckit igenom är hon inte alls sur och gnällig längre, skönt! Nu är hon på strålande humör mest hela tiden :) ♥ Men den 8:e tanden är ju på gång, så blir väl gnäll och gap snart igen ;) Och alltid när hon får tänder så blir hon förkyld, hosta och snorig, näsan bara rinner på henne, men tur är väl de så de kommer ut...


ne nu ska jag måla dit lite ögon.
Puss & Kram!


Mina älsklingar ♥

2010-10-21 00:00:01 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Alexia hemma hos Tim :)



Mitt hjärta hemma hos Tony & Lotta, synd att han blinkar på kortet.. men såå fin ändå!



ÄLSKAR ER!♥


Leggings :)

2010-10-20 22:08:21 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..



Dessa snygga klicka jag precis hem :)
dom är ifrån http://www.melba.se/


Pigg som en mört..

2010-10-19 23:34:05 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


När jag kom hem ifrån jobbet idag, kom alexia och gick rakt in i min famn, åååhh sweetheart ♥ Sedan stack markus iväg te en kompis, så då satte lillan och jag igång med bus och lek, så hann vi även med att skura och damsuga och ta hand om tvätten som vi tvättade för flera dagar sedan... haha. Men fint blev det, bäddade rent i alla sängar med, så det ska bli guld värt att lägga sig i den sen, men är dock inte trött för 5 öre.. så just nu sitter jag och kikar runt på lite kläder, inte för jag är gjord av pengar precis.  Älsklingen ligger och sover som en stock här bredvid i soffan :) sötnooosen! Markus och jag satte igång med pusskalas framför alexia förrut, då blev hon avis och stormade oss med pussar och massa gos, haha så söt är hon, älskar henne något oändligt mycket.

Snygga leggings...

  




Nyduschad och fräsch!

2010-10-18 22:43:53 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


Kan ju börja inlägget med att svara på 2 anonyma kommentarer :) ( Den ljusa tröjan jag har på bilden då vi hade vart på badkalas är ifrån cubus ) Och Gåstolen (Den är köpt på barnens hus i västerås, men är du sugen på att köpa våran så kan du få den för 450:- ;) bara höra av dig..



Jag har precis nyligen kommit hem ifrån ett jobb pass på 5 timmar i skinnskatteberg, gick kanon, lite söndertjatad i huvudet är man ju, dementa människor kan vara extremt påfrestande ibland, puuuh.. men man får sig ju även endel härliga skratt ;) Har hunnit tagit mig en skön dusch efter jobbet och noppat ögonbryn och pysslat, så nu känner man sig fräsch och fin! Älsklingen hittade jag i soffan i vardagsrummet sovandes när jag kom innanför dörren, och han ligger här bredvid mig fortfarande och bökar runt :) söt är han i vilket fall!

När jag åkte hem pratade dom om fobier på radion, och så kom jag och tänka på mig själv med fobier, jag har sjukt mycket fobier, larviga räddslor dessutom.. små kryp som spindlar, myror, flugor, ja alla småkryp är jag rädd för, ush får verkligen panik av sådant. Sen när jag åker tidigt till jobbet eller sent hem från jobbet kör jag i 50km/h på 90 väg för att jag är så extremt rädd för att det ska stå en älg på vägen och attackera mig!

jaja, nu ska jag spana facebook och min mail lite.
Puss & godnatt!


Finne på hakan är inget skönt :(


Diggar musik på lillskruttis rum..

2010-10-18 12:58:40 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag har alexia knappt sovit något, blev väl en 20 minutare på förmiddagen, annars har vi bara övat på att gå omkring här hemma.. Och nu fick jag ta med datorn in i hennes rum, för annars ska hon bara trycka på alla knappar och ha sig om man är i vardagsrummet.. så leker hon medans jag grejar runt :)

Har precis fått i oss lite lunch, och så idag ska jag jobba 16.30 - 21.30, men skönt att det är ett kort pass :)



Denna låt är skön tycker jag allt :)


Mera videos :)

2010-10-17 21:02:46 / 6 kommentarer kommentera inlägget?..



Min gnälliga röst är ju brutal hahaha
men alexia är sötis :)




Väldigt mysig dag..

2010-10-17 20:30:41 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag gav älsklingen mig sovmorgon ♥ Sedan blev det att gå upp och greja lite, och sedan la jag alexia för lite förmiddagssömn, och älsklingen åkte till jobbet.. trist att han måste jobba en söndag, men bara gilla läget! Jag tog på alexia en massa kläder och packa ner henne i vagnen så gick vi ut i det underbart härliga vädret.. blev att busa och gunga lite i lekparken.. men hann dock bara vara där 30 minuter för sedan bajsa alexia, så det var bara att knalla hem och byta på henne! Men vi gick ut direkt efter det, på jakt efter hennes ena sko hon tappade bort för några dagar sedan! Och tur som vi hade hittade vi den :) wii, vill gärna spara hennes första skor ju! Och så blev den att ta en promenix på över en timme, så när vi kom hem igen var det dags att äta lite mat! Men det blev en härlig dag med frisk luft och massa solsken ♥



Sedan har vi busat och övat att gå hela eftermiddag fram tills allie skulle sova... hon har gått jättebra här hemma idag också, jag är så glad och stolt över henne, har längtat och väntat på denna dag tills hon ska våga släppa taget och gå, och nu gör hon det :) Hon gick ifrån köket och ända ut i hallen förrut helt själv, jag trodde verkligen att hon skulle vara sen med att gå för att hon låg i skenan 3 månader, men icke sa nicke! :)




Ne nu ska jag se klart på Ensam mamma söker, och fortsätta lägga upp lite klipp på youtube, videofyme suger ju med deras kvalité.

Just ja, är någon sugen på en Ed Hardy Bikini? Ta en kik på min som jag tänkte sälja :)
Den är supersnygg ;)
http://www.tradera.com/item.mvc/viewitem/?auctionId=120601478


Lexxxiie knallar på :)

2010-10-16 17:31:26 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Så kul att lillan kan gå flera steg :) <3 big love!





Härliga dagar med sofia :)

2010-10-16 17:23:40 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår blev de en mysdag med sofia och Alexia, blev en promenix ner till lekparken men var så kallt så vi stack hem igen, älsklingen lagade mat åt oss, potatis & Kycklinggryta, love it! Sedan på kvällen gjorde Sofia en kanongod tacopaj åt oss.. yummie!

Vi har tränat att gå med Alexia massor idag, och hon står väldigt stadigt själv nu och går flera steg alldeles själv, stolt mamma! Idag skulle vi åkt och kolla på matchen som fia hade i köping, men det blev inte så sen, uppstod lite krångel så vi fick stanna hemma.. det kommer fler tillfällen, har iaf fått några härliga dagar tillsammans med bruttan..


Fia och lexxan! och andra bilden, en trött mamma med sin dooootter ;)

 





dålig bild, men åt lite pannkakor själv idag :)


Volbet still counting

2010-10-15 19:05:49 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



wiiihuu internet is alive!

2010-10-15 06:07:13 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


äntligen, har vi fått internet igen, hur handikappad känner man sig inte utan då? haha! Sofia kom hit igår, och sen nästan direkt när hon hade kommit så gick Alexia två steg helt själv till henne, utan att hålla sig i något! Stolt blir ju jag såklart, duktiga tjejjan! :) på hennes 10 månaders-dag och allt! <3

Kul att sofia är här, hon ska vara barnvakt åt lillan idag, för markus och jag jobbar, men slutar 12 så det är ju skönt :) så nu blir de lite kaffe och sen dra te jobbet.. här kommer lite pics från tidigare dagar


älsklingen, alexia och Ebba :)




Jag och skruttan efter badkalaset



Markus med sina fina tjejer



 

 


Som sagt blev vår lilla tjej 10 månader igår, och hur snabbt går inte tiden då? jag hinner knappt med, hon kan så mycket saker nu och har ett jäkla temperament, haha.. Envis som bara den och är en bestämd liten dam! Och så har hon ju börjat pussas och gosa enhel den, mys! Oändlig kärlek!


Världens bästa tjejja!

2010-10-08 11:19:50 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Älskar dig min underbara skatt ! ♥


In the schooool!

2010-10-08 10:41:58 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Vi har inget internet ännu :( man känner sig ju rätt handikappad utan internet alltså! Men om någon vecka får vi det! Vi är iaf på plats i nya lyan, toppen känns det. Hur underbart som helst att bo i större.. det behövs! Mamma och colle var uppe hos oss förra helgen, och hjälpte till, guld värt! Annars om dagarna har vi väl bara pysslat hemma jag och alexia medans älsklingen jobbat! och skruttisen har blivit så duktig, hon somnar själv i sin säng om kvällarna nu utan protester, hoppas de fortsätter så...

Ne nu är jag i skolan och måste skriva rent lite arbeten. Här kommer lite picks från veckan på Tim & Alexia :)








Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!