Första Advent :)

2009-11-29 13:28:24 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår kom Syster med familj och så hade vi adventsfika hemma hos mamma :) Och efter det blev det att lasta bilen full med alla mina grejjer och bege sig upp mot Fagersta! Tror vi var här hemma omkring 3-4 nångång. Och så var u min älskling sjuker när vi kom, hostig och dan stackarn, så han har legat med feber hela natten och har det fortfarande, jag blev lite rädd så vågade ej sova bredvid honom inatt, så han låg i den utbäddade bäddsoffan och jag smög in till sängen :) Låg och kikade på filmen Flickan som lekte med elden, tror jag den hette? Jag tyckte att Män som hatar kvinnor var rätt så bra, så den här är nog också helt ok :) men somnade mitt i den.

Idag är det ju första advent så de blir att sätta upp lite julstjärnor och sånt, mys! Annars blir det nog bara lugna gatan för min del, hjärtat ligger ju fastkletad i sängen och lär nog bli liggandes där hela dagen. Ne nu ska jag dricka mitt kaffe och bege mig mot Willys och handla lite stuff´s!

Ajust ja, idag är det exakt 1 år sedan jag och markus flyttade till denna lägenhet :) Så exakt ett år sedan vi lastade flyttlasset i Linkan och begav oss uppåt :) Det är helt galet att detta året har gått så fort. Men 9 månader av det året har man ju också varit gravid, känns som om tiden bara rusat förbi.

bye bye!


Kommentarer
Jenny - Blivande mamma http://jennyhammarstrom.blogg.se/

Tack :) vart nöjd faktist.

2009-11-29 13:41:03

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!