Storstan Imorgon! :)

2009-03-31 23:01:38 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Oh yess, imorgon bitti åker jag till Västerås för att shoppa lite, eftersom jag fått lite för tidiga födelesedags pengar :) Ska bli skönt att gå på stan, känns som om det var evigheter sen man gick omkring och strosa runt.




Nu är jag helt död i huvudet. I need sleep! Men det ska de bli snart också, kommer nog sova som en riktigt drottning inatt. Och så kan man ju även hoppas på att mina ögon har slutat krångla imorgon, för de har svidigt hela dagen idag :( ingen skön känsla.


sov gott när det är dags :)

Lutan Fyah - Save the juvenile

2009-03-31 11:07:35 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


sköning låt såhär i det härliga vädret!


Toppen Väder

2009-03-31 10:59:35 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu sitter jag här med ännu en kopp kaffe och kan säga att såhär efter en rejäl härlig & god frukost toppat med lite vitaminer så mår man susen. Har precis hämtat upp en massa halvtorra kläder, torktumlaren var sönder, så fick ej plats med allt i torkskåpet heller, så nu doftar det sköljmedel här hemma :)

Fick precis med deklaration genom brevlådan. Och jag blev lite smått paff, men det hade ändrats sedan sist jag tittade på internet, nu hade dom plussat på en tusing, yeeey! :] alltid roligt med positiva brev. Fick även papper från banken, så snart har jag även mitt visa kort också, det kommer bli skönt, man kan göra lite mer med det kortet.

Hopp tänkte att nu när jag hämtat sista tvätten ska ja sätta mig ute på stolen på ballkongen och läsa aftonbladet. Sedan ska jag nog krypa ner en sväng, fast kanske dumt det, är jag vaken nu så lär jag inte ha några större problem med att somna ikväll, och det skulle ju vara väldigt skönt :)

ha en fin dag, solen strålar här :) wiiie! ♥

Snart Kommer Älsklingen Hem :)

2009-03-31 04:49:42 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu har jag suttit vaken hela natten, kikat lite på tv:n, små plockat här hemma, tog en lång och skön dusch förrut. Timmarna inatt sprang visst iväg och klockan är redan 05 snart. Och jag är rätt så pigg, så tänker inte gå och lägga mig nu, eftersom det är dags för tvättstugan snart.


Babe kommer snart hem, då ska jag kramas med honom massvis innan han säger hej till John blund.

Sen Natt..

2009-03-31 02:32:33 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu har jag suttit och kollat runt efter olika jobb och olika företag i närheten, inte mycket jobb att söka tyvärr :( men det är som det är, hoppas att något sommarjobb ringer iaf, sökt ett par stycken och de känns som om jag kommer få något. Har även suttit och lagt in mitt cv och sånt på några sidor.

Fått hem lite ny musik som jag tänkte fylla min ipod med, så att den är redo för en härlig promenad imorgon :) ska lägga mig och sova ett par timmar straxt innan det är dags för tvättis.


sov gott.

Alborosie & Etana - Blessing

2009-03-30 23:48:16 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Helgen Gick Fort

2009-03-30 20:54:50 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Helgen sprang iväg tyckte jag. I fredags blev det bara lugnt, tjejerna var trötta efter att dom varit och busat i örebro med deras mamma, så det fick bli mys framför tv:n! I lördags åkte vi in till Västerås köpte en till kontroll till Wii så vi kan spela mot varandra :) och sedan gick vi på bio och såg Pettson och Findus :) Och på kvällen blev det att mysa framför en massa program på tv:n.

Hopp nu är det en ny vecka igen, och idag har vi städat och grejjat här hemma, så det är riktigt fint nu :) Babe stack iväg för att träna nu innan jobbet. Och jag tänkte faktiskt få iväg min andra uppgift i människan socialt & kulturellt nu ikväll, så jag har lite att plugga.

Imorgon är det tvättstugan som gäller, 07 på morgonen.. blir en tidig morgon för mig, babe kommer ju hem vid 06.30 tiden där nångång, så då hinner han iaf hjälpa mig ner med all tvätt innan han ska krypa till sängs :)

ne nu ska jag se om jag får tag i min kära pappa.
ha en fin kväll.

puss


Deklaraton Fixad!

2009-03-27 11:40:19 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår satt det första provet så jag blev godkänd, såå skönt, äntligen. babe satt och förhörde mig kvällen innan, och det lönade sig väldigt bra! :)

Idag har jag fixat ordning på min deklaration, trodde att jag skulle få betala tillbaka flera tusen, men det blev inte så, utan jag får tillbaka istället. Vilket gav mig världens lättnad :)

idag kommer tjejerna hit vid 16 ungefär, så tänkte städa o grejja lite här hemma innan töserna dyker upp, skönt att dom kommer hit igen :) så tänkte vi ta med dom på bio imorgon, för det har dom aldrig varit på, så de kan bli lite kul :)


Ha en super helg!

Håll Tummarna För Mig!

2009-03-26 07:47:03 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår betalade jag mina räkningar :) skönt o ha det gjort vill jag lova, väntar på min lön, undra vad den kan ligga på, inte katigt därifrån, men får ju alltid nåt :D När älsklingen kom hem från jobbet åkte vi ner till stan och storhandlade, så nu är frys & kyl ganska så smockat :)

Intt har jag drömt om att älsklingen oh jag var på älgjakt :S hahah, vi vr i bergen där de krylla av dom, och skrämmande högt upp var vi också, drömmen gav mig panik haha.. det är svårt att förklara drömmar, men de är kul o drömma :)

Nu är klockan alltså 07.44 då är hon snart 8 och då tänkte jag sätta igång och rå-läsa i min bok, för sen ska jag iväg och ha muntligt prov, egentligen tycker jag inte om muntligt, då föredrar jag nog skriftligt. Men nu är det bara köra på och hoppas på G.


ha en super dag!

Betala räkningar :(

2009-03-25 09:53:28 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


hopp idag var det den 25:e då :) den här månaden gick grymt fort tycker jag, fast det är bara bra för då kommer värmen snart :) Idag har jag fått in pengar från csn, inte för man kommer så långt på det, men några räkningar kan man ju betala, så får jag se sen när lönen kommer, blev ju bara 21 timmars jobb förra månaden tyvärr :( jag måste verkligen ha ett jobb, känner hur paniken kryper i hela kroppen.


Vädret På Topp!

2009-03-24 11:03:29 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag slog jag upp ögonen vid 09.00 hugget, har börjat med omega3 nu igen, och märker dirkekt skillnad, nu tar man sig upp i skaplig tid på mornarna och är pigg, så skönt att slippa vakna och känna att man skulle kunna sova 8 år till.

hopp fick förmodligen virus precis på datorn :( sånt är ju inte speciellt as kul, men får hoppas att det inte är något. Nu ska jag alldeles straxt lägga mig och läsa en massa sidor i kursen jag sa prov på. Kan vara bra att läsa igenom allt ett par gånger.

Igår hittade jag två jobb som jag sökte, ett här i Fagersta och ett i Västerås, annars ser det inte så ljust ut med jobb, hoppas att man får något snart iaf! :) ringde chefen igår, och hon var ju lia glad i hatten som vanligt inte. Och inte hade hon något positivt att säga heller.

ne dags o fortsätta läsa nu då, för sen blir det en promenix med min kära karl när han kommer hem från jobbet! :)


have a nice day!



Lugn Förmiddag!

2009-03-23 11:25:27 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag kom jag upp ur sängen redan 09.00, kors i taket! men riktigt skönt att komma upp i skaplig tid. Har precis tagit mig en lång skön dusch! Och nu sitter jag här och väntar på att vårdcentralen ska ringa så jag kan boka en tid.

Annars idag ska jag plugga lite hade jag tänkt, har ingen motivation till det just exakt nu, så de får bli lite senare. Ska läsa igenom alla sidor och så, om och om igen innan det är dags för provet.

ne hämta lite kaffe & sedan kika om de finns några jobb ute på arbetsmarknaden :)

Big Love!

2009-03-22 17:21:15 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Feeling your love caress my heart
Feeling your light touch my soul

Feeling like the golden sun
Feeling the way you move me

Feeling your mind touch my life
Knowing I can't lose you

For you are my life, heart, and soul
Forever I am yours.




Bild tagen från Juli förra året :)

Slappar Dag!

2009-03-22 15:50:49 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Det snöar ute igen :( vafaaan, ge mig lite sol igen så man blir pigg & glad.

Igår skulle vi åkt på bio, men de fanns inga filmer som verkade bra, så vi beslöt oss för att spara biljetterna istället. Vi åkte till Mia & Tenho och var hos dom hela kvällen, åt lite pizza och så. Så hyrde vi en film, men den var icke så bra.

Pratade med syster häromdagen, hon ska på utbildning i Stockholm i Maj, så då ville hon ha sällskap dit, och självklart så ställer man upp och följer med :) Inte för att jag har överdrivet med pengar, men en tåg/bussbiljett kan man ju ha råd med :) och kul att få lite tid med syster också, känns som om vi inte fått det sen alla våra sena prat kvällar på hennes rum, då vi båda gick i högstadiet! :)


Idag har babe och jag städat o grejjat här hemma, så nu finns de inga dammråttor här inte :) Annars ska jag inte göra så mycket mer idag. Kolla runt om de finns något jobb att söka, men de lär de väl knappast finnas. Börjar bli grymt trött på att inte ha ett jobb nu, ritkigt riktigt riktigt rastlös blir man ju.



Ha en bra söndag!


Bio tonight!

2009-03-21 12:07:48 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Vakna här för ett tag sedan, ska kika runt lite på nätet och sånt som jag alltid gör på morgonen :) eller precis när man stigit upp ur sängen kankse man ska säga! :) Ikväll ska älsklingen och jag till Västerås för att gå på bio :) ska bli mysigt. Bara vi hittar någon vettig film att se, någon som har några tips på nån bra film som går nu?? :)

Ha en fin lördag :)



Fredag!

2009-03-20 14:32:22 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Inte orkat att grejja med blogg designen ännu, kommer när de kommer :) hmm, idag vakna man i skapligt tid. Har även sökt två jobb och pysslat med mitt cv o sådär. Babe stack iväg för att träna med Thörre och jag gör inte speciellt mycket just nu. Inga planer för dagen ännu, får se vad som sker helt enkelt! :)


ha en fin dag!

Mjuuuuu!

2009-03-19 12:05:24 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Ny design!

2009-03-18 21:55:06 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


God kväller!

Nu har jag suttit och pluggat medicinsk grundkurs i ett par timmar, letat bra fakta och sådär, men är inte klar ännu, så får fortsätta imorgon!

Suttit och snackat med jennifer i nån timme också, självklart prata vi massa galna minnen :) Har inget annat speciellt att skvallra om nu här, så tänkte sitta och grejja lite med blogg designen :) för såhär vill jag icke att min blogg ska se ut längre!


puss & hej!

Här ska pluggas..

2009-03-18 16:15:03 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu har jag plockat med mig böcker & datorn ut till köksbordet, för nu ska det pluggas alldeles straxt! För lite människan socialt & kulturellt, sen ska jag börja skriva och läsa om medicinsk grundkurs! Hade planerat in en långpromenad idag, men får se om de blir av. Ska iaf ha mig en plugg dag och det får ta den tid det tar! :) Babe är på jobbet och jag saknar honom. 
 

Här får ni en uppiggande låt att lyssna på! :) enjoy!



tvättstuga & plugg!

2009-03-17 15:29:07 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Sprang ner och kolla om de fanns tvätt-tid förrut, och tur vardet för det fanns en från 12-17, wiiie! så nu ska jag snart springa ner och hänga upp de sista! hoppas allt hinner bli torrt idag :)

Annars idag tänkte jag studera lite, börja med andra kapitlet på människan socialt & kulturellt, och sedan ska jag fokusera på medicinsk grundkurs, för jag har omprov i det snart.

funderar på att beställa denna jacka & ha som vårjacka, vad tycks? :)

Hello sweeties!

2009-03-16 16:21:15 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Hallå i stugan!

Idag var vi sjusovare här igen :) Babe var tvungen att dra te jobbet direkt, och jag stack iväg och handlad kaffe, ett måste på dagens start! :] Jag har sökt jobb nu, och så har jag även ringt och pratat ut med den läraren som bestämmer allt om prov osv, För min studievägledare ringde för ett tag sedan och sa att jag skulle göra om hela medicinsk grundkurs från noll bara för att jag inte fick godkänt på provet, och det känns inte riktigt rätt. Eftersom jag faktiskt fått godkänt på alla uppgifter som jag skickat in, förutom proven. Så nu är det problemet löst iaf, och vi fixade så jag får dela upp provet nu, så i veckan blir det att plugga medicinsk grund så jag blir av med den förbannade svåra kursen. ingen rolig kurs :( men den måste ju göras.

Just nu har jag ingen motivation till att läsa på sånt, och då känns de meningslöst att ens öppna boken. Så kankse blir lite senare sen :) Tänkte kika runt efter lite jobb och sådär idag och få ordning på lite papper. Har hittat ett par snygga jeans från gina, men eftersom jag inte har några pengar, så får de bli en födelsedagspresent ifrån mamma eller pappa :)



ne nu ska jag kika runt lite..
ha en fin dag!


Soltime!

2009-03-16 16:10:59 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..





Igår var det som sagt kalas väder ute, så de uttnyttjade jag och tjejerna med en förmiddag i pulkabacken och lekparken.

Tjejerna åker hem!

2009-03-15 11:37:35 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Hopp idag vakna man till och var inte riktigt pigg så att säga. fyy så trött jag var. Men tjejerna tjata upp mig, och tur är väl det, så hinner ja leka och umgås lite med dom innan dom ska till sin mamma idag. Vi ska väl ut och bygga någon snögubbe sen, för det lär ju vara kramsnö! så det får de bli :) Och jag kan säga som så att det är KALAS-FINT-VÄDER ute!

Igår åkte Markusi väg med några jobbarkompisar och drack bärs & kolla på fotboll! :) Så Ebba, Nora & jag skjussa honom till Johan och sedan åkte vi till Pikaboo (eller hur de stavas?) och handlade mängder med lördagsgodis. och sedan blev det en tripp till Badhuset för massa bus där.

Ne nu ska jag läsa forumet på travian, och försöka vara lite seriös där också!
Ha en fin dag!



PUSS!

Helg med tjejerna!

2009-03-13 12:33:04 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


Babe sitter just nu och skruvar ihop våran tv-bänk, medans jag sitter och tittar på! haha, ne jag dricker kaffe och kikar run lite på nätet. Ska väl inte göra så mycket här nu innan vi ska hämta tjejerna från dagis & skola. hinner städa och sådär. Mys att tjejerna är här i helgen, känns som om det var hundra år sen!

ne nu ska jag diska och sedan föna håret! :) ha en fin dag!


Beställt lite stuffs! :)

2009-03-13 03:30:46 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag har det varit en lugnt och skön dag, babe skulle komma hem från jobbet nu snart, kunde komma hem lite tidigare och det är ju aldrig fel ! Imorgon ska vi hämta tjejerna från deras skola & dagis så har vi dom nu i helgen! MYS! Fick hem en lapp idag om ansökning till semestervikariat i Skinnskatteberg så det ska jag försöka få iväg imorgon.

Jag rensa min garderob förrut, så nu har jag i princip inga underkläder kvar, så jag har suttit och beställt lite :) hittade även två par solglasögon som jag har beställt. Ett riktigt fynd gjorde jag, solbrills som kostat 500:- dom var det rea på, så kostade bara 149:-. Solglasögon är något som behövs.  Även hittat en Adidas ute jacka som jag blev väldigt frestad av :) vill ju ha en vårjacka då man inte vill ha skinnjackan jämt, så får se om jag beställer den med, ska se vad babe tycker om den :) När man inte har pengar är det bra med kredit ;)




Tycker ni dom var fina? :)

Ikea

2009-03-12 00:34:22 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag åkte älsklingen och jag till Ikea i Västerås och handlade lite :) inhandlade bland annat en vit tv-bänk som vi ska sätta ihop imorgon :) och en stor bokhylla, så nu är databordet väck, väldigt skönt! vardagsrummet blev mycket mycket bättre! vi köpte även gardiner så nu är det hemtrevligt här :)

ne nu ska jag spela lite wow :)

pusssi!

sleept time!

2009-03-10 05:56:06 / 5 kommentarer kommentera inlägget?..


nu har jag hållt mig vaken hela natten, så kommer markus snart hem från jobbet. Mys o krypa ner i sängen tillsammans. Är så himla trött nu, så ska bli skönt att sova snart.


Tigerkaka

2009-03-09 22:53:51 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Håret blev helt okej idag :) skönt det, men det är ganska så svårt att färga både mörkt samtidigt som man gör blonda slingor, men jag lyckades att få slingorna ljusa i allafall, goodiiie!

Just nu håller jag på att bakar, blev sugen på Tigerkaka så den står i ugnen just nu, men våran ugn är ju inte stans bästa, först och främst får man vänta i tusen år på att den ska bli varm, sedan blir den knappt varmare än 150 grader :( men det är som det är! Det blir ju klart det man bakar,  fast ett år senare iaf :) haha

Idag fick jag en för tidig födelsedags present, en bärbar dator av min guldklimp ♥ Är jätte glad över det, för min andra har ju ballat ur totalt, så en ny dator behövdes, och väldigt skönt med bärbar så man slipper ha ett databord. För det ska väck i veckan :) åhh vi kommer få det så mysigt i vårat vardagsrum när vi inhandlat det vi ska, och ordnat med bra gardiner. Vårat hem älskling, som vi skapar tillsammans!

sov gott sen, själv ska jag spela wow inatt :) wiiie!

Färga håret! :)

2009-03-09 14:15:21 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Trodde vi skulle sova bort hela dagen idag, men icke :) skönt! Markus skjussa mig till coop så jag fick handla hårfärg :) så det ska jag sätta igång med nu alldeles straxt! Sedan blir det att läsa lite o  människan socialt och kulturellt!


Ha en fin och bra dag, för det tänker jag ha :)


bort med snön!

2009-03-09 00:44:17 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag skulle jag visst både städat & pluggat, gissa om något blev gjort? icke sa nicke! Blev att laga lite käk förrut då babe tog sig upp ur sängen, sen en sväng till affären, mer har jag inte gjort iaf. Skulle färgat håret men här borta på coop fanns det nog inte mer än 3 olika hårfärger. så det får bli mixtring med det imorn :)

Hjärtat jobbar natt och det är den tråkigaste veckan, man vill ju helst inte gå och lägga sig själv i en tom & kallt säng utan honom. Så inatt blir det nog att vara vaken (om ögonen tillåter) så vi kan lägga oss ihop :) fast jag hatar att sova bort dagen. men nångång gör det inget :) Mina ögon har börjat krånga ikväll igen :( rinner och har sig, svullna och sånt..

Idag har det snöat snöat snöat och snöat, jag är så jäkla trött på snö och blask nu, ge mig lite vår, värme & sol helst nu på en gång :) Vill ut och ta långa sköna promenader, men det är inte jag sådär överdrivet pigg på när det är sånt här väder!

här kommer en bild på hur snygg man är med en lös under läppen :D haha



Bra citat! :)
"Det är bättre att fråga och verka dum, än att inte fråga och förbli dum"

städning får de bli idag! :)

2009-03-08 10:54:28 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår gjorde jag inte ett dugg i princip, la i tre blonda slingor, som självklart blev gula, går ju fasen aldrig få blont igen :( Idag tänkte jag städa lite och sådär, tror inte babe är så pigg på det idag :) han kom hem här för nån stund sedan, och nu ligger han nedbäddad i sängen :)

Funderar på att plugga lite idag också, känner att motivationen finns för det just nu iaf, så får se senare :) Söka runt efter lite jobb tänkte jag också göra, det kanske har kommit in nåt nytt vem vet! :)

ha en fin söndag.

veckan sprang iväg..

2009-03-06 13:45:14 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu var det redan fredag igen då :) va fort veckan har gått, den har bara sprungit iväg..


I onsdags åkte markus och jag ut till hans mamma och åt mat & igår hade vi tvättstugan, skönt att ha fått allt i tvättkorgen tvättat, det hade ju hunnit bli endel :) men skönt att det finns lediga tider i tvättstugan ofta! Vi satt här igår och planerade lite hur vi vill ha vårt vardagsrum, och det kommer nog bli jättebra här till slut, får se om vi kommer iväg nästa vecka till Västerås och inhandlar oss lite.

I eftermiddag ska vi till Ebba och Nora på kalas, för ebba har ju haft namnsdag och då ville hon ha kalas :) så söt! så då bjöd hon dit oss. Annars blir det väldigt lugnt idag skulle jag tro. Har ju inhandlat mig wow, så ska nog spela lite :) haha vilken nörd, ne men de är kul ibland.



Ha en fin helg!


Hemma igen!

2009-03-04 10:06:42 / 4 kommentarer kommentera inlägget?..


Min helg i Linköping...

I fredags kom jag till Linköping, och åkte raka spåret hem till Jennifer och Marcus och deras doggs :) jätte fin lägenhet har dom fått nu iaf :) mysigt för dom. Vi åkte in till stan men det var typ folktomt. Satt på 55:an och Maxim en sväng. Och i Lördags umgicks jag med min kära mamma, och sedan skjussa hon mig till Charlotte :) Så kom även Sophie dit sedan, våra trutar gick i ett, men en riktigt trevlig kväll blev det iaf. Vi knalla till Platens där det var kö & proppsmockat med folk. Men det var skoj ändå! :)

I söndags kom syster och hennes familj ut till mamma så de var bara mys med dom :) Liam & Kevin var i full fart, gullisar! Sedan beställde mamma och jag pizza, och sen kom även Tommy & han tjej Åsa ut på en fika. Kul träffa Åsa, jätte gullig tjej, och hon hade en liten kula på magen nu :) i sommar kommer deras lille dotter :) va myys!

Även att jag varit borta en helg bara, så har jag saknat älsklingen så det heter duga. Så det var riktigt skönt att komma hem igen. Babe bjöd på kinamat så blev mys med film & god mat! Och igår kom han hem med en blombukett till mig, blev jätte glad, älskar rosor! :) Och älskar honom! :) Följde även med Lina på ljusparty i Skinnsberg igår, man ville ju ha allt :) men sånt där är dyrt, så man har ju bara råd att köpa något litet, så hittade lite smått :) goda ljus dofter som jag tror babe kommer tycka om också :)

Hann med att plugga endel igår, vilket kändes skönt för jag la ner i princip all min energi på att sitta och läsa först och sedan svara på alla frågor och det tänkte jag fortsätta med nu, så får jag iväg det första arbetet! :) 

Ha en suverän dag!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!