alexias första grimars! :) fin!

2011-10-31 21:41:12 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Trolldeg bus och charader!

2011-10-31 21:04:35 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag blev det en riktig barnbus dag..
Tommy & Moa kom ut hit i förmiddags precis när jag gjorde trolldeg, så brudarna fick leka med trolldeg, fortfarande lite små dock, men dom gjorde några djur med pepparkaksformer iaf :) Sen blev de bus, förr typ en månad sedan var alexia den som slet saker ur näven på andra barn, hon slogs och var allmänt dryg.. Nu när det har släppt så har Moa tuffat till sig och är den som slår alexia, hehe.. men alexia skrattar bara åt henne och sträcker ut tungan och låter som en bil..
-
Alexias hand avtryck fick i också med i trolldegen♥
-
Vi har även varit borta hos syster och ungar ett tag, busat lite, spelat lite charader med lilleman! Men jag har verkligen varit as trött idag, helt sjukt! Hoppas på bättre sömn inatt, så man känner sig utvilad på jobbet imorn!
-
Puss

Kort jobbtur :) niiice!

2011-10-31 11:21:04 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Kan ju inte påstå att jag var särskillt pigg imorse när det var dags att gå till jobbet, jag var uppe ur sängen 20 minuter innan jag började, men hann gott och väl :) Jobbade bara till klockan 10.00 idag! LYX

Nu ska här göras lite trolldeg och se om alexia kan knåda ihop några fina saker :)
chiingeling!

Segaste dagen ever!

2011-10-30 22:12:01 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag har det varit en väldigt seg & långsam dag!
.
Igår åkte alexia med mamma & colle för att spendera dagen i Norrköping, efter att jag slutat jobbet kom Emil & hämtade mig, sen gled vi vidare in till stan och plockade upp Jennifer, och vidare mot Abbe! Fick bli att beställa lite mat, sen blev det party, väldigt trevligt faktiskt, inte skrattat så mycket på länge..
-
Sedan blev det stan och möta mr pixel, så satt vi på Hamlet hela kvällen, så sov vi ett gäng hos keffe & hans tjej inatt, så imorse var man ju allt annat än pigg, busade lite med deras grabb Oscar,  sjukt söt kille! :) Colle kom och skjusa hem mig på förmiddagen så jag slapp åka bussen..
-
Så idag har man bara legat hemma och pysslat med Alexia, vi har övat massa nya ord, och helt seriöst hon är så sjukt duktig!!! Så fort man säger ett ord och ber henne säga det då gör hon det, hon härmar alla ord man säger! Och idag lärde hon sig att mamma heter Lindsey och Lindsey var tydligen enklare att säga än Markus som hennes pappa heter! :) Men de är så roligt när man ser och är med när dom utvecklas! Snart två år ju, stora kickan!

.
Imorgon blir det att jobba 7-10 ett jättekort pass, skönt som tusan!
hoppas på fint väder imorgon så man kan vara ute och busa!

nää nu blir de ett bad, tjing tjing, och tack alla inblandade igår för en rolig kväll! :)


jobba, sova jobba sova!

2011-10-28 06:28:23 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


känns som om de enda man gjort dom senaste dagarna är att jobbat & sovit! Tog en extra jobb natt i förrgår, och igår blev de ett kvällspass & Nu idag blir det att jobba 7-15! Och jag är så glad för jag är nog uppe i 160 timmar oktober månad :) om inte mer! vilket innebär bra lön, lagom tills skruttis fyller! nää nu ska jag dricka kaffe och gå till jobbet..
.
bye!!


lite shopping & bus!

2011-10-26 15:47:02 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Alexia & Jag diggar lite Medina just nu ♥
Idag har alexia varit på dagis för att inte vara borta därifrån så mycket, så fick hon åka dit idag, Så mamma och jag åkte in till stan en sväng, tog en sväng förbi tommys lager och plocka hem lite grejjer..
Handlade lite grejer i stan, alexia fick två halskragar & en tunika + jeansklänning av sin mormor! :)
.
Inatt ska jag hoppa in och jobba natt, fick ett extrapass och det tackar man ju inte nej till!
.
Ne nu ska jag dricka kaffe och gosa med lillan! 
Tjiiiing!

Energin på topp, livet också!

2011-10-25 11:36:40 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Varför landa när jag flyger fritt.
Med solen i ryggen kan jag sväva tryggt.
Där nere finns bara regn, piskande regn,
jag måste ta mig upp dit snabbt igen.
.

Medina

2011-10-25 11:22:48 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Älskar verkligen den här låten!!!
.

tre av tre nätter!

2011-10-23 15:51:12 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Inatt blir det tredje natten med jobb, ganska stressigt emellanåt, man får ju motion på jobbet iaf :) Jag vaknade för nån kvart sen! Skönt man sover på dagen..  Alexia är så söt mot mig på morgonen när jag kommer hem och ska sova, hon säger mamma obba,  mamma natt natt så bäddar hon ordning i sängen så jag ska ligga skönt, sen säer hon puss puss ger mig en puss & går ut och stänger dörren :) <3 Så säger jag till henne, Mamma älskar dig!!! Får jag till svar, älkar mig... haha åååh mitt hjärta!!!
-
Idag har hon varit och busat med kusin vitamin och borde komma hem snart, så ska väl ta med mig Noelia och Alexia ut oh busa! Måste piggna till med lite innelek först känner jag! :)

Work work!

2011-10-21 19:16:33 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Snart drar jag iväg för att beta av första nattpasset av 3, jag är inte ett dugg sugen just för stunden, tur att alexia sov med mig 2 timmar under dagen så man hann få lite sömn! Vi följde med sofia in på drop in för gaddning idag på viking tatto! Man blev ju as sugen själv! Men ska tänka ut min kommande rejält :) och sen är de min tur :)

Dagens!

2011-10-20 23:42:41 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


DAGENS VILL HA: Pengar till tatuering :)
DAGENS KLÄDSEL: Leggins, linne & tröja!
DAGENS SMINK: Lite rouge & mascara
DAGENS FRISYR: allt i en toffs
DAGENS HÄNDELSE: var på jobbet och fick deligering
DAGENS LÅT: Medina - Sann romans.
DAGENS PLANER: Hade inga speciella planer för dagen
DAGENS SAKNAD: närhet! :)
DAGENS DUMMASTE: jag vet inte :)
DAGENS SJUKA: Jag är inte kry i halsen direkt :)
DAGENS DROG: Alexia, kaffe & snuset!
DAGENS KRAM: Alexia & Noelia, Mamma
DAGENS PUSS: Alexia & Noelia
DAGENS KÖP: lite strunt på coop.
DAGENS GODIS: nån chokladbit :)
DAGENS HUMÖR: väldigt bra!
DAGENS ORD: They are so cute, i really really love them!
-

Lugn innedag!

2011-10-18 23:59:32 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag fick de bli en innedag tillsammans med lillan! Ingen feber under dagen så det var skönt, men hostan sitter i, så vi blev inne hela långa dagen, lite bus och stim! :) Farsan var ute här en sväng och hälsade på en sväng.. Imorgon är jag tillbaka på jobbet igen, men blir en kort tur 7-12.30 skönt det :)
Fastnat för svartvita bilder just nu :) tycker det är fint!!
Natti Natti!

Mina två favorit chicks! ♥

2011-10-18 20:00:17 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


♥ Mina två fina brudar! Jag fick inte bära Alexia, utan det var bara Jennifer som fick! :)
-
I really really love them! :)

Sjukling igen!

2011-10-18 00:13:38 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..



Idag har man jobbat ett pass på ålderyd, sedan hängde Jennifer med och hämta lillan från dagis, en sjukt liten alexia var ute och lekte när vi kom. Såg direkt på ögonen att hon inte var kry. Och nu under kvällen dök febern upp och ännu mer hosta, tycker inte om hösten och alla bakterier, finns nog en hel del på dagis! Men det är väl sånt som hör till, vilken unge är inte snorig nu lixom? :) Den har nog tur isf. Det var inte alls länge sen Alexia var sjuk, så hoppas febern går över snabbt & hon blir kry snart.
-
Måste köpa en luciaklänning till Alexia, guuud vad mysigt det ska bli att gå och titta på dom på dagis när det är lucia, ser fram emot såna saker massor, har massor utav saker att se fram emot ♥ är så nöjd med livet och trivs så bra, vill bara ha våran lägenhet NU!`
-
Gott med chips.

Vill ha min vinterjacka!

2011-10-15 23:59:17 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


Måste verkligen åka in till Tommys lager och hämta hem min vinterjacka... Det är ju inte för varmt ute om dagarna alltså..
-
Idag har jag fixat lite med håret, sen fick de bli en 30 minutare i solariet, sjukt skönt! Sen har Alexia och jag varit ute hela eftermiddagen.. Markus kompis skulle hit till Linköping och köpa stolar, då passa markus på att följa med så han skulle få träffa alexia, men de blev sjukt mycket senare än vad som sas från början, men alexia lyckades hålla ögonen öppna då dom kom.. Kul för henne att träffa sin pappa!! Lite blyg precis i början, men släppte direkt :) Det är ju ändå ca 2 månader sen som sågs sist, och nästan 3 månader sen dom umgicks... Så roligt att se på henne hur hon beteer sig och vad hon ville visa honom osv, ett bra avslut på hennes kväll! ♥
-
Kanske dags att krypa ner, jobbar ju imorgon!

Blåsig dag!

2011-10-13 22:56:05 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår efter jobbet hade jag så galet ont i benen och fötterna, fy fan! Helt slutkörd var jag, så min snälla mamma kom och hämtade mig, och så hämtade vi även upp alexia från dagis, där hade det gått jätte bra!
-
Idag har man varit ledig från jobb, behövligt och underbart skönt, men vädret har ju inte varit lika skönt, blåsigt och kallt, saknar min vinterjacka, men den ligger i brorsans förråd nedpackad nånstans :( Idag gick vi ut på en långpromenad, alexia säger så fort vi går ut "jaa gåå" , "jaaa ittta" , "jaa gåå" , "jaaa itta" hahaha beslutsångest om hon ska gå eller sitta framtill på vagnen, men de slutar med att hon får hela tiden iaf, Alexia har fått massa nya kläder, passa henne perfekt! Hon fick peka ut en tröja själv som ja skulle köpa åt henne, blev sååklart med bambi på :) hennes favoriter just nu är ju bambi och mimmie muuus! :) gullunge!
-
Eftermiddagen spenderade jag och alexia och ute, i lekparken och i en skogsdunge vi hittade, haft en mysig dag ute i blåsten, röda om näsorna var vi när vi kom in, så det ska vara! :)
-
-
Imorgon jobbar jag 7-16 sen är det äntligen helg, bokad i 125 timmar denna månad än så länge, sjukt nöjd! hoppas jag kommer upp i ännu fler timmar så man får bra lön i november! Har ju en dotter som blir 2år iDecember och då ska hon firas med dunder och brak!!! :)
-
Puss & Godnatt!

Campadre

2011-10-13 09:40:18 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Bli medlem här:http://campadre.se/tipsa/633383 Så får ni mängder av erbjudanden på olika klädesmärken & prylar! man måste vara medlem för att ta del av dessa erbjudanden, men det är helt gratis. Erbjudandena ligger uppe under ungefär en dag, sen går det ut och då kommer ett nytt märke in :) Men bra sida där man kan fynda kläder ;)
-
Finns massa olika erbjudanden just nu, men på kommande erbjudanden fanns det ännu mer fint :) Kommer nya erbjudanden varje dag!
-
Lonsdale kläder finns nu där..
(Klickbara bilder)



Väldigt positiv & bra dag!

2011-10-11 21:09:09 / 4 kommentarer kommentera inlägget?..


Imorse när jag kom hem från jobbet skjusa jag ner lilleman till skolan, och pussa lite på lillan, sen tvärdäcka jag i sängen.. Idag hade det gått lättare att lämna alexia på dagis, och hon hade inte haft eller frågat efter snutte på hela dagen :)
-
Min chef hade ringt mig när jag vaknade, så ringde upp! Hon frågade mig om jag ville ha en natt-tjänst hos dom på 53%, wiiihey, blev sjukt glad! Får hem mitt schema i veckan, och detta jobb är på en väldigt tung avdelning, så jag ska bli upplärd av olika saker, eftersom att människorna där är väldigt sjuka och behöver speciell hjälp. Men jag ser fram emot detta och är överlycklig, kul att få nya erfarenheter inom arbetslivet också! Sen har jag ju mitt jobb som timvikarie här i Ljungsbro också så då passade en tjänst på 53% perfekt! :)
-
På eftermiddagen idag gick alexia och jag ut i höstvädret, vi gick och matade Ankorna i kanalen.. och hoppade lite i löven och hade en mysig promenad. Sedan när vi kom hem så kom Anna & Micke förbi och med sig hade dom såklart sin lilla vovve Suckie, som alexia busade med för fullt :)
.

Några fina ord.

2011-10-10 18:25:55 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


En liten dikt till alexia från mig :)
-

Du
är en levande ängel och vacker som få,
Att älska någon så mycket som jag älskar dig
Trodde jag aldrig skulle kunna gå.
Du är mitt allt och kommer alltid att vara, 
Min lilla älskade och underbara.
Du gör mig hel och så glad, 
jag lever i lyckorus med dig varje dag. 
Mitt barn, min älskade dotter
Du är värd mer än alla världens vinstlotter.
Du är min vinst i livet, mig kan att alltid ta förgivet.
Mamma älskar dig gumman!



Minnen!

2011-10-09 10:29:17 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Hur får går inte tiden då? Gamla videosnuttar på lillan! ♥ (dålig kvalité dock )
-
Här kliade det i alexias mun :)

:)
"pratar" Lite med nallen :)
Ute & traskat med lära gå vagnen :)

Söta tjejer!

2011-10-08 16:19:20 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag tog vi oss en promenad ner till Saga & Jenny! :) Svin kallt ute var de ju kan jag lova. burrrr. Kul för Alexia & Saga att busa runt lite, men alexia var dum och bet Saga i näsan, men som tur var gick de ju inte hål, skruttunge. Annars busa dom för fullt :) alexia somnade som en stock i vagnen på vägen hem :)
-
Vi ska snart ut och gå till affären och köpa lite lördagsgodis! Sen leka lite ute om de inte är för kallt ;) sen kommer nog Pixel ut hit ikväll för lite filmkväll, blir trevligt! Farsan tar hunden Nelly ikväll för henne pallar verkligen inte jag med, hon skäller konstant, åt alla ljud och de går verkligen inte få henne tyst! Hundar är inget för mig!!
-
(Snodde bilden av Jenny :)
Saga & Alexia!


båda fötterna på jorden!

2011-10-08 01:14:18 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag är så underbart glad över att jag bor i Linköping igen! jag saknar inte Fagersta något speciellt! Men såklart saknar man sina ex bonusbarn eller hur man ska kalla det, dom fanna ändå i mitt liv i 3 år. Och är min dotters storasystrar, som man har många skratt och minnen ihop med ♥ det kan man leva länge på! Och vi ska verkligen försöka ses så mycket det går, och jag hoppas dom två kommer ner och hälsar på mig och alexia sen! Det längtar vi till.
-
Jag börjar bli trött på att bo hos mamma, inte att bo just med mamma och hennes karl, utan att det är så trångt, men nu är det bara ca 1,5 månad kvar tills flytten och jag längtar mer än mest dit.. Jag mådde inte så bra där under en lång period uppe i fagersta, men nu börjar jag verkligen känna att jag ramlar in i mina gamla fotspår igen som den Lindsey jag vill vara, det känns så skönt, jag har världens underbaraste familj här nere som stöttar och hjälper mig i vardagen när det kniper med jobb och dagis krockar.. men allting rullar på väldigt bra faktiskt, fått massor av jobb, både nätter och dagar, det är perfekt! jag hoppas att alexia kan åka till sin pappa så småningom, för jag anser att hon behöver honom i livet, självklart! Men den saken är inte upp till mig.. jag vet och ser hur mycket alexia faktiskt trivs här nere och jag har inga skuldkänslor för att jag flyttade med henne hit som en viss person försökte få mig att få i början och även fortfarande..
-
Jag är väldigt nöjd med livet och har absolut inget bråttom med att träffa en ny kärlek, just nu hatar jag killar :) jag litar inte på nån typ, de flesta är skräp. Jag träffade min första stora kärlek här för ett tag sedan, men det var inte mer än kompiskänslor där för den personen. Jag är redo när jag är det, och kommer inte hettsa in i något med nån, nu är det alexia som gäller :) och bara hon! Men killar är fan annorlunda, dom verkar ta första bästa, klarar dom inte av ensamheten?
-
Oj vad detta inlägg blev personligt.. Men behövde vädra mig lite :) 
nu ska jag sova! 
Natttii nattii!

Längtar längtar längtar!

2011-10-06 23:52:01 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu börjar jag längta massor efter våran lya, min & Alexias! Aldrig bott själv, kommer ju inte göra de nu heller eftersom jag har min favotjej hos mig dygnet runt, men fan va fint vi ska göra ordning! Sedan längtar jag tills jag tatuerat mig, vart den nu ska sitta :) och jag längtar tills alexia fyller 2 år om mindre än 2 månader, och så längtar jag självklart efter julen, Ska bli så roligt att se alexia vara ivrig i paketen & bli glad för det hon får! ♥
-
Alexia har haft feber idag, så jag var hemma från jobbet! Sen somnade vi i 3,5 timme mitt på dagen, fasen vad skönt det var :) Imorgon ska alexia få busa massor med moa :) fasters tjejja ♥
-
Sov gott!

lite hemklickat!

2011-10-06 11:28:36 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu har jag klickat hem lite kläder åt alexia, behövligt! hon växer ju så de knakar!
-
-

Tjiiiiiiipppp

2011-10-05 14:22:52 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Natten var lugn på jobbet.. lite fööör lugn, men på något konstigt sätt så går tiden väldigt fort när man är där och jobbar, 10 timmat och vipps.. kan ju bli lite småsegt någon timme men går över ganska fort :) Idag, ska jag gå bredvid på ytterligare ett ställe, så jag ska göra mig ordning straxt och mysa med lillan lite innan jag måste dra igen.. den här dagen suger, men va fan.. vissa dagar har man ju verkligen inget liv, hehe.. men det rer sig. Och jag längtar iaf ihjäl mig tills alexia och ja har flyttat!!!
-
Ha en fin dag allihopa! 
pengar rullar in som dom ska, det går bra nu ;)
-
Här kommer några bilder på världens finaste brud, på väg hem från dagis igår :)
.

Alexia lär sig nya saker.

2011-10-03 11:09:59 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Alexia har lärt sig så många nya saker, och utvecklats i mängder, på så kort tid! ♥ Man blir ju så stolt över henne! I min blogg här så skriver jag ju ner mängder av saker hon lär sig och gör, för det är så roligt att läsa tillbaka på :) Och så hennes pappa kan gå in och läsa lite då & då :)
-
Hon har nu börjat med 3 och 4-ordsmeningar hon säger "dä ää min mamma", "Dää ää min snuttee", "Moa pappa bort bajs" det är dom långa meningarna hon har sagt än så länge :) Men hon tycker det är roligt att lära sig nya ord märker man, hon härmar och försöker massor. Hon tar även sina låtsasnycklar, tar på sig mina skor & sin mössa, sen traskar hon mot dörren med sin låtsashund i koppel och säger "Ja gåå" "jaa gå ut" haha.. så fruktansvärt söt!
-
Hon har ju även varit rädd för att bada i badkaret, lite små läskigt med vatten tycker hon, men bara på en dag sådär så vände det om, och nu ligger hon på magen där i, hoppar, ligger på rygg, åker kana på sidan osv.. längtar tills man kan börja på plask&lek med henne i simhallen sen ska hon även få börja i gymnastik tänkte jag.. wiiie!
-
Hon somnar på kvällarna själv, det är inte ofta de blir protest! Kanon skönt! :)
Man blir ju så stolt över sin dotter, älskar henne såå mycket! Mitt allt!!

work work!

2011-10-03 10:59:06 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Fy fan vad jag är glad över att få så mycket jobbtider! Nu ska jag börja på en tredje arbetsplats här i ljungsbro, så två olika i ljungsbro o ett nattjobb i stan, kan de bli bättre? :) bara jobba som en dåre nu fram tills alexia och jag får flytta in i våran lya :) för då är det inte så lätt att jobba nätter längre.. kommer få ihop över 50 timmar bara den här veckan, och det känns riktigt bra! Och det känns skönt att få mysa med alexia innan man åker till jobbet och på morgonen när man kommer hem :) perfekt!
-
Idag blir första natten jag ska jobba utan att gå bredvid någon, se hur det kommer gå :) går nog bra! Idag var alexia lite ledsen när jag gick ifrån henne på dagis, skruttis dååå! MEn det släpper väl förhoppningsvis rätt så snabbt! men det är jobbigt att bara gå då..
-
Ne nu ska jag vila en stund inna lillan ska hämtas!
Pussss

tack för igår!

2011-10-02 13:50:50 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår kväll blev de tjejkväll hos sofia, mycket trevligt! slutade med att vi tog en krogrunda! Idag mår man väl mindre bra, men nu är jag pigg igen :) Alexia och jag har precis tagit ett varmt skönt bad mitt på dagne :) men så får de bli ibland! Hon är inne i en sån period nu då man får massor av pussar, så jag njuter :) mitt charmtroll! Förut låg jag i hennes famn och höll om mig och pilla mig i håret, såna stunder är guld värda! ♥
-
Idag är det jobb som står på schemat, inte ett dugg sugen alls, men måste tacka ja till i princip alla jobbtider jag erbjuds..

Massa bus! :)

2011-10-01 16:31:43 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag åkte alexia och jag till stan, gick runt en sväng sen kom alex & leo, då fick de bli trädgårn med ungarna, och vilken rolig lekpark dom fått där, ungarna sprang omkring så dom var alldeles svettiga! :)
-
-
Alexia fick ett par söta innetofflor :)
-
Nu ska jag duscha o grejja, sen vankas de en kväll med brudarna!
Tjiiing!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!