gullungar!

2010-11-30 23:48:18 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Alexia och Nora käkar frukost från förr förra helgen :)


Lilleman :)

2010-11-30 23:26:04 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Lilleman hade lärt sig en frän sång sist jag var i Linköping, så filma honom :)


"dää däää"

2010-11-30 23:24:12 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


så låter de om alexia nu om dagarna.. Hon pekar på saker och säger dää dää (där), och frågar man vart saker och ting är så pekar hon på dom och säger dää, hehe så söt är hon, tycker hon kan så mycket saker :) hon vet vad saker och ting är när man frågar om det, idag satt hon och jag och lekte med en leksak där hon ska stoppa i klossar i olika figurer i en plastleksak, och hon visste exakt vart stjärnan skulle va och den runda, blir impad av henne för allt hon gör. Men en sak som är mindre roligt är ju att hon rätt som de var ställde sig upp i sin matstol, uuuupps på med bältet numera där i då, fy vad läskigt om hon skulle trilla ur..


Hon älskade sin klubba!



Som ni ser ställer hon sig upp, busunge!



Idag var jag till skolan en sväng och gick igenom min kurs, så nu är den klar, nu har jag två kurser kvar men inte så många arbeten, känns bra!


ush jag mår lite halvknasigt.. jag hatar när älsklingen och jag haft något tjaffs om något :( hoppas det löser sig i vilket fall och att det känns bättre imorgon!


Lussekatter..

2010-11-29 10:30:02 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår stack vi iväg till Lotta med familj och åt tårta :) Sedan efter det blev de hem och pynta lite, mysigt! Och så satte jag igång och göra lite ischoklad med mandel i, tyckte inte de blev as gott, men gick ju att äta :) Och nu står lussekatt degen på jäsning så blir att baka ut dom när lillan slocknat!


curry lukt ;)

2010-11-27 23:54:16 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Nora jag & alexia gick ner till Ebbas innebandy i förmiddags, satan vad kallt det var, snöyr på högnivå! Nu får det fan räcka med snö känner jag, har ju en hel del kan man ju säga! Ebba var iallafall jätteduktig :) Sedan stack vi alla 5 iväg och åt pizza, alexia fick en egen maträtt, hon fick testa på chicken bits & Ris med curry-sås, hon mummsa i sig rejält :) Så hon stank curry resten av eftermiddagen, haha..

Älsklingen släppte av mig och lillan här hemma efter maten & så åkte han tillbaka till innebandyn med Ebba & Nora, för Ebba hade ytterligare två matcher kvar att spela.. alexia slocknade på 5 röda här hemma, och när hon vaknade igen satte vi igång och röjde i klädkammaren, så nu kan man faktiskt gå omkring där inne :) skönt, förrut tog de tvärstopp så fort man öppnade dörren, fullt av grejer, men nu blev det great!

Ne nu har jag pluggat lite, så håller just nu på att ladda ner microsoft word till datorn, för tredje gången, hoppas de funkar nu, men de laddar segt som satan :(


¨


träningsvärk..

2010-11-27 08:27:50 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


jag har träningvärk i både axlar, mage och ben idag, stelt! så kan de gå när man är otränad och ger sig på massa övningar hemma :) men nångång lär man ju börja!

Igår blev det en myskväll med älsklingen, känns som tusen år sen, så det var behövligt! :) Idag gick vi upp tidigare än vanligt :) hjärtat är iväg och hämtar Ebba & Nora, så ska han släppa an Nora här hos mig och Alexia så åker Ebba & Markus vidare, för Ebba ska ju ha innebandy idag :) wiii, ska bli så kul att se när hon spelar, vi ska gå bort sen och se på dom en sväng, och så åker vi vidare på kalas efter det :) Tim fyller ju ett år, alexias killkompis ;)

Ne nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sedan se vad alexia pratar om, hon pratar i princip dygnet runt här hemma, värsta pratkvarnen :)








Dagen blev inte som planerat :/

2010-11-26 19:51:27 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Det blev inget västerås idag, för älsklingen var så trött.. och sedan spar vi hellre lite pengar så jag kan shoppa i ullared nästa helg :) ska bli sjukt kul att åka dit ! Markus tog med alexia en sväng till skbg på dagen idag så då hann jag damsuga och skura ordentligt här hemma i lugn och ro, såå fint de blev :) Så idag tog jag en tripp till solariet och skaffa mig lite färg.. och älsklingen har varit iväg hela eftermiddagen och hjälpt Mia & Mårten att flytta! Så alexia och jag har tvättat massa tvätt, var överdrivet mycket denna gång.. och så har vi tagit en dusch/bad nu på kvällen, så nu somnade alexia gott med vällingflaskan :) ♥




En groda fylld med blöjor :)



Duktiga tjejen dricker festis själv :)



Ne nu väntar jag på min älskling, han ska laga middag åt mig ♥ 

Jag kan inte sova..

2010-11-25 23:54:59 / 5 kommentarer kommentera inlägget?..


Kom precis upp ur sängen igen, legat och kollat på Robinsson med älsklingen, men nu slutade det och jag känner mig inte allt för trött.. men älsklingen ska upp 05.15 :( så han sover nog nu! Så vad ska jag göra? jo jag ska göra en överraskning till min älskade man.

Idag har jag beställt både ett par skor och linser :) roligt med linser tycker jag, hoppas de blir fint också, kul att ändra lite ögonfärg. Alexia och jag klädde på oss massa kläder idag på dagen och tog oss en promenix ner till stan i snökaoset, blåsigt som bara den :/ Hoppas in på apoteket och handlade schampo & tandkräm till lillan, sen vidare till leksaksaffären, eftersom alexias kill-kompis ska ha 1-års kalas på lördag ;) och då måste man ju få en present och det hittade vi idag, sedan kan ju jag inte låta bli att inte handla åt alexia då man är i en leksaksaffär, något har man alltid råd med ;) Det fick bli en ny söt snuttis, hon älskar ju snuttisar, somnar inte utan såna, och så blev det även en massa klossar typ som hon kan stapa på varann.. Sedan hoppade jag in på tatuerings-studion och hörde mig för lite om priser och sånt.. men jag tror nog att jag ska göra min nästa tatuering tillsammans med syster, då får jag lite mod i kroppen, är så sjukt rädd för nålar ju, hehe..

Imorgon blir det mys dag med familjen :) Vi ska till västerås och handla lite smått och gott, och så har älsklingen sagt att han ska laga mysig middag för mig ♥

 

Puss!


Fina kampanjer!

2010-11-25 18:54:02 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu har de fått in många fler fina kampanjer som man får ta del av om man blir medlem: http://campadre.com/tipsa/633383, Endel märken i kampanjerna just nu är, BRIO, Sneaky Steve, Puma, Cheap Monday, Everlast och några fler..

  

(Klickbara bilder)

   

   


Snöstorm :( trisst...

2010-11-24 23:18:08 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Snökaos har det varit ute idag, så lillan och jag har bara busat en massa här hemma :) hon är verkligen rolig nu för tiden, hon har sån härlig humor så det är sjukt :) hon leker jaga, jag ska jaga henne så hon får lite smått panik när hon springer (går snabbt) från köket och slänger sig mot soffan i vardagsrummet innan jag hinner kittla henne i magen :) då skrattar hon så hela mitt hjärta ler.

När älsklingen kom hem stack jag iväg och tankade bilen, åkte till coop och handlade och seda drog jag en 27 minutare i solariet, satt fint när man var så frusen.. snor halt ute är det på vägarna också, kan ju hoppas de blir fina soliga dagar snart så man kan vara ute och promenera och leka i lekparken med lexxiie.


Alexia & Tim :)

2010-11-24 00:15:57 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


 

 

 

 


Tvättstuge dag!

2010-11-23 11:35:34 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår kom Lotta & Tony och deras lille grabb Tim hit och fikade! Alexia och Tim leker kanon bra ihop :) så kul att titta på dom när dom pysslar runt, Tim kryper och Alexia knallar efter :) Lotta tog massa kort på dom, så slänger väl in lite när hon skickat dom till mig :)

Hos fotografen igår gick de kanon, hon gläppte en massa kort, så de finns nog ett par att välja mellan sen :) wiihu, fick även mina fyra kort idag som jag framkallade häromdagen, kul med lite störra kort, ska ordna en fotohöra i vardagsrummet tänkte jag! Jag älskar verkligen kort :)

Idag blir det att hålla till i tvättstugan, eftersom att alla våra kläder ligger i tvätten så är det dags ;) 
Jag har iallafall damsugit och plockat som en stolle här på förmiddagen, så nu känns de rent och fint, bara skura golven sen! Ne nu ska jag spana runt lite på nätet innan lillan vaknar igen.


Nephew - Va Fangool

2010-11-22 12:11:35 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..




Ne nu sätter jag på lite musik och börjar plocka undan massa stök här hemma :) Saknar min älskling, och han lyssna mycket på denna förrut, så därför lyssnar jag på den och tänker på honom <3

Jag är med och tävlar :)

2010-11-22 12:07:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Tävla hos Happily Ever After


Till fotografen idag med alla barn :)

2010-11-22 11:30:41 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag försov vi oss en lite sväng, så blev lite stress här hemma.. Alexia och jag skulle till skolan och vara där vid 9.30 för möte, och vi kom fram till att jag är färdigutbildad efter min praktik nu i vår, så alltså i Maj kan jag börja söka fasta tjänster :) sååå skönt!

Igår tog jag med mig alla tjejjer ut i snön, Ebba och Nora busa loss, och Alexia blev ledsen så fort hon hamna i snön, haha.. hon är rädd för snön.. skruttisen då! men men inte mycket att göra åt det ju, så vi blev inte speciellt långvariga ute, blåste och snöade och var kallt, burr! Så det blev att gå in och busa istället!


haha se så rädd hon är :( <3




Idag har vi bokat tid hos en fotograf, Så jag ska ta med ebba och nora också dit, så alla tre tjejer kan ta syskonkort, sen blir de väl lite alla möjliga kort, så man får mycket o välja mellan :) skoj!


Snögubbar och bus!

2010-11-21 12:11:39 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


I helgen har vi varit iväg på julmarknad med alla barnen :) var väldigt kallt, så vi blev inte speciellt långvariga.. och efter det igår, blev det pepparkaks-bak :) kul att göra sånt med Ebba och Nora ju! Sedan var Fugge här och kolla på fotboll med markus, så vi passade på att rensa hyllan i vardagsrummet så vi kunde flytta in den i tjejernas rum, så det fixade grabbarna, och det blev kanon med den inne hos dom :)

Nu somnade alexia precis, så när hon har vaknat ska vi ut och grejja i snön :) Ebba och Nora är ute nu och gör en snögubbe, så ska vi väl göra lite snölyktor och sätta ljus i sen, blir fint att de på genom fönstret :)

Här kommer lite pics från helgen..



Alexia dricker smoothie själv :)


Pepparkaks-bakning..





glada på morgonen...



super fina brudar!



ExtraFilm!

2010-11-18 11:44:54 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu vankas det framkallning :) har hur mycket foton som helst på datorn, och markus ska installera om hela datorn åt mig, så den inte är så seg hela tiden, så nu ska jag framkalla massa kort från extrafilm :) kul!


Alexia är glad att va i sitt rum igen..



 


Lillans rum färdigmålat!

2010-11-18 00:33:42 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Yes, oh vad fint det blev, hade dock tänkt mig ännu fler ränder, men målarn tyckte det blev bäst sådär, så jag ska fixa mönster och måla lite blommor och fjärilar och sånt på väggen också :) kommer bli toppen sen! Och imorn kan man ställa in alla hennes saker i hennes rum igen, och kanske få upp en hylla eller två! älskar den rosa färgen iaf :) riktigt flickrum!

 

Hopp idag har jag varit iväg till skolan en sväng, träffat min lärare i socialpsykiatrin, kanon lärare! Hon sa att strular de med barnvakt kan ja ta med lexxie då vi ses, för henne gjorde de absolut ingenting, synd att inte alla lärare var såna.. Nu har jag två arbeten kvar där att renskriva, sen är kursen klar, jippi!

Dagen har varit lugn annars, ap-kallt ute, så vi har faktiskt hållt oss inne, älsklingen har spelat wow, och jag har plockat och donat lite, och bara slappat! Imorgon kanske jag ska vara med på ett spinning-pass.. hmm, hur fan ska det går till? haha, men får se om det finns nån plats kvar i gruppen, står som reserv.


Lite pics från idag..


 










Alexia tycker det är kul att se pappa spela :)


synd att man inte är rik!

2010-11-17 12:34:45 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hade jag haft ett heltidsjobb hade jag handlat grejer till alexia som bara den.. hittat sjukt mycket snygga kläder som jag vill köpa åt henne, men ett par byxor för 450:- känns lite väl dyrt just nu när hon ändå kommer växa ur dom snart.. :( men titta vad snygga kläder !! blev att beställa hem ett par leopardleggings iallafall åt lillsnörpan!

 

 


Nikita, Volcom...

2010-11-17 10:53:23 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu om man är medlem på denna länk:  http://campadre.se/tipsa/633383 så får man just nu ta del av kampanjer för märkena Volcom, Nikita, Disney Couture, SagaForm, till riktigt bra priser!!

     

Gratis o bli medlem, Och det är verkligen en as bra sida ju :)

BodyPump!

2010-11-16 21:31:51 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag gick jag till gymmet Arena här i fagersta och träffade en person som jag fick sitta och prata med lite, hon visade mig runt i alla lokaler, och det fanns massa olika pass man kunde träna och sådär, så nu är jag visst inbokad på ett bodyPumps pass nu på fredag, hur ska jag orka? har inte rört en fena sen innan jag blev gravid, haha.. även bokad som reserv på ett spinningpass, puuh! men kul att testa på... jaja, fick en gratisvecka att träna nu på gymmet, så jag funderar på att gå dit imorgon och köra igenom lite maskiner!

Idag har älsklingen jag och alexia haft mys dag, var ute i det härliga men kalla vädret, gunga och busade i lekparken, alexia gick omkring lite :) Sen på vägen hem drar jag en vurpa rakt ner i backen, haha fy tycker sånt är så pinsamt, såg ut som en padda, jäkla is! haha.. blev sen hem och äta lite varm soppa.







gullungen


massa bus idag!

2010-11-15 10:39:37 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag står det massa bus på schemat! Klockan ett drar vi till Lindgården och träffar mammor & barn, för massa bus och sång! Kul att träffa Emma & Natalie med ju, Natalie har ju börjat dagis, så ska bli kul o höra hur det går för stora bruttan! Jag hittade min gamla telefon förrut, den innheåll över 900 kort, och massa videos från när alexia var en mini :) skapligt kul att titta igenom på sen!

Ska försöka få upp min karl nu, eftersom vi har hela tvättstugan full med tvätt.. inte så kul om nån annan bokat tid nu...

tjiiiinngiiis!

Saknar kamerasladden! :(

2010-11-14 14:56:07 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Fan, hittar inte min kamerasladd som man måste ha för att ladda batteriet till kameran, tror jag glömde den hos syster sist jag var där :/ Suger ju att inte kunna ta några pics, med iphonen blir det inte samma sak, skit dålig kvalité med den ju! Alexia beställde en kopp till sin pappa och även en påse med godis-kola, som han fick idag på fars-dag! :)

Igår kom Thörre hit och påbörjade Alexias rum :) wiie.. längtar tills de är helt klart, kommer bli färgglatt som bara den där inne, toppen! Tycker barnrum ska vara färgglada! :) Nu är iaf den fula tapeten borta och hela rummet är väldigt rosa :) men han ska göra några målningar till innan det är klart, eftersom det ska vara ränder på ena vägen med olika färger :) När thörre målade hade alexia och jag frukt-mys-stund i köket med fullt av tända ljus, hon älskar verkligen clementiner!



Nu sover alexia lite, och när hon vaknar ska hon få lite käk och sen ska vi röra oss ut till lekparken och få lite frisk luft! Det behövs, nu är hon inte lika hostig längre och näsan rinner inte så farligt heller, så nu kan vi ge oss ut igen :)


Nya kampanjer :)

2010-11-13 14:08:13 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu har de fått in ännu fler kampanjer på Campadre, http://campadre.se/tipsa/633383 men man måste ju bli medlem för att få ta del av dessa erbjudande, funderar på att beställa några leksaker därifrån till alexia :)

   

Sen hade de en kampanj med fina tomar & Ljuslyktor, jag som älskar ljus och sånt :)

   

Och kampanjer på smycket, och endel av dom är sänkta med nästan 500:-, bra julklappar ju :)

  

Så passa på att bli medlemar, det är gratis, och ta del av alla kampanjer som finns och som kommer komma :) http://campadre.se/tipsa/633383


Nice sång :)

2010-11-12 13:58:08 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Denna låt lyssna jag jämt på förr, så skön!
Tog fram en stor plastlåda fullt med leksaks grejjer i åt lillan, det är både små kastruller, matsaker och allt möjligt. Det är Ebbas & Noras, hon älskade dom!


hallå hallå!

2010-11-11 20:56:46 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


jahopp, så blev de samma veva idag igen med alexias läggning, men hon sover nu efter mycket om och men! Natten som var, var jobbig :( men ändå mysig! Alexia kom upp runt ett tiden och vägra vara själv i sitt rum, så hon och jag sov här ute i soffan i vardagsrummet, och det flera timmar innan hon somnade, så har hon vaknat och hållt på hela natten.. hoppas de inte blir så inatt, behöver verkligen sömn känner jag!

Vi fick tid till vårdcentralen för undersökning av alexias hosta, hon gick och höll mig i handen från parkeringen och ända in till doktorn, i väntrummet sprang hon runt i korridorerna och lekte tittut med alla människor. Hon fick ta ett blodprov i fingret också, men hon rörde inte ens en min :) så efter det visade hon stolt upp sitt plåster på fingret för människorna i väntrummet, och sedan fick vi svar om att hon inte hade något virus.. Så nu ska vi köra med Bricanyl ett tag och se om rosslandet försvinner..

ne nu ska jag dricka kaffe och bara slappa!
Pusss




Brrrr fryser så jag ryser!

2010-11-10 23:47:08 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


Denna lägenhet är så fruktansvärt kall, Burr! Och inne i vårt sovrum är det som värst, så alltså ligga med både älsklingens och mitt täcke på mig när jag kryper ner och ändå fryser man! :/ men dom skulle komma nu nån dag och kolla på elementen och allt, man vill ju inte frysa ihjäl helst :)

Alexias läggning var sisodär idag igen, protester att ligga själv i sängen.. hon har somnat varje kväll nu helt själv i sin säng i en månad ungefär, men sen nu helt plötsligt dom två senaste kvällarna har hon totalvägrat och varit jätte ledsen, och mitt mamma-hjärta gör så ont när hon är så ledsen, så här klaras det absolut inte av med några 5 minuter metoden, never! Jag fixar verkligen inte det. Så idag somnade hon in i markus famn tillslut! Annars har vi bara haft mysig dag idag, hela familjen :) Jag har bakat bullar, de blev dock inget bra, men tur är väl det att de inte smakar som de ser ut!

Jag satte igång och pluggade nu när alexia somnade och bakandet var klart, och fått 3 arbeten klara och ivägskickade, så nu har jag gjort klart kursen socialpsykiatri.. får se med läraren jag ska träffa imorgon om det är något jag ska komplettera. Tror även att jag är gjort alla arbeten klart i Lindrande vård, väntar på svar ifrån läraren där, för jag vet att de var nåt jag skulle komplettera, men fan va skönt att ha allt klart, ni anar inte hur mycket jag pustar ut nu.

Idag fick jag hem mina leggings som jag beställde för ett tag sedan, super snygga och jätte sköna att ha på sig :) weeey, då blir man ju lite happy. Ne nu ska jag nog gå in och hämta täcke i sovrummet och sedan lägga mig i soffan framför tv:n en stund.

    
Bus varje dag :)




Puss & Kram!


Åh super fina kampanjer!

2010-11-10 11:52:37 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Att bli medlem på denna sida: http://campadre.se/tipsa/633383 är helt gratis! och man måste vara medlem för att ta del av alla kampanjer, sjukt bra priser.. just nu såg jag att dessa kampanjer kommit upp :) Så det är lätt värt att bli medlem!


Max Collection, Pilgrim, Puma.. och massa fler :)

    

Hon river fram allting!

2010-11-10 11:38:43 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Alexia är verkligen en sån liten unge som river fram allting, fast de är väl de flesta barn ;) Nu har jag precis lagt henne och plockat en väldans massa leksaker som låg utspritt i hela lägenheten, alla plastpåsar rev hon ut i köket och ja, allt ser nästintill ut som ett bomdnedslag ibland, men nu har jag röjt upp, och hon får plocka och rota för mig, har ju lagt plastpåsar i lådan längst ner i köket som hon brukar tycka va roligt att riva fram, och hon tycker även det är roligt att riva fram kastruller och alla blastbyttor :)

  

Vi fick ju en soffa utav mammas kille, den är extemt stor, och tar nästintill upp hela vardagsrummet.. så nu har vi för mycket grejjer :( hehe, måste blir av med lite grejer i vardagsrummet, och fåtöljen måste ner i källaren och även den andra soffan.. Sen hoppas jag på att Thörre blir frisk snart, så han kan komma hit och måla Alexias rum! jag tror det kommer bli suuuuper fint!

Ne nu ska jag plocka lite till, hämta kaffe och njuta av lugnet en liten stund!
Pusss


Varför bråka, när vi kan älska?

2010-11-10 00:02:52 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


lilla kickan i huset kunde inte alls somna in bra ikväll :( hon har blivit väldigt mammig nu dom senaste dagarna, och förstår om markus tycker det är tråkigt, för hon var så en period när jag jobbade mycket i sommras att hon var mera pappig, -och det tyckte jag var lite tråkigt! Men nu ikväll blev hon så brutalt ledsen när jag gick ut genom rummet, så hon fick ligga på mitt bröst i 2 timmar, och hennes andning var oregelbunden hela tiden och jag blev mest orolig bara, men nu till slut somnade hon in i sin säng. Är det en till fas av separationsångest som kommer nu? det gör mig ingenting, jag tröstar henne mer än gärna, och finns för henne alltid, men sist hon hade en period av separationsångest, blev det lite drygt till slut, fick gå och bära henne all the time.. men kan inte vara lätt för de små älskade liven! ♥ Men hela dagen idag har vi haft en toppen dag tillsammans, vi har skrattat, lekt tittut och massa andra lekar, tränar med ord och saker och ting :) jag har ägnat all min tid till henne, förutom då jag laga mat då :) men ja, de känns att hon förstår mera nu, att hon blivit en stor flicka, snart 1 år ju, jiiisssses vad tiden löper iväg!

   

Älsklingen och jag har haft det värre tillsammans dessa dagar, jag tänker inte gå in på någonting här, eftersom jag inte vill att vem som helst ska läsa och lägga sig i våra personliga saker och våra konflikter, för det är våra, och ingen annan behöver bry sig om dom, om man inte ber om att de ska bry sig såklart :) Men både han och jag har betett oss emot varandra, och nu när jag tänker på det.. så förstår ja inte vad vi håller på med egentligen!? varför bråka, när vi kan älska? för jag älskar iallafall honom, trotts alla hinder vi stött på! Vi har hållt ihop nu i över 3 år, och jag hoppas vi håller ihop livet ut, hade jag inte varit så säker på min kärlek till dig älskling, då hade jag aldrig skaffat barn tillsammans med dig och bildat en familj. ♥ I L O V E  Y  O U


Jag är med och tävlar

2010-11-09 16:48:29 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..



Jag tävlar om ett presentkort värde 350kr från Interiora i Nikitas blogg
tävla HÄR du med!


Jag vill också ha snöö..

2010-11-09 11:56:01 / 4 kommentarer kommentera inlägget?..


Pratade med Alexandra tidigare idag, och hon sa att dom hade massa snö i Linköping nu, jag vill med ha snö :) tycker det är sjukt mysigt, och jag längtar till julen, älskar julpynt :) igår blev de inget bullbak, utan jag och alexia stack iväg till hennes gammelfarmor, hon skulle sy gardiner åt oss.. Så vi fikade lite där och sedan stack vi vidare till Mia, lillan busade för fullt med katterna medans mia och jag slurpa i oss kaffe och snackade skit! :) jag vill också ha en liten kisse, tror alexia skulle bli överlycklig då! Alexia knallade omkring där hemma hos mia jätteduktigt och precis innan vi skulle gå så drog hon i backen och bet sig i läppen, igen.. :/ men hon blev glad efter bara en liten stund igen.. glömde hennes snuttis hemma, men hon var så trött i bilen på vägen hem så hon somnade utan den, som tur var, utan större protester! När vi kom hem gick hon omkring här i vardagsrummet och vipps så drog hon i backen ännu en gång, men denna gång slog hon sig lite i pannan, men blev glad lika snabbt :) min lilla otursfågel!

Idag stack vi iväg ner te coop en sväng och handlade lite, tycker de är smart att dom har 10 st barnmatsburkar för 89:- så vi handlade lite mat och sånt.. så tänkte att jag ska göra lite kycklinggryta om ett tag :)

 

 

Ne nu ska jag dricka upp kaffet och kika runt på nätet innan alexia vaknar igen :)

 


Sovmorgon!

2010-11-08 12:29:21 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag vaknade alexia vid 9, skapligt skönt! Så vi har busat och plockat lite här hemma.. Hon har blivit så himla gullig och envis, haha.. imorse handlade det om att hon prompt skulle ha min iphone, så jah sa nej, och så tog jag bort den, hon börja tjuta och ställde sig med huvudet nedåt mot backen och vägrade titta på mig! hahaha.. är de inte sött eller? envis som en tok är hon iaf, men tur att det går över på några sekunder :)

Igår fick jag denna superfina teckning av Nora, fin eller hur? :) den sitter så fint på kylskåpet nu..



Alexia kikade lite på barnprogram imorse, hon försökte ta och slå på pippin på tv:n :)



Idag händer nog inte allt för mycket, funderar på att sätta igång och baka bullar! :) men får se hur de blir..


wiiie :)

2010-11-08 12:09:56 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu finns de fler kampanjerbjudande på denna länk: http://campadre.com/tipsa/485375.. man måste ju bli medlem för att ta del av alla fina rabatt erbjudanden!


Förkylnings-astma!

2010-11-06 10:50:31 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu har alexia haft hosta i en vecka.. Hostan är som värst på nätterna :( stackars skruttan! ♥ Alexia har ju förkylnings-astma, det konstaterade dom på barnakuten då vi var dit.. Så det är väl bara köra på var 3:e timme med hennes inhalator, och hoppas på att det ger sig snart, rosslandet försvinner då säkerligen av inhalatorn.. Hon avskyr den, hon verkligen avskyr att ha masken runt näsa och munnen.. så man får hålla fast henne :( hemskt.. men de är ju väldigt bra för henne!

Såhär ser hennes roliga astma medicin ut :)



Igår var vi iväg till markus föräldrar på Halloween middag :) Alla var utklädda till något förutom jag och markus, och så lina som kom från jobbet :) men resten var snyggt utklädda =) Alexia funderade väl lite först hur dom såg ut, hehe.. Vi var och hämtade Ebba & Nora innan vi åkte till markus föräldrar, kul att ha dom hos oss igen :)


Jag och skruttis!
 

Alexia i långt hår..



Svärmor :)


Resten av bilderna från igår blev suddiga :/ typiskt!

Idag vakna alexia 7 som vanligt nuförtiden! Ebba och Nora var redan vakna då, så seg som en padda knalla jag upp, och börja koka risgrynsgröt som barnen älskar! Sen fick Nora vara barnvakt åt alexia i 20 minuter medans jag gasa järnet ner till affären för att handla lite bröd & Juice :) Dom är så duktiga (Ebba och Nora) som tar hand och pysslar om Alexia!

Ne kaffe dags!
Tjiiiing!


Riktigt bra priser!

2010-11-04 21:39:19 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Blir man medlem på denna sida: http://campadre.se/tipsa/485375 får man ta del av sjukt mycket bra erbjudanden.. som exempelvis produkter från Bobby´s haircare, Pilgrim, Puma, Gangstar, Organic Grooming och många fler märken.. men man har bara ett visst antal timmar på sig innan kampanjerna tar slut! :) BRA SHOPPING TIPS!

  

 


♥ Ett inlägg om min ängel! ♥

2010-11-04 20:54:05 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..




Alexia min fina fina fina super fina dotter... Du är den största lyckan på jorden!

Idag hann jag knappt mysa med min lilla brutta alls :( åkte till jobbet innan hon ens vaknat, och när jag kom hem så var hon trött och skulle sova, men som tur var.. fick jag lite gos iaf, för hon hade minsann saknat mig :) Hon brukar alltid somna med sin vällingflaska i sängen utan protester, idag vägrade hon, så hon fick komma upp i min famn och somnade där som en stock ♥Jag är så sjukt stolt över våran lilla tjej. 10,5 månad och kan hur mycket saker som helst, hon går, bara det är helt ofattbart! hon har även lärt sig vart öga och näsa sitter, hon har också lärt sig att säga bebis, fast de låter - "bääb-ss!" Älskar dig mitt allt, ska ge dig det bästa här i livet, för du är värd det absolut bästa som finns.. you are my everything!


Pics från Linköping

2010-11-03 11:49:53 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


 

 

 




 




Helluu Helluu!

2010-11-03 11:29:30 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu är vi hemme ifrån Linköping, saknar alla redan! Vi kom hem i förrgår, Markus kom och hämtade oss, så åkte vi med mamma och syster till Motala för att lassa på soffan vi fick av Colle! En röd stor soffa är det, tycker det är riktigt skönt med stor soffa, blev mer ett hem, vi fick även byråer av syster som vi ställt i köket, blev kanon! Idag skulle jag dra till Praktiken, men då hade jag fått ett mail av min lärare att jag inte har platsen där kvar för att jag stack iväg ett par dagar utan att meddela nån!? fy fan.. jag meddelade fan 4 personer, men tydligen gjorde jag inte de.. hon har ju noll koll i skallen.. men men, märks väl vad som sker, har försökt att få tag i både rektorn och läraren nu i 2,5 timmar, men får inget svar, härligt!

Chefen från mitt jobb i Skinnskatteberg ringde och bad mig jobba imorgon 7-17, Absolut sa jag, eftersom jag tydligen inte har min praktikplats kvar så kan jag ju jobba! Idag blir det lugnt, försöka få tag i puckona och se vad som sker med skolan och allt.. sen har vi tvättis idag, men ska dricka lite kaffe här och sen röra mig ner mot lärcenter och få några arbeten ivägskickade! 

 


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!