Mys på stan!

2009-11-25 23:04:42 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag kom pappa och syster till mamma och mig med mat så blev lite food time ihop sen åkte jag in och träffade Charlotte & Sophie så tog en fika, testa nån ny dryck, chailatte blandning mellan te & Kaffe, men jag tyckte de smakade äpplepaj, haha så den var god :) Sen hoppa vi in i bilen och åkte mot ikanohuset och gick omkring lite på ikea och kolla runt, köpte på mig en vattenkanna till våra flowers där hemma :) Sen stack vi mot Rusta för att kika på julgranarna där, men köpte ingen, älsklingen min vill hellre ha riktig gran och jag kan ju inte annat än att hålla med om att de luktar mycket godare :) men köpte på mig lite annat smått och gått där, och även fönsterputs grejer så man kan tvätta av dom inför julen! Jag är värsta julmysen just nu, haha traditionell som bara den. Men det är ju så mysigt med allt julpynt och all mysig julbelysning.

Så kom hem till mamma för ett tag sen efter en trevlig dag tillsammans med tjejjerna ♥ hittade ju även världens sötaste leopard mössa och uggs typ till lilltjejjan :D markus tror väl jag fått nippran på leopard babykläder, men fy så sött de är :) Blev ett skönt bad nu på kvällen, och så har jag haft sånt jävla tryck nedåt och hela magen är öm, känns inget vidare, bara gått fram och tillbaka i vardagsrummet.. blev lite orolig, det är jobbigt när man aldrig vart med om en graviditet tidigare ju, man vet ingenting. Så ringde bb här i stan och dom sa att hon har troligvist fixerat sig nu, och så länge ja inte haft vattenavgång eller sammandragningar så kan ja vara lugn, men dom är så trevliga och glada när man ringer, så dom får en och bli lite lugn.

Imorgon har jag inga planer alls, eller jo, Jenny skulle på studiebesök på bb och hon fick ta med sig någon, så om man mår bra imorgon så ska jag följa med henne dit, KUL & INTRESSANT! det tror jag lär göra mig rätt så lugn, bara för att då får man en bild av vad som sker där, vad man får gå igenom och allt sånt, det kan vara skönt.

Kan säga att såhär på slutet i graviditeten så är jag en gnällspik, så de lär väl vara de enda ni får läsa här ;) Ne nu hade ja velat krypa upp i min älsklings famn och bara blunda!
sov gott!


Svar till Anonyme:
Självklart bor vi fortfarande tillsammans :) Vi är ju sambos och han är ju min fästman och någon som jag verkligen älskar :) Och självklart blev de jobbigt nu när de blev lite strul för oss, men älskar man varandra och vet vad man vill så klarar man alla hinder (: Jag planerar att föda i Västerås tillsammans med min sambo, men skulle hon få för sig att komma ut nu inom några dagar så lär han få kasta sig in i bilen och köra racer ner hit =) får man fråga vem du är? :) kram kram!


Kommentarer
Jennifer

Alltså shit vad allt känns så jävla skumt :S................

2009-11-26 22:25:11
Anonym

De låter skönt att höra att allt verka ordnat upp sig! Jag bor i Linköping och fick av en slump genom lite klickningar syn på din blogg och tyckte att den verka intressant=) Bara så att du vet så är jag inte konstig tycker bara om att läsa=) Kramisar och lycka till!

2009-11-27 15:08:23

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!