Solarium, wiihey!

2010-08-31 14:06:31 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag vakna alexia 06.30, puuuh! var galet trött! Men upp och busa sen äta frukost! kollade igenom alla mina & syrrans babykläder vi hade då vi var små :) så lite tog jag till Alexia! Annars har vi vart hos syster yster idag, myst med lite bebis :) Nu ska jag ner och sola en sväng i solariet, alexia sover så gott i vagnen! :)


skitsnack + trevliga dagar :)

2010-08-30 23:14:14 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


I fredags åkte alexia och jag tåg hit till Linköping, var lite smått nojjig inför resan då med all packning och ifall hon skulle gnälla som en stolle osv.. men det gick hur fint som helst faktiskt :) hon sov fram till Västerås, så medans vi väntade på tåget till Linköping blev det fika på stationen där! Mot slutet sen blev hon rastlös, men det gick bra ändå, hon var superduktig!

Sen på kvällen blev det att festa lite med sofia, vi stack hem till en som heter Malin och umgicks med lite folk där, sen stack vi ner mot ljungsbro för att ta en öl på pizzan, fullt med folk! Natten blev lång, och dagen efter fick jag såklart höra både det ena och de andra, jag hade tydligen försökt hålla på med kasten, enligt honom själv, ljugskalle, och enligt honom så hade jag även sovit hemma hos en annan, HMMMmm, joomen absolut! Blir så sjukt irriterad på att man kan inte ens vistas i ljungsbro förens nån jävel ska hitta på något som gör att folk har något att snacka om.. spyr på dom, har alltid sagt det, ush!

Dagen efter träffa jag fia nere i ljungsbro och så åkte lillan och jag karussell :) wiippii! Sedan på lördagskvällen åkte syster och johan till förlossningen i fullt ös, och ut kom världens sötaste Noelia! Så mamma jag och Alexia har sovit hemma hos dom nu i två nätter så ej Lilleman var själv. ååh hon är så galet söt!!

Igår blev de en massa shopping på Ikano-huset med charlotte och Lexxiiie, och idag blev det shopping och mys i trädgårn med Alexandra och Lionel, sötis killen! Har haft underbara dagar här! Nu ska jag kika tv, är as trött! Imorn ska jag mysa med pluttis bebis igen, vill också haaaa!!!!

Bild attack ;)

   

Lillan i sina nya vagn & vi från karusselen :)



Imorse börja alexia klättra i trappan hos syrran och dom, snabbt gick det!


Alexia & Lionel :)

   







Jag med världens sötaste skrutt! :)




Bra kursstart !

2010-08-25 20:40:02 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


   

Igår åkte jag till skolan och träffade två brudar jag gör grupparbete tillsammans med,
vi hann rätt långt så idag skrev vi klart det sista så nu är det färdigt.
Sedan har jag varit i skolan för att börja med kursen social psykriatri. Och läraren verkar
verkligen toppen, så det kan ju inte bli bättre :) 8 pers i klassen också, skönt att det inte är fler, gillar inte stora folkmassor när det gäller muntliga redovisningar och sånt! :)

Resten av dagen har jag ägnat tillsammans med min lilla brutta här hemma som är hur go som helst, hon har blivit så duktig på att leka själv och sysselsätta sig själv. Igår målade ja även hennes små tånaglar :D blev hur sött som helst ju! Och nu har alexia precis somnat och jag ska straxt hoppa in i duschen och sedan bädda ut här i vardagsrummet tills älsklingen kommer hem ifrån jobbet, så blir det filmmys.

  


Snabb är hon :)

2010-08-25 16:29:14 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..



Alexias favvo låt?

2010-08-25 16:11:17 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..




Denna låt kom på MTV förrut, hon låg i hallen och pyssla, kommer krypandes i full rulle och spanar på tv:n.. haha hon älskar verkligen den här låten :)

Här kommer en till video med samma låt, skapligt inne i tv:n!


My lovely man!

2010-08-24 23:22:55 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Många år har vi nu delat tillsammans, iallafall tre år ;)
Kärleken
förändras, men vi har blivit starkare!
Även att man inte känner sig nykär längre, så älskar jag
dig något otroligt mycket. Det har gått över till andra känslor,
mer äkta & starka känslor. Du är fin! Satt precis och kikade på
massa gamla pics, så här ska jag lägga upp endel :) ♥

   

   

   
 
    

   

    

   




Städa & dona! :)

2010-08-23 21:33:20 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Det händer inte många förändringar med bloggen inte, men ska få ordning på en header var det tänkt, men ganska svårt och få till det bra ju :)

Älsklingen jobbar eftermiddag denna vecka, trist! förresten sökte jag jobb på hans jobb idag :) se om man lyckas få något! Det blev en promenix innan han stack iväg förut, så jag och alexia har inte gjort speciellt mycket. Eller jo, städat & möblerat om har vi ju gjort, bytt & sytt i gardiner :) busat en massa på golvet osv.. så lite har vi allt gjort ;) Lillan fick sig ett bad förrut och somna så gott i min famn tillsammans med vällingflaskan & snuttisen.

Imorgon ska jag först möte en tjej som jag tydligen ska göra grupparbete tillsammans med i skolan. Har aldrig träffat henne.. Hon ringde mig och ska jag vara riktigt ärlig så förstod vi knappt varandra, hon var utlänsk och jag fatta inte överdrivet mycket av vad hon sa alltså :( så får hoppas de går fint imorn ändå! efter det ska jag på möte med Rektorn och Studievägledaren om min studieplan. Se om vi kommer fram till något vettigt! :)

Här kommer lite bilder från igår! :)

En tröttis i vagnen



Försöker rymma efter badet :)






Shopping till mig :) wiihu!

2010-08-20 21:38:42 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag beställde jag hem lite från Nelly.com!



Älskar linnen när de är öppna i ryggen :)





och ett par jeans :)


kastar ALLT!

2010-08-20 16:59:47 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


ohyes! Alexia sitter här vid bordet med mig, och kastar ALLT på golvet.. hon hade en sån period för drygt en månad sedan, men nu är det visst tillbaka. Markus kompis micke kom hit förrut, så dom ska festa ikväll, så jag tog med mig alexia på en långpromenad i regnet, trist med regn, men bra med regnskydd ;) Var iväg till skolan tidigare idag, men jag hade visst kollat fel på datum, och skulle varit där igår egentligen, insåg jag nu efter att jag skickat ett argt mail till läraren :S haha så kan de gå! Pappa förde över pengar åt mig så för min del blir det att mysa loss med dottern min & beställa hem lite käk :) Imorgon ska jag jobba delad tur igen..





Ajust ja, Alexia har börjat leka tittuuut =) hon gömmer sig bakom en leksak och tittar fram, och upprepar det om på gång på gång på gång :)


Pluggstart idag! :(

2010-08-20 07:29:58 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hopp nu klev man precis upp.. lillan ligger i sin säng & älsklingen sover! Igår stack jag iväg till Mia och drack lite kaffe, sedan blev de hem och se på film med min karl! ♥ tog en hel del kort igår :P så tänke bjuda på ett par :)

Slappstina i mammas & Pappas säng :)

 












Godnatt!

2010-08-19 00:32:28 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


jaja nu orkar inte mitt huvud pyssla med design mera.. nu ska jag blanda lite välling & sedan lägga mig i vår sköna säng!
Puss ♥

 

Bjuder på en härligt låt! :)


Ja som ni ser..

2010-08-18 23:05:47 / 4 kommentarer kommentera inlägget?..


så håller jag på att försöka göra om bloggen, så just nu ser de förjävligt uut! haha

Bissingarna :)

2010-08-18 15:51:34 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Lite ser man av tänderna iaf :)




Mina höfter är inte roliga :(

2010-08-18 11:35:50 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


nee fy, när jag skulle lägga mig igår kunde jag inte ens ligga på sidan, värker så dant i höfterna och längs med låret.. kan ju hoppas de blir bättre snart! Alexia hade ingen bra natt heller, hade ju tänkt att vänja av henne med vällingsmålet under natten, men får blir när hon inte har tänder på gång :) gnällspiken! hon har precis sovit en 30 minuter och då hann jag att skura av golven här hemma, skönt! Och nu sitter vi och lyssnar på kapten röd, hon blir helt fast i mig när jag sjunger dom låtarna! :)

nej nu blir det buuuuus!

Min syster är beräknad idag, kan ju hoppas lillkickan i hennes mage kommer ut idag, så hon slipper den stora magen snart :) men guud så kul det ska bli, längtar tills hon är ute, så man får gosa med lite bebis! :)


Lite kort!

2010-08-18 00:25:16 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


lite pics på mig och lillan från idag!

Så otroligt vacker...



jag



jag i brun nyans :)





att dra i näsan är ju poppis :)


Tvättiiiis!

2010-08-17 17:47:19 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Nu tar jag med mig min lilla kråka ner till tvättis..


:)

2010-08-17 17:36:15 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..



mamamamama

2010-08-17 17:29:47 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag tjatar på alexia att hon ska göra massa saker ;)


Kaffe is the shit!

2010-08-17 10:46:06 / 6 kommentarer kommentera inlägget?..


Alexia har haft en svår natt, tänderna har ju brutit ut där upptill på henne och jag förmodar att det kliar en hel del :( så ledsna miner under natten har det varit! Vi gick upp ur sängen viid 7 imorse.. blev lite mys och bus med alla hennes leksaker, sen somnade hon om vid 9 tiden och sover ännu.. skönt för henne att sova bort lite kliande :)

Själv har jag suttit och druckit en massa kaffe, nybryggt kaffe slår ju allt! =) och så har jag varit med på en massa tävlingar på olika bloggar, kan ju vara kul om man har turen och vinner nåt skoj! :) Älsklingen ringde förrut och sa att han hade beställt underkläder åt mig, spännande och se vad han beställt för nåt fint!

Puss på en stund!


Tävla om Nova Star byxor!

2010-08-17 10:37:39 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Jag tävlar om ett par valfria Nova Star byxor från LitenPåLandet
i Nikitas blogg, tävla HÄR du med!


Lillofant tävling! :)

2010-08-17 10:25:53 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Jag är med och tävlar hos  lillofant!
Skulle vara roligt att vinna nåt smycke till lillan! :)


Är med och tävlar!

2010-08-17 10:08:51 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..



Jag tävlar hos Carolina om ett valfritt tryck (exkl ram) från Barntavlor



Tävling!

2010-08-17 10:04:14 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Jag tävlar hos Carolina om ett presentkort på 300 kronor hos MILQ.se


hahaha såå skön unge!

2010-08-16 17:54:26 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



sover ännu!

2010-08-16 14:34:56 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


hmm, lillan sover än!? hon blev visst trött efter besöket hos bvc idag, haha! Själv sitter jag och vill göra om min blogg.. men det kanske jag filurar med ikväll istället! :) Pannkakorna är klara men väntar på lillstumpan så vi kan äta tillsammans! Älsklingen kommer förmodligen hem ifrån jobbet vilken minut som helst! Sen ska han iväg och raka av sig håret, han är ju grymt fin utan hår på huvudet, men likaså med hår på huvudet ;) Jag ska väl ringa till bibblan nere på stan nu och se om dom har Socialpsykiatri boken, så jag slipper betala flera hundra för att köpa pluggböckerna, såå rik är jag inte! åh, nu är det inte alls långt kvar tills vi får flytta in i större lägenhet, jippi.. men skulle vara skönt att få våran såld eftersom vi helst inte vill betala dubbelhyror! jaja, jag längtar i vilket fall! :) kul att lillstumpan får eget rum, men tänk om markus får något jobb han sökt i Linköping nu då :) wiiihu, vad jag skulle bli glad då, då blir det flytt dit - längtar som en tok!


Syster Sol - Ding Ding Värld

2010-08-16 13:58:20 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..



Boel-prov!

2010-08-16 12:50:06 / 5 kommentarer kommentera inlägget?..


Imorse vakna skrutten 6, så efter lite välling slockna hon om igen och väckte mig runt 9. Så vi har varit iväg på bvc för att hon hade tid för BOEL-prov :) gick suveränt! hennes bvc tant tycker att hon är väldigt duktig & snabb i utvecklingen, sånt är ju alltid roligt att få höra! Innan vi gick in lekte vi lite i lekrummet utanför.. Alexia älskade att gunga på deras gunghäst :) och sen gick hon 5-6 steg själv med hjälp av en lära-gå-vagn! Mamma skulle titta om jag hade min gamla kvar sen när jag var liten, annars ska jag köpa en, så hon kan få traska omkring lite här hemma! Nu ligger Alexia och sover och jag ska väl sätta igång med lite pankakssmet tänkte jag, alexia kommer nog gilla pannkakor! :) yummiie!




Andra
leksaker är ju alltid roligt :) än dom som är hemma!



Happy girl!


Mys promenad!

2010-08-13 22:28:25 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag har vi städat och grejjat här hemma lite smått, så kom Ebba & Nora hit idag också! :) Ebba hade huvudvärk & var inget pigg alls, så jag & älsklingen tog med oss Alexia & Nora ut på en lite kvällspromenix! Myspys! Men nu sitter jag här med huvudvärk :( buhuuu! Blir att lägga oss och kolla på någon film sen, och jag ska få massage som jag får nästan varje kväll av min kära älskling.. har haft så galet ont i mina höfter, men nu börjar de bli bättre! ♥










Min stjärna!

2010-08-13 22:02:38 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Blev lite gos med min älsklingstjej innan jobbet kallade igår!
Skruttans två framtänder där upptill är på gång :) ena har brutit ur, så hon bitts rätt hårt nu!

 

Sitter så stolt på tv-bänken :)




Sovmorgon, guld värt! ♥

2010-08-11 14:57:11 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Igårkväll bled det mys med älsklingen.. underbart! man har inte alls mycket tid för varandra längre :( inte när jag jobbar iaf.. så det gäller att ta sig tid för varann, vilket vi båda två varit dåliga på! Men vi får bättra oss :) Imorse fick jag sovmorgon, så kom väl upp runt 11 snåret.. Alexia är värsta bustrollet nu för tiden, sötnosa!

Idag börjar jag inte förens 16.30, skönt och jobba ett kort pass! Så nu ska jag ta mig en kopp kaffe och bränna ut massa bilder från datorn & även framkalla endel, för jag ska be älsklingen installera windows 7 tror ja det var ;)


Läskig älg!

2010-08-09 10:49:10 / 4 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår jobbade jag delad tur, skapligt segt.. men det gick bra ändå, jobbade med Hannes första turen och sen jobbade jag med Anna på kvällen, Anna och jag gömde oss i tvättstugan då det flög in äckelgetingar, så det var några anhöriga på bygget som kom och mosa getingen, haha... ush & fy! När jag åkte hem spana jag för fullt så inte älgen jag såg häromdagen sprang ut på vägen.. och så ser jag att den står det!!! så jävla stor!!!! och jag åkte svin sakta förbi den sen gasa jag järnet och då såg jag att den börja löpa i ögonvrån på mig, så fick nästintill panik.. alltså jag är verkligen livrädd för dom, men jag är ändå faschinerad av dom, haha! Jag är nog rädd för dom för att Alexandra och jag blev jagade av två bumlingar då vi var små.. ne fy, så nu är det nästintill att jag tar bussen alltså!


My lovely giiiirl!

2010-08-09 10:46:43 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..



Alexia somnade nästan direkt när jag kom hem, men vaknade vid 22 hugget igen, och var i full av bus.. hon busade som bara den, skrattade och hade svinkul när hon stod och hoppade upp och ner i soffan :) och imorse vknade hon runt halv 8, så älsklingen fick sovmorgon så tog jag med henne upp och busade loss !! hon är så otroligt fin, på alla sätt!! duktig som bara den, hon kan nästan klappa händerna, hon vet var lampan är, hon hoppar med benen så man säger hopp hopp, hon kan skaka på huvudet när man ber henne :) hon kryper riktiga kryp, hon står på knä, och hon står helt själv mot soffan och allt.. hon ställde sig till och med upp själv emot kylen igår :) åååhh är så stolt över henne! ♥

Markus har sökt ett jobb i Mjölby, så håll varenda tumme ni har på att han får det! :) skulle vara dyng bra!



Mammas duktiga tjej står själv :)



Min fotomodell :)





Mitt älskade hjärta! ♥

2010-08-07 23:20:22 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Alexia står upp i köket :)
hon ställer sig upp överallt.. gäller att ha koll !



:)



Skräpmaja :)



mat överallt :)




Lite partajj igår :)

2010-08-07 22:46:21 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår jobbade jag på dagen, sedan blev de hem och fixa ordning sig lite! Så skjussa markus & brudarna mig till Anna & Maria i skinnsberg, var riktigt trevligt, så stack vi vidare mot västerås sen för att gå ut på pluto, vakten tyckte jag var onykter så fick gå en runda på stan, men han tyckte fortfarande att jag inte skulle få komma in.. men efter lite övertalning och tjat så kom jag in! :) riktigt mycket folk, och vi dansade ju konstant hela kvällen! Var väl hemma runt 4 snåret inatt, så idag har man vart bakis men fy fan vad vi har hållt igång..

Ebba och jag fick ryck och började möblera om i älsklingens och mitt sovrum, sen storstädade vi där inne, och då fick ebba för sig att vi skulle storstäda hela lägenheten, så från 19-22 städade vi tre brudar som tokar här hemma.. duktiga var tjejerna som bara den! Så nu har vi det fint! :)

Nu ska jag lägga mig snart, jobbar delad tur imorn :(



 


Ställer sig upp överallt :)

2010-08-04 22:47:49 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag åkte jag med en dam till sjukan i köping, men det gick fint.. på köpet fick jag med mig 4 vårdböcker hem därifrån som de skänkte bort, och det är ju great eftersom jag läser till undersköterska :) Alexia ställer sig upp överallt :) hon hade käkat jord från blomkrukan häromdagen + ätit sand från mitt ljusfat! dags och plocka undan och flytta upp saker och ting! älsklings-ungen!

kom nyss hem från jobbet, träffade Mia en sväng efteråt eftersom hon slutade samma tid och jobbar rakt över gatan :) Imorn är det jobb igen, men börjar vid 15, sjuuuukt skönt! :) Men blir väl att lägga sig och se nån film straxt!



Fick denna bild på mms idag :) mitt lilla hjärtegull! ♥


ont i fötterna..

2010-08-03 21:59:37 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


det ända jag gjort de senaste dagarna är ju att jobbat, less som satan påt! Jag förstår självklart att det är trist för alla de som arbetar vareviga dag året runt, och jag klagar som bara sommarjobbar, men jag har ändå så 2 olika arbeten, jag arbetar olika arbetspass varje dag, vissa dagar jobbar jag halva dagen i skbg och andra halvan är jag på macken, skulle vara en annan sak om man arbetade varje dag i veckorna 7-15 exempel, då får man ändå in rutiner, men nu har jag arbetat jämt och ständigt, känns som om jobbet är mitt andra hem.. har även jobbat helgerna, men jag ska ju egentligen inte klaga eftersom jag tackar ja till alla pass de frågar mig om, men jag är så beroende av pengarna man får i slutet av månaden, jajja det är som det är!

Idag var jag i skbg och jobbade förmiddag och sedan blev de macken, det gick ju bra idag, men gudars vad mina fötter värker just nu, och skallen också för den delen.. Sitter med färg i håret och hoppas på ett resultat som man kan gå runt med :) blev ju fläckig häromdagen och det är ju inte sådär överdrivet fint.

Jag saknar gamla tider, alltså tider från bara 2 år sedan :( tider förändras och det gör människor också, så är det bara! Jag saknar min lilla ängel som jag knappt hinner träffa alls om dagarna, och när jag väl är hemma några timmar då hon är vaken så är jag för de mesta bara trött, i hate it, fuck fuck fuck fuck!!!!!!

Hatar de mesta just nu, alla känslor jag känner, och allt som sker runt omkring än.. men det kommer lösa sig på något sätt i varje fall..

godnatt


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!