Välling med bra resultat :) wiiihuu!

2010-06-28 21:45:57 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Dagen började med försovning :/ ... men jag hann så jag blev bara 10 min sen, så det var ju lugna gatan! :) Anna tyckte jag såg skapligt yrvaken & stressig ut haha.. men dagen gick ju bra! Så imorgon är jag ledig, vilket är väldigt skönt, blivit mycket jobb både lördag & söndag, men bra lön eftersom det var storhelg, så det är ju toppen! Fick även medicin deligering igår också, välbehövligt!

Markus är iväg hos en kompis, så lillfisan och jag har inte gjort så speciellt mycket, busat och skrattat, hon skrattade åt mig för att jag skrattade åt henne förrut, hon är ju för härlig :) Hon hoppade upp och ner i sin hoppgunga ett bra tag förrut och roade sig för fullt, blev mycket skratt, sånt gillas! Så stack vi ner till till tvättis innan hon skulle sova med, så nu är den fjärde maskinen i tvätten!

Älsklingen köpte en ny vällingsort till Alexia igår, vilket gav extremt bra resultat, hon fullkomligt älskar vällingen! Hon somnar kanon bra när markus söver henne, så idag la jag henne i sin säng och gav henne vällingen där, hon svepte i sig hela flaskan på en kort stund, så hon ville ha mera, så hon fick lite till sen var hon mätt.. så då låg hon och pyssla lite i sängen, så jag satte på speldosan och gick ut ifrån rummet.. hon började gnälla lite smått, så gick in och satte mig och sjöng för henne, så med lite sång och puttningar i rumpan så slockna hon kanon sen! sååå himla skönt, man kan ju inte gå omkring och vagga henne så mycket längre, man blir ju helt mör i armarna, så jag blev så himla glad nu när hon faktiskt somnade i sin säng! Hon vaknar ju fortfarande nångång under natten och vill ha mat! Så får se hur de blir inatt, förbereder lite välling utifall hon vaknar.. så får hon det, och fungerar det lika bra då, så kan man ju sluta amma helt nu! weeey! :) det är ju såklart hur mysigt som helst att amma.. men mitt hår bara rasar av från mitt huvud, och så slipper man känna sig så låst, för då kan ju markus ge henne välling då det behövs.. hoppas hon sover hela nätter snart också! :)

Pratade precis med pappa i luren, så han sa att jag skulle få en bikini av honom, eftersom jag ingen har :) snällt som tusan, så nu ska jag ju bara se om jag hittar någon också, mina andra är ju helt utslitna!

ne nu ska jag kolla lite på tv:n!

bye bye!





Midsommar-bilder!

2010-06-26 23:17:45 / 7 kommentarer kommentera inlägget?..


Lina hade köpt en solhatt till skrutten :) satt perfekt!



Kusinerna :)





Algot & Markus hade vattenkrig :)



Alexia med sin Farmor!



Älskling!



 

Alexias Farfar!



Underbara duuu!



Du äger hela mitt hjärta!
Det finns inget i hela universum som är så vackert som just du är!
Jag är så glad över att du finns i mitt liv, utan dig är jag ingenting.
Min älskade Alexia, älskar dig förevigt!


helt hjärndöd!

2010-06-26 23:08:51 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


igår firade vi midsommar ute hos markus föräldrar! Först åkte vi till hembyggdsgården med fredrik, Lina & Algot. Alexia fick dansa med Fredrik runt midsommarstången :) sen stack vi alla ut till svärföräldrarna, Linas föräldrar var där också, så de var trevligt, åt & drack gott! Sedan åkte Alexia jag  & Markus vidare till Mia & tenho och var där ett tag... Så det blev en trevlig midsommar! :)

Idag börja jag jobbet 7, hade delad tur så var hemma en sväng på dagen och sen åkte jag tillbaka! Så slutade jag 20.30, tack och lov för det! helt död när jag åkte hem, var totalt kaos på jobbet där ett tag.. puh! Men men sånt händer de också, tog en ciggeluring med Maria innan jag åkte hemåt! Och när jag kom hem hade jag en liten jänta som absolut inte ville sova :( min skalle är helt hjärndöd nu.. vaggade henne och allt möjligt! men tillslut somnade hon in på min axel, och det gör hon inte allt för ofta så de var ju lite mys :) nu ska jag ta en dusch & sova, för mitt humör är crap!

här är iaf lite bilder från igår!


( Fredrik busar med lillan )



( Mina två )



( Jag i bilen )


Glad Midsommar!

2010-06-25 12:18:41 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår var man ledig ifrån jobbet då, skönt faktiskt! Blev en hel dag tillsammans med Alexia. På förmiddagen sov hon här utanför porten i skuggan på gräsplätten och låg och försökte få lite färg i solen :) Sen när älsklingen kom hem på kvällen så hade han med sig jätte fina blommor till mig :) ♥

Alexia kravla omkring här hemma som en tok igår, och låg och skratta högt för sig själv och grejjer, haha.. Och idag är det ju midsommar :) Blir att fira det i skinnsberg & sedan åka ut till Markus föräldrar och äta och så :) Ska bli trevligt, trist bara att vädret suger, men det brukar de ju göra ;) Alla tidigare midsommrar som har varit, så har man ju vart iväg på partyn och sådant, men nu när man har familj så är ju inte det ett alternativ längre, då firar jag mycket hellre med dom, love it!

bloggen är visst lite knepig, går ej lägga upp pics tyvärr! :( men ja ja, ha en fin dag!
Pusss

Bra lägenhet :)

2010-06-23 23:18:11 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag blev det en trött dag på jobbet, men det gick fint ändå :) fixade midsommarstång o sånt så dagen var ganska så slapp! Direkt efter jobbet blev det att ligga på gaspedalen hemåt och hämta upp de 4 stjärnorna :) Så stack vi och kollade in en lägenhet här i fagersta, lägenheten i sig var bra, ljusa tapeter och fräscht, stort kök med diskmaskin, wiihu :) och sedan tre rum då & även två ballkonger! Dock var det synd att det inte fanns badkar :( och badrummet var inte så stort heller.. men det är ju som det är, kan ju alltid fråga om det går att koppla in ett! Men den där lägenheten skulle nog vara väldigt bra för oss, och då vi har Ebba & Nora så blir vi ju faktiskt en ganska stor familj, vilket kräver större lägenhet.. och det som var toppen var att det fanns väldigt många garderober + en klädkammare!

Markus åkte iväg en sväng förut och träffa några kompisar, och grannflickan Cassandra kom och knackade på, så det var ju toppen för tjejerna, så de var ute och lekte från 17-20.30 typ :) och dom hade haft skitkul! Toppen när de är ute sådär ju, strålande sol & härligt väder!

Imorgon åker tjejerna till sin mamma igen, och markus ska till västerås! Så jag tänkte ta mig en långpromenix på min lediga dag med Alexia och sen när hon somnar ska jag slå ut filten här ute på gräset och pressa in the sun, så nu måste det bli sol imorn :)

Ne nu ska jag äta några ostbågar, yummiiiiie!

bye bye!


Work work :)

2010-06-22 21:16:12 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


Andra dagen på jobbet blev det idag då, Igår jobbade jag med trevlig tjej och vi hade de väldigt lugnt på jobbet.. och idag var det också hyffsat lugnt.. och framåt lunch tog vi med alla de boende ner till ett annat servicehus där de skulle bli bjudna på drinkar, förätter, varmrätter osv.. och se när Kronprinsessan gifte sig :) Så det var trevligt!

Är sjukt trött nu, kunde knappt somna alls inatt, låg och vred mig hur länge som helst och blev superstressad för att jag inte somnade, men upp imorse kom jag iaf, börjae ju 7, men det gick ju fint det också! :) Efter jobbet idag lämna jag bilen här hemma sen gick jag ner till lekparken där Ebba & Nora, Älsklingen och Alexia befann sig! Sedan blev det hem och göra lite pannkakor med glass & sylt, gott som bara den!

Markus lägger alexia just nu, och jag väntar på att tvätten i tvättmaskin ska bli klar, så jag lär vänta tills det är tvättat och torrt innan jag lägger mig. Skönt att jag jobbar imorgon också sen är jag ledig i två dagar! :)

ne nu ska jag ta mig en kaffe kopp :)



En bild på skruttis när hon brummar som en bil :)
Måste ju bara meddela att hon ställer sig nu på alla fyra emellanåt, framsteg!
Hon drar sig även upp på en då man ligger på golvet! :)
Mitt lilla hjärta!


Imorgon börjar jag jobba!

2010-06-20 14:32:03 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


I fredags blev det full rulle här hemma, Alexia och jag åkte så vi var i västerås till 10, hämtade hennes babybox från barnens hus, sen åkte vi hem igen. Sen åkte vi hem och väckte älsklingen, som inte var allt för pigg eftersom han jobbat natt.. men när han kom upp stack vi iväg och kollade på en lägenhet, ingen bra tyvärr, inga lekparker alls i närheten, och det är ju faktiskt ett måste! Efter tittandet där så åkte vi till bvc för vägning & mätning på lillstumpan! Kristina tyckte alexia var väldigt tidigt i utvecklingen som ålar sig omkring här hemma, och att hon var duktig, och det tycker jag med som bara den! Hon hade lixom skena i 3 månader från början då hon kom ut, och kunde ju då inte röra på benen nåt speciellt, så jag är så galet stolt över henne att hon kämpar & utvecklar sig så bra. Hon hade dock gått ner nästintill 200g men det berodde förmodligen på att hon rör sig så dant här hemma! :)

Sen hämtade vi tjejerna i Virsbo, och igår åkte vi ut till markus föräldrar för att vara hundvakt tills idag. Så Tobbe & Jenna och deras lille grabb Linus kom ut dit! Markus & Tobbe stack ut med båten och fiskade, sedan blev de grillat & gott!






Bissingarna :)



 



 



En myckt trevlig helg blev det iaf! Och nu ikväll blir det mys med tacos här hemma, tjejerna ska ju vara här en hel vecka till nu :) Och imorgon börjar jag jobba, buuhu, kommer sakna ihjäl mig efter min skrutta! Men det är behövligt och det är väldigt skönt att tjäna lite stålar :)

bye bye!


Alexia drar sig framåt :)

2010-06-20 14:16:12 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Alexia ålar sig framåt hela dagarna nu.. hon har ställt sig upp på alla fyra några få gånger, så snart kanske hon lär sig krypa ordentligt :)


Alexia är ute och trallar med Ebba :)

2010-06-18 21:30:13 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..



Aj min fot!

2010-06-17 18:04:34 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Alexia redo för en promenix i det fina vädret :)



Efter att jag städat i tjejerna lilla rum så gav vi oss ut i det fina solvädret.. Sen så har jag kollat runt efter lite jobb och sånt, ringt hyresvärdar, så imorn ska vi kolla på 4:an istället, för det blev inget idag!

Älsklingen tog med sig Alexia till en kompis precis, så då passa jag på att damsuga, och de behövs nästan varje dag, eftersom lillskruttan ålar omkring på HELA golvet, och ÖVERALLT! :) sen när jag skulle ställa tillbaka skurhinken inne på toan, så tappar jag självklart hinken mitt på foten, AJ!! och ett hav i hallen med vatten.. det är som det är :)

nu ska jag iaf kolla på Teen Mom, så ajöken!


Morrn morrn!

2010-06-17 10:59:53 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


imorse vakna skrutten vid 7, ännu en tidig morgon.. nu börjas de, haha.. tidiga mornar! Men men när man väl är uppe så blir man ju piggelin! Alexia är ju så nöjd & lugn på mornarna, ligger och myser på golvet bland alla leksaker och säger inte alls mycket.. men jag kan ju inte påstå att hon ligger still, haha.. lägger henne på sin filt, sen efter 5 min så är hon på andra sidan av rummet, det går snabbt när hon ser något spännande hon vill åt :)

Jag har druckit lite kaffe och bara kikat runt på nätet, varit med i några barntävlingar :) alltid skoj! Och Alexia har faktiskt vunnit i en tävling, men fick inte avslöja i vad ännu, kul och se vad hon får för nåt skoj paket!

Har lovat Ebba och Nora att rensa i deras lilla "rum", för de första ser det ut som ett bombnedslag där inne, och för det andra så leker dom väl med en tredjedel av saker som finns där, så ska väl ta mig i kragen och ordna till det nu..

Ajust ja, idag kanske vi ska kolla på en lägenhet :) wiiie, håll tummarna att dom som kollat på den inte ska ha den, för då ska vi kika på den idag! en 4:a, vore hur underbart som helst!!!

så bye!


Wondefuuul day!

2010-06-16 22:31:50 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Fy imorse var man ju inte riktigt hundra i huvudet då älsklingen väckte mig när han kom hem från jobbet! Tjejerna var redan vakna & lillskruttan låg i vår säng och sprattla runt, så tillslut efter mycket om och men tog jag mig upp. Blev lite frukost med alla brudar & sen gav vi oss ut i det fina vädret, Alexia slockna direkt då vi kom utanför porten, trött tjej! :) Var ute i två timmar skulle jag tro, tog oss även en promenix bort till affären för att handla en glass, är ju ett måste om de är fint väder :)

Sedan återvände vi hit hem, tjejerna fastna i någon lek i vardagsrummet, dom låtsades att dom skulle åka till Skara sommarland, så de packade massvis med väskor & påsar med saker i, eftersom dom skulle vara där ett år, haha.. så medans dom lekte så ordnade jag hallonpaj & vaniljsås! Så kom deras mor och hämtade dom efter 13 någongång.. och då somna alexia en stund så jag satte igång och plocka här hemma, och nu har jag fått upp båder tavlor och ljusstakar i hallen :) men vill så gärna köpa en stor eller två riktigt stora tavlor in hit till vardagsrummet, men det får man ta då plånboken tillåter det!

Ringde även och ordnade så vi får hem papper om dagisplats, eftersom att man ska söka 6 månader innan det är dags.. så ska kika runt på dagisen så man kan ha lite önskemål! Annars har dagen varit lugn, Markus och jag snodde ihop en smarrig pizza förut! Så trist att han jobbar natt :( känns som om man knappt hinner få tid alls för varann! Men nu jobbar han ju bara 2 nätter till sen har han iaf minst 2 månaders pappaledigt, skönt för honom! ♥ Då är det jag som får slita och jobba!

Alexia har vart hel tokig & rolig idag, hon står upp och hoppar, upp och ner, upp och ner, upp och ner, haha.. hon blir tillslut helt anfådd.. hon ställde sig på alla fyra förut :) två gånger.. så snart lär hon sig nog krypa ordentligt, nu ålar/drar hon sig ju framåt, och snabbt går det! Varenda kabel hon ser är hon kvick till.. utvecklingen går så otroligt snabbt, känns som om hon nyss var en liten skruttig bebis som låg i sin skena i min famn & bara sov.. tiden går nästan för snabbt! Men en sak är jag säker på, och det är att jag garanterat vill ha ett syskon till alexia i framtiden! :)

Fan vad jag hatar att inte ha någon vettig kamera att ta kort med ;( ååååhhhh!!!!


8 timmars introduktion!

2010-06-15 22:59:37 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu är Alexia och jag hemma ifrån Linköping igen.. vi åkte ju ner till Ullred med mamma, colle & syster då vi var där, hittade en massa saker :) Alexia var hur duktig som helst i bilen & där! Så det var en mycket trevlig resa! Det kändes som om vi var i linkan i bara två dagar eller nåt, men denna gång ägna vi all våran tid till the family och släkten :) Alexia hann ju både träffa sin morfar, mormor, gammelmormor & min farmor och farfar & sen sin morster och hennes familj, så det var toppen! Hon var extremt glad och nöjd med tillvaron iaf! Och jag har fått känna på lite sparkar ifrån syrrans lilla tjejja hon har i magen :) mys! då saknar man som fan när man själv hade alexia i magen som låg och böka runt!!!


Imorse ringde klockan 5.15 första gången, men jag är som i dvala, jag fattar verkligen ingenting på morgonen, så snooza lite, men tog mig upp 5.30 iaf, skulle med bussen vid halv 7, var i skinnsberg redan 7, en hel timme innan jobb introduktionen började. Men det tackar man ju lite för, eftersom jag inte hade ammat alexia nåt speciellt, bara lite under natten, så var min bröst lite spända, så jag fick sitta inne på toan och pumpa, haha.. så varje rast och även några gånger under genomgångarna fick jag gå en vända till toaletten, för aldrig i livet att jag tänker sitta där bland en massa människor och att de läcker ut, haha då hade jag dött! Dagen gick hyffsat snabbt, blev en hel del kaffe och brutalt mycket information, men en betald dag tackar man ju inte nej till!

Första gången jag är ifrån Alexia sådär länge, men det gick bra! Älsklingen och hon fick ju åka och titta på när Ebba slutade 1:a klass.. hade med velat vara där, sånt är ju så mysigt! Sen kom lexxan och Markus & hämtade mig i skbg.. Och så kom Ebba & Nora hit vid 18 hugget, för deras mor jobbar imorn, så då sover dom här inatt :) Nora pluttan hosta som en tok där inne i sömnen, så hon fick lite vatten, men fortsatte hosta, så vi satt inne på toaletten och pratade lite, försökte få i henne lite honung, eftersom de lenar halsen, men det vägrades.. hon hosta verkligen så hon nästan kräktes :( och självklart vakna Alexia i samma veva, så Nora skickade jag in i en varm dusch, och lillan sövde jag om igen.. så nu sover båda töserna så gott! :) ♥

ne nu går mina ögon i kors, så tack och hej!



Alexia efter en shoppingrunda på ikanohuset :)


Febern börjar ge sig!

2010-06-10 20:30:32 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Imorse gick jag upp då babe åkte till jobbet vid 5.30 hugget, packade dom sista sakerna och sen vakna skruttan, tog tempen på henne och den visade 38,5. Ringde sjukvårdsupplysningen för att se ifall vi kan gå till vårdcentralen här nere fast vi inte hör till den, och det kunde vi såklart! Men nu på kvällen är Alexia nästintill feberfri! Så det var nog 3-dagars feber hon fick, för hon har fått lite utslag på rygg & mage som man får i samband med det!

Vi stannade två gånger på vägen ner hit idag, lite mat stund & lite friskluft :) och alexia åkte ända ner utan en enda protest där bak i stolen! Jag sjöng för fullt bakom ratten och hon satt så duktigt där bak & pyssla med sina saker och sov lite då och då! Blev så stolt över henne.. hon brukar oftast bli irriterad över att sitta fast en längre stund, men idag gick det galant! Vi åkte till ikano och handlade paket till lilleman som har fyllt år, sedan åkte vi hem till pappa & åt pannkakor, Alexia fick smaka också :) och det var ju gott med lite sylt tyckte hon, hon fick ju dock inga större bitar, pyttesmå fick hon, men hon tugga så duktigt!

Dreglat som en tjur har hon gjort idag också, bara rinner ur munnen på henne konstant! Så fler dreglisar blir det att inhandla, träligt att byta kläder stup i ett annars ju! Efter att vi vart hos pappa stack vi hem till morsan där lilleman & syster befann sig, sen åkte vi hem till dom, till deras nya hem! åh så fint & skönt har dom det! Vill med bo i stor lägenhet med både gräsmatta & altan! Stuttsa lite med grabbarna på stuttsmattan innan vi stack hemåt!

Så vi var väl hemma här runt 18.30 hugget, så då  blev de lite gröt och ett bad, (Alexia har börjat plaska som en tok i vattnet :D ) Så nu somna hon in så gott i sängen, lite småvarm är hon ju, men inte alls emot vad hon har varit! Hon har försökt att snacka endel idag, som ord.. vill höra hennes första ord snart ju! :)

Mamma jobbar till 23, trist! Så blir att slappa här i soffan nu tills hon kommer!
chiiiingeliiing!




puuuhh..

2010-06-09 20:24:26 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Alexia är febrig och brutalt gnällig :( en tredje tand på gång förmodligen.. bara köra med alvedon & panodil på tandköttet och hoppas att det ger sig snart,  Man blir ju verkligen helt slut själv, och jag tycker så synd om henne när hon är sjuk. Imorrn åker vi till Linköping iaf! så lär åka tidigt så hon kan sova gott i bilen på vägen dit!








Välling test :)

2010-06-07 13:14:52 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår bestämde vi oss för att åka till köping och köpa en tröja av tjej som hon lagt ut på blocket :) kanon snygg ed hardy tröja är det, och 300:- för en sådan är ju ingenting tyckte jag! På mig är den lite stor, och på markus är den lite för tajt, haha.. men skön & ha på kvällarna då det inte är jättevarmt! :)

 

Sedan stanna vi till så alexia fick träffa sin farmor & farfar en sväng på vägen hem! Annars blev de lugnt resten av dagen.. Alexia har börjat tutta lite på nappen, jiiiihu! hoppas hon tar den fullt ut snart!! :) vill ju inte att hon ska använda mina bröst som napp!

Älsklingen jobbar förmiddag denna vecka, så han var uppe innan tuppen idag & Alexia och jag tog oss upp runt 9.30 hugget, blev lite gröt & sen bus! Så traska vi ut i det molniga vädret för att köpa blöjor. Så hade vi fått hem ett prov med välling i brevlådan, så det har lillan fått testa, men det verkade hon inte gilla sådär jättemycket tyvärr, men det är bara att öva in det, eftersom hon snart inte får någon mat av mig längre! Hon tyckte mest det var roligt att skvätta med flaskan i sängen, haha! :) men duktig att hålla i den själv en stund iaf!


HM kläder till lillan!

2010-06-05 12:12:35 / 4 kommentarer kommentera inlägget?..


Var inne och kikade på www.hm.com precis!
och klickade hem lite kläder till Alexia! :)


Leggins!

 


En t-shirt & ringar till mig! :)


väldigt härlig dag igår!

2010-06-05 11:39:50 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår morse blev det öppna förskolan med Emma & sötnosen Natalie igen :) trevligt! Natalie är ju lite äldre, så hon skulle minsann ta alla leksaker som fanns på mattan, så alexia fick ingen, haha.. och om nån utav dom har en leksak så ska ju självklart den andre ha samma sak.. så söta är dom!

Skulle ha druckit lite vin med Mia & Linda igår egentligen, men den sista bussen hem går ju omkring 10 på kvällen, så då kändes de inte allt för roligt. Så vi får ta det en annan dag helt enkelt.. planera in de lite bättre! :) Så älsklingen, jag & Alexia tog oss en skönt promenad ner till bolaget för att inhandla lite vin & några öl, sen hoppade vi in på ica & handlad lite ost & kex! underbart väder är det ju! vi gick förbi markus jobbarkompis & hans tjej på vägen hem, dom bor ju i en toppen bra lägenhet, botten plan & altan.. åh så vill jag ha det !! men det kommer säkert så småningom! :) Alexia fick sitta och smaska på brago kex hos dom, första gången hon åt det, och tugga så glatt i sig det! Sedan fick hon även en isglass som hon satt och sulta på!

När vi kom hem hit beställde vi lite mat, kyckling & pommes med sås tog jag, och gud så gott de var! :) Alexia slocknade som en stock, hon hoppade ju över sin eftermiddagssömn igår, så hon var bra trött vid 20 hugget sen! Sedan blev de musik, vin, öl, kex & ost med min älskling, riktigt trevligt!

Nu snart någon dag, ska jag köpa välling till min tös så kan jag sluta amma då, alltså det är ju mysigt och amma och få den närheten som man får, men på ett sätt är man väldigt låst också! Så det ska bli skönt på ett sätt att sluta med det! Hon kommer förhoppningsvis sova längre om nätterna då hon får välling också! Men det märks! :)

Älsklingen är i Västerås nu och hjälper en kompis att flytta, och jag sitter och funderar ut nåt kul jag kan köpa åt min älskade syster-son Liam som fyller år imorgon! Men tyvärr får jag inte gratta honom då, utan får vänta tills nästa helg då jag och alexia ska ner till Linköping!



Gott med melon efter gröten :)


Alexia kryper lite granna :)

2010-06-03 21:37:38 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Min duktiga tjejja! ♥

Video med iphonen är inget bra, hon ser helt tillplattad ut ju :/
men men, bevis på att skrutten kryper iaf!
Eller ålar sig fram iaf ;)
Måste fan ha en ny kamera!!!! :(







Ser ut som en ålande söt liten säl ;)


Strålande väder !!

2010-06-03 21:34:06 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Vakna upp till ännu en strålande fin dag, kan man göra annat än vara happy då? :) Blev god frukost med melon & allt möjligt! Sen stoppade älsklingen och jag ner Alexia i vagnen så knalla vi ner mot stan! Jag hämtade ut min klänning som jag fick idag, och så skickade vi tillbaka markus skor, och min keps för den var för stor! köpte en smarrig glass sen gick vi hemåt! varmt & skönt var det ute i solen iaf. Älsklingen var tvungen att åka till jobbet direkt när vi kom hem typ :/ trist!


I förmiddags låg alexia på golvet, och hon kröp framåt, wiihu så kul :) duktiga tjejjen! Så nu på eftermiddagen har hon också krypit, ligger det ett föremål en bit framför henne kryper hon fram och tar det! Det händer så mycket nu ju! Hon har börjat blåsa med munnen också, och så låtsas hostar hon en hel del, haha gullungen! ♥

Nu har lillstumpan somnat iaf! Idag har hon inte haft någon feber utan varit nästan som vanligt :) förutom att hon varit lite gnällig, men hon har sovit bra! Blev ju två långpromenixer i solen idag! Hoppas det blir lika fint väder imorgon! För imorgon bitti ska vi till öppna förskolan så alexia får leka lite med Natalie :) Sen ska jag åka till Skinnsberg och träffa Mia! Vi skulle egentligen druckit lite vin och så imornkväll, men det strular med skjuss och sånt, så de får bli av en annan dag! Men ska iaf dit och dricka kaffe med tösen! :)

Snart slutar min älskade karl jobbet, då blir de film mys, denna kväll blir de skräckis.. The grudge 3! Se om den är nåt läskig! dom andra var ju scary som fan! Ajust ja! Jag fick mail från ett bemanningsföretag i västerås, dom vill att jag kommer på arbetsintervju där nästa fredag! Så måste ringa om imorn och se vad det är för jobb! För det vore ju väldigt bra om de har någon vik-tjänst att erbjuda som är på schema, för annars går de ju inte!

Puss Puss! 


Bus, foto & Vaccin!

2010-06-01 22:21:21 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Imorse stack Alexia och jag bort till öppna förskolan och mötte upp Emma & hennes dotter Natalie, blev att starta med lite frukost :) sen fick de leka lite på golvet, Natalie är ju två månade äldre än Alexia, så hon kryper, de är så sött ju! Sen vid 11.00 hade vi bokad tid för fotografering! Korten såg ut att bli väldigt fina! längtar tills man får användarnamn + lösen så man kan gå in och välja vilka bilder man vill ha...

Efter det åkte vi hem hit, lillan slockna så jag satt en liten sväng i solen, man får ju passa på.. snart börjar man ju jobba och lär inte kunna ha så mycket tid till solning! När lillan vaknade stack vi ner mot stan & handlade presenter till Algot som fyller år imorgon!

Alexia fick smaka choklad glass av markus förrut, och vad hon tycker om det då :) hon har fått smaka lite ibland då man ätit det, så nu vill hon ha hela tiden, haha! Hon har börjat med att sträcka upp sina armar om hon vill komma upp, så sött :)

Jag plockade fram en docka ifrån Ebbas & Noras "lekförråd" :) Den var ju väldigt spännande tyckte iaf Alexia!



Vid 14 hugget stoppa jag ner pluttan i vagnen så gick vi bort mot bvc, för det var dags för vikt, längd, läkarkontroll + vaccin idag! 8400 gram, 69,9 cm stor flicka! Men hon följer sin kurva alldeles perfekt! läkarkontrollen var också bra! Och Kristina hennes bvc tant frågade frågor om hon klarar av att göra vissa saker osv, som att vända på sig, flytta föremål från ena handen till den andra, kasta ner en leksak på golvet och se vart den tar vägen och så vidare, och allt det gör ju pluttan så hon är allt med suveränt i utvecklingen :) hon frågade även om hon testar olika läten, och om hon gör, haha.. just nu är det skrik ljud som gäller, och i eftermiddag nu har det varit extremt, så i got headick eller hur de stavar :P

pluttisen sover nu så gott efter mycket om och men, hon blev lite ledsen till & från nu på kvällen, verkar vara ömt på låren, och så blev hon sist också.. men ingen feber har kommit iaf, så kan ju hoppas att hon slipper det!

Ajust ja, jag ragga till mig en babybox från barnens hus, fast alexia snart är ett halvår, det var en gratisgåva man får då man precis fått barn eller då man väntar barn, men de var trevliga så de maila mig en lapp så vi får åka dit och hämta ett paket iaf :) var bland annat en blöjhink där i, och det tackar jag inte nej till :)

Igår beställde jag en klänning från bubbleroom, veckans klänning för bara 149:-
tyckte den var lite söt & väldigt billig, så kan ju hoppas den är fin i verkligheten också :)



Puss puss !!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!