Campadre = Kanon priser!

2011-05-18 12:57:35 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Bli medlem på Campadre: http://campadre.se/tipsa/633383 och ta del av kanon priser på olika produkter och kläder! Det är ca halva priset på de mesta :) Så passa på och fynda!!!
Kommer in nya erbjudande av olika märken varje dag! :)

Härliga lördag! ♥

2011-05-14 21:01:33 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Imorse när jag vaknade kände jag mig som en påse skit i halsen :( hostat och så kliar det som satan.. ringde APU:N och så stannade jag hemma idag! Men under dagen har det släppt lite.. hoppas man ej blir sjuk :( Älsklingen åkte till Västerås nu på kvällen och gick på bio med en kompis, så jag och alexia har busat ute! Sedan har vi haft lördagsmys här hemma med bollibompa och lördagsgodis! :)

Hjälp Alexia nå finalen!! :)

2011-05-05 19:58:28 / 11 kommentarer kommentera inlägget?..


Alexia är med i en fototävling på viföräldrar, och är nu i semifinal med massa andra söta ungar!
Snälla alla ni som läser detta inlägg,
Gå in och skänk en röst till dottern min, guld värt! Vore så roligt om hon kom med bland topp 3 :) ♥
Ytterst tacksam för alla röster!!

http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/finalisterna/index.xml


trallaaa-laaa!

2011-05-05 19:56:10 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


försov mig imorse, ovanligt! hade praktik fram till 13 idag bara, riktigt skönt! Gick och hämtade skruttan på dagis, sen en sväng för att boka tid på BVC, vad ser jag då, jo att vi tappat bort hennes dagis väska :( bara att vända och börja knalla igen, men som tur var så hittade Tony & Linda den vid affären, så vi slapp gå :) yeeey!

Vi tog en tripp till lekparken där massa andra ungar lekte, sen har vi bara plockat och donat här hemma och busat sååklart! Nu sover skruttan och jag försöker uppdatera min iphone, se hur lång tid de tar! Tänkte ta mig en varm dusch och pyssla lite!
Puss!



Party with the girls!

2011-05-01 21:15:45 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår åkte älsklingen jag och lexxiie på marknad i Norberg, hon älskade karussellerna, överlycklig ♥ Så vi åkte dom hon passade för, sedan inhandlade vi en keps åt henne! :) Senare på kvällen skjussa dom mig till Skbg så var det party hos Anna :) Så det var trevligt, mötte senare upp Emma så åkte vi till Fagersta igen och gick ut på krogen här.. jag hade en rolig kväll!
Idag mår man ju som man förtjänar, älsklingen jobbar idag :( trisst.. men snart kommer han hem till mig! ♥ 
Imorgon är jag ledig från praktiken, alexia och jag ska ta oss en promenix ner till skolan och lämna in mitt fina ömdöme jag fick från min praktikplats jag hade!
Lite bilder från igår..
Tack brudar för en trevlig kväll!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!