En glad mamma!!

2010-04-30 12:23:20 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu är man hemma igen från Linköping, vart skoj o varit där, hunnit träffa vänner o sånt, träffat fia varje dag tror jag :) riktigt trevligt, du är bra stumpan! ♥

Eftersom Markus jobbar fick Alexia och jag åka själva till röntgen, dom som arbetade där sa att hon förmodligen lär skrika och bli ledsen för de blir alla som kommer dit, men Alexia var så duktig sååå, hon låg där och bet i sin bitring och log medans dom röntga henne och inte ett enda ljud gav hon ifrån sig :) good girl! Efter det blev det en kaffe för mig, sen var de dags att träffa hennes ortopedläkare och gå igenom röntgenbilderna.. sjukt nervöst.. men så sa han att allt såg jätte fint ut, wiiiihuuuuu!!! vilken lättnad man fick inom sig, han sa att eftersom att hon hade så stora komplikationer i höfterna då hon föddes, och att de hade läkt ihop så pass fort som de gjort, så ville han att vi kommer på ett återbesök när hon är ungefär 1 år! Men förstår ni hur underbart det är, min lilla tjej är helt återställd i sina höfter!!!!

Idag nalkas det partajj, och jag är super taggad :) Ska hem till Anna runt 17.30 hugget, sen ska vi vidare hem till någon Madde.. Ska bli skoj som bara den, när man inte festat sen innan man blev gravid så är man rätt sugen nu :)

Nu sover lillan bredvid sin älskade pappa i våran säng :) och jag ska skutta in i duschen :) Kan säga att det känns lite konstigt att man ska vara ifrån sin lilla pärla ikväll/natt, men jag vet att hon har mat så hon står sig och en underbar pappa och sina systrar här hemma som är med henne, så de är inga problem där :) det går bra!

Förresten så har alexia utvecklats massvis den senaste tiden, hon gnuggar sina små söta fötter emot varandra, hon greppar ju såklart allt hon ser :) hon babblar babblar här hemma.. hon satt i bilbarnstolen igår så hänger det som en humla i en blomma där i, och när man drar i humlan så vibrerar den, så hon satt och drog i den släppte, tog tag och drog i den och släppte, hela tiden :) kul när hon upptäcker nya saker :) min stolthet!

ha en fin dag!
pusspuss!


Mysiga dagar!!

2010-04-26 23:06:41 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


I lördags morse stack vi alla iväg hit till Linköping, blev lite smått stressigt men vi hann ju med allt ändå.. Sen var det dop vid 14.00 och det var fint. (bilder får ni se nån annan dag:) ). Sen blev de fika & sånt i lokalen här ute vid mamma och vi fick ju plats allihopa! Alexia fick jätte mycket fina presenter, Tusen tack !!! Markus, Ebba & Nora åkte hem med hans släkt så jag och lillan stannade kvar här.

I lördags kväll kom fia och hämtade mig och Alexia så stack vi hem till dom. Alexia slocknade efter lite käk i deras säng och somna in ordentligt. Så Sofia och jag satt och drack lite öl, Sjukt gott! och hade det väldigt trevligt. Det var välbehövligt :) Trodde jag skulle bli onykter, men icke. Pekka skjussa hem oss sen vid 1 hugget, så då fick Alexia gröt mitt i natten och var super glad här hemma hos mamma, haha.. ville ej amma då eftersom jag druckit bärs, men sen somnade hon så gott och jag straxt därefter tätt intill henne!

Igår hämtade jag lilleman & syster så kom dom hit och myste, så blev de en promenix och sånt, sen fick Alexia stanna kvar här hos sin mormor medans jag skjussa hem, och sen träffa jennifer och det var ju också trevligt.. :) sen blev de hem och umgås med mor min.

Idag knalla vi bort till min mormor och fikade lite, så hon fick träffa lillan en stund! Sedan stack mamma till jobbet så Alexia och jag åkte in till Ikanohuset och strosa runt där med Charlotte :) väldigt kul och umgås med henne.. Alexia blev ju trött och kunde inte komma till ro i vagnen för att somna in, så hon vrålskrek där i vagnen, så de var ju bara att knalla ut i luften en sväng så hon somnade.. I såna lägen önksar jag att hon tog napp alltså!

Så nu på eftermiddagen/kvällen kom Sofia hit, busade med Alexia, och hon gillar ju verkligen sofia, de märks! :) Så de blev en trevlig eftermiddag här med ost & kex som fia hade med sig. Sen när hon åkte hem hoppa jag och en trött Alexia ner i badkaret och mös. Hon har börjat sprattla så dant i vattnet nu.. de är kul :)

Imorgon ska vi till min Farmor och Farfar och äta mat, fyy så gott de ska bli, älskar farmors mat, pappa kommer dit också så han får träffa lillan lite.. ne nu ska jag lägga upp lite pics i bilddagboken och sen ta en dusch!

Puss puss!



Melodifestivalen!

2010-04-23 23:47:31 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag blev de massa bullbak här hemma så vi kan få lite fika i magen efter dopet imorgon :) Så vid 19.00 ikväll uppträdde Ebba & en massa barn ifrån virsbo, det var fullt i lokalen & dom alla var ju supersöta och duktiga. Man får ju minnen från då man själv var i den åldern och uppträdde inför massa folk, haha.. längtar tills Alexia är i den åldern :)

Som sagt så är det ju dop imorgon :) wiiie, kan säga att jag är galet tacksam för alla som hjälpt till, fått kläder köpta & en massa tillbehör tills imorgon! Det blir bra! ska bli trevligt och träffa alla också & Jenny döper sin dotter Saga på samma gång, så ska bli skoj & se dom också, Saga är ju lika gammal som Alexia :)

Ble sent idag igen, men måste ju packa eftersom jag ska stanna ett par dagar i Linköping. Ebba & Nora sover ju här eftersom att dom ska med imorgon, så kan ju hoppas att dom väcker oss :) dom brukar vakna tidigt... både jag, markus & alexia är väl ganska så morgontrötta om man säger så!

åååhhh, vad kul de ska bli och åka till Linköping, hinna träffa massa kompisar & familjen och allt. Kommer bli exremt skoj & trevligt! wiiiie

jajja, ha de fint!


Mitt lyckorus!

2010-04-23 00:14:00 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..



Plutten! <3

2010-04-22 23:25:58 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Nakenfisen vänder sig om, som vanligt, trivs inte att ligga på ryggen märker jag :)




Försöker på hickstinan lite happy :) min gosunge!



You make me smile!

2010-04-22 23:23:46 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag fick jag sovmorgon till 11 :) riktigt skönt, markus gick upp med lillan! men kändes ändå som om klockan var typ 7 när jag steg upp. Blev lite stressigt sen innan vi skulle till Unga föräldrar. Snö blandat regn var de ute också, så man ville ju knappast ge sig ut, men vi knalla bort dit iaf.

Annars har vi inte gjort så mycket mer idag, busat som vanligt här hemma :) har även hunnit med att damsuga och skura golven, skönt! damråttor finns de ju gott om & snabbt dyker dom upp igen också.

Jag äter verkligen som bara den, känns som om jag har något i munnen hela tiden.. tänker knappast äta p-piller längre, dom gör att jag blir så sötsugen, och sist jag käka såna gick jag upp 10kg, och det vill jag ju verkligen inte göra nu.

Imorgon är det bullbak som gäller, kommer jag upp skapligt ur sängen ska jag ta mig en långpromenix först, fast inte om det är tråk väder, då skippar jag det :) och sen imorgon kväll ska vi åka till Virsbo för att se när Ebba är med melodifestivalen där, ska bli kul och se, ta massa kort & se om de går och filma med såklart :)

Ne nu ska jag ladda upp lite videos & sånt, sen ta en dusch & lägga mig i sängen och kolla på den nya Wallander filmen jag tanka hem igår.

sov gott!



You make me smile, my sunshine!


Underbart humör!

2010-04-21 22:04:54 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


Min dotter har haft underbart humör faktiskt från dess hon vakna tills hon somnade idag :) strålande skönt! Blev en promenix i förmiddags, sedan till tvättstugan och kasta in massa tvätt, sen var de bara att klä på oss och åka mot Avesta för att plaska på babysimmet :) Idag hällde de ännu mera vatten över huvudet än sist, men gick ju lika bra denna gång, rädd för vatten är hon ju absolut inte iaf, jag var tydligen det när jag var liten, haha satt och gnällde på stranden och vägra gå i! Efter badet stack jag och en trött tjejja hemåt.

hämtade upp massa tvätt från tvättstugan & sen har vi bara myst hela dagen, alexia har ju gjort massa nya och roliga läten idag & skrattat hur mycket som helst, hon är ju rätt så kittlig på halsen & under armen haha hon skratta så mycket så hon vråla rakt ut av skratt haha! Imorse låg markus i sängen och pratade med Alexia medans hon satt i mitt knä, så fick hon till ett ord som lät precis som "Jäpp" hahaha lät så jäkla sött!

Lillan har bara sovit max 1 timme under hela dagen idag sedan 08.30! Så hon slockna rätt så gott vid 20.00! Så jag har fått lite tid för mig själv, skönt! Ska straxt in i duschen tänkte jag. & så kommer ju min älskling hem från jobbet snart så då ska jag kramas med honom!! ♥

Här kommer lite pics på min lilla nakenfis!

 







 

Tack för en härlig & fin dag min ängel!


Filmtajm!!

2010-04-20 23:49:41 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


TESTAR OCH SKRIVER ETT INLÄGG FRÅN LUREN... GÅR EJ FÅ SMÅ BOKSTÄVER? MEN MEN.. LILLAN SLOCKNA LAGOM TILLS ATT DESPERATE HOUSWIVES BÖRJA FÖRUT :) JAG ÄR FRUKTANSVÄRT TRÖTT IDAG, SÅ NU LIGGER JAG I SÄNGEN OCH SKA SE KLART PÅ FILMEN AVATAR!! SOV GOTT!! BYE BYE

Metodrummet!

2010-04-20 16:35:43 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Vaknade av att klockan stod på 08.35, shiiiit tänkte jag, for upp, hoppa i kläderna och sedan stack jag! Skulle ju träffa min lärare 9 på sjukhuset, men jag hann gott och väl som tur var :) Vi fick sticka varann i fingrarna idag, ta blodprov från en låtsas åder, lägga om ben & fötter, och ta blodtryck! När jag stod lite halvt böjd nedåt och tog trycket i ens arm så kände jag hur tunga & hårda brösten blev, och upptäckte att jag stod där och läckte mjölk, hahaha pinsamt! Men dom brydde sig inte om det, fick lite papper och sedan gjorde vi klart våra olika prover. Var i metodrummet i två timmar & jag blev godkänd! Nu har jag två uppgifter kvar i kursen sen är jag klar med hemsjukvård, fan va skönt!

Annars har jag inte gjort så mycket mer, varit ute på en promenix med lillan och nu sover hon en sväng i sängen, inte för de lär vara så länge, hon sover MAX 30 minuter när hon somnar här hemma på dagarna, då hinner man inte göra så speciellt mycket under den tiden faktiskt. Men får ju vara glad att hon sover om nätterna iaf! :)

Jag beställde klänningen jag la upp på bild igår, så kan ju hoppas att jag får plats i den också :) ha ha!! ne nu ska jag dricka kaffe & läsa aftonbladet, fan va vuxen :)

have a nice day!

Svar till Anonym;
Hon ska döpas redan nu på fredag :)


Kan man ha denna?

2010-04-19 22:08:06 / 8 kommentarer kommentera inlägget?..




Funderar på att beställa den här klänningen och ha på min dotters dop,
vad tycker ni? är den på tok för kort?


Blåbärspuré!

2010-04-19 21:16:39 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Lillan ville ha upp mig ur sängen 08.30 idag, så, så fick de bli. Tjoa lite här hemma, sen gick vi ut i det härliga solskenet på en promenix :) great! Tagit bort insatsen i vagnen så Alexia kan sitta eller halvsitta upp, det trivs hon mycket bättre med, än att ligga ner, hon ser ju så mycket runt omkring om hon får sitta upp, och hon slocknade utan några protester, mycket skönt! :) Vi hoppade in på coop och skulle handla någon smaskig frukt puré, fanns ju bara päron, blåbär & Katrinplommon att välja mellan, och päron har hon testat, så fick bli blåbär :) kul och testa nya smaker! fick lite smått roliga miner, men sedan verka hon tycka det var ganska gott, men tror nog det var mycket godare med päron.

När markus stack till jobbet vid 13 hugget så satte jag igång med att tvätta alla fönster, välbehövligt! nu ser man ju ut iaf ;) Sedan efter det blev de bus med lillan, hon fick promenera här hemma när jag höll henne i händerna och hon var så glad och nöjd så, hon älskar ju verkligen att stå & "gå" :) Igår la jag henne på golvet så hon låg med huvudet mot mitt håll, sedan när jag kikade till på henne hade hon snurran runt så hon ålat sig till andra hållet och sedan hade hon glidit runt ett helt varv :) sötnos! hon börjar ju upptäcka mer och mer att hon kan ta sig nånstans med hjälp av händerna och fötterna, även om de än så länge inte blir framåt så roterar hon ju iaf :D haha..

Ringde ortopeden idag också för att se om vi fått nån bokad tid ännu eller vad som händer, men nu hittade hon inte ens några uppgifter om Alexia, bra att folk har koll !! Eftersom att hon inte hade något personnummer när hon började hos ortopeden så kan de vara därför, men nånstans finns ju uppgifterna, så tanten jag pratade med skulle leta och ringa upp mig i veckan. Vill få en tid, så man kan få det överstökat!

Blev en till långpromenad i eftermiddags så lillan fick bra sömn :) sen har hon fått bada och sånt, inte så kul att vara helt blå/lila av blåbär ju :) och nu sover hon så sött så!





bye bye!


Bilder från helgen!

2010-04-18 20:37:51 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Dricker lite vatten efter gröten :)



Systrarna myser framför film!



Blev en promenad och bus i lekparken!



Gullungar!



Lillan spana för fullt när Ebba & Nora lekte runt i lekparken ♥


Skruttan när hon står upp!

2010-04-16 10:56:50 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..




Visst är min lilla princessa duktig? :) ♥


Fina minnen!

2010-04-16 02:34:58 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..




Mysig sommar var de 2008!


punkt

2010-04-15 21:00:05 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Skjut mig i skallen och återuppliva mig sen när alla problem är lösta....

Bilder!

2010-04-15 17:39:03 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..




 

 

Stå upp är ju väldigt kul :)

 


Upp & stå, all the time!

2010-04-15 17:29:52 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår stack Alexia och jag iväg till Babysimmet, lika mysigt som vanligt var det ju såklart! Och innan vi stack dit hann vi med en långpromenix i solskenet, ritkigt skönt! Har varit väldigt duktig och gått långpromenader hela veckan :) Men man får ju ångest av att bara sitta i lägenheten och ruttna ju.

Alexia ska ju stå upp i princip hela tiden, då är hon extremt nöjd & glad. Igår ställde jag upp henne mot soff ryggstödet och då blev hon så glad att hon skratta högt & det bara lyste lycka över henne :) gullunge!

Idag hade jag klipptid, vilket var både skönt & välbehövligt, närmare ett år sedan jag var hos frissan, så mina toppar var ju galet slitna, och frisören såg på en gång att jag ammade, haha.. man blir tydligen lite kal vid pannhårfästet, inget jag tänkt på förens hon sa det, det enda jag märkt är att jag tappar hur mycket hår som helst, men det kommer gå över sen när man slutat amma och så sa hon, så då får man väl hoppas på det så man slipper bli skallig lixom ;)

Blev mys med min älsklingsunge när jag kom hem, det är ju inte för ofta hon kan komma till ro och ligga i ens famn och mysa, utan de måste hända saker hela tiden, men idag låg hon i min famn och myste, mumsa på sina händer och var allmänt nöjd, så då kan man ju inte göra annat än att njuta, filmade henne  när hon står upp och pysslar också :)

Ne nu ska jag kolla till henne, hon ligger ute på ballkongen i den friska luften och sover så sött :)
ha det super!
Pusssiii!



Soool & långpromenad!

2010-04-14 00:36:55 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag fick jag väcka lillan som sov så gott :) Så 08.30 gick vi bort mot sjukhuset för att träffa lären, men när hon ännu inte kommit 20 över 10 och vi skulle setts tio så insåg jag att jag blandat ihop tisdagarna, det är visst den 20:e vi skulle gå igenom alla prover, typiskt! men men, på med kläderna och så gav vi oss ut på en långpromenad, en jäkligt rask promenix på lite över 1 timme. Så blev det att väga och mäta Alexia på bvc, och nu väger hon nästan 7100 gram & är 64 cm lång :) stora bruuuuuden!

Sedan blev de hem och sitta i solen idag igen, och det märks att solen tar, för nu är jag stel i ansiktet :) men de är ju skönt med lite solsken på huden! Efter lite bus hemma blev lillan trött igen, drog på mig brillsen och stoppa ner henne i vagnen och knalla ut på en till promenad, älskar vädret, skulle kunna vara ute en hel dag! Men det skulle nog inte Alexia vilja! :) hon älskar ju inte vagnen då hon är vaken precis, men hon somnar väldigt snabbt i den.

När vi kom hem hade markus vaknat till liv, så vi stack till Lina & Algot, så medans karln min bytte däcken på bilen drack vi lite kaffe. Algot & Lina skulle iväg på kalas så dom stack efter nån timme, så då intog lillan och jag en position i deras bädd och låg och kollade på tv, Alexia var så mysig då, hel nöjd en bra stund, stå stå stå upp som vanligt ville hon ju :) busade och skrattade, älskar att höra hennes skratt högt, är glad att man får höra det i princip varje dag iaf. Hon är bäst!

Nu är jag så jävla trött, kommer somna med desamma då jag lägger mig som jag snart ska göra, imorgon blir det väl en långpromenad innan vi drar till Avesta på babysim, ååh ska bli mys som bara den!

Puss & godnatt!



Bilder från ballkongmyset :)

2010-04-12 23:31:06 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


 

Du är det vackraste jag vet....

 

Min underbara dotter...



Enorm kärlek...



Du är det viktigaste i mitt liv, du går före allt, you are No 1! ♥


Soligt och underbart!

2010-04-12 23:25:33 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Natten var allt annat än bra, jag kunde inte somna, det kröp i hela kroppen på mig och jag låg och vred mig hela tiden, lillan pep till vid 4 hugget, men slockna om direkt när hon hamna i våran säng.. och fortsatte sova fast jag stutsa omkring i sängen i hopp om lite sömn, jag somna därefter halv 5 kanske, sen var det bara att gå upp med lill stumpan vid halv 9.

Extremt trött, men eftersom de var kanon fint väder så kan man ju bara inte sitta inne, det skapar ångest! Så kasta i mig lite frulle, sedan gjorde jag ordning lite gröt till Alexia, sen knalla vi ut i det underbara vädret. Var ute över en timme och sedan när vi kom hem blev det mys på ballkongen, gjorde ordning mys i skuggan för lillan och jag satte mig i solen :) Och jag måste ju ha fått lite färg, för nu är jag stel i ansiktet :) så hoppas de blir lika fint imorn igen så man kan sola meeeera!

Imorgon ska jag och lillan till metodrummet, tror jag skulle lära mig sätta kateter och sedan göra blodprov och sånt, skulle ta 2 timmar, seeegt, och därefter ska vi till BVC för vägning och sånt! :)


Myskvälls pics!

2010-04-11 22:35:35 / 6 kommentarer kommentera inlägget?..


 


 

Alexia var en väldigt pigg dam denna kväll, men kanske beror på att vi sov till 11.00 idag,
så imorgon blir det att masa sig upp lite tidigare och ta en låååångpromenad! :)

Puss från oss!


Pics

2010-04-11 16:24:57 / 6 kommentarer kommentera inlägget?..


 

Ville komma upp och titta lite!





Myspys på filten i soffan när vi kom hem! ♥
You make my day!


Underbart vääääder! ♥

2010-04-11 16:20:11 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


När det är sånt här underbart väder med värme & sol så kan man väl inte vara annat än glad! Humöret blir på topp som bara den :) Blev en sen morgon idag, vi tog oss upp ur sängen runt 11 tiden. Och våtservetterna var nästan slut så de var bara att hoppa i kläderna och åka ner till coop och köpa nya, köpte även ett paket med Mild gröt till Alexia! Så blandade i ordning lite sånt när jag kom hem, så fick hon smaka lite, och hon tyckte om det som bara den verkade det som, så när första smakportionen var upäten fick hon en till och mummsa i sig så glatt så :) Men mer fick hon inte, vill ju inte att hon ska få ont i magen eller nåt, men hon ska få en litet mål med sånt ikväll igen :) väldigt kul att hon tyckte om det faktiskt!

Sedan följde Markus med på en långpromenad i det sköna vädret, jag skulle kunna vara ute och gå en hel dag när de är så fint & härligt! Men en timme var vi väl ute idag, och nu slockna lillan inne på soffan efter lite mat, helt utslagen ser hon ut :) hehe så söt!

Tråkigt att Markus jobbar natt denna vecka :( men men.. i veckan har vi mycket att stå i känns de som, men sånt gillar vi :) ne nu börjar jag bli lite hungrig så tänkte börja laga lite pannkakor, gott gott!

Have a nice day!


Sötnosen!

2010-04-10 13:38:00 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..




Min favorit fick lite Majs & Potatis på burk idag igen, hon fick i sig ett par skedar mer denna gång än sist :) Sedan fick hon även smaka på lite päron Puré, och det verkade vara mummsig, men lite surt! hon rös i hela kroppen och flina till :) Min lilla sötnos börjar bli lite runder om magen, så sött!


Weeej lite shopping, fun fun! :)

2010-04-09 21:35:55 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag åkte vi iväg mot Västerås för att byta min kamera, fick en annan, men den verkar bra också :) den andra sorten var slutsåld! Och sen stoppa vi ner Lexiie i en ikea kundvagn och gick omkring och kikade där inne, köpte på oss lite smått och gott och en matta till vardagsrummet, kul med lite nya saker! Sedan blev de en sväng te burger king på hemvägen och fy så gott de var, inte ätit på varken Mc Donals eller Burger king eller nåt sånt sen jag var gravid, så det var mumma! :)

Inte hunnit göra så mycket sen vi kom hem, men bytt gardiner och små plockat lite, myst med min lilla ängel som är världens snällaste bebis. lyssnat på musik har alexia och jag gjort och hon mimar som bara den, haha skrattar varje gång jag ser det, så söt! så fick hon sig ett bad för nån timme sedan och efter det käk, så hon sover nu som en stock!

Pratade med min far för en stund sedan och han och min systerson hade varit i Valla och lekt i lekparken, dom hade åkt på nån brandbil och låtsas att dom skulle åka och släcka en brand, så hade en annan kille hoppat på där bak, sen sa han att han var tvungen att gå så han hoppade av, då hade Lilleman kollat på pappa och sagt: men morfar han kan ju inte hoppa av när jag köör, hahahahha va söt han är! Tar leken på största allvar! :D saknar honom!



Snart klarar hon nog av att sitta helt själv, I hope!


Västerås!

2010-04-09 11:38:14 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag ska vi röra oss mot Västerås, lämna in min kamera på Elgiganten i hopp om att dom har fler på lager så man kan få en ny direkt :) så man kan gläppa lite kort igen. Sen blir det en tripp till IKEA och utnyttja presentkorten jag fick när jag fyllde, vi har ju spanat in en stor tavla vi vill ha ovanför soffan i vardagsrummet, sen ska vi väl se vad de har för barnstolar där, så Alexia kan ha nåt och sitta i, vid matbordet!

Igår klickade jag hem lite från Villervalla hittade en kortärmad body, en rödrandig mössa och scarf till lillan, hon dreglar ju som bara den, och man vill ju gärna inte byta kläder stup i kvarten, så jag tycker dregelscarfarna är grymt bra!

  

 

Ne nu ska jag fixa mitt hår och sen klä på mig!
ciao ciao!


Jag är med och tävlar!

2010-04-08 23:54:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Jag är med och tävlar om ett hemligt paket från Gangstar i Nikitas blogg 
Tävla här du också!


Gips bokstäver!

2010-04-08 22:16:15 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag stack Alexia och jag iväg till unga föräldrar, trots allt skit som vart dom 2 senaste dagarna så höll ja god min iaf.. Elin & Evangeline kom ju också dit så man slapp sitta själv, skönt det! Vi pysslade lite idag igen målade bokstäver i gips, så det fick ligga kvar på tork tills nästa gång :) blev lite fika och sedan dags för massa kort, Elin skulle sätta in en artikel i Fagersta posten så de kommer fler morsor till gruppen, inte så skoj att bara vara två-tre stycken jämt ju!

Blev en liten långpromenix i regnet efteråt, ingen större hit att gå i regnet, men Alexia somnade så gott i vagnen så ville ju inte väcka henne direkt.. Och nu har jag precis bryggt massa kaffe och sitter med ett plugg häfte bredvid mig :( ååååååhh, jag hatar plugget nu mer än jag någonsin har gjort, fy och bläää vill bara spy på häftet!

blä blä blä


försöker sjunga med :)

2010-04-08 09:56:43 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


hahahah så söt är Alexia, jag har laddat ner barnens favoriter som vi brukar lyssna på, och jag sitter ju alltid och sjunger med i sångerna, då sitter hon och försöker forma sin lilla mun så som min, hahaha.. kan inte sluta skratta när jag tittar på henne och hon härmas!

det är 7 + ute idag, skönt! Blir att dra en sväng te unga föräldrar sen vid 13 hugget, och därefter får de bli en långpromenix, I think!

Igår färgade jag håret igen :) blev väl inte direkt ljust, mer gulbrunt, men ja ja, det får vara så ett tag nu, kul att de gör förpackningar med färg som räcker till en tredjedel av håret :S.

ne nu ska jag mysa med min plutt!


mitt allt!

2010-04-07 23:54:07 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


hur fan kan man säga vissa saker, det förstår jag bara inte.. fan vad jag är glad att jag har min lilla pärla, är det piss och allt känns jävligt tråkigt, dåligt och allt negativt som finns, så är det bara att kika in i hennes ögon, så glömmer man allt skit för stunden.. du är min ögonsten och mitt allt, Alexia!!

föräldragruppen

2010-04-07 11:06:43 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu om nån timme ska vi ut i friska luften, gå bort mot Föräldrargruppen! Alexia och jag tog oss upp vid 10.00 imorse, och nu sitter hon bredvid mig här i soffan och kikar på MTV! hon har börjat härmas lite med grimaser, eller alltså om jag mimar en låt för henne så hänger hon på med sin mun i samma rörelser :D Skrattar en massa när man kittlar henne och sånt :) haha så sött!

ne nu lär vi göra oss ordning!
Pusssiii



Full fart!

2010-04-06 16:50:43 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Japp det har varit full fart här hemma sen sist jag skrev känns de som.. I fredags kom markus och min familj hit och fika lite och jag fick massa fina blommor och paket :) Sen i lördags blev de bara lugnt, spela lite spel o sånt med tjejjerna, och i söndags stack vi iväg till Markus föräldrar och åt massa god mat och umgicks!

Idag tog lillan och jag en långpromenad, inskaffa oss två nya blommor till fönstret i köket, så nu måste jag byta gardiner så krukorna passar in :) När vi kom hem så hann vi precis klä av oss ytterkläderna då de plinga på dörren, så kom Lina, Algot & Linas mamma Katarina hit med fika, så de var ju trevligt!!

Alexia fick smaka majs & potatis mos i burkmat förrut :) ingenting hon älskade, men hon avskydde de ju inte heller :) men jag tror nog hon gillar mammas mjölk mer, hehe.. Och nu sover hon så sött, somna i min famn, mys!

Igår fick jag iväg ansökan till Scan, så ni kan ju hålla alla era tummar ni äger och har att dom ringer och erbjuder mig heltids work! :) Nu resten av eftermiddagen blir det nog bara lugnt, ska nog göra lite blonda slingor sen igen. se om de kan bli nån vettig ordning i min skalle!

tyvärr bjuds de inte på några bilder, eftersom min kamera har ballat ur :( ppppppuuuuh.
ha de fint!
pusspuss


Hallå i stugan!

2010-04-01 16:24:50 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


det är inte så lätt att bara blåsa bort dumma ord.. nu har jag iaf precis blandat till lite jordgubbsmousse och vaniljkräm, eftersom att jag ska baka två tårtor idag, första gången i mitt liv typ, haha förutom den gång challe fyllde o jag hade lovat henne en tårta, men men, de får bli som de blir, men grädden ska jag väl ta på imorn då eftersom den kanske inte blir så fräsch annars!

Nu dricker jag mig en rejäl god kopp kaffe och ska straxt ta med mig alexia in på toaletten och fixa med ny jord te blommorna eftersom de behövs. Alexia är så rolig haha, hon klara av att stå några sekunder själv mot soffan förrut :) vill stå hela tiden typ haha..

Tror ni på fan att läraren inte blev nöjd denna gången heller med mitt arbete :@ aaaaaaaah, jag blir precis galen hon bad mig fylla i arbetet och skriva ett A4 om varje uppgift och jag gjorde det och ändå är hon inte nöjd, hmm, så ska väl dit nästa vecka och se vad hon säger.

ajust ja, ni kanske undrar varför jag ska baka massa tårtor o sånt, haha, det är så att mina och markus familjer kommer hit och grattar mig imorgon eftersom jag fyller år på lördag, så det ska bli trevligt, jag tycker det ska bli as skoj o se alla & umgås, skiter i vad andra tycker, jag är glad för det iaf! :)

nahepp om man ska dra igång med the flowers då!
bye bye

Inte min dag idag iaf!

2010-04-01 12:22:02 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Min lilla ängel har sovit i sin säng hela natten från 00.00 till imorse, själv kunde jag inte sova men ville se hur länge hon sov kvar i sin säng och det gick ju galant. Dagen började med kaos och åter kaos, så jävla lågt, trodde aldrig jag någonsin skulle få höra nåt sånt, man säger inte såna saker bara, det är idiotiskt, och jag är arg.

Kom hem från skolan nyss också, skönt o fått lite plugg gjort, lättare att sitta där och skriva av sig än att sitta här och bli störd varje gång lillan gnäller! Annars har jag tusen saker att göra men orkar inte göra ett endaste skit, för jag är ledsen. nu ska jag iaf duscha.

så ajö!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!