Lillpluttan reste sig upp !!!

2010-07-29 17:55:18 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


puh puh puh, im a working woman!  jag ringde vårdcetralen i förrgår igen angående alexias hosta som aldrig gav sig fast hon åt bricanyl  i en vecka.. så fick tid på eftermiddagen, skönt det för jag slutade jobbet 12 :) Lillsnörpan totalvägrade att sitta i vagnen på vägen dit, så givetvis bar jag henne dit, skapligt tungt, nästan 10 kg vägen hon ju nu, helt svett när man kom fram. Doktorn där skrev remiss åt oss till Västerås barnakuten, för han misstänkte att hon fått något som fastnat i lungorna :S blev ju livrädd! När vi kom dit fick hon testa på en sorts kur med astma medicin, den hjälpte inte ett dugg.. den andra kuren fungerade efter andra omgången, jippii.. skönt att slippa röntgen.. Så vi var där i 4 timmar och alexia var så duktig såå, lekte lite på golvet, satt även på en liten bobbycar helt själv :) lite rastlös blev hon ju i mellanåt, men det gick ju fint! :) Så nu har vi en "mask" med astma medicin som hon får var tredje timme, så kan vi ju bara hoppas på att det försvinner!



Alexia och dockan på vårdcentralen! :)



bruuuummm





Igår jobbade jag både på servicehuset & på macken.. sen när jag kom hem så låg jag i soffan, så kom alexia krypandes mot mig.. och hon tog tag i soffan & ställde sig upp !!!!! min duktiga lilla tjej!! fan vad stolt & glad jag blev över henne.. 3 gånger på raken gjorde hon så sen!! :) wiihuu!

Idag har jag också jobbat & imorn jobbar jag hela dagen :( delad tur! Ska inte klaga eftersom jag tacka och tog emot tiderna jag fick, men de känns trist som fan!


Min lilla sjukling!

2010-07-26 22:53:01 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår jobbade jag bara till 15, riktigt skönt! Och idag har jag varit ledig :) Tog mig definitivt inte upp imorse, var som en zombie. Lexxiie är sjuk :( kanon snorig & väldigt hostig, stackars.. hon blir verkligen igentäppt! hon äter extremt dåligt nu också! jag gjorde frickadeller & palsternacka åt henne förut, så det fick hon i sig lite av, annars har hon bara ätit gröt, välling vägrade hon också.. men nu sover hon iaf efter mycket om och men. Vi tog oss en promenix förut, skönt med lite frisk luft, och hon fick sig lite sömn där i vagnen.

Här kommer lite kort från igår & idag! :)











Sov gott i vagnen :) Ne nu hoppas jag hon somnade in, för jag måste också sova.. jobbar tidigt hela veckan + helgen! så natti natti!


Pizza yummiiie!

2010-07-24 14:44:42 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Just nu är jag hemma en sväng ifrån jobbet, jobbar delad tur idag.. skönt o komma hem ett par timmar och träffa älsklingen och skruttan! Vi åt precis pizza, och Alexia blev lite trött så la henne precis, snacka om att hon slockna snabbt.. 5 min ungefär :) great!

Ne nu ska jag göra mig ordning för nästa arbetstuuuuur :/ buhuuu i want to sleeeeep!


plocka & dona!

2010-07-22 11:43:22 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag var de min tur att gå upp med alla kidzen :) Så har blivit att busa lite med skruttan, plocka fram massa pyssel till Ebba & Nora, Så dom sitter i köket och pysslar, målar massa barnmatsburkar i olika färger och sånt! :) Jag ringde chefen och skulle be om ledigt på lördag, eftersom markus och jag skulle hitta på något då. Men fick till svar: nej! Det var kaos med personal verkade det som.. :( Så hon undra om jag kunde komma in och jobba på stört, men det kunde jag ju inte.. så ska in en sväng vid 16.30 och ta hand om en tant som är lite orolig, fram till 19.30.. så det är ju helt okej!

Alexia har blivit extremt lätt att lägga nu förtiden.. det var ju sjukt bra då man ammade, för då somnade hon till det.. Men nu när jag skulle lägga henne för en liten stund sedan, sjöng jag lite och bar på henne så somnade hon direkt.. för bara nån månad sen var det lite smått jobbigt, då fick man sjunga och vagga som en tok tills hon somnade!



Alexia är ett litet busstroll! :)

 


Ledigt, sjukt skönt!

2010-07-21 23:35:29 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag var man ledig från jobb.. galet skönt! :) älsklingen var så snäll och gav mig sovmorgon också, så har lovat att han ska få det imorgon! :) Markus hämtade upp en massa leksaker från förrådet som alexia fått ifrån Algot, eftersom hon sitter helt själv nu, så kunde hon sitta på golvet och leka med dom :) perfekt! toppen bra grejjer! Och vet ni vad!! Imorse när älskling och jag låg i sängen, ställde sig Alexia upp själv med hjälp av att ta tag i markus :) duktigt!!!

Vi stack ut till markus mamma förrut fikade lite sedan gick vi bort till badplatsen :) jag var kruka som vanligt, löpte som en stolle upp och ur vattnet, full fart från bryggan, på grund av att alla äckliga blinningar var ute efter mig :( i hate it! Älsklingen och alla 3 barnen badade för fullt iaf! Sedan stack vi iväg till skinnsberg och käkade mjukglass.. yummiiie! Nu blir det att ta en dusch och sen se nån film.. kollade på snabba cash häromdagen, trodde den skulle vara bättre!





Dags för nya badbraller till skuttisen ;)














Nåt roligt att göra?

2010-07-21 11:27:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Försöker få tag i min chef för att se om jag får ledigt på lördag!  Älsklingen har ordnat med barnvakt, så ska vi hitta på något bara han och jag.. men vad? ge min lite tips på vad man kan hitta på? :) Var hundra år sedan vi gjorde något tillsammans bara han och jag!



Bild från förra året :)


Natti natti!

2010-07-19 22:20:09 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Kom precis hem ifrån jobbet, mår illa och känner mig lite halv skum in the body! kvällen gick bra på jobbet, men nu blir de sängen för ska med bussen 05.55 :( mindre skoj!! bbuuuuhööö!! de är inte klokt madicken!


Jag är med och tävlar :)

2010-07-19 22:15:33 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Jag är med och tävlar om ett presentkort hos Veganlife.se på http://millahoman.blogg.se :)


Hm Shopping :)

2010-07-19 14:44:39 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




beställde lite till Alexia ifrån HM :)


Jobb & nu filmmys!

2010-07-18 22:09:48 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Att jobba natt häromdagen gick ann.. dock extremt segt men lyckades hålla ögonen öppna iaf! Fick lite små nojja att jag fått vattenkoppor (fast jag redan haft) så nojja jag upp mig totalt och tyckte jag fick svårt o andas och att jag var tjock i halsen och allt möjligt, haha.. sånt där är jag väldigt bra på! Igår & idag har jag arbetat på Oti, med Helene, en jätte gullig tjej! Så det har gått kanon bägge dagarna, kom in massa engelsmän så jag förstod inte ett skvatt av vad dom snacka om, men det redde ut sig :) haha! börjar lära mig det mesta på det jobbet nu, så det känns riktigt skoj!

Nu ligger Ebba & Nora och kollar på Tzatsiki filmen, och Alexia slocknade för en pytteliten stund sedan.. hon är så gullig lillpluttan, hon ska bjuda på allt som hon håller i.. säger man: får mamma smaka? så sträcker hon fram saken hon har i handen, mot min mun! :) Imorgon är det jobb igen för min del, fast i skbg! råkade färga några gamlingars kläder rosa.. uuuuuuppps haha så lär ju reda ut det imorgon! längtar tills på onsdag & Torsdag då jag är ledig!!

Här kommer lite pics från då vi var i Linkan!





Skruttis och jag hade heldag med min underbara vän Fia! :)
Sol & bad blev det!







Fia & Alexia myser i systers badbassäng :)



Tjeeeena!



och så en bild på mig då :)


Hmm.. jobba natt..

2010-07-16 19:23:57 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Känns som om att jag jobbar hela tiden nu.. saknar att vara ledig, saknar att ha myskvällar med älsklingen!! Så idag jobbade jag 7-11, sen tackade jag ja till att jobba natt nu i natt, kanske skulle tackat nej, men det ger ju bra med pengar, jobb fram tills onsdag sen är jag ledig onsdag & Torsdag då ska jag njuuuuta! Har försökt att sova lite nu men det går ju inte, så då skiter jag i det och sover imornbitti innan nästa jobb i stället :) kika lite nyss om hur ekonomin ser ut, just nu är den ju crap, men i Augusti blir det bra med pengar, jippie!

Min lilla älskade dotter är så gudomlig, hon är så fin, fin på alla sätt. Jag är så himla glad över att vi fick en sådan underbar dotter ♥ Hon försöker forma ord märker man, hon skrattar & är glad hela tiden, förutom då hon är trött ;) Hon har sådan livsenergi, i love it! Hon är iaf mitt guld, min lilla prinsessa! Och nu sitter hon helt själv hur länge som helst också, duktiga tjejen! Aldrig någonsin trodde jag man skulle ha sån här kärlek tills sitt barn, det är helt galet, men jag älskar det, jag älskar att vara mamma! :) Hon har lärt sig vart lampan är, hon har lärt sig att klappa händerna nästan också :) och säger man hopp hopp då hon är i sin hoppgunga så stuttsar hon!! :) My lovely girl!

Ne ni, nu ska jag försöka bli pigg och fräscha till mig, håll tummarna att natten går fint nu på jobbet.. bye bye!


Lexxiie 7 månader idag!

2010-07-14 22:45:27 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Tog massa bilder då vi var i Linköping, men har inte orkat lägga in dom i datorn ännu.. Igår och idag har jag jobbat! Igår arbetade jag på båda jobben så det blev ingen rast, 7-15, 15.15-20.15, helt död efteråt! Och idag blev det ett pass på 5 timmar så det var okej :)

Så markus jag och alexia stack ut i solen i förmiddags, köpte lite frallor & sånt från affären sen la vi oss vid badet! Blev lite bad också, men jag är ju stans kruka! Imorgon är det jobb som gäller igen, tidigt :( men slutar tidigt, så hoppas på kanonväder så de blir sol & bad igen! Lillan ville ej somna nu ikväll, utan bara busa i sängen.. och min skruttis är ju 7 månader idag, herrreguuud säger jag bara, vad tiden springer iväg.. hon var ju bara en liten skrynklig bebis nyss! Ne nu blir de film med min älskling! natti natti!


Skruttis vill bara busa i sängen..
Måste hissa ner sängen imorgon, lillan kravlar sig ju ur den snart!



Älsklingen & Lillan!



Slapparn!


Party pics från i lördags!

2010-07-14 10:18:53 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Johan, jag & Zlatan! :)



Oscar och Sophie



Peggii & Jag!



Frodo & Jag!



Johan jag & sophie på 55:an :)



jag & Peggi!



Packe jag & zlatan!



Jag & Grabbsen igen!




Hade en riktigt rolig kväll!!


Alexia är som en firre :)

2010-07-12 00:28:21 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Min älskade tös!


seg skit dag!

2010-07-07 13:34:43 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Började dagen med att jag försov mig, men kom 10 min sent, så de var ju lugna gatan.. lugn dag på jobbet, slutade 12 så det var skönt! Så nu är jag hemma en sväng och gosar lite med Alexia, så ska jag snart dra iväg till macken och jobba där från 15-21! Sen blir det hem och packa lite smått, för imorgon efter jobbet åker ju alexia och jag till Linköping! Sjukt skönt ska det blir, behöver komma härifrån ett tag! Idag har markus och jag varit tillsammans 3 år. Men det får firas nån annan dag..

chiiingeling.

Jobbat i princip hela dagen..

2010-07-06 23:07:20 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


ohyes, Idag var det första dagen på mitt nya jobb, på Oti macken! super bra gick det. härlig chef & bra personal mötte jag idag. Började dagen med att packa upp en massa varor och prismärka dom, sedan fick jag lära mig kassan och allt där, så där stod jag resten av dagen.. kul som bara den att träffa lite folk! :)

Efter jobbet på macken stack jag hem och åt fiskpinnar och potatismos med the family sedan var de dags för nästa jobb. Det var Hannes och jag som arbetade ihop denna kväll.. skrattanfall hela tiden, men sånt är ju roligt, men jobbigt då man måste vara seriös och verkligen inte kan hålla igen skrattet, haha..

Kom hem nu för ett tag sedan så har precis duschat & ska glo på nån film tänkte jag och sen sova.. eftersom jag ska upp tidigt imornbitti igen, blir full dag då med, jobb både i skinnsberg & fagersta!!


Stekvarm helg!

2010-07-04 22:51:47 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Skönt som bara den att ha varit ledig i helgen.. Igår blev det att steka i solen ett tag! Och sedan blev det att mysa med alla tre tjejorna ute i skuggan och äta godis! Och idag stack vi iväg till en liten badplats, som vi aldrig varit vid förut, men det var mysigt där, en liten plats som var perfekt för barnen :) Så dit kan man ju åka flera gånger!

Imorgon är det dags att jobba igen :( men börjar ju vid 13.00 så får ju förmiddagen att göra nåt på iaf, men då har vi tvättis.. Denna värme tar ju fan kål på en! fönstret i sovrummet är öppet & i vardagsrummet är det öppet vid ballkongen, men det är varmt och kvavt här inne som bara den ändå! Men man ska väl inte klaga!

Här kommer lite bilder från helgen!



Brudarna i skuggan :)



Alexia har börjat ställa sig såhär på alla fyra.. och gungar fram och tillbaka med hela kroppen :)



Fina Ebba!



Söta Nora!



Ebba efter en badstund :)



Avslutar med en bild på min superfina älskling! ♥


Så brutalt snygg bikini!

2010-07-03 11:57:33 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Slutsåld överallt :( någon som sett den någonstans där den inte är slutsåld? :)
Jag har köpt en fin ed hardy bikini som jag borde få hem i veckan! :) wiihu!


sun sun :D

2010-07-03 11:00:25 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


igår jobbade jag till 13, skönt som bara den! Blev att åka och storhandla lite och sen hem hit, Ebba & Nora kom hit igår morse också :) Nora har vattenkoppor :( trist som bara den.. jag har ju haft det, men inte Ebba, Markus och Alexia, och vi kan ju inte bada heller för då kan vattenkopporna bli värre..

Jag låg och pressade lite här utanför i solen igår, för gud vilket underbart väder det är :) skönt att man är ledig hela helgen när det är såhär! sun sun sun.. Sen tog vi oss alla en kvällspromenad, och köpte lite glass.. gick till en lekpark där de hade skit sköna gungor!! Sen gjorde vi inte så mycket mera igår..

Idag händer väl inte heller så speciellt mycket, jag förstår inte varför tjejerna inte vill vara ute och leka!? Går ju inte kolla på tv hela dagarna.. när jag var liten så var man ju ute från morgon till kväll, jämt! men men.. jag ska iaf dra iväg och sola sen när markus kommer hem.. måste fan få njuta av vädret nu när jag väl är ledig, för sen kommer jag jobba som en stolle hela sommaren, för jag har nämligen fått ett till jobb :) Och hon sa att fungerar det bra på mina prövodagar där så ger hon mig 25% jobb, så jag har 100% tillsammans med mitt andra jobb! Men det är bara tänka pengar helt enkelt! :)






Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!