flagnar bort brännan :(

2009-06-27 23:50:17 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


I torsdags åkte jag hem från Linköping med tåget, glöd hett var det och jag mådde inte alls bra, fick springa på toaletten och spy :( men sen blev jag bättre när jag kom fram och fick krama min älskling ♥ Och i igår var vi iväg på ultraljud också, som jag skrev om i inlägget innan. Sen efter det åkte vi ut till markus föräldrar och var där från 10 till 17 säkert :) Så fick jag vara lite fyllechaffis åt hjärtat och grabbarna som festade.

Idag åkte vi till skärsjön och låg i solen och tog ett par dopp i sjön, kallt till en början men det gick att bada :) härlans. detta väder är verkligen helt underbart. Solen är hur stark som helst så just nu flagnar jag på skuldrorna, men det är sånt som händer, tål inte solen lika bra längre känner jag.

babe stack iväg på sommarfest på green man nu ikväll, så jag har inte gjort nåt speciellt alls, tagit de lugnt och ska sätta på en film nu tänkte jag och måla tånaglarna till nån fin färg :)


sov gott!
pusspuss


Ultraljud :)

2009-06-27 23:43:59 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag åkte vi in till Västerås för att få se våran lilla knoddis på ultraljud för första gången, och guuud så häftigt det var :) han/hon låg där och sparkade och var frisk. helt ofattbart att det lilla livet ligger i min mage just nu! Hon undrade vilken vecka vi trodde att jag var i, och så sa vi ju vecka 18, men det visade sig att vi hade fel, jag var bara i vecka 16 nu, 15+4, så lilla knodden är beräknad att komma på lucia, 13 december!

Vi längtar efter dig!



Sol, Bad och Linköping!

2009-06-24 10:36:10 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår vakna man till vid 11.00 hugget av att de ringde en tant och frågade om jag ville arbeta på stolpvretens servicehus i Fagersta i sommar, men nej tack, jag trivs väldigt bra i Skinnskatteberg :) Älsklingen stack iväg till några vänner i det fina vädret och jag satt och undrade vad fan ja skulle göra en fin dag som denne, så prata med syster i luren och fick ett spontant ryck att dra till Linköping, och så fick de bli, hann med tåget vid 14!

Så igår kväll hann jag först upp till min kära pärla charlotte på en kaffe och lite prat, underbart att se tjejjan igen, och efter det blev det en tripp upp mot stan för att möta min andra stjärna Jennifer och hennes boy, så blev mycket prat där med och en kaffe därpå, sen mötte jag upp syster så åkte vi hem till henne och drog i lite slingor i hennes hår sen försökte vi sova, eller jag iaf, låg och vred mig hela jäkla natten :( men hann väl med 2 timmars sömn där på småtimmarna.

Lilleman skulle vara på sjukhuset idag vid 9, så vi var dit och han var hur duktig som helst, mosters lillkille ;) och jag fick se hur ett pricktest gick till, haha, men det gick han igenom galant, sen gick vi vidare ner mot stan när besöket på sjukan var klart, så mötte vi upp charlotte vid tinnis sen blev det sol och bad hela dagen, träffa lite folk som man kände så de var skoj :)

Sen bestämde sig mamma och jag för att åka ut och hälsa på Tommy & Åsa och deras lille bebis Moa :) huuuuur lite som helst var flickan, en månad för tidigt född är hon ju, men hon äter och är hur duktig som helst! Tänk om vi med får en sån liten plutt, men vilken söt liten flicka, så nu fick hon träffa faster för första gången :)


godnatt!

hello people!

2009-06-18 11:54:04 / 4 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår ringde jobbet och väckte mig vid 12 hugget :) så blev att jobba mellan 15-21.30, och det flöt på som vanligt! Känns så himla skönt att jobba igen, att ha något att göra, och känna att man gjort nåt nytta under dagen, tummen upp! Idag blir det bara en lugn dag, ska ställa mig och göra spagetti och köttfärssås nu tänkte jag, min mage värker av hunger!

bye!

Förflyttningsteknik!

2009-06-16 09:23:43 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


Vaknade för ungefär en kvar sedan, känner inte av någon huvudvärk än så länge :) YES!  och inte nog med det, jag mår inget illa heller denna morgon, såå väldans skönt. Äter lite frulle nu, känns som om ifall jag äter frukost direkt på morgonen så mår man bättre på nåt sätt :)

Idag ska jag in till skinnsberg och möta upp Jonna straxt innan 13, så ska vi på förflyttningsteknik på jobbet. Och idag är det äntligen sol ute också, har ju varit ruskväder ett par dagar :/


ne nu ska jag kika runt lite på nätet!
ha en härlig dag!

dom har så fina klänningar på Nelly.



Vecka 17

2009-06-14 15:29:21 / 7 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag gick in på Libero förrut för att se på ett ungefär vilken vecka man förmodligen är i nu, och det visade sig där att jag går in i vecka 17 idag :) Mår förövrigt bra med graviditeten och mår inte alls så illa längre, men fick gå upp imorse och kräkas upp lite spott. Annars växer magen på bra känns det som, och även hela jag växer. Nu är det inte alls långt kvar tills det är dags för ultraljud heller, och det är efterlängtat!! Då får se om vår lilla bebis mår okej och har det bra, och så får vi ju även veta om det är en liten kille eller tjej :) wiie! Här under kommer en bild på hur magen ser ut nu :) Det är helt sjukt, bebisen är redan omkring 18 cm lång från huvudet till fötterna! Hur vet man att det är en rörelse ifrån bebisen man känner av? hur känns dom? :) jag har hört att man kan känna som luftbubblor eller liknande, svårt att veta ju, men ibland har man ju känns av som bubblor där inuti eller vad man ska kalla det man känner. Men har inte fått den känslan att det är vårat barn därinne i magen som ger känningar!


jobbardags.

2009-06-08 10:39:25 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Oh yes, idag är det jobbdags igen :) börar inte förens 13, så det är skönt, så skrev Anna precis att vi två skulle worka ihop ikväll så de blir ju kul! Just nu har jag gjort mig ordning precis och håller på med maten, blir nåt så avancerat som pommes & Hamburgare :) ska in och väcka min kära man nu tänkte jag.

ha en fin dag.
puss

Promoe - Svennebanan :)

2009-06-07 10:07:27 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..



söndags chill.

2009-06-07 10:06:47 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


I fredags efter att vi hämtat tjejjorna på skola & Dagis så åkte vi hem till Fredrik Lina & Algot en sväng så han fick sina paket :) och så bjöds de på fika också :) jätte god tårta hade Lina gjort iaf, sån ska jag absolut ge mig på att göra nångång :) Annars har resten av helgen bara varit lugn. Kickorna har ju träffat några barn som bor i grannhuset som dom leker med, och det är ju väldigt kul för dom, och det gör även att man får lite tid till att dona här hemma medans dom är ute och leker!


Vi har suttit och kikat på vd vi ska hitta på med tjejerna i sommar, och det som det lutar mest åt just nu är Skara sommarland, och Ebba och Nora vill verkligen dit så det blir nog så. Jag ska ju jobba nästan hela sommaren så det blir lite svårt att hitta luckor i dagarna där man kan resa iväg, men det ordnar sig iaf.

Imorgon är det dags att jobba igen :) skoj, 13-21.30 så det är ett skönt pass. Kul att man får lite jobbtider innan mitt schema drar igång. ne nu ska jag kika runt lite på nätet och sen in och ta en skön dusch :)

ha en bra dag.

På språng.

2009-06-05 10:53:57 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Heej och hååå.

Nu har jag precis tagit mig en skön dusch, och sitter nu och äter lite frukost, vaniljyoghurt och flingor, mums :) Ska alldeles straxt iväg för att träffa psykologen för första gången, se vad han säger att jag kan göra åt smärtan i bröstet.
Hopp idag kommer tjejjorna hit också ♥ Eller vi ska hämta dom efter skola och dagis :)


ne nu ska jag kika lite, have a nice day! :)

Städat och donat!

2009-06-04 17:50:51 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag har vi haft lite städdag här hemma, och det behövdes! Så nu är det fint och härligt :) Skönt och få det gjort tills kickorna kommer också, dom kommer ju hit imorn :) mys ska de bli! Ne nu ska jag se klart på filmen jag tittar på.

ha en fin dag!

hahahaha

2009-06-04 00:21:13 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


haha sånt här är med rätt kul o kolla på :D
han tycks väl må rätt så bra, hahahah!




hahaha

2009-06-04 00:15:14 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


hur kan man inte skratta åt denna? Tröttnar aldrig :)


Inte mått så bra!

2009-06-03 23:56:10 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


nix, hela dagen igår fick jag löpa in och huka mig över toaletten, fick inte spara nånting som jag stoppade i munnen :( och det var hemskt. Kallsvettig, och skallebank till tusen, ingen rolig dag. Denna dag trodde jag skulle bli likadan, men den har varit bättre, tack för det! spydde lite galla på morgonen, sen har de inte kommit något mer. Så jag har varit i farten och tvättat hela dagen idag, men fy vad jobbiga våra trappor är :/ inget roligt att springa i dom upp och ner, trodde man skulle dö av hjärtattack där ett tag, haha flåsgrisen nummer ett! Men jag har hört att under denna period i graviditeten så börjar man bli extra flåsig och pulsen slår snabbare! haha och ännu en gång har jag bevisat min klantighet, satt nämligen i sängen här idag och skulle resa mig och gå härifrån, snubbla självklart till på något så jag flög med huvudet rakt in i hyllan i sovrummet, haha inte skönt, men kan tänka mig att det såg grymt roligt ut :P


Vecka 15.


Tipp Topp !

2009-06-01 23:17:57 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


I fredags åkte vi ner till Linköping :) så  första stoppet blev hemma hos Sofia & Pekka och självklart fick vi träffa deras grymt söta hundvalp Douglas, vilken sötnos det var. Sen hjälpte vi mamma att flytta på lördagen i det kanon varma vädret, karlarna fick jobba på mest, jag dega nog mest kändes de som. Sen på eftermiddagen åkte babe och jag en tur med bilen till några mys ställen :) och så stötte vi även på Pierre så vi hängde med hem till honom ett litet tag, sen gick vi hem till mamma och slockna som två små barn!

Blev nästan sängen direkt när man kom igår kändes de som, fast klockan blev mycket, och idag knalla jag upp ur sängen vid 5 hugget så det blev stress till bussen som gick vid 6, men hann som tur var :) har jobbat med tredje och sista dag bredvid nu, och idag blev de ett långt pass från 7-17, men de gick hyffsat fort ändå, och jag kan inte säga nåt annat än att jag trivs väldigt bra på jobbet och det är bra personal också och det är ett måste! :) Chefen ville ha in mig lite innan jag börjar gå på schema så man hinner lära sig det mesta innan dess, så får nog lite jobbtider nu framöver !

ne nu har jag precis diskat ett helt berg av disk som stank gammal sur mjölk eftersom vi skippa disken innan vi åkte, och hur gott tror ni att de luktar när man har tre dagars gammal disk i diskhon? haha SKÄRPNING !!

ne nu ska jag nog logga in på wow och spela lite!

pusss

I love my man!



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!