Studierna börjar bli klara..

2009-11-09 11:32:12 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Oh yes iallafall för denna termin, rektorn ringde mig precis ifrån komvux och sa att han äntligen rättat mina uppgifter i Etik & Livsfrågor, (lättnad) Så vi ska ses nu på Onsdag och diskutera kursen och då får jag reda på mitt betyg i kursen också. Man kan ju alltid hoppas på VG i den också, men nöjer mig gott och väl med G, bara jag klarat den så är det bra!

Jag har nu två uppgifter i Arbetsmiljö & säkerhet som jag ska få iväg också, sen är det bara vänta på att Rose-Marie min lärare ska rätta allt och ge mig ett betyg i den kursen också, så är jag klar med allt pluggande för denna termin. Och jag är så glad över att jag legat i så jag hinner innan min dotter får för sig att komma ut till världen :)

Igår var vi hos markus föräldrar och åt smörgåstårta och umgicks lite, Sen dumpa vi av tjejjerna hos deras mamma på hemvägen, men nu är det inte två veckor tills vi ses igen som de brukar, för vi ska ha dom nästa helg igen :)

Idag ska jag väl bara studera lite tänkte jag, annars ingenting, för jag orkar ingenting. ush och tvi! Men det är ju som det är, bara att slappa och vila upp sig inför förlossningen, för hur ska man palla med att ligga och krysta när man är såhär trött? tänk om jag måste krysta i flera timmar, då kommer jag ge upp, så nu vill jag bara gå i ide tills de är dags :)

bye bye!


Kommentarer

jag hade ju värkar 3 dygn innan enya föddes,och sen in och föda på det,fyfan vad sjukt slut jag var !

Så passa på att vila/sova hela dagarna :) man vet aldrig hur en förlossning blir.

2009-11-09 13:21:33

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!