vänt på dygnet :(

2009-11-27 02:16:52 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


oj nu är jag här igen :) haha, jag har precis badat så nu sitter jag och funderar lite på saker och ting.. skitsaker! Men så sitter jag även och tänker på hur mycket jag längtar efter Alexia, och efter besöket på bb idag så längtar jag ännu mera tills man märker det första tecknet på att förlossningen ska starta :) låter de galet? ne men dom som vart gravida vet ju hur pissig den sista tiden är! Nu är jag inte så rädd för förlossningen längre som jag var för kanske 1-2 månader sen, jag tar den dagen som den kommer, och jag vet ju att det kommer vara sjukt smärtsamt säkert men fy vilken underbar varelse jag kommer få vid min sida resten av livet!

Imorgon skulle jag träffat jennifer en sväng, men nej. Så jag ska faktiskt ringa mormor min och se om hon har en julgransfot till övers :) och gå bort och ta en kopp kaffe med henne! :) Ska nog se om fröken pettersson vill bjucka mig på en kopp kaffe också. Sen bestämde morsan o jag att vi lagar nån god mat på kvällen och bara myser framför nån film! ♥ min mamma är lätt min förebild, jag ska bli likadan mamma som hon alltid har varit mot mig.

Nu vill jag bara åka hem och kasta mig i min älsklings famn! Jag saknar honom så fruktansvärt mycket, 1,5 vecka sen vi sågs typ nu ju. Och det känns verkligen! Men på lördag får jag mysa med honom igen! Och det känns som om vi har haft den tiden ifrån varandra som vi behövde, man behöver sin egen tid ibland, man behöver sakna! Och nu kan vi bara packa bb väskan tillsammans och hoppas att dagen vår kommer snart då vår sessa planerar att titta ut!

När ja kommer hem så ska jag försöka vända tillbaka på dygnet igen, blivit många sena nätter denna vecka. Så måste ändra på det, och som barnmorskan tjatar om "ät mycket pasta" så de lär jag väl försöka med så man har alla krafter man kan! :)

godnatt!


Kommentarer

Tack, det är hon verkligen :)

2009-11-27 11:29:25

Åh, jag PRECIS hur det är att läääängta efter förlossningen. Gick över nästan 2v och jag höll på att bli galen. Känner efter och känner efter och klänner efter och så känner man kanske en liiiten liten värk om man känner efter ordentligt och så nä, jag vaknade den här morgonen också utan värkar.



Håller med om att det är bra att längta också!

2009-11-28 13:51:01

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!