csn krångel..

2009-11-11 11:15:46 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Csn krånglar, som vanligt! Jag vet att jag kan vara slarvig med papper och sånt, men csn är fan krångliga och har alltid varit. Dom hade skrivit att jag ska studera till den 29 November, fast min studietid för denna terminen tar slut 10 Januari. Så nu har jag ändrat med dom, och hoppas att det inte tar tusen år att få mitt ändrande bekräftat, för jag kan ju inte leva på 940:- denna månad!

Hopp Idag vakna man och var lite trött som alla andra dagar, men vad gör man? Nu sitter jag och dricker lite kaffe iaf. Och sen blir det att skutta in i duschen och köra en helrakning av kroppen så man känner sig lite fräsch så att säga ;) Så ska jag vara borta på lärcenter till 15.30 för att få betyg i kursen Etik & Livsfrågor, så håll era små tummar i hopp om att jag inte får IG :)

Ha en bra dag!

 


Kommentarer

ja precis, Ja nu när hon får NAN (ersättning) så det är mer att ha med när han åker, men vi har en värmare som man stoppar flaskan i bara så på nätterna är det det redan varmt o bara och ge så det är smidigt !

så förbreder vi på dan oxå i den så det är klart när hon är hungrig, så det är skönt.

Vi stannade i 3 dygn. Ville hem tidigare men enyas blodsocker sjönk så vi var tvugna att stanna kvar ett dygn extra, annars skulle vi åkt hem efter 2 dygn. men sen vart ju enyas blodsocker bra igen snabbt men dom ville verkligen se att det var bra innan vi for hem. Ha inte för bråttom att åka hem,se till så att ammningen funkar ordenkligt innan ni åker hem, Dom kan det där och hjälper om det strular, sen beror det ju på hur ont man har efteråt osv oxå,det känns ju som om man är totalt misshandlad där nere haha :)

fråga gärna nått mer om du undrar :)

2009-11-11 20:42:14

Ja precis!

Ja precis dom ska kolla gulsoten,ta prover och en läkare ska undersöka bebisen.

Jag tog epidural och lustgas. Fick epdiduralen för sent så det hann ju inte verka ett jävla skit.

Annars har jag hört att det ska vara skit bra,men jag fick ju den men det var för sent helt enkelt. hade redan blivit plågad i evigheter så vart man plågad ännu mer haha men resultatet är underbart!

men dom som säger att man glömmer smärtan kan dra åt fan. haha minns exakt hur jävla ont det gjorde!!

Jag fattade knappt när man såg på enya att hon kommit ut ur mig, helt otroligt. en sån "stor" bebis. Men man fattar då att man är öm som fan där nere oxå haha när en "stor" bebis pluppat ut !

vad har du tänkt att ta för bedövning?

2009-11-12 11:38:41

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!