Goodmoorgning !

2009-05-28 05:40:55 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår hade jag som sagt första jobbdagen på klockarbergsgården och det gick bara bra, trevlig personal var det igår också :) Och idag jobbar jag från 7-14.45 ska bli skönt o sluta på dagen så man hinner ha lite tid hemma på eftermiddagen/kvällen.

Har precis klämt i mig lite oboy & smörgås, inte as gott att äta nåt såhär tidigt på morgonen men vill gärna inte börja må illa så då är det bara att trycka i sig något :) är så satans glad över att illamåendet nästan är helt borta :) wiiie! Har inte förstått ännu att det är faktiskt ett litet liv inuti mig, blir nästan rädd av att tänka på det, blir rädd för att det ska hända något. Men det får det absolut inte göra. Många säger att när man har varit på ultraljudet så inser man verkligen att man har en liten bebis i magen :) längtar dit !!!

Ha en bra dag, det tänker iaf jag ha!


Mitt Rop På Hjälp

2009-05-27 09:34:38 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


älskar att lyssna på sån här gammal musik :)


Första jobbdagen idag :)

2009-05-27 09:23:15 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Sisåådärja, nu har jag precis tryckt i mig lite drickyoughurt så energin stannar kvar :) Har varit och besiktat bilen nu och det fick bli en ombesiktning eftersom det är lite stuff´s som måste lagas on the car! Ska alldeles straxt sätta igång och små plocka här hemma så jag hinner med att damsuga innan jag åker till jobbet.

Första jobbdagen idag i Skinnskatteberg, och jag tror nog att det kommer gå bra :) fast alltid i början känns det som om man aldrig kommer hitta och veta vad som ska göras o sådär, men det kommer man in i rätt så snabbt, o hoppas det blir så här också :) ska bli kul o börja jobba igen, är sjukt tacksam för att jag fick detta sommarjobb, wiie!

Dicken's  Pub & Restaurang är ett ställe här i Fagersta som jag sökte jobb hos innan sommaren, och självklart ringde han mig igår och frågade om jag fortfarande var intresserad, alltid ringer det jobb när man redan har fått ett :( men men, han verkar jäkligt trevlig och sådär så vi bestämde att jag skulle ringa tillbaka till honom när jag vet hur ofta jag är ledig och hur det blir efter augusti sen, så får jag inget mer jobb i skinnsberg så vore det kul att testa på yrket inom Pub & Restaurang branchen också :)


här bjuder jag på en gammal bild på mig :)


Besikta bilen!

2009-05-27 06:54:16 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu har jag precis fått i mig lite flingor & mjölk, och två knäckemackor på det till frukost, så ska jag snart iväg och besikta bilen. Ska vara där runt halv ungefär, får se vad dom har att säga denna gång! Måste väl göra mig ordning lite smått nu annars blir nog detta en stressig förmiddag.

ha en toppen dag.

Sunny day!

2009-05-25 10:55:24 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag vaknade jag ypp och insåg att det var kanonväder ute :) Så jag tog mig upp ur sängen vid 09.30 hugget, på med bikinin och ut på ballkongen! Skönt o få lite sol på min kritvita hud :/ saknar solarium. Och inte orkade jag sitta länge i hettan heller, så tog en paus för att kika lite på datorn, så ska jag väl ta mig en dusch om en stund.

Älsklingen slutar vid 14, så efter han har tränat och grejjat så ska vi ut på långpromenix och ta med min cykel så den kan få lite luft i sina däck :) Sen i eftermiddag/kväll ska jag se till och plugga lite.

jag mår så himla toppen just i denna skrivande stund :)

Helgen gick fort...

2009-05-24 10:53:15 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


I fredags kom kickorna hit igen :) mys, så då blev det bara en lugn eftermiddag med lite giutar Hero, som Ebba förövrigt är kanon duktig på, hon spelar på medium vissa låtar, själv har jag precis kommit igång med medium, haha.. Igår var det marknad med karuseller och smått och gott nere på stan här.. Så vi gick dit med tjejerna så fick dom åka lite :)

Idag åker tjejerna till deras mamma igen, så det blir lugna gatan här hemma med plugg och slappande :) är såå sjuukt trött. och så har jag ont i mitt baklår, för flodhästen jag själv ramla vid sängen igår, hahaha, kan ju inte påstå att jag känner mig som världens smidigaste, men men! :)

Ne nu ska jag kika på ellos hemsida och se om dom har nåt fint man kanske kan beställa eller så!

have a nice day!



 

Tjuuhuuii !!

2009-05-21 10:31:48 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu har jag precis tagit mig en lång och skön dusch, och ska snart börja föna mitt jävlulska häx hår! För idag ska vi åka och gratta Markus farmor Cirka, så Ebba och Nora kommer hit vid 13.00 så får dom följa med oss dit :) eftersom älsklingens kusins barn är med och tjejerna leker ju så bra ihop med dom :)

Igår storstädade jag för fullt här hemma, men jag förstår bara inte hur de kan bildas så mycket damm på bara någon dag :S  Sen så kom älsklingen och Albert hem hit så då kikade jag på medans dom spela lite fifa.

ne nu är det dags att grejja lite :)


puss puss!

Desperate Houswives!

2009-05-19 21:21:16 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


japp nu sitter jag och tittar på desperate houswives :) härlig serie! Har precis klämt i mig en baguette, när jag vaknade planerade jag att knalla till affären för att handla några baguetter, hade ett visst sug efter det :) men så kom älsklingen hem med sånna till mig, han läser mina tankar rätt så bra :)

Idag har jag bara slappat, skönt som satan :) spelat wow endel, jäkligt skoj faktiskt när man har tid att ägna åt det :) fast jag är ju värsta nooben, men det är sånt som hör till i början, haha! :)


nejmen ha en fin kväll.

Eminem - we made you

2009-05-19 15:15:03 / 7 kommentarer kommentera inlägget?..






Denna låt blir man happy av :)

Vecka 13.

2009-05-19 14:59:36 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Beräknat förlossningsdatum: 2009-11-29

Barnet blev till omkring: 2009-03-08

Du är i vecka: 13

Du är i månad: 3

Antal graviditetsveckor och dagar: 12 veckor 2 dagar

Antal dagar kvar till förlossningen: 194





Nu börjar veckorna gå framåt tycker jag :) Är ju förmodligen i vecka 13 nu (får ju reda på exakt när vi varit på ultraljud.) Själv mår jag toppen just förtillfället och har gjort det den senaste veckan, inget speciellt illamående alls längre. Och magen börjar kännas lite smått spänd och sådär :) myys! Men jag tycker också att magformen ändras ganska så mycket, så ibland syns det mer och ibland syns det mindre att den växt! :)

Tjejjerna vill att det ska bli en lillasyster, och Ebba har pratat mycket om bebisen och sånt som hör till och igår frågade Nora vem som kommer vara sötast, bebisen ebba eller nora, så sa jag ännu en gång till töserna att jag och pappa kommer tycka att alla tre är lika söta och att det inte finns någon vi kommer tycka om mer eller mindre, så då satt kickorna med varsitt stort leende :)


Såhär ser min mage ut idag :)

 


Åh jag längtar tills det är dags för ultraljud, det är härligt har jag hört? :)

Haft fullt upp :)

2009-05-19 14:46:37 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Har varit fullt med bus här hemma den senaste tiden, så inte haft tid eller ork till att ägna några rader här :)

Syster och hennes family kom hit i Lördags för att det var barnens dag här, och min kära man stack iväg på bröllop :) Så Ebba, Nora, Kevin & Lilleman hoppade i hoppborg, och red på hästar, fick ansiktsmålning och fiska i fiskdam och grejjer, och sedan åkte vi hem hit och åt korv och hamburgare med bröd, och sedan fick de bli glasskalas efter maten :) och barnen busade för fullt med varandra, så kul att de leker så bra tillsammans alla 4!

Igår var jag på arbetsförmedlingen en sväng och sedan åkte jag till Skinnsberg och skrev på papper för jobbet jag har fått där :) kommer nog bli riktigt bra! Ska dit redan nästa onsdag och gå bredvid, och hon jag pratade med tyckte att jag skulle läras in på alla deras avdelningar så att jag kan jobba så mycket jag orkar! :) TOPPEN!

Imorse fick jag sovmorgon vilket behövdes! så älsklingen fick gå upp och skjussa tjejjorna till skolan & dagis :) Såå tomt när dom har åkt härifrån, men dom kommer på fredag hit till oss igen! :)

Fick iväg mitt näst sista arbete till skolan igår också, sköönt, fick godkänt på den! great, så skönt att slippa få komplettera en massa. Så nu har jag ett uppdrag kvar att lämna in och sedan är det dags för prov och sen är kursen klar. Det går framåt, sånt gillar vi! :)


Ha en super dag!

Yeeeeeeey !!!

2009-05-14 14:15:31 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag åkte jag till Norberg för att träffa en lärare där, det var tydligen en intervju till omvårdnadsprogrammet, så inte säkert att jag kommer in för att det var väldigt många som sökt till det, men vi får se, det märks när dom ringer i Juni.

Så fick jag ett väldigt positivt telefonsamtal förrut från Skinnsberg, dom ringde och erbjöd mig jobb från vecka 25-32, och självklart kan man inte tacka nej. Så på måndag ska jag dit och skriva på massa papper och sånt :) fasen vad kul. Tråkigt nog fick jag ju avstå från jobbet i linköping, men det är som det är :) nu kommer jag ju få jobba hela sommaren + att inte vara så långt ifrån älsklingen min och tjejjorna.

Ne nu ska jag laga nån mat eller så.
puss

Pratkvarns dagar :)

2009-05-13 22:32:53 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


jajjemän, i Måndags mötte jag upp Jennifer och hennes hund Max vid tåget :) såå kul att de kom och hälsade på. Har varit härligt att umgåtts med henne nu i två dagar, och vi har pratat pratat och pratat, och varit på promenixer och sånt. du är guld värd snygging ♥

Men självklart har jag saknat min älskling, har knappt träffat honom sen förra torsdagen, och han har ju varit iväg när jennifer har varit här, för han tyckte hon och jag skulle få vara själva och umgås :) så idag kom han hem igen, och vi har haft en myspys dag, Vi knalla ner till stan och hämtade ut champange glasen vi har beställt till Mikael & Samantha, och dom var sååå fina! och så köpte vi en glass på det och gick hem och gjorde våfflor och mös framför tv:n! ♥

Får sova ensam inatt igen :( eftersom gubben min jobbar natt, men det är sånt man får ta! :) Och imorgon ska jag till skolan i Norberg för att träffa några lärare jag ska ha och lägga upp studierna osv, känner på mig att de kommer bli bra.


sov gott hörrdeni! :)
puss & kram!

illamåendet börjar ge sig!! :)

2009-05-13 22:24:24 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Japp nu börjar illamåendet ge med sig, det känns riktigt bra! Mår lite smått illa på mornarna vissa dagar nu men det går över så fort jag fått i mig lite frukost. Att må illa och kräkas är inget roligt så hoppas att detta håller i sig nu :)

Var precis inne på min sida på libero och där är det beräknat att jag är i vecka 11 + 3 dagar, tiden går fort tycker jag, och det stod att det är 200 dagar kvar till förlossningen. Jag längtar tills vi får komma och göra ultraljud och verkligen se hur långt man är gången osv, vissa är ju mer gångna en de tror och tvärtom.


Det känns otroligt underbart att det växer en liten knatte i mig, som vi har skapat :) åhh jag längtar efter han/henne :)


en bild på ett foster från vecka 12 :)



Jag älskar min fästman! <3

2009-05-11 15:08:31 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


I torsdag åkte ju syster och jag till Stockholm, vi hyrde en lägenhet som låg precis intill där hennes utbildning skulle hållas, så det var väldigt bra. Och så låg det alldeles intill Globen också så dit knalla vi ett par gånger :) mysigt att få lite tid med syster. Hon var ju iofs i skolan bägge dagarna, medans jag låg hemma och mådde crap, spydde och sådär. Såg två halvkändisar i stockholm :) Ken rings son Kelian som var sjukt söt, och även Hamza från andra avenyn =) Man hittar ju inte överdrivet bra i stockholm men det fixade vi bra tyckte jag :) tack för allt, och tack för en mysig helg sis. jag kommer bjuda igen!

Idag kommer Jennifer hit :) såå himla kul, myspys lär de bli och hon tar med sig doggen Max! (: den söta stora doggen! :) Markus och jag åkte ner till Dressman idag för att ordna en kavaj och tillbehör till bröllopet, och vad fin min fästman kommer vara :) lätt snyggast på bröllopet! Tyvärr ska ja inte delta, därför att vi inte har hittat någon barnvakt den helgen, men det är ju Markus barndomskompis som gifter sig, och jag kanske inte mår på topp pga illamåendet o så heller, så de får bli myspys med tjejjerna istället, ska nog ta med mig töserna till badet! :) ååhhh fan vad jag saknar dom.

Har suttit och sökt massa jobb nu, men får inga positiva svar tyvärr :( ska söka till alla förskolor också tänkte jag, men det är en och samma chef över alla förskolor här, och hon var tillbaka nu vid 17.00, så hoppas att det finns nån möjlighet att få komma och testa på det yrket också, skulle hoppa i taket så glad jag skulle bli :)

Ne nu ska jag väl röjja undan lite här och grejja så det är fint till jempa kommer.

Miss u my man, en ny dag till en bra början av vårat liv startar idag, vi klarar alla hinder, vi kämpar, du och jag, allt  kommer att falla på plats så småningom ♥ Jag älskar dig av hela mitt hjärta och själ, du är mannen i mitt liv! Jag längtar tills våran bebis är född, jag längtar så dant.♥♥



  

åh underbar text !!

2009-05-04 22:14:38 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..



Du får inte knacka på min dörr
Om du inte är beredd att komma in
Du får inte göra om mitt namn
Och börja kalla mig för din
Och du får inte vandra på min väg
Utan att visa mig ditt mål
Och inte stjäla av min godhet
För att fylla upp ditt hål

Och du får inte riva mina murar
Som jag omsorgsfullt har byggt
Om du inte skyddar mina drömmar
Så att jag kan somna tryggt
Och du får inte ha mig som en dröm
När jag vill va din verklighet
Och du får inte säga att du hoppas
Om du inte tror du vet

Men du får ta den tid du behöver
För att förstå vad är det du vill
Du får be en bön att tiden
Du behöver räcker till
Och du får samla dina tankar
Så att två själar kan få ro
Och så att allting som vi lovade
Oss själva, kan få gro

Du får inte andas på min panna
Och inte få mig falla mer
Om du inte sen kan stå för
All den oreda du ger
Och du får inte röra vid mitt hjärta
Som om allt var uppenbart
Men jag önskar inget hellre
Än att du gör allt emot mig snart

Aaaahhhh...
Aaaahhhh...
Åååhhh

Du får ta den tid du behöver
(För att förstå vad det är du vill)
Vad är det du vill?
Du får be en bön att tiden
Du behöver räcker till
Och du får samla dina tankar
(Så att två själar kan få ro)
Och så att allting som vi lovade
Oss själva (kan få gro)

Du får ta den tid du behöver
För att förstå vad det är du vill
(Vad är det du vill?)
Du får be en bön att tiden
Du behöver räcker till
Och du får samla dina tankar
Så att två själar kan få ro
Och så att allting som vi lovade
Oss själva (kan få gro)

Och du får inte röra vid mitt hjärta
Som om allt var uppenbart
Men jag önskar inget hellre
Än att du gör allt emot mig snart






Coca Cola är yummiiie!!!

2009-05-04 18:26:17 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Yes it is :) bad älsklingen köpa åt mig förrut, men vill ha mera, helt galet att man får sånna sug efter saker och ting när man är gravid :) men fränt att de kan bli så.

Hopp idag sov jag enda till 10.30 nån gång där, pratade med min pärla jennifer i luren, vilket var väldigt skönt. Det är påfrestande att ha sin bästa kompis 21 mil ifrån, men vad ska man göra? snart ses vi ju igen iaf :)

Har varit i skolan på möte idag gjort en studieplan osv, vi satte upp ett slutdatum då hela min utbuldning ska vara klar, och vi tog 29 November då knodden ska komma ut :) Så nu efter sommaren gäller det att ligga i som en blådåre, för jag ska lyckas, jag ska verkligen lyckas. Fått iväg csn papprena och så ska jag bara hitta adressen till Alfakassan så jag får iväg papprena dit också, och hoppas dom kan ge mig något bidrag, skulle hjälpa något väldigt mycket.

Ne nu måste jag plugga, precis hittat svaret på första frågan, wii, då blir man lite glad att jaga efter resten av alla svar. Är så extremt trött idag, men bara häva i sig en kopp kaffe och inte tänka på det :)

Åh måste tipsa om en sida där jag köpte massa bodys till min bror & åsa som ska få sin lilla dotter 14 Juni, Fanns massa gulliga saker på sidan, + att väldigt väldigt bra och billiga priser, sånt är bra! :) http://www.iob-butiken.se/shop/




Full rulle!

2009-05-03 13:31:49 / 4 kommentarer kommentera inlägget?..


Hej och hopp, varje morgon är jobbig, men efter man fått i sig frukost så är energin på topp :) det är sååå skönt. Skulle satt igång och pluggat men som vanligt kommer det upp andra saker så man fastnar i det, ska göra pannkakor och så håller jag på att städa i full rulle, hmm, måste verkligen plugga sen idag.

Från Vilken sida kan man fixa sån där så att den räknar ner dagar till nåt speciellt på bloggen? Vill nämligen ha en sådan som räknar ner dagar till bebisen är här :) ♥

ha en bra dag :)

Härlig dag.

2009-05-02 23:07:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag sprudlar energin igen :) nice, börja dagen med illamående, men det gick över efter en dusch! Vi åkte ut ill markus föräldrar och hälsade på, satt där i solskenet och prata, dom drack bärs, och jag blev inte alls avundsjuk :( mmmm va gott de skulle vara med en iskall bärsing i solen. Sedan stack vi och käkade hamburgare och träffa lite folk i Skinnsberg.

Nu ligger man och fryser bara för mn varit ute i solen hela dagen :) mys. ska se om de finns nåt vettigt och se på tv:n nu.




puss & kram

humorgalan

2009-05-01 20:54:26 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


nu har jag bakat klart för denna gången, bullarna blev nog helt okej, men tror att dom blir som dom blir bara för att våran ugn är den sämsta som finns, går inte att få den varmare än 150 grader, vilket förstör rätt mkt :/

Blandade lite majonäs och tonfisk och hade på smörgåsarna med gurka :) som vi käkar nu,  yummie.. när man är gravid, fasen så hungrig och sugen man är på saker då..

nu ska jag små kolla på humorgalan :)

pusss

Baksugen igen :)

2009-05-01 19:36:10 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår mådde jag inte alls bra, var så grymt trött och orkade verkligen inte göra ett dugg, mådde illa till och från under hela dagen igen, och kalva som en ko på kvällen. Så igår på valborg såg man inte ens någon brasa, men det gör inte så mkt. Men idag däremot mår jag bättre, okej att man hr huvudvärk och så, men förövrigt är allt bra. Fick ett bak stim igen, så har gett mig på att baka kanelbullar & Havreflarn, undra om bullarna blir bra denna gång, lyckas aldrig få till dom

.



Nu måste jag kika bullarna, sen ska jag läsa lite i människan socialt och kulturellt.
ha en fin dag.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!