Min älskade ängel !

2010-05-31 23:09:40 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Trodde aldrig man kunde älska någon såhär mycket!
Du är hela min värld gumman! ♥


Rösta nu innan tävlingen avslutas!

http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/?view-id=32679


Fiin fiiint väääder :)

2010-05-31 09:59:50 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Helgen gick snabbt förbi.. och jag är mest trött hela tiden känns de om, rätt så segt! Börjat äta Omgega3, så de borde hjälpa snart :) I fredags mötte Alexia och jag upp Emma & Natalie vid öppna förskolan, så blev de lite lek, sång & fika, så det var trevligt! och imorgon kommer det en fotograf till lindgården, så vi boka in oss klockan 11.00 så våra töser får fotograferas :)


Sen i fredags kom Ebba & Nora hit, så dom har vart ute och lekt en hel del då vädret har vart bra, jag har planterat blommor i blomlådan på ballkongen, så får väl se om de växer upp nåt tjusigt där :) Och igår var det ju mors-dag! Jag fick en super fin orkidé av Alexia :) skulle vilja ha såna blommor överallt, dom är ju så fina! Sen på eftermiddagen blev det en sväng ut till markus föräldrar på smörgåstårta & rabarbärspaj :) väldigt trevligt!

 

Vi såg även klart shutter Island igår, den var bra tyckte jag :) ne nu ska jag dricka kaffe & så innan lillstumpan vaknar, då blir det en långpromenad i det fina vädret!

Ahhhhhh :) haha




Alexia & Natalie :)






Bara några dagar kvar nu ju..

2010-05-29 12:34:37 / 7 kommentarer kommentera inlägget?..


Bara några dagar kvar av tävlingen nu..
Så se till att rösta ni som ej har.
Vore toppen snällt !!!

http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/?view-id=32679


hemkommen från föräldragruppen

2010-05-27 16:27:01 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


Fy så trött jag var imorse, tog mig upp efter mycket om och men.  Alexia har ju börjat vakna tidigt.. 7.30 blev de idag! Sen har hon inte sovit ett dugg under dagen förens nu, hon hoppade till och med över sin förmiddagssömn! Så vi 13.30 hugget knalla vi bort mot bvc för att träffa föräldrargruppen! blev att kika på nån film om säkerhet och sen blev de lite fika på det! Så det var trevligt! :)

Och nu har lexan precis somnat i sin säng och jag ska plocka som en stolle här hemma eftersom hela lägenheten ser ut som ett bomdnedfält!


Denna keps beställde jag igår, såååå snygg!! hoppas jag kan ha den bara till mitt köttbullehuvud ;)
http://www.gulanstore.se



Travie McCoy - Billionaire

2010-05-26 23:42:56 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..



Värligt härlig låt!


Härligt dag!

2010-05-26 22:53:20 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår stack vi ju iväg till Västerås och fixade en gåstol till Alexia, kikade på babyproffsen men de hade två att välja på, men gud vad många fina vagnar dom hade där :) Vi stack vidare till barnens hus, kanon mycket saker hade dom där, dit ska jag absolut fortsätta att åka till om något behövs! Så det fick bli en rosa gåstol med lite krims krams & ljud på och allt vad de är :) och som hon sken som en sol här hemma då markus hade satt ihop den!! Hon går inte framåt utan nåt steg bakåt, haha så skratta hon och tjoa i den där som bara den! Så det var ju en riktigt bra grej hon fick av sin snälla farmor & farfar!

Imorse stack jag iväg till skolan, gjorde klart det sista för denna termin, så nu är jag godkänd i hemsjukvård också! Har inte så många kurser kvar, men de som jag har kvar i utbildningen är stora kurser + praktik :( så om lite mindre en ett år är jag färdigutbildad. känns skönt att veta hur vi ska lägga upp allt i fortsättningen.

När jag kom hem blev de lite mys & sånt med alexia, sen skuttade vi in i bilen och stack iväg mot skinnsberg, Anna jobbade ju idag så vi åkte dit och hälsade på och drack lite kaffe :) tanterna fick mysa med Alexia, skruttan var grymt uppskattad av dom, de blev så glada! :) goa tanterna, som jag ska jobba med i sommar. De blir bra som bara den, ska bli skönt att tjäna lite stålar!

Sen blev de hem och göra egna köttbullar sås & potatis, och därefter blåbärspaj, gott :) gjorde egen vaniljsås, och de smaka ju rätt så bra faktiskt :)

Ne nu ska jag slänga mig framför tv:n..
Puss puss!


Gåstol köp idag :)

2010-05-25 10:24:52 / 14 kommentarer kommentera inlägget?..


Godmorgon! Jag kunde verkligen inte sova inatt, sånt är så jobbigt! Men till slut vaknade Alexia, men varje natt tidigare har jag hämtat henne och lagt henne vid mitt bröst för lite mat. Men nu inatt la jag henne bara i sängen bredvid mig, och gissa vad. Hon somna om direkt, så hon är nog inte alltid hungrig då hon vaknar om nätterna :) lillskruttan vill nog komma upp och känna lite närhet, men det är ju bara mys, för det är väldigt ensamt i sängen dom veckorna markus jobbar natt :(

Hittade ett erbjudande om att man fick förstora ett foto för bara fraktavgiften på 40:-, så då är det ju klart man bestället ett :) det är en bild på alexia när hon står upp i svartvitt, som jag även gjort om lite och skrivit en dikt på, så man kan ju hoppas att de blir bra :) det märks!

Idag regnar det, trist! Men det gör mig ingenting egentligen för vi ska ju iväg till västerås och handla gåstol till Alexia idag, skoj! se om hon tycker den är rolig sen, det kan man ju hoppas :) haha imorse fick hon för sig att brumma med tungan utanför munnen istället för att bara brumma med läpparna! gullungen!

Nee, dags att måla dit lite ögon & grejja!
Puss!




Marita & Pappa när dom skjussa hem oss i fredags :)

 

Alexia myser med sin Morfar!
( förra veckan )



Alexia tuggar ris :)

2010-05-25 09:54:18 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Sist då vi var i Linköping, så gav syster & mamma Alexia vårdgårdaris. Själv blev jag nojjig att hon skulle sätta dom i halsen, men dom smälte ju i munnen direkt, så hon satt där och tuggade och verkade tycka det var spännande :)


S1 - sommar

2010-05-24 16:30:23 / 9 kommentarer kommentera inlägget?..




denna har man ju lyssnat på ett antal gånger :)


Brrrrrr

2010-05-24 16:27:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Alexia har börjat vakna lite tidigare nu om mornarna, men det är ju bara att gå upp och gilla läget så att säga :) Idag var vi uppe vid 7.30, med sedan somnade hon och jag om i soffan vid 9 hugget och sov till 11, så det var skönt! Sen knalla vi ut i det fina varma vädret, men det var inte så varmt som jag trodde, blev en tripp bort till affären för att inhandla lite sköjmedel, så nu tvättas de för fullt :)

Alexia är så himla underbar
, varje dag får man höra på hennes härliga skratt iaf :) så mysigt! man blir så glad av henne.. och så har hon ju även börjat med brumm ljud som jag skrev för ett tag sen, nu kan hon hålla på en hel dag, haha.. brrrrrr! hon kastar även sakerna hon får på golvet. Och nu har hon säket bitit mig i bröstet 7-10 gånger sammanlagt, och fyyy :( men funderar på att börja ge bruden välling snart, för jag vill gärna ha mina bröst kvar!

Just nu sitter jag och dricker kaffe och alexia sitter i sin stol bredvid och pillar på kabeln och kastar iväg sina leksaker :) lyssnar på Ken ring gör vi också! nice! Älskar att lyssna på gamla låtar man lyssna mycket på förr.



ne annars händer inte mycket faktiskt. Ska plugga ikväll för det är ju ett måste, allt ska vara klart tills på onsdag. Ska börja med käket om en stund, blir kyckling-gryta & pasta med massa grönsaker, inte helt fel :)

ne nu ska jag underhålla grinstinan här bredvid!
Puss


Wonderful!

2010-05-23 08:54:42 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


I fredags kom pappa och Marita & hämtade upp mig och Alexia hos mamma :) sen åkte vi hemåt mot Fagersta! Jätte snällt att dom skjussade upp oss !! Hade det kanon i Linköping, den vecka då vi var där.. men jag saknade ju min karl en hel del♥

Igår vakna man upp och det var kanon fint väder, blev sugen på att köpa massa frukt & gott från affären och ta med en filt och lägga oss ute någonstans och glassa i solen :) Men så blev det inte, utan vi stack ut till Markus föräldrar istället och drack kaffe där i solen :)

Sedan igår på eftermiddagen åkte vi till markus kompis som var och hälsade på hos sina föräldrar! Micke & hans tjej har fått en liten bebis, och gud så söt hon hon var, Mira hette hon! :) Alexia fick uppmärksamhet av alla som var där, haha och vad hon njöt!! lilla charmtrollet, stod där och skrattade & brummade och var extremt nöjd!

Blev en riktigt skönt dag igår, kom väl hem framåt kvällen, och då blev de mys i soffan, själv fick jag massage, skönt som bara den! Så ladda vi ner nya beckfilmen, men slockna som stockar typ direkt!


I eftermiddag ska vi gå iväg och spana på en lägenhet.. kan ju bli kul att se hur den er ut :) kan ju hoppas att den är toppen :)


lägg en röst om ni inte redan gjort de :)

2010-05-18 14:33:05 / 15 kommentarer kommentera inlägget?..



Om ni inte röstat, så klicka på länken och ge min lilla godbit en röst :)
http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/?view-id=32679
tryck bara på länken & sen på rösta!

 


Världens finaste & bästa tjej!

2010-05-16 15:00:14 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..



träffat peggan en sväng :)

2010-05-16 14:55:26 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Imorse gick vi upp runt 9.30 blev lite mys och sånt, sen frukost! sen stack vi ut och mötte upp Sophie :) så gick vi till Mc Donals och drack kaffe.. tommy har ju ingen kaffebryggare här och utan kaffe om dagarna så funkar det ju helt enkelt inte :) Alexia fick lite Katrin plommon puré! Kul att träffa peggan lite!!

Sen tog alexia och en låpngpromenix, var borta till Simhallen och kikade när de var babysim, vi ska dit på Tisdag för det är drop in och hennes morfar ville betala det så hon fick bada lite :) för själv är jag fattig som en lus!

Nu kokar jag lite potatis som jag ska se om lillfisen tycker om :) Sen kommer syster med familj och hämtar upp oss vid 4 hugget så ska vi ut till mamma i ljungsbro och fika!

Gladis efter en promenix!




 


Barnvakt & underbart väder!!

2010-05-15 23:57:31 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår kom Johanna och Sofia hit till Tommys lägenhet där Alexia och jag befinner oss :) Så det var trevligt med lite besök, sen när dom åkt så kom pappa och Marita hit senare på kvällen, och dom hade med sig käk & annat smått och gott.. Så Alexia somnade väl vid 22 hugget och dom blev kvar till 01 ungefär, vi fastnade i filmen speed. Men det var trevligt att ha lite besök! Alexandra skulle egentligen kommit hit med sin lilla parvel igår så skulle vi ha myspys kväll men han låg i feber, så får ta de nån annan dag i veckan eller så!

Jag somnade iaf som en stock efter att pappa & marita stack och imorse vaknade väl lillan omkring 9.30.. har sån tur med skruttan som är morgontrött som sin mamma och som sin pappa ;) blev lite morgonmys och sedan gröt time innan vi knallade bortåt för att möta upp charlotte! Så de blev en hyffsad promenix, så gick vi tre bort till syster med familj, för syster och johan skulle till tippen och kasta massa skit och sedan tömma förrådet.. dom flyttar ju om en månad.. blev lite kaffe med challe sen var hon tvungen att dra sig hemåt för hon skulle partaja idag.. Så jag spelade lite super mario med grabbarna, sen stack vi ut i det super fina vädret som varit idag!! Sen kom syster & johan hem med mat från max, så en fetmatdag blev de idag med, men de gör inte mig så mycket :) Sen knalla jag och alexia till lägenheten igen, och kommer på då vi är utanför porten att nyckeln ligger kvar hemma hos Louise :( puuuuh, pissnödig som ett as var jag, men det var ju bara att skena tillbaka hem till dom, och då bjöds det på våfflor :)

Jennifer hängde med hem hit en sväng förrut, hon har ju aldrig träffat alexia tidigare, så det var ju roligt att hon fick göra det nu, tyvärr var väl inte Alexia den piggaste, men men :) hon bjucka på grogg och det smaka ju väldigt bra om man får säga så!

Och nu sitter jag här med soffan i knäet och Alexia i sängen på andra sidan av rummet, ush vad trist att vara själv.. iaf när man är någonstans där man inte själv bor, alltså hade de varit i våran lägenhet hemma i fagersta där man har alla sina saker osv, då kan de vara skönt att vara själv, men nu.. njaa, inte as kul direkt! Funderar nästan på att sova hos morsan några nätter bara för att ha nån att snacka skit med på kvällarna när lillan somnat..

Ajust ja, Syster hade beställt en plommonlila dress ifrån Villervalla till sin lilla bebis i magen, men blev dock för stort i storleken, då den har Alexia fått låna :) jätte fin är den och mysig.. byxa tröja och mössa :) så idag har hon varit söt borta i lekparken! :) wiiie, min lilla solstråle!


Sover sött i vagnen :)





Grabbarna gungar :)




Plockar kastanjer :)




åka kickboard i vattenpöl var tydligen as kul :D





Bild-inlägg !!

2010-05-15 22:48:38 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Min lills tjejja pysslar med fötterna hos sin mormor :)



Alexia myser i Moas myshörna :)



Sitter tommys soffa!



Lånar moas stol :)



Lillstumpan somna så sött..



Så kom Pappa och marita hit så alexia fick mysa lite med sin morfar :)


Nu är vi i Linköping!

2010-05-13 22:32:27 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


ohja! :) Imorse gick Markus upp tidigt för Ebba & Nora kom till oss redan vid 8 hugget.. alexia och jag kom upp vid 10 ungefär. Sedan så blev det att packa och dona innan min kära syster och johan kom och hämtade mig och lillan, snällt av dom, slapp vi åka tåg :) kul och vara här så vi kan träffa lite vänner och sånt!

Mamma bjöd på mat när vi kom hit, biffar, potatis och sås, mumms, så gott är det ju! Sen har Alexia fått lite banan, hon är ju inte jätteförtjust i det, men några skedar fick hon allt i sig :) Colle kom hit för en liten stund sedan så skulle mamma och han egentligen skjussa oss till tommys lägenhet i stan som vi ska bo i några dagar.. men vi besluta oss för att ta ett skönt bad här och sedan åka dit imorgon istället.. blev lite sent och pluttisen ville få sömn :)

Så nu sover hon så gott och sött som bara hon kan, och jag dricker en kopp kaffe och bara relaxer i soffan! kollat på lite pics mamma hade i sin mobil som ni får se här under :) lite bilder innan dopdags och även andra pics!

Pusspuss!

 

 

Markus och hans fina döttrar :) ♥

 

Lilleman och jag, myspys! ♥




Syster, Alexia och jag :)

Avslutar med en morgonpigg tjej & en utslagen mamma! :)


RÖSTA RÖSTA !!!

2010-05-12 19:51:18 / 8 kommentarer kommentera inlägget?..




http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/?view-id=32679

Tryck länken och rösta på henne vettja :)


Alexias första diplom :) ♥

2010-05-12 19:04:39 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag stack lilla vickevire och jag iväg mot Avesta :) När vi kom dit berättade en tjej att de var sista gången :( trist, men men vi har ju haft myspys alla gånger det varit, och dom skulle även göra en uppföljning sedan som man får börja på, rond två i babysim :) Så det ska jag absolut försöka få med oss till! Alexia fick balansera i vattnet idag, hon satt i mina händer och det gick galant, självklart fick ena läraren stå bakom så hon inte fort rakt bakåt ner i vattnet :) Sedan blev de lite sång som vanligt och plask och lek! Sedan var det dags för alla småttingar att få dyka, de låter värre än vad de är, hehe.. det låter som om man doppar hela ungen under vattnet, men det vi fick göra var att jag höll henne under armarna och hade hennes ansikte mot mig, samtidigt som ena läraren hällde vatten på ryggen och uppöver huvudet på henne så drog jag henne under vattnet emot mig, så alltså hennes ansikte och lite av huvudet var under vattnet :) hon blev lite paff, men inte ett dugg rädd!

Eftersom att det var sista gången idag så fick min plutt ett diplom, såå kul,
hennes allra första diplom :)



Efter babysimmet bjöd dom på fika, men tog med min kaffekopp i bilen, för lillan var så trött och rastlös så hon somna direkt när vi kom ut på vägarna i bilen :) Men så har Alexia fått ett paket ifrån libero som man skulle hämta ut på Lindex, inte de lättaste att hitta dit i en stad där man knappt aldrig åkt.. haha tror jag åkte i samma rondell 7 gånger.. tillslut hittade jag, men sen hittade jag inte ut ifrån gallerian där butiken låg, så fick gå runt hela huset för att hitta tillbaka till bilen! inte de behagbligaste att bära runt på en nästan 8kg bebis, men hitta tillslut till bilen igen :)

Detta fick vi från libero, toppen!
(strumpor, boll, bindor, blöjor, tvättservetter, hakklappar, babylotion & olja)



Annars har de bara blivit bus här hemma sen vi kom hem, och gissa vad, Alexia bet mig i bröstet inatt med sina små gaddar där nertill, aj aj aj.. det kändes vill jag lova.. så man är ganska så spänd nu då hon äter alltså..

Ne nu ska jag fakiskt ta en kopp kaffe!

 


bvc besök!

2010-05-11 23:49:54 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag har de inte hänt speciellt mycket, men sagts jävligt mycket, det är en annan femma, orkar inte dra upp det för alla nyfikna själar här! Alexia och jag var hos bvc för vägning och mätning idag :) 7750g, 65,9 cm hon växer :) Hon följer sin kurva jätte bra! Efter besöket där blev de en lite promenix i de fina vädret, alexia satt och gorma i vagnen, haha hon har ju upptäckt att hon kan höja rösten så de låter som skrik typ, så, så satt hon i vagnen och hållt på så en hel del resten av dagen också.. Annars har väl vi inte gjort så mycket, har städat lite och sen busat med lillan så hon får skrattanfall :) haha så sött med bebis skratt ju!

Just nu är de fan mycke som irrar runt i skallen.. men jag vet iaf att imorgon blir de mys i Avesta, för då är det babysim igen♥  Vi ska även hoppa in på lindex på vägen hem för alexia har fått ett paket ifrån libero som vi skulle hämta där :) Sen åker vi ner till linköping och stannar ett litet tag!


utan mobil blir jag knäpp, konstigt att man kan vara sjukt beroende av nånting.. men det är så att jag filmade alexia med min gamla mobil så hade mitt kort i den luren, sen bytte jag och vipps på 2 sek var mitt simkort borta, såå illa! letat som en tok, men känns som om alexia har de i sin pyjamas för hon låg i mitt knä då jag pyssla.. men njaa, äsh de dyker väl fram kan man ju hoppas.


Svar te anonym:

Ja, självklart vill vi att alla 3 flyttar, när det går, men vi kan ju bli 5 som vill flytta dit! allt sånt visar sig med tiden!


Brumm Brumm..

2010-05-09 21:10:58 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag är det ännu en dag där de inte hänt ett skit i princip, trist! Alexia har iaf kommit på en ny grejj att göra, hon brummar med munnen :) så det har hon pysslat med hela dagen, bruuu bruuu.. Jag har sökt jobb i både norrköping, Linköping & Motala idag, så man kan ju hoppas på att nån ringer och erbjuder mig något heltid, vore ju inte helt dumt!

Nu vill jag bara slänga mig i soffan och glo på tv, men nej, det går visst inte för karln har haft den hela dagen och nu spelar han xbox, skitkul! skulle tagit med tv:n jag har i linköping sist jag var där..

Imorgon ska jag till skolan och träffa min lärare, vi ska väl gå igenom allt som jag har kvar så lär jag sitta där och plugga lite, så de blir gjort! pest & pina, fy vad tråkigt.. fast iofs så känns allt rätt trist just nu.. i miss my friends..

bye bye!

 




två gaddar! :)

2010-05-08 18:17:02 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


oj oj, idag vakna vi till liv vid 11.30, haha lillan låg o snacka bredvid mig i sängen, så trodde klockan var 7 eller nåt, men insåg att den var as mycket, men skönt det :) få lite sömn! men idag har de blivit lugnt här hemma igen, kan ju ej göra så mycket när lillkråkan är sjuk!

Alexia har ju nu en till tand som är på gång, bredvid den som redan kommit upp lite.. så kan tänka mig att de kliat endel, två på samma gång kan ju inte va lätt? haha.

Markus är iväg till västerås och han ringde precis och dom hade käkat, så nu gör jag pommes & kyckling med bea sås, mumms! Alexia sitter i sin stol här bredvid mig i köket. Jag öppna precis en kall 3,5 gott gott! Ajust ja, Alexia har lärt sig att när hon har en sak i ena handen, så kan hon byta hand, så leksaken kommer till den andra handen!  Min duktiga tjej!

Men kan ju vara ärlig och säga att just nu är man rätt slut i skallen efter att fått höra på massa gnäll, så önksar klockan kunde ticka lite snabbare! Så hoppas jag på att hon mår bättre imorn..

ha en fin lördag !!
bye bye!


Måla måla tralla-laa!

2010-05-07 17:22:51 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Markus stack iväg till skinnsberg en sväng precis för att träffa Danne, lillan ligger och sover i sin säng och hostar endel :( och nu har jag grundmålat stolarna och ska snart måla en sista gång, hoppas de räcker sen, de är inte sådär jätte roligt när de tar tid :)

chiiillewipp!


Måla stolar! :)

2010-05-07 13:07:18 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu har lill pluttan slocknat, i vagnen.. hade tänkt mig att gå en långpromenad med henne så hon får lite härlig frisk luft, men jag orkar inte ta ner vagnen för alla dessa förbannade trappor och vill ej väcka markus.. Så nu ska jag ge mig på att diska lite medans hon sover :) annars händer inte mycket idag, vill ju inte åka iväg nånstns med en liten sjukling.. så ska nog måla stolarna på ballkongen, så jag får det gjort :) fint med vitt!

om en vecka prick idag är min lilla plutt redan 5 månader, oj oj oj, vad tiden springer, hon är fan snart ett halvår! Jag hinner knappt med.. minns inte hur liten hon var när hon föddes, bara då jag tittar på bilder! tiden går så himla snabbt. Men jag älskar varje dag tillsammans med henne, jag är så fruktansvärt stolt över henne, och hon är en sån snäll liten flicka, hon är så himla nöjd för de mesta. Även fast hon satt fastklämd i den där jobbiga skenan i tre månader från födsel så var hon ganska nöjd ändå. Jag tycker hon är så duktig med allt.. hon är min stolthet & min största lycka!

nu ska jag diska lite så jag kan ge mig på borden med färg sen när pluttan vaknat :)

chiiiingeliiing!





Vi fick en vanlig enkel barnstol som Alexias kusin har haft då han var liten..
toppen! Vet iaf vad jag vill ha för stol åt henne sen :)
Ska ordna med en fin fin andra stol till henne.. men denna kan hon ju ha ett tag! :)
hon tycker ju det är skoj & sitta med i bordet!


Min lilla pluttis :) Iphone <3

2010-05-07 11:54:33 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Med lite alvedon så sov Alexia väldigt bra inatt, och idag låter hon mycket bättre! Hoppas hon blir frisk snart. Igår kväll när hon somnat, satt jag och kika runt på massa apps på iphonen, tyckt de vart tråkigt att inte ha videokamera i luren, men sim salla bim, de gick ju tanka hem, så nu har jag det :) wiiie, fan vad iphone är bra alltså, skulle aldrig vilja ha någon annan mobil nu. Men nu la jag upp videos så såg jag att de blir ju lite hackigt :/ men ska se om de finns nån annan vidoe funktion att tanka hem som är lite bättre!




Min lilla sjukling vid bordet :)


Riktigt seg natt :(

2010-05-06 15:40:04 / 9 kommentarer kommentera inlägget?..


Min lilla sjukling kunde inte somna in ordentligt igår, det slutade med att vid 01 tiden hoppade hon och jag in i en varm dusch, en tog jag på henne varma kläder och satte henne i bärselen, så gick vi ner till källaren och släpa upp vagnen för alla dessa jävla trappor.. det var jobbigt som satan och jag väckte nog alla i trapphuset, men vad gör man inte för att sin lilla ängel ska kunna få lite sömn? Hon somnade efter mycket om och men vid 02.30 hugget i vagnen, skönt att hon somna i den, så hon hade huvudet lite högre upp! Kan ju inte vara lätt för en liten bebis att vara sådär täppt.. man vågar ju knappt sova själv för man är orolig över ifall hon inte får luft eller så.. men några timmars sömn blev iaf..

Var som en zombie när vi gick upp 08.30, och är det fortfarande. Jag själv är ju inte riktigt frisk heller, hostar & snorar, men de ger sig väl snart. Alexia och jag låg däckade i soffan förrut, hon låg och åt och jag slumra till säkert i bara några minuter, vaknade med ett ryck och inser att lillan ligger och gråter på vardagsrumsmattan :(  hjälp vad rädd jag blev! Undersökte hela huvudet på henne tryckte och kände men hon verkar ej ha fått ont av smällen, utan tror hon blev mest rädd, tur att vi precis köpt en ny matta som är lite mjukare än den förra iaf. Nu kommer jag aldrig ha henne på yttersidan om jag ligger och ammar, aldrig livet igen då man är trött & seg. Tänkte väl inte helt klart där, och hon snurrar ju runt som en boll så fort hon kan lixom.. så borde ju tänkt klarare, men alla gör väl misstag, men de lär man sig ju av!

Idag står inte ett skit på agendan, eller jo, tvättstugan, men min karl ligger och sover fortfarande så jag vill ej gå ifrån Alexia. Och dom på sjukvårdsupplysningen sa det att så länge jag kan amma henne, så kan hon ju andas bra. Så det är väl bara fortsätta med koksaltslösning & hoppas på att de blir bättre. Första gången lillan är sjuk sen hon kom till världen :)

Ne nu ska jag dricka kaffe.
bye bye!

Pluttis dååå!!


ååhh denna ska jag bara ha!! :)

2010-05-05 18:25:17 / 7 kommentarer kommentera inlägget?..


har kollat på den förr, men idag fick jag upp den igen när jag klicka runt på näten.. En juicy vagn, den är så himla fin tycker jag! Jag ska spara ihop pengarna till den så min lilla tösabit kan få den fina :) hon blir ju ändå ett halvår i sommar så då kan de passa bra med en ny fin vagn :) men måste läsa mer om den, så det inte bara är en rakryggad sittvagn, kan ju vara bra om hon kan halvligga i den också :) synd att den inte finns i Sverige bara..

Men visst är den super fin??
Synd att man inte har pengarna just nu!! :( buuuhuuu!



Hopp,
idag bestämde vi oss för att inte åka till babysimmet, Alexia är helt igentäppt i sin lilla näsa, och rätt hostig idag, så då är det ju bara dumt att riskera att hon blir ännu värre! tråkigt att hon är sjukling ju. Jag själv är med fortfarande rosslig i halsen, men de överlever man ju såklart :)

lilla familjen jag markus & Alexia tog oss en promenix förrut bort till affären & handlade glass i tråkvädret, men gott var det och väldigt skönt med lite frisk luft! Annars blir ju dagen lugn..

Nu ska jag mysa med min sjukling!
och invänta pizza som markus skulle köpa med hem. Mums!

En fråga, är det någon mer som ammar eller har gjort, som tappa extremt mycket hår?! blir tokig på det snart, kan man göra nåt åt de??

Puss & hej!


Bitring är ju bra! :)

2010-05-05 01:23:41 / 5 kommentarer kommentera inlägget?..




Tyvärr blev de en mörk video :(


Alexia i hoppgungan! :)

2010-05-05 00:03:07 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..





Örondoktor besök & lek & tand!

2010-05-04 23:53:21 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Minns inte om de var nu inatt eller igår natt, men nån utav nätterna vaknade jag med stans ryck i sängen och var livrädd, hade nån extrem mardröm så jag nästan börja tjuta, Alexia låg bredvid mig i sängen så burra ihop mig med henne och låg bara och stirra i mörkret, ursh, as äckligt var det.. skumt att jag inte ens minns vad det va jag drömde nu.

Idag åkte lillan och jag iväg och hämtade Nora på hennes dagis, alla ungar satt och åt mat då, och dom var ju väldigt nyfikna på alexia, så de spanade in henne innan vi åkte vidare mot Fagersta igen. Nora hade tid hos örondoktorn för att suga rent, och hennes mamma hade nåt viktigt i skolan & markus jobbar ju natt, så då är det ju klart jag åker dit med henne, det gör ju inte mig något.. Kul o vara delaktig i barnens liv bara! De fick suga lite, sen for handen upp för örat ett antal gånger och det slutade med att vi fick gå därifrån med en ny tid bokad! :) Jag själv var livrädd för doktorer då jag var i Noras ålder så mig fick de jaga i korridorerna haha.. men hon var duktig ändå som lät dom göra några försök iaf! Men jag stod där och kände mig rätt hjälplös, vad gör man lixom om ungen vägrar? man kan ju knappast tvinga dom!

Efter besöket hos doktorn åkte vi hem hit och pyssla lite, sen gav vi oss ut. Nora fick två guldpengar av mig för hon lät dom suga lite örat iaf :) så de handla hon lite godis för. Alexia sov medans vi lekte loss i lekparken. Det är verkligen skillnad på när man bara har någon utav Ebba eller Nora hos sig.. fick mig ett par rejäla skratt tillsammans med Nora idag, hon har ju humor som är bra iaf :D haha gullunge! ♥ Sen efter 17 tiden kom hennes kära mor och hämtade henne.

Annars ikväll har väl alexia varit en liten gnällspik, och jag upptäckte imorse att de syntes en gadd under tandköttet och nu på kvällen hade den spruckit igenom så den känns, och den är vass!! vill inte bli biten om man säger så, haha.. men då förstår jag ju varför hon är en gnällspik, kliar säkert som bara den. Så bitring är toppen i såna här lägen :)

Markus och jag har pratat igenom endel saker och det känns skönt, det känns även skönt att han visar lite svartsjuka för då vet man ju att man är älskad ;) Imorgon är det babysim som gäller, och då ska markus följa med och filma, ska bli as kul!! :)


Nora redo med vagnen :)



Alexia vaknade till och fick gunga lite :) det tycks hon gilla!



Tack för en mysig dag!♥


skön låt!

2010-05-04 00:08:37 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..



host & gnäll!

2010-05-03 23:53:33 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


Fyy så trött och tung i skallen jag var imorse när Alexia ville upp, hon låg och busa i babygymmet och jag halvsov i soffan med täcke och kudde, så när hon blev hungrig framåt 11 hugget slockna vi en stund här! Sen stack vi iväg och köpte godis, var grymt sugen på en stor godispåse och soffhäng hela dagen.. Men hade ju tvättis, så de var ju bara att pallra sig dit.

Alexia är väl inte helt frisk ännu, förkyld så hon låter som en liten gris :) men idag har hon inte hostat så mycket, men varit väldigt gnällig. Hon har ju börjat med något nytt gnäll-ljud. Som man fått höra hela dagen idag känns de som, lite små nöjd har hon väl också hunnit vara :) kikade in i hennes mun förrut och fick se i nedre tandköttet att något kanske är på gång där :) en liten bissing! gulligt när hon får en tand sen :)

Annars har de väl inte hänt så mycket idag, fick ett oväntat samtal förrut. det var ju så att vi var på krogen i fredags och då var det en blåneger där som inte var så speciellt trevlig, han skulle slå maria och allt vad det var, och ändå hade jag på något underligt sätt gett honom mitt nummer så han slog en pling idag. Minns inte ens att jag gav ut mit nummer, och varför jag gjorde det till ett drägg som honom.. min karl tror att jag ragga på honom, för annars ger man inte ut sitt nummer.. men alltså, grejjen är den att jag vet att jag inte raggade på honom, så jag vet inte varför jag gav ut mitt nummer! Fylla är bra dumt ibland. Förstår såklart att markus blir besviken och tror saker, men blir lite små ledsen över att han inte tror på det jag säger.. fan jag tittar inte ens åt andra grabbar längre.. det är som det är, jag vet att jag inte raggat eller flörtat med någon iaf, och det är väl ändå huvudsaken!

dags för sängen om ett tag!
natti natti!


Såå fin bild! ♥

2010-05-02 23:13:51 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..



Happy days !

2010-05-02 23:11:53 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


I fredags var det ju valborg, Markus och tjejjerna skjussade hem mig till Anna vid 17.30 hugget, sen stack vi vidare hem till Madde och förfestade där :) vilket var väldigt trevligt! Sedan fick vi skjuss in till Västerås för utgång på krogen, kul och dansa loss lite!! Slockna som en tok när jag kom hem, och dagen efter vakna man väl upp och var rätt risig, men inte så bakis ändå :) så de blev en lyckad party kväll!

Så i Lördags blev de bara lugna gatan här hemma och idag stack Ebba & Nora ut till Lekparken redan vid 10.00 så jag gav lillan käk & sen begav vi oss också ut :) så gick jag en promenix med henne så hon somnade, sen hämtade vi upp markus så gick vi bort till lekparken igen. Ebba & Nora ville vara kvar och leka medans vi stack hem och började med lunch sen på dagen. Så hittade dom en kompis i lekparken som dom fortsatte leka med efer maten, så dom har vart ute hela dagen i princip idag och fått en massa frisk och härlig luft, Nora är så söt, helt knallröd om kinderna när hon kom in :)

Alexia är snorig & lite hostig, så hon har vart lite små seg hela dagen, sovit väldigt mycket! själv är jag också rätt rasslig i halsen & snorig, men men sånt man får ta! :) Jag satte igång och målade ballkongbordet vitt förrut, blev faktiskt bra! :) bara stolarna kvar då, men dom får jag ta imorn!

Nu när markus åkte till jobbet har jag suttit och kollat i "min första bok" som Alexia fick i dop-present! roligt att fylla i första leéndet och allt sånt, och bilder o såå.. minns knappt att lillan var så liten plutt! :)

ne nu ska jag kika runt lite på nätet.
Pusspuss





Pluttis ville ju va med och leka :)

 

Gunga var mys :)


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!