Ljungsbro Marknad!

2011-08-26 22:31:23 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår på dagen stack bror och jag med våra töser till björkö bonngård och kolla på lite djur, mata kaniner osv.. det var intressant för kickorna ♥ båda två är i stenåldern, haha plocka med alla stenar de kommer åt! :) Men det var trevligt...
Sedan åkte alexia och jag med ante hem till honom busa lite och idag stack vi ner med morsan och colle på Ljungsbro marknan så lillan fick åka lite karusell och käka en stor polkagris klubba.. Annars ikväll har alexia varit i full fart och busat som aldrig förr, skrattat så hon kiknar :) Sen när jag sa att hon skulle sova fick jag till svar: neej då sa jag: jooo kom nu, fick till svar: neej och så sprang hon emot mig slog på mig och försökte bita mig, skapligt trotts hon kommit in i.. 2 års trottsen har väl början..




slutat med välling & Blivit stor kicka :)

2011-08-24 22:33:29 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Alexia har slutat med välling, det började väl ta emot för ca en vecka sedan, men nu totalvägrar hon det, det är bläää, inte ha säger hon :) Och hon har lärt sig så många fler ord nu den senaste tiden, och dom orden är väl bland annat, nutte (snuttis), koo, toll (troll) icka (Dricka) hon svarar på de mesta med JAAAA eller Nääää, hon är typ aldrig tyst, haha tjattrar konstant eller sjunger.......och när hon bajsat säger hon till direkt, baaaj baajj, så måste man ta bort det på stubben :) och precis ALLT hon tar i, hittar leker med är MIN i hennes värld, ingen annans, allt är bara hennes... Sen idag när hon inte fick som hon ville, tog hon satts och sprang rakt emot mig och slog mig med händerna i ansiktet, jag var såklart tvungen att hålla mig för skratt, och absolut inte acceptera ett sånt betende.. så när hon förstod att mamma faktiskt kunde bli ledsen så fick jag en stor puss & bamse kram..
.
Sen märkte jag en till ny grej som hon lärt sig, vi satt på bussen idag och hon ville såklart trycka på stopp-knappen hela tiden, så jag höll emot och lät henne såklart ej göra det, för då hade man väl fått en sur busschaufför hos sig ;) Men så blev hon så sur mot mig tillslut så hon tog sitt ansikte tätt emot mitt ansikte räckte ut tungan och lät som en monster, hahaha.. fy så dryg, men så svårt att hålla sig för skratt i såna lägen alltså..

.

Sen nu i samband med att hon slutat med vällingen har man börjat köra med att hon ska lära sig somna själv i sin säng, och det räcker med att sjunga trollmor och de elva små trollen två gånger, sen pussa godnatt osv, så går jag ut, blir lite gnäll inte ens 30 sek, sen är hon knäpptyst och somnar ♥ hon har varit en sån bebis som aldrig velat somna själv, förutom då hon somnade med vällingflaskan då såklart, men det märks att hon börjar bli stor nu.. ååh tiden går så fort!!! 

.
Bada är väldigt roligt :)
.
1 år & 8 månader, stor kicka!

Full fart hela dagen :)

2011-08-24 22:11:19 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår kom pappa upp till mig i Fagersta, vi städade det sista, som var endel... packade bilen verkligen FULL, sen åkte vi hem till Linköping :) mötte upp brorsan och lassa in alla mina grejer i ett av hans förråd, great! Sen fick jag äntligen komma till mamma och pussa på min efterlängtade dotter ♥ och vad stor hon blivit på bara 3 dagar!? underbart att vara i hennes närhet igen iaf, 3 dagar är på tok för länge...
.
Idag åkte alexia med mammsen på jobb intervjud :) Så ska börja arbeta när jag skolat in henne på dagis, wiiihey! Sedan blev det att träffa jennifer på stan en sväng, min älskade pingla!!! Blev en tripp te donken så lillan fick i sig lite happy meal! Sen hem och busa och bada lite :) Och så fick hon nåt ryck och bet mig rakt i låret sen, fyyyy det kändes, gick lite hål i huden, sylvassa tänder ju, jag hade ändå byxor på mig.. skitunge :)
.
Sen följde syster med mig och kikade på en lägenhet här i ljungsbro, kommer passa mig och alexia kanon :) Alexia sover nu som en stock och jag ska slappa framför tv:n en stund!
Pusss

Bye bye fagtown!

2011-08-22 22:05:26 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag arbetade jag sista dagen i Skinnskatteberg.. Sedan hem för att städa ihop med markus, men han balla ju ur och betedde sig som vanligt, så var lika bra att han gick.. slipper jag se honom på väääldigt länge, och hem till mig är han definitivt inte välkommen nu iaf.

Så nu har jag städat här hemma som en dåre hela eftermiddagen :( inte ens klar i köket lixom.. men pappa kommer ju hit imorgon och hämtar mig så han skulle hjälpa mig med de sista, tack! Imorgon äntligen lämnar jag Fagersta, Fagtown.. och det är verkligen bästa valet jag gjort i mitt liv än så länge... Jag ska pussa min lilla älskade ängel när jag kommer till min mamma imorgon♥ saknar min lilla sötnos redan efter bara två dagar, she is my everything! och hon har blivit stora tjejen nu som inte vill ha välling om kvällarna längre, great. Då är det bara blöjorna som ska bort nu också då så småningom ;)

Nu sprängs snart mitt huvud i bitar, 
Men fy fan vad jag är lycklig över att
jag äntligen kommer härifrån imorgon!

Puss



Börjar bli rensat & Klart!

2011-08-20 09:43:27 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag är ju en sån person som tar allt i sista minut.. Så det blev ju inte annorlunda denna gång ;) Markus kom hit igår så delade vi upp alla saker, så nu är ju den biten löst, värsta är ju att jag inte har så många kartonger att packa i, hade några stycken, Orkade inte gå med kartonger från affären, hade vart lättare om man hade bil..
.
Var ett tag sen jag skrev här ju, hänt många grejer! Jag har nu fått ensam vårdnad om alexia :) Vilket jag blir glad för, Så får vi komma med lösningar på hur när & hur ofta hon ska va hos sin pappa, det ordnar sig, jag vill ju såklart att hon ska träffa honom så mycket det går.. Det är ju hennes pappa! Oavsett hur mycket jag ogillar den människan så kommer inte jag ta ifrån honom sin dotter, det finns inte i min värld.
-
Alexia hade även sin sista dag på dagis, hennes fröken sa att det var sorgligt för hon nu lärt känna alexia och hon tyckte hon var en jätte go tjej, som det kommer gå bra för.. Dom på dagis tyckte att hon börjat prata och sjunga mycket, och det håller jag absolut med om, att vara tyst det finns inte i hennes värld just nu om man säger så ;) Men jag tycker det är roligt & gulligt att lyssna på henne, hon babblar konstant, inga speciella ord, men sen sjunger hon ju också, illa katt illa katt illa katt, illa iigel akta dig akta dig akta dig..

-
Häromdagen gick alexia och jag ner till lekparken på stan, dom har byggt om, massor roliga saker fanns det nu :) Hon stormtrivdes såklart...
-
Ne, jag har verkligen inte tid att sitta här.. Lägenheten ser ut som ett bombnedslag och mamma, colle, syster & Johan är på väg hit för att hämta alla möbler och allt som ska med till Linköping.. även alexia åker med dom, så ska jag jobba min sista dag på måndag sen åker jag med nedåt! Kommer sakna min lilla ängel, men vet att hon kommer få ha det bra och mysigt hos sin mormor några dagar utan sin mamma :)
-
Min blogg ser lite små knepig ut just nu, haha men ni får ta de :)

plommon & äpplen!

2011-08-12 15:25:31 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


flytten närmar sig, nu är det typ 8 dagar kvar tills alexia flyttar.. Hon åker med min mamma hem till henne, så jobbar jag klart dom sista dagarna, sen åker jag också ner.. :)
Just nu är det miljoner saker som snurrar i mitt huvud :( Stressen bokstavligt talat äter upp mig, den här veckan var lite små dryg, regnat och varit skit väder, fått klä på alexia vid typ 5.00 på morgonen, och gå till dagis som tar en sådär 40 minuter.. och sedan till bussen för att åka till jobbet.. Sen samma veva hem igen från jobbet, men man ka ju inte klaga på att man inte rör på fläsket iaf.
Idag kom Ebba & Nora hit till mig och Alexia, så vi har hunnit med att äta glass, chokladsås & Strössel, yummiiie! Sedan har dom vräkt i Ris currysås & Chicken bits. och nu kom vi precis in, vi har vart ute och plockat både plommon & äpplen :) och busat såklart. Nu har jag lovat att städa deras rum, eftersom Alexia röjt loss som en liten rövare där inne :)
.

En liten tvåa?

2011-08-05 13:03:28 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Åh :( suck och stön!
Har ju blivit erbjuden en liten tvåa i ljungsbro, men kokvrå :( känns ju sådär va, men kanske får ta den till en början iaf.. får ju omtapetserat överallt.. sen får ju Alexia ett eget rum, det viktigaste :) det finns ju lösningar.. det blir nog bra.. om man tänker ekonomiskt så blir det kanon eftersom hyran är låg och jag har jobbet där då!
Idag är det fredag, och alexia och jag drar till åtvidaberg och spenderar helgen där, ska bli härligt! :) hoppas på fint väder så man kan hitta på massa bus & bada lite!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!