kanske börjar bli sjuk?

2008-09-30 12:25:24 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Ojj, nu är det ett tag sen jag skrev ett par rader här.. Förra veckan, i fredags så satte jag i mitt löshår som jag beställt. Det är riktigt långt! men ska ju till Frissan i November så får bli att klippa det då! :) annar är det helt okej! Känns riktigt skönt att ha lite längd på håret!


Min älskling kom hit till mig i Fredags också, då åkte vi in och hälsade på Jennifer & Marcus en sväng. Sen åkte vi hem och gjorde god mat :) Lördagen bestämde vi oss för att festa lite. Så vi tog bärsen i handen & skutta på bussen hem mot Pixel. Det var kul att träffa honom, Sen hade pixels tjejkompis förfest, så blev att dra på brudfest! trevliga tjejer... sen bar det av in till staden. Kvällen var full av folk, as mycket folk ute ju, men det var kul! Vi blev först sittandes på 55:an och sen hamna vi på plaza, inte roligaste ställena, men hade trevligt ändå! haha jag skulle springa över gatan och hälsa på Jenny eller så var de johanna, haha twinns, såg ej trottoarkanten så stöp som en tok, min räddare i nöden var framme direkt och hjälpte mig upp :) och jag skämdes, haha! men men, sånt som kan hända! avslutade kvällen med en taxi hem. Tack för en bra och trevlig kväll killar!



hjärtat åkte hem igår morse efter att han skjussa mig till jobbet :) jag slutade 3 timmar innan jag egentligen skulle gått hem, pga att jag kände mig helt yr, huvudvärk & kallsvettig hela tiden! Kände likadant imorse då jag vaknade, så blev inget jobb idag heller tyvärr :/ men hoppas jag är kry imorgon, för jag vill jobba! mailat med min chef lite nyss, så himla bra är hon, berättade att jag förmodligen flyttar nu efter jul och ska utbilda mig till undersköterska osv, hon förstod mig precis, tyckte det var synd att dom skulle mista mig.. men så sa hon att dom finns där uppe också, så om jag ville söka dit så kunde jag lämna henne som referens :) skulle ju va toppen!

Hopp, Nu ska jag plugga lite, skulle börja med Engelskan, men förstår ej så mycket, FAN jag hatar verkligen engelska :(
Så ska iaf sätta igång med Svenskan nu tänkte jag!

fick jätte fina blommor av min älskling i fredags när han kom :)



Ne dags att hämta kaffe & sen sätta igång!
Ha en fin dag!

trött inatt

2008-09-26 05:37:05 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


fy så segt natten började, det blev lugnt här framåt 1, så jag la mig för o kolla på tv, och vipps så slockna jag, sov säkert 2 timmar! helt död var jag, kunde knappt hålla uppe ögonen, och mitt tålamod var längst ner på listan. Men sen efter vi gick rundan vid 04.00 så piggna jag till. Så nu har jag hämtat min första kopp kaffe :) kommer in i köket och ser en skit STOR spindel i diskhon, fyyyyyy!!! uuuusssh!! den är verkligen inte liten! :( så den är där den är, jag pillar ej på den iaf! haha!

ne nu vill jag hem till min säng, 1,5 timmar kvar ungefär sen får jag stämpla ut!
puss & kram bye!

På jobbet igen!

2008-09-25 21:32:44 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag har jag haft en underbar dag tillsammans med min älsklings tjejja Jennifer. Vi tog oss ett varv runt Lambohov i solskenet! blev en väldans massa tjatter :) härligt! helt underbart att träffa henne igen var det.. Har även varit hos min svenska B lärare på IV som är en sån himla härlig lärare, hon är snäll hon! Nu är jag på jobbet igen, sista jobbnatten sen HELG! sköönt och att hjärtat kommer imorgon <3 såååå härligt! saknar juu honom tok mycket!!! just nu är det ganska lugnt här en så länge, två mys tanter vakna :) dom är härliga! ne nu blir det en kopp kaffe, blev bara 4 timmars sömn imorse ungefär, så är inte jätte pigg! men men kaffe gör susen :)


puss & kram!

Fullt ös på jobbet!

2008-09-25 06:17:49 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Yes kan jag lova att det är, har varit full ruille här inatt i princip hela natten... hann sitta vid tv:n ca en timme samanlagt, och slumra till lite i soffan 20 min ungefär. Nu är jag svart under ögonen.. blir gött att åka hem och sova, ska till Hemköp och köpa mig en rejäl god räksmörgås, för jag är sjukt hungrig, har precis tryckt i mig en stor vete-skiva! :) gott med socker!!! haha, ne nu ska jag röja upp här innan dag personalen kommer..

ååhhh vad jag längtar efter DIG älskling!

...

2008-09-24 16:38:15 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


kommer det alltid att vara såhär? ;(

Toppen humör!

2008-09-23 10:18:52 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag vaknade jag vid 07.30, såå skönt är det att vakna tidigt & känna sig utvilad! Har vänt på dygnet nu och måste verkligen hålla det så också. Kan säga att jag har inte känt mig såhär morgonpigg & kvällstrött som jag varit nu dom två senaste dagarna, på säkert flera år. Så det känns väldigt skönt!

Jag har bestämt mig för att utbilda mig till undersköterska, jag vill det så himla mycket. Eftersom jag stormtrivs med yrket så är det ju inget att tveka på! Hoppas att jag kommer in på den skolan som jag vill osv, men ska ringa till dom imorn igen och prata. Hjärtat och jag flyttar nog tillsammans tidigare en förväntat och det känns bara underbart! :)

Allting börjar lösa sig, och det händer bara positiva saker i mitt liv just nu, och då kan man ju inte vara på annat än toppen humör. Freddan ska fixa ett tränings schema till mig :) för 5 kg ska bort på min kropp vill jag! :) Och det ska jag fixa, ingenting är omöjligt! :D

Idag börjar jag jobba vid 13.00, så åker hemifrån omkring 12.00, så då hinner jag garanterat damsuga och skura iaf i mitt rum, så hinner jag nog med övervåningen också! Bäst att passa på då energin ligger på topp! Min Ipod har även börjat fungera som en ska nu helt plötsligt. Så ska lägga in en massa ny musik nu tänkte jag....

Imorgon fyller mitt gullefjun 26 år :) hade velat vara hos honom o bjudit på frukost på sängen och uppvaktat honom på den dagen. Men det får bli i helgen då han kommer till mig istället :) längtar så himla mycket efter honom... Vi är så sjuka babe och jag, vi skickar alltid sms till varenda exakt samma tidpunkt, det är lite scary! Vi är ju rätt lika så att säga. det är sjukt vad jag älskar den killen! Du gör mina dagar älskling....

ne dags och få nåt gjort här då!

Ha en underbar dag!
puss & kram / Lindséy!


härlig!

2008-09-22 11:58:51 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



SÅ BRA LÅT!



Ny vecka, nya äventyr!

2008-09-22 07:50:19 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Denna helg gick mycket fort, pga av att man jobbade såklart! :) Igår natt satt jag vak i princip hela natten då också! men tiden gick fort kollade på en film som gick på 4:an, "runaway train" Så igår när jag kom hem på morgonen från jobbet vid 07.40 typ så blev det att bara ta de lugnt, jag kollade på tv, och ville ej sova. För då hade jag inte kunnat somna igår kväll. Slocknade omkring 19.30, var verkligen helt död i kroppen & ögonen. synd att jag inte kunde snacka med baby så mycket.

Vaknade imorse när klockan var 05.30, så har varit vaken sen dess! dricker lite kaffe o så nu :) Ska ner och platta håret och sen ska jag ut på en långprmenad på förmiddagen. åker väl till jobbet omrking 14.00! Ne har ingen motivation att sitta och skriva just nu. Ska ringa rektorn, o en massa nu snart..  kanske blir ett par rader sen!

ha de bra dag!


PUSS!

natt work!

2008-09-20 19:04:49 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


satt vak nu hela natten tills imorse, började 20.45 och slutade 07.00! hm, rätt segt i början.. men sen fick jag chans att byta av lite fort för att hämta kaffe, så bryggde upp en kanna, och och tog med mig mjölk tillbaka till rummet så klarade jag mig på kaffe hela natten :) najs! men natten gick fort ändå, tur att jag hade musik med mig, och att min ipod helt plötsligt fungerar :D annars hade jag nog inte överlevt natten..

Somnade omkring 10-11 nångång imorse, så vaknade nu för nån halvtimme sedan. känns ju knäppt att sova såhär länge, vaknar sen måste man gasa iväg te jobbet igen. men men, cashen blir härliga ´sen iaf! :) Vet ej om de blir att vaka hela denna natt också, det märks då jag kommer till jobbet!

Nu måste jag få i mig lite mat, sen dra iväg här om ca en timme..
Ha en underbar lördag! :)

Markus har sina kickor i helgen, vill vara där o mysa & leka med dom! Saknar dom! <3

Idag mår jag bra!

2008-09-18 15:44:28 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


yes, idag mår jag jättebra :) bara genom att prata med älskling så fick jag ett strålande humör faktiskt! <3 idag har jag bara slappat & tagit de lugnt. Ringt runt & uträttat en väldans massa ärenden. Ringt till både, facket, arbetsförmedlingen, kunskapstorget, csn, infokomp, iv, och autogiro för medley. beställt en tröja till hjärtat också, och beställde även ett par skor och ett linne till mig :) får se om de är nåt att ha när de dyker upp :) Pratat en sväng med Jennifer också, kändes skönt.. ska träffa henne imorgon och umgås hela dagen skulle jag tro. Inga andra planer för mig denna helg, bara att jag jobbar natt på lördag sen, så blir att sova som en tok på lördag :)

Nu ska jag lägga mig i ett varmt bad, och läsa lite i min bok som jag fick av min lovely syster igår :)

Ha en fin och bra dag!



Love this song!


prat om allt!

2008-09-17 22:44:28 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


jobbade ju som sagt natt nu natten som var! lite scary när det är kolsvart ute o sådär, det var jag och två till. och dom tyckte det var hur skönt som helst att jag jobbade. trevliga och lätta att arbeta med, så det var skönt! natten gick väldigt fort, och när klockan slog 07.00 var mina tio timmars jobb avslutat och jag fick hoppa in i bilen. åkte hem till min älskade syster på frukost! sen skjussa jag henne till Willys för att storhandla, så hjälpt jag henne upp med alla kassar och så sen, efter som hon inte får lyfta tunga saker.. somnade på förmiddagen någon gång..

på eftermiddagen today blev det att åka in och träna en sväng med charlotte, men sjukt segt var det! as seg i ögonen :( men ska sleepa nu snart så hoppas att jag känner mig bättre imorgon..

Kom inte in på hotmail förrut, lite panik på det, någon som förmodligen förskt komma in på min, för det stod att jag testat mitt lösen för många gånger.. men lyckades komma in till slut! lucky!

jag har bestämt mig att inte träffa psykologen nu på ett bra tag, jag känner att jag har verkligen fullt upp i skallen, med allt. folk tänker säkert vad och hur jag kan ha så mkt i skallen osv. men just nu har jag stor press på skolan, som jag kastar åt helvete snart för den går åt skogen osv.. jag känner mig förvirrad och konstig. Känner inte igen mig själv ibland, i både mitt sätt att tänka, det är ofta jag ställer mig frågan själv, "kan man verkligen säga/tänka så?" i olika situationer. jag vet inte vad som händer eller vad som kommit för period, har känt mig såhär ett tag nu.. livrädd för att gå in i väggen eller något liknande. och de med psykologen, jag går dit pga mitt stressande, oro, panik och mina sömnproblem, men jag känner att jag inte ens har tid att träffa honom e gång i veckan. det går ej, jag får inte ihop det. fan så öppen och skrivglad jag blev helt plötsligt. det är skönt att skriva ut sin känslor i bloggen, jag bryr mig inte om vilka som läser, jag skriver för att jag känner ett behov av det, även om det inte står nåt speciellt...

jag hatar att bo ifrån min lycka, varför kunde vi inte bo på samma ställe för :( fast hade vi gjort det så tror jag inte att vi hade funnit varandra så bra och så som vi gjorde, lärde känna varandra innan vi sågs första gångerna. Vi väntade, och det tror jag är orsaken till att vi är så lyckliga med varandra som vi faktiskt är. Jag har aldrig tidigare litat på någon pojkvän i mina tidigare förhållanden, även att jag inte haft något speciellt seriöst, men har blivit sviken, och sårad jämnt. Och det tar ett tag att resa och bygga upp ett förtroende för någon då. men jag har gjort det nu, jag är så säker på markus kärlek till mig. Markus är min själsfrände, det är jag helt säker på. Vi är gjorda för varandra... känner det i hela kroppen. Jag bryr mig om honom mest av allt i hela livet, Jag skulle kunna skita i allt annat. och bara kunna överleva av hans kärlek.  Han betyder något extremt mycket för mig, det är så starka känslor som jag känner för honom. har aldrig någonsin kännt dessa känslor innan.. det är något nytt för mig. Vi har nu hållt ihop i övet ett år, och all min tid jag spenderar med honom då är jag som lyckligast. Tittar ofta på min förlovningsring, och kan knappt fatta att det är sant, hur kan jag ha denna tur, att få ha världens finaste pojkvän i mitt liv? hur kan det vara sant? är de en dröm? vill spendera resten av mitt liv med denna lycka, med markus, så jag hoppas att han står ut med mig ! :) jag älskar dig hjärtat.

ne dags att sova fasta visst i ett seröst inlägg.
puss o hej!

Huvudvärk :(

2008-09-16 17:53:25 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag sov jag ut länge :) skönt som bara den, Gick ut på en långpromenad med Nelly också, sen lagat lite käk! Har huvudvärk idag också, det är sugit kan jag ju meddela! Precis tryckt i mig 2 panodil & hoppas att den går över! Mamma kommer hem omkring 19.00 så då blir det raka spåret för mig att hinna in och träna en sväng med challe innan jag ska till jobbet. Lär väl hinna lite iaf :) men hoppas vi hinner med en kopp kaffe efteråt också :)

Hoppas de går bra nu att jobba inatt! Så man inte somnar eller något :p men de borde väl inte vara några större problems i think! Skulle solat idag en sväng också, men känner inte för det just nu, att ligga i ett kokande solarium när man har huvudvärk, no thanks! Får bli imorn istället :)


Nehej nu ska jag packa lite smått!
Ha det så bra!
Saknar dig!




Ögon-ont & trött!

2008-09-15 14:42:48 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår kväll blev det sömnsvårigheter för både mig och älskling, det är ju sådär :( jobbigt när man bara vrider på sig, och jag hade/har svin ont i ögonen, och det började i fredags, så det måste nog vara hund jag inte tål tyvärr :( Babe och jag satt och kollade på film inatt, blev lite kill på ryggen & mys, sen satte vi på batman för den hade vi ej sett slutet på. Så fick bli att se den, sen var klockan 05.15 och hjärtat var tvungen att dra ifrån mig till sitt jobb! Jag åkte nån timme senare... Åkte hem till pappa en sväng direkt när jag kom till Linköping, så hängde han med ut hit på en långpromenad med mig och nelly!

Ringde den översta chefen förrut, så nu ska jag få börja jobba lite natt ser det ut som :) så himla kul, börjar första natten imorgon 20.45! kul att testa på något nytt! Nu ska jag snart packa träningsväskan för att sedan åka mot gymmet där jag ska möta upp charlotte som det känns år och dagar sedan jag såg. så det ska bli trevligt o ses! jag lär ju knappast orka så värst mycket på gymmet, men bara man tar sig dit iaf! Hopp, gått upp nästan 3 kilo sen jag åkte till Skinnskatteberg :S kuuuuuuuuuul äre, inte! jäkal skit godis! blir att vara duktig nu ett tag, kanske testa på lite GI metoden? :)

Ne ska fixa lite grejjs nu..

Ha det tjuuuusss!

Föräten på godis!

2008-09-14 17:48:14 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


I helgen har vi varit ute i Markus föräldrars hus för att vara hundvakt. För dom stack iväg till Milano i Fredags! :) Så vi har bara tagit de lugnt & skönt där ute, kan säga som så att vi har verkligen för-ätit oss på godia & godsaker! hopp gått upp 10 kg på denna helg då, haha! ne men känns som så iaf! 

Imorgon lämnar jag Skinnskatteberg & drar mig hemåt till Linköping, Fått massa jobbtider nu också :) känns jättekul! då blir det jobb på favvo stället, Demensen :) nice som bara den! Men inget work denna vecka, så i veckan blir det att träna och plugga, träffa vänner också ska jag väl hinna med :) 

Nej nu ska jag ta och hämta mig en kopp kaffe :) gott gott! 

puss & ajö.




 

Sorgset avsnitt!

2008-09-11 06:25:47 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Detta avsnittet från Gossip girl är så himla sorgset & så himla bra! För dom som inte har sett gossip, så är hon till Höger (Serena) tillsammans med en kille vid namn Dan. Och Serenas Mamma och Dans pappa var tillsammans som unga, och har börjat ses igen...



Sökt några jobb!

2008-09-10 05:51:21 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


hopp vad har jag gjort hela natten i väntan på att klockan ska bli 06.00 så babe kommer hem då? Hm jag har faktiskt inte gjort så speciellt mycket, mest tagit det lugnt! kollat lite på tv, duschat & slappat! Fryser som en tok för dom har ju inte satt igång värmen än i lägenheten :( alla element är på max men dom är kalla ändå! så fullt av tända ljus dygnet runt här typ.

Hopp har sökt ca 5 jobb också, alla är inom omsorg & vård. hittade ett utav jobben i Arboga genom Attendo Care. blev grymt intresserad, det är inte en heltidstjänst som hade, utan en deltid på 50% - 65%! Det skulle passa perfekt! skulle vara kul om dom hörde av sig faktiskt! Får jag ett jobb som erbjuder mig en arbetstjänst på 50-65% här uppe, då är jag lugnt intresserad, för då kan man söka jobb i Linköping under tiden sen, för det är ju där vi helst vill bo babe och jag!

Fick mail av tre lärare nu vid 4 tiden, att det stod att jag ej var närvarande i förra veckans studier, lite knepigt, för jag skickade in arbetsuppgifterna igår, och vi har haft mailkontakt. stressar verkligen på mig som bara den! blir sur på sånt!

Nahepp nu kommer gullefjun snart hem om ca 45 minuter då blir det frukost med varm oboy var det tänkt!

puss & kram!

tjuu

2008-09-10 00:01:42 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag har vi inte gjort så speciellt mycket här, imorse när hjärtat kom hem från jobbet stack vi enr till tvättstugan, och slängde in ett apr maskiner, så kanlla vi upp och kollade på den svenska filmen "Varg" eller vad den heter.. mys film! sedan blev det att hänga upp tvätt, så var det dags att sova efter det.. Kan säga att vi sov tills det var eftermiddag idag.. Så knalla vi ut på en promenix, men sen kom regnet :( Så vi gick hem och värmde oss i ett varmt bad!

Jag börjar få ont i huvudet igen :/ tråkigt & jobbigt är det!

Hade inget särskillt att skriva, bye!

hahaha

2008-09-09 22:24:32 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Visste att de skulle dyka upp en remix av denna sköning! haha


Min sockernos!

2008-09-09 04:46:23 / 5 kommentarer kommentera inlägget?..




Han
kommer alltid ha ett rum i mitt hjärta.
En trång etta utan utsikt!



ÄLSKLING DU ÄR SÅ UNDERBART FIN PÅ ALLA SÄTT!  ♥




Pluggat på bra!

2008-09-09 02:53:10 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Som jag skrev i förra inlägget från tidigare idag så fick jag tillbaka engelska uppgiften som allt jag gjort var fel på. Nu har jag suttit och gjort om det, och det tog mig ca 1,5 timme! men nu är det gjort, så får vi se hur de går denna gången. Då ser min lärare att jag försöker iaf. Har även gjort kompletteringar på två inlämningsuppgifter för Småföretagande kursen. Skrivit en hel del om bolagsformer som jag hittade en jättebra sida om på internet, och så har jag mestadels skrivit om Make Up Store :) ååhh vill ha money så man kan köpa fin fint smink!! blir ju grymt sugen när man är inne på deras hemsida och sneglar på deras mängder med produkter. GE MIG ALLT! =)


Häftiga Make Up bilder!



Suttit och pluggat nu i 3 timmar och hunnit med att komplettera allt jag fått tillbaka, även om det inte var så stora grejer, men det var svårt, och jag gjorde mitt bästa, så hoppas lärarna nöjer sig med det. Jag strävar efter G i alla ämnen, självklart vore det ju toppen om man kunde få högre, men jag är helt klart nöjd med ett G! :) vill bli fri från studierna snart, vill bara vara klar med skiten..

nae nu ska jag grejja lite.. så kommer hjärtat hem om lite mer än 3 timmar! :) sköööönt!

puss & Godnatt med er!

Hallå i stugan

2008-09-08 16:07:09 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Imorse blev det filmmys här i stugan :) hjärtat dök innanför dörren starxt efter halv 7. frukost tajm med tända ljus, det är mys! Vaknade här för någon timme sedan nu! Pratat med syster yster, inte pratat med henne på ett tag, så det var behövligt :) ska dricka upp mitt kaffe, sen ska jag rusa ner och se om det finns någon ledig tvätt-tid!

Bye på en stund!




Kl: 21.30

Det blev ingen tvättning idag inte fanns ingen tid ledig, så får bli imorgon bitti :) Markus föräldrar kom förbi en sväng förrut, och så gjorde hjärtat & jag Tacos, så jag är proppmätt just nu! Sitter och tittar lite på Kristallen samtidigt som jag håller koll på Travian =) babe åkte precis iväg mot jobbet, och jag blev kvar här ensam :( tråkigt tråkigt! men jag ska plugga när tv programmet är slut.. fick tillbaka min engelska uppgift jag lämnat in, inget roligt faktiskt! jag vet att jag är totalt värdelös på engelska.. men aldrig någonsin har någon lärare jag har haft suttit och påpekat vartenda litet ord, stavfel osv.. Okej att det är väldigt bra att dom gör det, men det känns inte as kul att få tillbaka ett papper som vartenda ord är understruket på! Men det går ju inte att bli sämre i ämnet iaf, så får väl tänka positivt! men hur kul är det att plugga ett ämne som man hatar?

ne nu ska jag se klart tv:n..
puss & kram!




Jag älskar dig gubben!♥

Ny blogg

2008-09-08 06:00:53 / 6 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu har jag suttit och filurat lite med en ny blogg :) ser hyffsat okej ut än så länge! Jag gjorde nu en ny blogg pga vissa skäl..

Igår lördags hade jag ingen huvudvärk längre, som jag haft konstant sen onsdagen.. Vi gick på Juhas 50 års fest på kvällen, och det var riktigt trevligt & roligt! det bjöds på mycket musik, dans, skratt, prat, dricka & glada människor. Kul att få träffa älsklingens släkt, mycket trevliga! :) En väldigt lyckad kväll!

Idag har vi bara segat & tagit det lugnt älsklingen och jag, han stack iväg mot jobbet vid 21 tiden, och jag har inte gjort så mycket efter det.. Lovat att jag ej ska sova när han kommer hem iaf, och det lär jag då nog inte göra :) en halvtimme kvar..

men ska fixa lite med bloggen nu iaf..

puss & kram!

Love you!

2008-09-08 05:53:17 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..



Du är en speciell människa , du skapade min väg, du har hittat mitt hjärta , du har hittat min själ. Jag minns så väl den dagen , då vi gjorde vårat val , jag blev lyckligast i världen o nu vandrar jag på rosenblad. Aldrig har jag älskat någon så mycket som jag gör idag, du får mig tänka positivt , och du gör mig knäsvag. Jag kommer alltid älska dig , tills dagen jag slutar andas, och du är allt för mig , så hoppas att du stannar. Du och jag tillsammans , det måste skett ett under, för utan dig är mitt liv inte värt nåra sekunder. Jag älskar dig Markus och jag lovar det är sant, för dom bästa stunderna, är när du håller i min hand.

När vi ligger i min säng o bara håller om varandra, det är stunder som man inte kan tänka på nåt annat. Det vi delar älskling , det kallas äkta kärlek, Jag är lyckligast i världen , när jag har dig i min närhet. Du tog mig upp ur deprissionen o fick mig att må bra, Det är du som gör mig glad , så utan dig är jag tillbaks. Tänk att du älskar mig , du har hjälpt mig komma hit, Jag kallar dig för ängel , för du är så änglalik. Du har gett tillbaka kärleken som livet tog , Det finns ingen annan än du , som rinner i mitt blod. vi kan dela alla stunder , ja hjälper dig när du har svårt, för ingenting på jorden , kan skilja oss åt. Har mycket mer att säga men känslorna tar övertag , Kärlen till dig är det som håller mig kvar. För mig är du den enda , du är hela min värld , och du vet : jag älskar dig


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!