Gott Nytt År !

2008-12-31 10:50:38 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag är det nyår då :) Och vi ska åka och hämta barnen vid 14.00! För dom ska vara hos oss ett tag nu :) och det ska bli kul. köpte lite raketer och sånt igår också :) just nu sitter jag med en kopp kaffe och försöker bli pigg, förstår inte hur jag kan vara såhär seg. Men det är ju som det är :) Jag har inga nyårs-löften i år, och det lär nog inte bli något heller :)

Imorgon är det ett nytt år, en ny början, man kan starta om och förbättra saker. Jag är iaf så himla glad över att jag och min äskling bor tillsammans nu, och börjar året 2009 tillsammans, hand i hand. För det går inte att vara utan honom. Och det skulle jag aldrig vilja heller, det är sjukt hur beroende man kan vara av en människa. Men han ger mig den kärleken jag aldrig någonsin mött tidigare. Jag har aldrig någonsin känt mig så älskad innan, och jag har aldrig någonsin känt såhär starka känslor för någon tidigare. Jag tror att det är menat att det ska vara vi! Jag älskar dig ut till fingertopparna. Du är mitt ljus, och mitt allt.

här kommer lite pics från juldagen :)






Men gott nytt år på er :)

happy face

2008-12-29 10:48:29 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


min morgon var ett virrvarv eller vad man säger :) min mobil var helt död, eller död och död. displayen var död. fick panik eftersom jag åker hem te Fagersta idag och jag vill ju gärna ha en fungerande telefon, så jobbet kan nå mig osv. ringde mormor bad henne skjussa mig till stan så jag hann innan tåget, men fick ett nej :S schyyst. hon är ju som hon är ibland. kasta ner alla grejjer i väskan och stack ut te bussen. och då fungerade telefonen helt plötsligt. så får lämna in den i Västerås om den krånglar!

Ringde precis jobbet, som tur var så var min sura chef ledig, så pratade med en vikarie, som sedan skicka mig vidare till en annan tant, kanske min andra chef? vet ej! men iaf, hur gullig som helst var hon!!! jag sa att jag jätte gärna vill jobba inom demensen och sådär.. inga problem lät det som på henne :) intro kunde hon ordna, fast vet ej när riktigt.. men hoppas på snart. lät som så :) hur glad som helst blev jag. Fan vad härligt det är att prata med människor som är positiva och glada och försöker ordna, och verkligen förstår ens situation! PERFEKT! hon gjorde mig på topp humör igen :)

så nu ska jag snart ut till bussen, och in till resecentrum och med tåget hem. Skönt. men hatar byten! :( men det är som det är, snart är jag hemma iaf. blir mys med, godis, kinamat, ljus och film i markus famn ikväll iaf!! åhh vad jag saknar honom!!!

PUSSPUSS!










full rulle !

2008-12-28 14:09:45 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu har jag precis tagit mig en dusch, och ska straxt göra mig ordning lite smått. Tänkte bara dricka upp mitt kaffe :) Ska hem till Jennifer en sväng och få en julklapp! Efter det blir det att dra hem till syster för en kopp kaffe och prat! Och sedan efter det ska jag förmodligen träffa charlotte! full rulle idag. Sånt är bra!


Igår börja det kännas i det förbannade bröstet igen, och denna gång satt det i till imorse :( blir det bara värre och värre? måste göra något åt det. känns som om hela bröstet ska mosas sönder då attackerna kommer.. och det är verkligen inget skönt och dels inget kul alls. Jag vet inte hur man gör för att bli av med sådant. men på nåt sätt borde det gå.


jag längtar efter markus.


sådär

2008-12-27 21:10:48 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


I torsdags åkte hjärtat och jag in för att förfesta med becca i stan.. det var ritkigt trevligt :) shyst folk! Sedan blev det krogen.. och en sväng te 55:an för att träffa jennifer och Marcus en sväng. Sedan sluta det med en taxi hem.

Helt utslagna var vi igår, och då åkte vi och hälsade på pappa en sväng.. annars blev det bara lugnt. Hjärtat åkte hem imorse, och jag har träffat sofia & Jennifer idag. kul att umgås med dom :) men annars ikväll har jag inte gjort ett skit. Saknar markus som bara attans. suger som fan att vara ifrån varandra. känner en stor tomhet!

självklart är det kul att vara här i Linköping och träffa familjen och de vänner som har tid för en när man väl kommer hem. men annars har jag inte ett dugg här att göra just nu känns det som. huvudvärk har jag, ont i bröstet och känner mig så jäkla depp. fan inget kul, vet inte varför jag känner som jag gör. Ska väl kolla på någon film med mamma.

vill hem.
ångest

Linköping

2008-12-25 13:47:57 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Yes i Torsdags blev det en hel dag i västerås. Vi hittade alla julklappar vi skulle direkt. Vi stannade även till hos Johans farmor och fikade, hur gullig tant som helst! :) sån mys ska jag bli när jag är gammal! =) Efter att vi lämnade av Johan i Skinnsberg så blev det även en sväng till markus bror för lite kaffe drickande! Sen upp till Mia och tenho en sväng och sa hej. Sen när vi väl kom hem till Fagersta så var det kväll, blev att slå in en väldans massa paket!

Och igår var de ju julafton :) Så vi åkte iväg mot Skinnsberg hämtade upp tjejerna hos deras mamma, sen iväg mot Fredrik och Lina! Tomten kom ju dit också och dela ut paket till barnen :) Sen spela vi vuxna paketleken :) sen var det dags att lämna tjejerna hos deras moster lagom tills Kalle Anka började.
 
Hjärtat och jag packade ordning våra grejer, sen in i bilen mot Linköping. Kom hem hit på kvällen, så det blev käk för våran del direkt. Vi fick ju en as stor godisskål proppad med godis av markus föräldrar, och den stod stadigt i mitt knä hela bilresan hit, haha.. Blev paketleken här hos mamma också :)

Babe och jag tog ett skönt bad med ansiktsmask och så :) vi har ju inget badkar hemma så får passa på nu när man är här =) Sen blev de film, och så somnade vi fint i bäddsoffan i mitt gamla rum :)

ne nu ska jag in och pussa på min älskling..

hejdå!

Västerås

2008-12-23 07:34:24 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu om nån timme drar vi och hämtar Johan och sedan blir det att julhandla det sista i Västerås idag :) så nnu ska jag häva i mig en kopp kaffe, så jag piggnar till lite :)


Have a nice day! :)

tjuhhu

2008-12-22 11:01:17 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


I lördags fick jag en akut-tid till doktorn,  så gick dit och det visdade sig att det spruckit hål i min trumhinna.. så det var därför jag hade haft så ont. Fick lite tabletter, och skulle det ej vara bättre så skulle jag ringa och få en hel pencilinkur!

Jag vakna härför någon stund sen. idag skulle jag jobbat 16-21, men mitt huvud orkar inte med det idag tyvärr.. behöver jobba ju, men just nu hör jag inte ett dugg på ena örat, + huvudvärk, och kallsvettig :( inte så kul då! nu ska jag ner och hänga upp tvätten..

har inget skoj att skriva..

bye bye!

Pannkakor & Lussekatter!

2008-12-20 13:58:34 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Värsta natten jag haft på väldigt länge tror jag att jag hade inatt.. fyyy! Hade sprängont i högeröra, ner mot käken och halsen.. aldrig haft ont i örat nån gång, så nu vet jag hur de känns.. och det är verkligen piss.. höll på att nästan börja tjuta och grejjer.. Mina ögon´börja också krånga igårkväll igen :( svullna upp som bara den.. Så gick upp och duschade 3 ggr inatt tror jag! tog en sömntablett och sedan somnade jag väl efter 04.30 där nån gång..

Tjejerna och hjärtat gav mig sovmorgon imorse, det var behövligt! Nu har dom stuckit iväg till affären för att köpa lördagsgodis och sånt :) så jag ska göra pannkakor till dom kommer hem, sen ska vi baka lussekatter tänkte vi :) MUMS!

min kropp och mina sinnen är förstörda känns de som.. vill vara pigg och allert..


puss & kram!


Winnerbäck!

2008-12-19 00:26:03 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu ska jag börja titta på Lars Winnerbäck - solen i ögonen..
en film om honom! :)


hängig

2008-12-18 22:29:31 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..



Imorse vaknade jag med spränghuvud värk & helt yr i skallen.. blev att ringa och sjukanmäla mig! Skönt att ja bara skulle jobbat 5 timmar idag ändå! Sov ut länge sen då jag somna om tillsammans med hjärtat bredvid mig! Vi åkte och sola en sväng! men jag får ju aldrig någon färg av solariumen där :( suck! Annars har vi tagit de lugnt idag..

Vi åkte ju till Ebbas skola igår på jul mys. JAg gick rakt in i en vägg, hahaha.. helt yr! blev gröt ätande, fast inte för min del, jag tycker inte det är så gott :) lite glögg på det, och så kom även en tomte och gav alla barnen godispåsar! :) Var mysigt, men tråkigt att man var så hängig! snälla gör mig pigg & allert NU!

Imorgon hämtar vi hit tjejerna :) mys helg med dom! blir kanske en sväng till badhuset, så tänkte vi baka lite lussekatter.. och på tal om lussekatter.. Jag är sugen på det hela tiden, och då menar jag hela tiden! helt knäppt.. har sug efter lussekatter, haha.

ne nu ska jag se om de finns nån film att ladda ner, så blir de mys med te för min del. Hjärtat är ju på jobbet, men sista dagen, sen har han långledigt.. skööönt för honom :) behövs!

ha de fint..
puss & kram!


 


Fin text!

2008-12-18 22:21:10 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Det var en spillra av mitt forna jag
såg inget ljus inte en strimma svag
en vingklädd fågel som inte ens drömde mer
en sång av sorger trycktes allt längre ner
men när jag mötte dig älskling, så ändrades allting brutalt

Visst finns mirakel, och för mig är det faktiskt du
i dina kyssar öppnar himlen sig för mig nu
Visst finns mirakel i din kärlek så stark och sann
i dina kyssar å i att vi har funnit varann

Du öppnar dörrar jag inte visste fanns
en dörr till livet, jag fick en andra chans
jag älskar dig mer än du kan förstå
jag vet du bär mig när jag inte orkar gå
sen du gav mig din kärlek förändrades livet brutalt

Visst finns mirakel och för mig är det faktiskt du
i dina kyssar öppnar himlen sig för mig nu
å allt är så enkelt och så självklart, så skrämmande och underbart
mitt mirakel är du

Visst finns mirakel, och för mig är det faktiskt du
i dina kyssar öppnar himlen sig för mig nu
Visst finns mirakel i din kärlek så stark och sann
i dina kyssar å i att vi har funnit varann

Tjipp

2008-12-17 06:05:09 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu sitter jag här med en kaffekopp på bordet, som alltid :) en morgon utan kaffe, de fungerar ju inte...

Feber har jag då inte, hade 35,1 när jag kollade nyss, är inte det lite lite? men hade ju precis vaknat.. Hopp nu kommer babe snart hem från sitt jobb, och jag ska dra till mitt.. Jag ljuger om jag säger att jag är peppad på det idag. Men vad ska man göra? Fan vill ha en bil, kallt och cykla! :(

ha en bra dag, puss o hej!

sov gott!

2008-12-16 23:57:41 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag fick ordning på ljudet på datorn till slut :) pix var ju en datahackers, så han hjälpte mig lite, så till slut ordnade det sig :) härligt!

Idag har det inte hänt mycket, jag är snuvig och har ont i huvudet :( inte så kul, men skönt att älskingen är på bättringsvägen iaf. Imorn jobbar jag igen, så hinner säga godmorgon till hjärtat utanför porten, för då kommer han ju hem från jobbet lagom då jag åker! Hoppas att jag mår bättre imorgon, för är jag sämre vill jag inte jobba! så de märks imorn bittit helt enkelt, behöver jobba, så hoppas jag mår bra! :)

Tittar lite på Titanic filmen som är på tv:n, den är bra! men nu är det dags att skutta ner i sängen för min del alldeles straxt! fan vad jag hatar att sova utan markus, det är så jädrans tomt :/



sov gott mer er..
puss & kram!


ush, fick jäkla smärta bröstet igen :( hate it.

"En panikattack skiljer sig från annan ångest genom att den kommer plötsligt och oväntat och sedan växer så att man inom tio minuter känner en mycket stark ångest. För att räknas som en panikattack så ska den uppkomma trots att det inte, finns något livshotande i situationen"

Disigt väder

2008-12-16 12:04:27 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår åkte hjärtat till jobbet, så jag satt och försökte få tag i en prokuktnyckelkod som behövdes till min dator, men efter ett bra tag fann jag en som fungerade.. men nu är det bara ljud-drivrutinerna som ej fungerar :( hur fixar man det då?

as tomt att sova ensam var det iaf kan jag lova, och så blir dte resten av hela veckan också :/ men men.. jag ska ringa ellos och ändra min adress hos dom.. sen ska jag springa bort till affären och inhandla lite toapapper och annat,, vi har ju snuvat upp allt papper.,., haha!


ne skriver mer sen kanske :)
puss & kram!


sjukling?

2008-12-15 10:43:16 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


babe, börjar bli friskare nu, hostar bara som en tok. Och nu åker väl jag på skiten.. snuvig, och har lock på ena örat och ont i huvudet och så. men hoppas att det blir bättre, bara använda ett kilo nässpray och ett kilo alvedon så kanske det hjälper!

Igår hade vi tvättstugan, grymt skönt att få allt tvättat! :) blev att rensa lite här i hemmet.. så nu kan man iaf gå in i klädkammaren :) idag får de blir att rensa i min garderob, blev ej så igår, men det måste göras! så man får nån ordning på torpet som tanterna på mitt gamla jobb sa :)

Blev en tripp till markus föräldrar en sväng, och där var även fredrik & Lina och deras lille söta son Algot :) gullig är han!

Jag ville ha lååång sovmorgon idag, men icke! vaknade till vid 10.00 typ. men de är skönt! ska in och ta mig en dusch nu snart tänkte jag. försöker få tag i rektorn, så han kan skicka mina betyg på rätt sätt. måste ju säga åt dom, annars gör dom väl helt fel ! haha!

sitter och kikar runt efter lite jobb också, men det finns inte gott om det alltså. Denna månad har jag blivit inbokad 46 timmar än så länge, inte för att det är sådär as mycket, men det blir ju ändå lite money på det iaf :) och månaden är ju inte riktigt slut en :)


ne ne, ha det fint..
pusspuss

omega3 is goood!

2008-12-13 10:12:52 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Det gick fort på jobbet igår, mycket att göra, då går tiden :)

Blev tacos & mys här hemma igår bara, hjärtat är fortfarande sjukling :( Jag har börjat äta omega3 igen, och man blir på pigg av dom, märker att dom börjar värka nu efter en veckas ätande av dom typ!  :) skulle haft sooooovmorgon idag. men jag vaknade visst 09.15, och var hyffsat pigg.. så nu dricker jag lite kaffe & småplockar lite! tänkte städa och fixa här hemma idag, imorn har vi äntligen tvätt-tid! :)

ha en fin dag..


work!

2008-12-12 06:01:12 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu är jag uppe med tuppen :) ska iväg och jobba, börjar 7-12, skönt att sluta så tidigt :9 hela dagen kvar sen!

Igår åkte babe och jag till Skinnsberg, träffade en från lärarcenter där, så ska börja läsa medicinisk grundkurs & människan kulturellt nånting. De kan nog bli bra, studier på 50% till att börja med! :) Efter att ja vart klar där blev det att dra hem hit, var tvungen att fixa personbevis hos skatteverket, men så hade deras skrivare heltplötsligt bara lagt av, typiskt! Så hämtade vi upp Danne & Peter och sen stack vi mot Skinnsberg igen.. var hemma hos mia & tenho i ett par timmar. sen blev det bara mys hemma i soffan för min och älsklingens del, vi tittade på filmen Eagle Eye.

Hjärtat mitt är sjuk, hostar och febrig :( Så han får vara hemma ifrån jobbet idag, tråkigt att ta sig upp ur den varma sängen ifrån honom. Men men :) Ska gå till jobbet idag, vet inte hur långt tid det tar men går väl 06.15 så jag verkligen hinner, i hope! det går ju inte att ta cykeln i detta vädret, fullt med snö ute ju!  Det kliar i mitt öra och kliar i min hals.. jag blir nog också sjuk skulle jag tro!

ne hämta lite mer kaffe och dra på mascaran, sen bege sig då :)

ha en fin fredag!
puss & kram!


JIPPI!

2008-12-10 13:29:54 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Har precis gjort klart allt i Svenska B nu som jag hade kvar.. så himla skönt de känns! helt sjukt, känns som om en stor jäkla sten ramla ur magen på mig! Nu är det ur världen. Hoppas bara att hon godkänner det nu. Mer än ett G kan det inte bli, men fy så glad jag är att jag är klar och att jag verkligen slutförde det. Jag är väldigt bra på att påbörja saker och aldrig slutföra dom!

Dumpa ner ett brev som det stod Svea Ekonomi, och så fort jag ser ordet Svea tänker på på inkasso. Fick en klump i magen, för jag har ju tagit microlån, fast för länge sen, och var bombsäker på att jag betalat den. Så tog ju ett nytt här för en vecka sedan. Så såg jag helt fel på förfallodatumet i brevet, tyckte det stod senaste inbetalning 09, fick stans klump i magen och trodde jag glömt betala, men sen insåg jag snurr skallen som jag är att det är ju år 09 som den ska vara betalad :) lättad! haha!

Nu ska jag äta lunch, hjärtat gjorde pannbiff, sås & potatis till mig som jag ska äta :) gott gott! så man står sig under kvällen på jobbet :)

ha en fin dag!
pusspuss!

Styrka!

2008-12-10 11:10:36 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Yes, som sagt, så masa jag mig ner mot gymmet imorse, hittade in ingången dit, så frågade städerskorna. Alla maskiner var så att man får lägga på vikter själv, och det är jag inte van vid för 5 öre. Så ville inte stå där inne som en fån, så tog första maskinen som jag kände igen och träna bröst & rygg 15 min typ. Så fick bli styrka idag på dom jag kände igen :) sen cykla jag i lite över 10 min! min kondition är inte på topp vill jag lova, men den ska bättras :)

Blev en varm skön dusch när jag kom hem, och frukost! sitter nu och dricker kaffe, och pratar lite med yasmin på msn, hon kom in på en utbildning i Malmö, shit vilken grej egentligen, jag skulle aldrig våga åka själv så långt och gå en utbildning på 3 år. men det fixar hon :) glad för hennes skull!

Jag tänkte plugga lite Svenska B nu alldeles straxt. har kanske 10 frågor kvar, sen är jag klart med det :) så himla skönt! Och idag ska jag jobba igen, 16-21. blir bra!

Ne men ha fin dag :)
puss & kram!

pepp låt!

2008-12-10 11:04:22 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Fick en låt igår, tycker inte om sån musik egentligen, men denna låt gör en verkligen peppad! får jätte mycket energi av den här :) så det är ju bra! här kommer den så får ni lyssna själva.


Godmorgon!

2008-12-10 08:14:45 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Gick upp här för nån halvtimme sedan, och jag ska knalla bort till gymmet, idag det som är större, men fan sitter och får lite smått ångest på att gå dit.. Jag hatar att komma till nya ställen helt själv :( hört  att det kan vara mycket folk på de här gymmet, då stretar jag emot att gå dit.. men får se..
jag vet att jag är larvig... men så är jag :)

Egna videos ?

2008-12-09 14:54:38 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..



Någon som vet hur man gör för att lägga in egna videos på bloggen som man har på datorn ? :)

Iväg till jobbet!

2008-12-09 14:47:44 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Yes, det ska jag nu snart, och jag har fullt med energi i kroppen.. lyssnar på en låt som heter  On fire - Astrix, den får kroppen att digga.. och då menar jag hela kroppen :) den ger mig energi! =) Fixat med vårdcentralen nu, så dom skickar över mina journaler hit. Även pratat med chefen idag, och hon förstod mig med allt gällande hemtjänsten, så det var skönt.

Fick jobbtid imorgon med :) väldigt skönt! Måste verkligen få lön i Januari! så ringde dom precis och frågade om jag kunde jobba den 23:e, men ska höra lite med markus, för vi bestämde att köpa de sista julklapparna och allt i julruschen då. men vi får se! Lagade skit god mat förrut, potatis, gräddsås, köttbullar och sallad :) mums!

Ne nu måste jag klä på mig och så, sen kommer väl babe snart, skönt att få skjuss till jobbet idag! slippa traska i blasksnön!


Ha det bra!
puss!

Tjipp & hej!

2008-12-09 10:11:03 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hej och godmorgon :)
Jag vaknade här för någon timma sedan av att mobilen ringde. Hade fått två jobb mess när jag vaknade, så jag var bokad för jobb idag 16-21! Jag har träningsverk i kroppen idag. Mest överdelen av magen faktiskt..

Igår var Fredrik, Lina & Algot här en sväng, vi fick jättefina glöggmuggar och adventsljusstake och massa mera av dom :) så himla snällt! Det blev vi grymt glada för!

Och just nu sitter jag och väntar på att vårdcentralen ifrån Ljungsbro ska ringa. Måste be dom skicka papprena hit till vårdcentralen! Krångel allt ska vara. Fick även sms av att min telefon är klar ifrån service nu, hoppas den fungerar som den ska. Men jag kan ej åka och hämta den ju, så mamma får skicka den på posten eller nåt. Men då måste jag skicka den jag har nu, för det är ju lånetelefon.. så då blir jag utan ett par dagar. Inget bra ifall jobbet eller liknande ringer...

Aja nu ska jag njuta av mitt kaffe! :)
sen bort till affären och handla några doser snus & mjölk!
kram på en stund..

Pink!

2008-12-08 11:46:32 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Blev som sagt en sväng till gymmet imorse! Jag hamna visst på det lilla stället, kan säga att det var verkligen litet.. men körde styrka, så det känns nu i min rygg, it´s good! Får testa det större gymmet nån annan dag :) När jag klev in i trapphuset här hemma så stank det blöt hund. Och så satt de en alkis gubbe i trappan. haha blev livrädd. Inget att vara rädd för egentligen ju..

Ne nu ska jag plugga lite, sen när hjärtat kommer hem blir det en svängom till solariet :) goodie! Det snöar massa ute, så det känns som om man är i Norrland, för sist jag såg snö, så var jag hos jennifer då hon bodde i Östersund :)

Någon som är hajj på photoshop? som kanske vill hjälpa mig lite med designen här på min blogg? :)

puss & kram!

Hej Hej!

2008-12-08 07:23:33 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hej hopp blev att gå upp tidigt idag då, fast jag är helt dyng trött.. hade behövt nån timme sömn till, ser ju ut som ett vrak! Jag dricker lite kaffe nu :) gott! Ska ut i kylan om nån halvtimme ungefär,  ska till Fagerstahallen och kolla in gymmet lite, sen även prata med en kvinna! :)

Ne skriver mera sen :)
puss & hej!

Våffel hår

2008-12-07 12:53:22 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Imorse vaknade tjejerna tidigt, men dom kom in och väckte mig omkring 8 nångång, så låg jag kvar tills 08.30 medans dom myste framför barnprogram. Idag är det 2:a advent och hjärtat och jag har inte ens hunnit fixa en adventsljusstake..  men det är som det är :) Idag har vi varit tillsammans i 17 månader, och det får bli mys med kinamat och film ikväll! :)

ne nu kommer väl han hem snart, så jag ska göra mig ordning, och sedan börja med maten.. Har precis våfflat tjejernas hår :) så nu är det två små puddlar här i soffan :D  brudsen ska hem om nån timme...

puss ha en fin dag!

minnen haha

2008-12-07 11:03:19 / 4 kommentarer kommentera inlägget?..



Mys med Kickorna!

2008-12-06 22:53:10 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår åkte vi till västerås ja, och vi handlade julklappar till alla barnen :D Liam, Kevin, Ebba, Nora & Algot. Skönt att ha det gjort! Sedan åkte vi till Willys och storhandlade, gick nästan på 2000:- haha, handla för en hel familj! ne men skönt för nu har man allt hemma, så slipper man ränna till affären hela tiden, för det att det fattas nåt. Blev lunch buffé på det, Pizza gott var det. och proppmätta blev vi! Vi hittade även massor utav bra och behövliga saker från IKEA med! :) kul! Så kom hem med en bil full-lastad med saker! och precis då vi packat upp allt här hemma, så kom Lena & Juha, och tjejerna hit :)

Imorse fick jag sovmorgon markus väckte mig 09.30. Blev att gå upp och äta frukost med tjejerna och min käresta :) Hjärtat åkte in till skinnsberg vid 15.00 hugget, så då knalla kickorna och jag till lekparken en sväng, men inget kul då det är blask snö ute :( och dom hade inga vantar med sig, så var ej där så länge. Så gick vi bort till Coop och handlade massa lördags godis och sånt :)

När vi kom in i värmen igen gick vi ner till tvättstugan med pärlplattor vi gjorde igår och strök dom :) sen blev det mys framför barbie in a cristmas carol filmen :) som dom tyckte var bra! Sen hoppa tjejerna in i en lååång dusch och jag fixade med kvällsmat. Sen har vi dansat till, boten anna och liknande låtar :D och ritat teckningar, och pärlat massor. Ebba sockertoppen är lite små sjuk, hostat som bara den. Men nu verkar det har lugnat ner sig lite, dom slockna vid 20.30 ungefär :) dom var trötta, somna på direkten...

Hittar inte min kabel till kameran någonstanns :( jättetråkigt.. vill ju lägga in lite kort vi tagit ! men hade ju som tur en till hemma hos mamma, så hon skulle skicka hit den imorgon!

Ush ensamt att sova själv inatt... Har laddat hem någon film som heter The Tenants, Inte en aning om vad det är för nån, men det märks :) Ska lägga mig och kolla på den nu tänkte jag, och sen försöka sova!  Men först ska jag kika runt och se om man hittar något intressant företag eller nån affär att ringa, och söka jobb till :) I need a job! behöver ett jobb där man vet att man kommer få mycket jobb. Att vara med som timvikarie här i poolen som de heter, det är inget kul alls.

sov gott !
pusspuss!



shopping i västerås

2008-12-05 09:48:07 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


oh yes de blir det idag iaf, vakna precisför enstund sedan.. Och nu kom även hjärtat upp ur sängen! ska klä på mig och så, sedan ska vi åka in till Västerås. Hanla  lite julklappar och även storhandla mat o sånt! Blir en bra dag känner jag. Så när vi kommer hem så kommer tjejerna hit med markus föräldrar! :)

Ha en fin dag i snön! :)
puss & hej!

mycket bra låt :)


Hjärter Dams Sista Sång...

2008-12-04 19:28:09 / 6 kommentarer kommentera inlägget?..


Lars Winnerbäck, strömmar ut ur data högtalarna just nu :) han gör mysig musik, just förtillfället är det gamla godingarna Söndermarken & Hjärter dams sista sång.. som spelas :) oh yeeeey. Winnerbäck är bra, han kommer i perioder för mig, nu är en period med han!

Imorse hoppas vi upp ur sängen 08.00 babe och jag, grejja lite, sedan ner till tvättstugan! efter det blev det en tripp till ett nytt solarium som hade öppnat i Västanfors. 10:- för 15 minuter, billigt!! men vet i fanken om det blev så mycket färg på min kära hud. men skönt att känna uv strålarna lite ;)

Hjärtat är på jobbet just nu, och jag sitter här och väntar på att jennifer ska komma in och prata med mig på msn :) för jag saknar henne... Annars har jag väl inte gjort så mycket nu ikväll, små plockat lite här och var.

Satt och kika runt efter jobb idag, men det verkar inte finnas ett enda privat service hem i fagersta? Så det är ju min chef överallt som man får ringa isf, och hon är inte så glad på mig, för att jag sa nej till hemtjänsten. Men som sagt, jag klarar inte av det bara, tycker att hon borde förstå det! På demens boendet fanna inga lediga platser iaf sa hon då jag ringde henne idag, men hon skulle kolla med ett servicehus som jag ringde till tidigare imorse :) så hoppas på det då!

Fick för mig att ringa till ett café för att höra om det fanns någon ledig tjänst, eller timvik. Lät inte helt omöjligt :) gubben jag pratade med var en trevlig prick. Men i december var de säkert att det inte fanns något. Men i Januari, Februari och framåt fanns det förmodligen :) så isf skulle han ringa mig. hoppas verkligen... vill inte vara helt arbetslös! Ska iaf till Cafét och prata med en tant som jobbade där tyckte han :)

Ibland börjar jag tro att jag är på väg rakt in i väggen, eller kanske börjar bli dement? inte fasen vet jag! minnet är inte långt vill jag lova. och det är riktigt jobbigt! hur arbetar man upp minnet? Känns som om jag börjat få svårt att prata också, alltså att formulera mig på¨rätt sätt och hitta rätt ord, till rätt tillfälle.. vet inte riktigt.. kankse inbillar jag mig? det är som det är..

imorgon kommer kickorna hit iaf och det är mer än mys :) saknar dom massvis!
Oh vad jag älskar Winnerbäck vissa stunder :)


CreaDiem!

2008-12-03 21:29:26 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Imorse vaknade jag till 05.15, så låg kvar och sedan peta markus till på mig straxt innan 9. KUL, försov mig! Sedan ringde jag även till chefen och tänkte säga som så att hemtjänsten inte är något för mig, iaf inte så som det ser ut nu. Det är ju sagt att efter dessa tre introduktsdagarna ska man vara kapabel till att sätta sig i bilen och åka runt till alla dessa personer som man får på schemat, och det kan inte jag, eftersom jag inte ens hittar nu dit jag ska. Det går bara inte. Hon verkade bli sur. Okej, att hon kanske tänker att jag borde vara glad och tacksam för de jobb jag får, och självklart är jag det, massor! men jag klarar bara inte av det här helt enkelt! Hon skulle kolla upp om de behövdes nån timmis på demensen iaf, och höra av sig. Så jag hoppas hon gör det också!

Idag åkte hjärtat och jag in till stan en sväng, hämtade ut min plånbok som mamma skickat på posten så handlade vi lite. Sen åkte han till jobbet. Så jag har pluggat lite, det är svårt, men gör så gott jag kan helt enkelt :) Har fixat med alla blommor och krukor vi har, och hängt upp alla rosor, sedan rensat hela datorn, eftersom den kraschar när som helst i princip så vill man ej bli av med alla kort osv, så har bränt ut allt, så får markus göra så gott de går och reparera datorn när han kommer hem :)

Beställde precis en klänning :) Hade velat ha en brun, men den fanns inte i storlek small, så det fick bli en svart! men vad tycker ni då? den var väl fin...


Ne nu kommer snart min gubbe hem, och jag ska små glo lite på Greys & Antomy och läsa lite i svenskan samtidigt, går det? haha, min lärare i svenskan är helt bäst! kan inte alla lärare vara som henne för? du är bra! tack för det!

ha det så bra!
pusspuss

inget för mig i think!

2008-12-02 22:13:52 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Kom hem från jobbet för någon timme sedan, är helt iskall om händerna och frusen, det är verkligen skit väder ute!

Hopp idag var det andra dagen på hemtjänsten introduktion då, och jag tror nog att detta med hemtjänst inte är något yrke för mig tyvärr. Jag trivs som bäst med att ha en plats inne på ett service hem, för äldre, eller de som har sjukdomen demens. Blir att ringa chefen imorgon då jag kommer hem efter tredje intro dagen, och se vad hon säger. För inte kan jag jobba inom hemtjänsten och sitta helt själv och åka en massa turer då jag inte hittar ett skvatt här ännu? det fungerar ju inte! men men, som sagt, får se imorn vad som sker :) finns en 75% tjänst att söka iaf, som är inom demens, så det skulle ju vara toppen om man kunde få en sådan tjänst!

Ne nu ska jag rätta till luggen och spana efter min efterlängtade man genom fönstret :) Sen blir de mys med lussekatter & te framför Andra avenyn :) myys!



puss & ha det fint!


Ny bostad! :)

2008-12-02 14:32:07 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


I lördags blev det fullt med packning, Johan & syster kom te mig och mamma, senkom farsan, så packa vi in, och åkte mot Skinnskatteberg :) hämtade upp babe´s databord, så åkte vi mot våran lägenhet i Fagersta! Mamma, pappa, Louise & Johan åkte hemåt efter vi lastat in allt ! :)

I söndags var det ju dags att dra te jobbet, med cykeln! har bara åkt bil dit ett par gånger, så kan säga som så att jag satte mig på cykeln och trampa iväg åt helt fel håll :S åkte i cirklar, kallt o ruggväder, och tidig morgon! helt plötsligt var jag tillbaka på samma ställe där jag starta igen, så fick bli stora vägen, och då hitta jag, men kom tio min försent, men men! Jobbade 10 timmar, gick bra!

Igår började jag även ett nytt jobb, i hemtjänsten! Det var inte as kul, men det fungerade, först fick jag jobba med en härlig kvinna :) schysst & glad! Vi åkte överallt, och åkte ävenlite extra svängar så hon visa mig runt, men hon kunde ej köra, så jag fick ju köra hela dagen :) men de gick bra! Sedan skulle jag slutat 14.00, men blev frågad om jag kunde jobba till 16.00 självklart säger man inte nej! Fick jobba med en tjejja som heter Jana, rolig & trevlig tjej. Vi åkte även en extrasväng, så visade honmig vart jag ska vara imorn, för då ska jag tydligen vara på en annan hemtjänst, Malmen som ligger i stan. Tur att hon visade mig :)

Idag tog vi lite sovmorgon, gick upp omkring 11.30, fixade käket, och drog in till Ica för att handla lite och hämta våran digitala fotoram som kommit :) Hjärtat drog till jobbet för nån timme sedan! Och jag ska dra om 45 min, är inte pigg på att sätta mig på cykeln och åka i detta pissväder. blask blask & snöregn :( kom och ge mig en bil!!!

Vi har fått ordning här i vårat hem rätt mycket nu :) det är småsaker och sånt kvar! känns väldigt skönt! men frusen så in i norden är jag, värmen är inte på topp här, men det blir nog bättre med tiden skulle jag tro. Och sedan är jag små sur över att vi inte får våran andra nyckel, vi kan ju fan inte dela på en nyckel Markus & jag, det går ju inte. Hoppas att den kommer imorn!!

neheej, nu ska jag fixa lite!


Ha det fint :)
pusspuss!



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!