Nationalteatern!

2011-09-29 19:04:45 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Work Tonight!

2011-09-28 11:41:21 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag gick mamma upp med alexia så jag fick sova fram tills 11.00 hugget då hon skulle iväg.. Eftersom jag ska jobba inatt vill man ju sova lite extra så man orkar natten, hade tänkt lämna lillan på dagis idag egentligen, men det var ju såklart studiedag!
-
Jag är sugen på att göra något i helgen med alexia, men får se vad de blir, kolmåreden har ju fortfarande öppet, men kanske bättre att dra dit på höstlovet sen :) Så de märks vad vi hittar på för bus.. ett tag kvar! Pratade med Ebba & Noras mamma igår, så vi ska ses nån dag i Örebro så ungarna får ses och busa på  buslandet, jag längtar! ska ringa brudarna sen och se hur dom mår! ♥

Ne nu ska jag damsuga lite granna, och ta hand om disken.
Chiiiing
.
.
Såhär roligt och spännande var det att få en tatuering, ha ha!! "bort bort bort" gapte hon, men sen var hon stolt över den ;)


Min ögonsten!

2011-09-28 01:44:09 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Snyggaste peruken i stan, hahaha.. men liknar pippi lite grann iaf, 
Världens finaste!

Video på en små sur Alexia..

2011-09-28 00:00:35 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Alexia ville inte gå in ikväll efter vi busat i lekparken.. då kastar man grejer & dunkar huvudet i
leksaker för att visa sin surhet ;)
-
-

Mitt allt!

2011-09-25 15:08:31 / 5 kommentarer kommentera inlägget?..


Mitt älskade lilla hjärta.. Du är det vackraste som finns, du är det bästa som jag har, skulle aldrig någonsin klara av att leva utan dig! Du förgyller mina dagar med glädje och lyckorus, när du lär dig något nytt finns det ingen som blir stoltare än jag. Du är en sådan duktig tjej, som är så framåt och bra på alla sätt och vis. Du är ingen liten bebis längre, utan du är en flicka, mammas älskade flicka! Snart har vi våran egna lägenhet som vi ska göra så mysigt i! Jag älskar dig mer än livet, och jag kan inte beskriva hur stark kärlek jag känner för dig min älskade unge! Är så galet glad över att du finns i mitt liv, och att jag fick just dig!! Älskar dig nu och förevigt!
-

Slappis söndag!

2011-09-25 13:57:46 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


I fredags blev det partajj, hade riktigt trevligt, men vi spendera nog hela kvällen på 55:an, och sedan efterfest i stan, så 7.30 trilla vi hem till jennifers säng och sov som stockar! Sen hämtade Colle mig, så blev de hem och busa med lillan tills vi stack iväg på överrasknings kalas, farmor & Farfar har varit gifta i 55år, så fira dom med god mat & tårta och sånt, hela släkten var de så de var full fart.
-
-
Idag är de lugna gatan, alexia och jag ska ut o busa i lekparken tänkte vi om ett tag!
trisst väder, men vem orkar sitta inne hela dagen? :)
chiiiingeling!

Jag skrattar idag! :)

2011-09-24 15:25:53 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Lovely music!

2011-09-22 21:00:26 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Wiihuu lägenheten är våran! ♥

2011-09-22 20:56:20 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag åkte vi in till ikano huset en sväng, hittade inget linne som jag var ute efter tills imorn, men fick bli en fika med mamma & Alexia innan vi åkte till stångåstaden, och skrev kontrakt! Inga konstigheter, pang bom så var allt klart och lägenheten är våran! Vill flytta in NU! Men fy vad mysigt vi kommer få det alexia och jag! :)
-
Sedan har vi varit och hälsat på tommy & Moa en sväng, så himla fint rum har Moa! Ett litet inbyggt akvarium i väggen :) och inbyggt kök, där tommy kaklat fint och gjort ordning! Sen hade hon ju även fått bord & stolar så där fick alexia och hon sitta och fika! kusinerna så söta så!


-
Ne nu blir det att grejja, knega lite imorn igen, är så fruktansvärt glad över att jag fått jobb!!!
Puss :)

Inspiration Barnrum!

2011-09-21 11:40:31 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Spanar runt lite på nätet efter tipsoch idér på hur man kan skapa ett fint & mysigt barnrum,
Hittade lite inspirations bilder..
-
Hur mysig såg inte detta ut då?
-
Älskar mycket färger och mönster..
-
Fint med stjärnor..
Blir så sugen på att fixa med alexias rum, men det ska ju tapetseras först innan vi börjar med det,
Sen måste vi ju såklart flytta in i lägenheten först ;)
-
Vet ni några sidor där man kan få inspiration till inredning??
ös på med tips :)

Flyger Fritt

2011-09-20 23:25:20 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag börjar må så fruktansvärt bra igen.. det kommer sakta men säkert! Tack gode gud att mitt och markus förhållande tog slut..  Jag börjar komma på fötter helt igen.. wiiiie!
-
-   
-
"Jag känner mig fri, fri från negativa vibbar som brukar kunna ge mig panik,
det brukar vara kris men saker förändras och nu har jag ändrat min syn på mitt liv,
nytt perspektiv som nikon, jag köpte en klocka så nu har jag tid att unna mig nåt sidå projekt,
så jag lyfter direkt"

Första jobb dagen, check!

2011-09-19 21:39:35 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Imorse var jag allt annat än pigg då klockan ringde.. Men som tur var slapp jag gå 05.45 för att lämna alexia till dagis, mamma och hon tog sovmorgon så jag gick raka spåret till nya jobbet! Gick som ett smäck, 9 timmar blev det och jag var helt slut efter jobbet. Blev hem och göra mina träningsövningar, och sedan var jag ute och löpte/gick 1 timme, så nu är jag helt off.
.
Alexia sover sedan en timme tillbaka ungefär :) Mammas trollunge! Hon hade haft en jättebra dag på dagis idag, känns skönt! Nu vill jag bara att tiden ska gå så man kan få flytta in i lägenheten snart, blir lagom tills alexias 2 års dag! :) helt sjukt att hon snart fyller 2 år!!
.
Längtar som tusan tills vi ska inreda och dona i vårat hem! Det kommer bli Awwwsome! :) Ne nu ska jag spana vidare på facebook :)
.
chiiing!
.
här kommer en bild på min sessa!!
Kusinerna bus!

Träna rumpan!

2011-09-18 14:22:02 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Formar rumpan och lår:

Hunden:
Tränar: Rumpans sidmuskler.
Ställ dig på alla fyra på golvet. Håll ryggen rak och magen lätt spänd. Lyft nu ett ben uppåt i sidled så att foten kommer i höjd med rumpan. Du ska känna hur det spänner i rumpmusklerna. Gå tillbaka ner och upprepa övningen från början med motsatt ben.
Gör: 15 repetitioner x 2.

 



Bryggan:
Tränar: Rumpa och lite baksida lår.
Ligg på rygg på golvet med böjda ben och hela fötterna i golvet. Håll armarna raka längs kroppens sidor med handflatorna i golvet. Håll magen spänd och ryggen rak. Lyft upp hela rumpan från golvet och pressa höften upp mot taket så att du känner hur det spänner i rumpmusklerna. Gå tillbaka och upprepa. 
Gör: 15 repetitioner x 2.



Pendeln
Tränar: Rumpa. 
Stå med fötterna parallella och händerna i midjan. Vinkla en fot med tårna utåt och pendla benet långsamt bakåt och utåt. Höj benet tills det tar stopp i muskeln, alltså så att du känner hur rumpan är helt spänd. Håll överkroppen stilla med rak rygg och lätt spänd mage. Tänk på att det är en kort rörelse som ska göras kontrollerat. Gå tillbaka och upprepa övningen från början med motsatt ben. 
Gör: 15 repetitioner x 2.

Utfallet
Tränar: Rumpa och lår.
Stå med fötterna parallella och händerna i midjan. Ta ett stort kliv framåt med ett ben och sänk ner kroppen så att knä- och höftleder får nittio graders vinkel. Gå inte så långt ner att knäet nuddar golvet. Sträck på benen och kliv tillbaka. Upprepa övningen från början med motsatt ben. 
Gör: 15 repetitioner x 2 på varje ben.


Ska börja köra dessa övningar för lår & rumpa, försöka göra det nästan varje dag  

och se om de blir någon skillnad på nu & sen.. Ska såklart ta för och efterbilder :)


Nyheter på Campadre :)

2011-09-18 10:23:25 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Fått in lite nya saker på campadre, bli medlemmar här http://campadre.se/tipsa/633383 För att kunna ta del av erbjudanden.. Allting på sidan är nästintill till 50% billigare :) wooppp wopp!
Älskar när det finns snygga barnkläder & prylar på sidan :)
-
Lampor och heminrednin..
-
Lite make up..
Orkar inte lägga upp mer bilder, gå in själva och spana in erbjudandena :) 
chiiing!

Bästa vännen! ♥

2011-09-17 21:09:16 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Här ska ni få se några heta pics på mig och min bästaste vän :)
Älskar dig gumman, du är en underbar vän!
Så underbart att bo i samma stad igen!
Nästa helg blir det rajj rajj!

Skogstroll & Joggning! :)

2011-09-17 20:51:42 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


morse bestämde vi oss för att åka med mamma och colle in till staden.. Så släppte dom av oss hos Jennifer så gick vi och köpte glass och myste på stan en sväng :) Sedan åkte vi hemåt med Mc Donals mat med oss, mums! Efter vi käkat stack vi ut i skogen på svamp-jakt! Alexia trava runt bland alla grenar och mossa, och en påse hon stoppa sina svampar i såklart ♥
.
.
Själv fick jag något ryck och stack ut på en jogging + promenad runda, fick ju massa håll så fick gå en del, men blev väl iaf 3km, och de känns skönt i kroppen nu :) lär ju börja någon gång om man vill lyckas få en fräsch kropp :)
.
Ha en fin lördagskväll :) Love!

Kontrakt snart :) yeeey!

2011-09-15 23:02:46 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag fick jag sms från stångåstaden, ringde dit och vi kom överens om att jag ska in dit och skriva kontrakt nästa Torsdag, toppen, sjukt glad är jag!! Idag har det varit en ganska lugn dag. Gick en promenix ner till ljungsbro förrut och handla lite, sen fick alexia busa lite i sandlådan.. Sedan stack jag in till coop med ante för jag handla lite blöjor och lösnaglar, så nu ska jag göra ett försök i att sluta bita på naglarna IGEN ;)
.
Alexias farmor ringde även förrut, och berättade att hon tänkte komma och hälsa på nästa Torsdag! Vad kuul, ser jag fram emot, och alexia kommer tycka det är jätte roligt också! :)
.
Ne nu ska jag spana tv lite! 
chiiiingeliing!

Bus brudar!

2011-09-14 13:51:59 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Imorse kom Noelia hit, syster & Johan en sväng! Och alexia har varit en värsting på förmiddagen.. Puh!! Tror ni hon lyssnar? nej nej absolut nej! Hon brotta ner Noelia, hon skulle stå upp på vagnen, klättra på bord osv.. Så mamma och jag tog med dom ut i lekparken..
.
Nu Sover skruttungarna, men jag ska väcka alexia straxt, för annars somnar hon inte ikväll. Pratade även med mitt nya jobb precis, och dom skulle boka in mig för introduktion, det var kris på arbetet sa hon, så hoppas jag får mycket jobb!!
.
Både jag och alexia är igentäppta här hemma :( fy så segt det är, men som sagt de släpper ju så småningom :) sånt som hör hösten till eller hur!

Näsan är igentäppt.

2011-09-13 23:38:34 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


ush för att vara förkyld, men ska väl inte klaga, inte varit sjuk på bra länge.. så lite förkylning är ju inte hela världen. Alexia somnade sent idag, mamma mamma mamma MAMMA!!! skrek hon från sängen hela kvällen och ville absolut inte sova utan mig.. hon blir ju väldigt mammig då hon är sjuk, men idag mår mitt troll mycket bättre!
.
Pratade precis med pixel i luren, men gick ju inte prata mycket med honom då han hicka hela tiden, haha.. men jag fick mig ju ett gott skratt iaf :) Mamma och colle kom precis hem, så nu blir de väl soffläge sedan somna som en gud i sängen!
.

Mitt lilla hjärta då hon var tre dagar gammal... tiden går för fort!

Rise Against - Swing Life Away

2011-09-13 23:28:17 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Jourmottagningen! :(

2011-09-12 23:14:04 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag blev det inget dagis för Alexias del, då hon hostade hela natten & var väldigt förkyld imorse. Vid lunch tiden var hon däckad, mådde inget vidare alls.. fick i henne hennes inhalator med astma medicinen, så hon somnade en timme, men andningen blev inte bättre utan värre :( Så vid 17 ringde jag 1177 och vi fick tid till jourmottagningen. Ett jäkla krångel att hitta dit, men fram kom vi. stackars liten.. Hon fick andas in i olika masker på mottagningen, och tillslut fick hon andas in kortison! Kan säga att andningen blev betydligt bättre än innan men inte fullt normal, men dom släppte hem oss med en piggare tjej en tidigare ♥
.
Nu sover hon så gott i min säng, och inget rosslande hörs, tack gode gud!! Jag ska med krypa ner och lägga mig bredvid henne och kolla på tv innan jag lyfter över henne i sin säng.
.
Idag tog jag med mig min syster för att kolla på en lägenhet som jag blivit erbjuden genom stångåstaden. Men det är en person som har högre poäng än mig där, så tackar han/hon nej så blir den förhoppningsvis min och alexias! Väldigt ljus och fin var den, och det fanns badkar, yeeey! Och rummet alexia isåfall får var perfekt i storlek, så hoppas, håll era tummar att vi får den :)
.
Nu ska jag gosa med min sovande lilla ängel.
Puss puss!
.

Fantan Mojah - Rasta Got Soul

2011-09-12 09:58:41 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


 

Älskar verkligen sån här musik, reggae


Videos på lillskrutt!

2011-09-11 22:53:53 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Vi hade lite kvällsbus häromkvällen :)



Alexia härmar några ord!

Alexia blev sjuk & jag fick huvudvärk..

2011-09-11 22:34:06 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Dagen har flytit på! Bror & Moa kom ut till mig och tjejerna idag, så Alexia och Moa sprang som små troll fram och tillbaka i hallen och hoppa jämnfota och busade för fullt. Alexia har är så himla dryg mot andra barn, värsting unge i vissa lägen.. Allt dom andra leker med är hennes eller är det leksaker hon ska ha precis då, och hon rycker och sliter gnäller och gapar.. Men jag ger mig inte, men lite jobbigt i såna lägen ibland. Och idag puttade hon ner Noelia så hon hamna på rumpan på golvet, ingen skada skedd men hon blev ju rädd.. Jag sa då åt alexia att man inte får puttas, då tittade hon på mig med en dryg blick och puttade en gång till, så då satte jag alexia ute i hallen och berätta vilket fel hon gjorde, hon fick sitta där och gråta och sen puttades hon inget mer :) Trottsig brud, men fy vilken underbar tjej hon är alltid annars, att man kan älska en unge så mycket som jag älskar min dotter, det är helt obeskrivligt, DU äger mitt hjärta gumman!

.
Alexia blev sjuk under dagen.. Och jag har huvudvärk, väl hemma hos mamma fick vi kinamat :) mumms, sen somna alexia i mormors knä på 1 minut, tvärdäcka! Se om det blir dagis imorgon eller inte, jag ska iaf ut och röra på fläsket :)
.
En bild på Noelia vi var barnvakt åt idag <3
-
En bild på en väldigt söt nybadad & snorig tjej!

Ding Ding Värld!

2011-09-11 15:56:28 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Barnvakt! ♥

2011-09-11 13:06:06 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


I förrgår hade jag en riktigt tuff dag, men jag klarade mig igenom den, tack vare min syster! ♥
Igår var jag mig själv igen, skönt! Energin flöda till max, busade med min dotter ute i friska luften hela dagen. Vi rulla ner för en kulle vid lekparken och det älskade hon, vad hon skrattade när jag kom rullandes :) men jag skratta inte lika mycket när det blev helt stjärnklart i knoppen på mig :) hehe..
-
Idag är jag barnvakt åt min systers dotter Noelia! För Louise och Johan skulle till ullared idag, är lite avis :/ Men har man inga pengar till det så har man ju inte :) får busa med brudarna istället.. Nu satte jag precis på filmen Bambi åt dom sen ska vi gå ut ett tag tänkte jag om regnet slutar...
-
Jag saknar familjelivet så som mamma pappa barn...

dagarna flyter på!

2011-09-08 20:15:41 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Dagiset går kanon för alexia, hon busar och trivs! Idag kramade hon hej då till sina vänner, när jag kom och hämtade henne :) Hon har också utvecklats väldigt mycket dom senaste dagarna, hon pratar 2 & 3 ords meningar och även dragit till med 4 ord i en mening, mammas stora kicka!

Just för tillfället mår jag inte jätte bra, är sjukt nervös över en grej, men vet med mig att jag kommer klara mig igenom en sådan tuff grej.. jag är stark, jag fixar det! och så känner jag mig sjuk också, yr och ont i huvudet, mamma har ju varit sjuk så hoppas jag ej drar på mig nåt skit! Ska lägga mig och ta ett varmt bad sen!
Idag kom Tommy & Moa ut hit till oss och busade lite, Alexia och Moa lekte lite tillsammans, men alexia är ju värsta kommandoran och ska bestämma och ha precis allt, men bara jobba med det beteéndet, hon är väl i en sådan period nu också :) Men hon kan ju vara snäll också ;) Nu sover hon som en stock iaf! och jag ska spana runt lite efter skor på nätet.
Puss puss
Mamma älskar dig mest av allt i hela livet, du är det bästa som någonsin har hänt mig,
tack för att du kom till världen och gör att jag lever i lyckorus tillsammans med dig, varje dag! ♥

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!