smink & bus!

2009-01-31 11:36:54 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår gick jobbet fort, mycket att göra tiden sprang iväg, jobbade med en jätte snäll tjej som heter Petra. Hon ringde bemanning åt mig, och sa att chefen inte ger mig några jobb. Och sa bara en massa positiva saker om mig till dom. Så dom skulle kolla upp det var felet var, och sedan försöka ordna intro på nåt/några fler servicehus åt mig :) så hoppas på det ! Kan ju vara bra att en från peronalen ringer och berättar hur jag är och hur jag jobbar. Så tack!  nu är det bara vänta och se :) Hade även fått papper om delegering som jag fick svara på frågor igår, som jag lämna in till sjuksköterskan. Så snart har jag det också, det är skönt.

Igår kväll åkte markus iväg en sväng, så tjejerna och jag hade bus för oss :) det fick bli smink & kort! dom fick fri hand till att sminka mig så fint dom kunde. Resultatet ser ni på bilderna i slutet av inlägget =) Sedan läste vi en bok, de tre björnarna och guldlock! :)

Nu ska jag alldeles straxt göra mig ordning, sen ska vi iväg och handla lördags godis och åka till Västerås för att hämta min mobil :) skönt det ska bli att få tillbaka den!







Långpromenad i fina vädret!

2009-01-29 16:56:43 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Dagen började med att jag tog på mig varma kläder, och sedan knalla ner till tvättstugan med all tvätt. Sedan gick jag ut på en lååååång promenad i det härliga vädret som varit idag, sol & fint! fast kallt. men traska på 1,5 timme, så nu har jag sett ytterligare lite mer utav Fagersta!

In i tvättstugan för att starta igång torktummlaren, då fungerar inte den rackaren :/ så torkskåpet är fullt! ska snart ner och hämta upp allt, det lär inte vara torrt! Jag funderar på vad jag ska laga för mat idag. Har inte överdrivet hemma, så får väl bli köttbullar och potatismos eller makaroner. Måste ju ha med mig en matlåda imorgon, för då ska jag jobba på stolpvreten igen! :) 7-16! Det är nog så att dom har väldigt många timisar just nu, och därför har jag inte fått så mycket jobb på senaste. Så blev glad över att jag fick en jobb tid imorn!

Skulle egentligen till doktorn imorn som jag hade tid hos, men jobbet går före just nu eftersom jag inte jobbat nåt. Pengarna behövs, varenda krona!


koll vilken snygg dress,
åh vad jag vill ha den!
men min plånbok säger nej!


Kapten Röd - Ensamhället

2009-01-29 16:47:02 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag vet att du är trött 
Ensamhället är så kallt
Men vem befinner du överallt

Från den djupaste dal, till dom ljusaste dar
Jag säger till dig; du o jag klarar det ihop
färden är lång o bördan är stor
Men jag vet att, du o jag klarar det ihop
för den ena har styrka o den andra har mod

Du o jag klarar det ihop
vi går tillsammans mot en hel bataljon
Du o jag klarar det ihop

lystring!

Åh jag vet att du är trött på den där ständiga känslan,
av att sitta fast, att känna sig fängslad
Man bor mitt i staden men har aldrig vart så ensam
Dagen blir natt o längtan blir ängslan
Men det känns som man har fastnat i ett gränsland,
där allting står still förutom klockorna som klämtar
Va inte rädd för vad du lämnar,
jag vet att du är stark så du klarar vad som väntar
Jag säger till dig; du o jag klarar det ihop
färden är lång o bördan är stor
Men jag säger; du o jag klarar det ihop
för den ena har styrka o den andra har mod

Du o jag klarar det ihop
vi går tillsammans mot en hel bataljon
Du o jag klarar det ihop

Ah dom säger; vart man än går är det ödsligt o kallt
så länge som man flyr från sitt kall
Men om ditt kall inte riktigt passar deras mall
gör dom allting för att få dig på fall

Oh dom övervakar dig, spioner finns överallt
för det sticker i deras ögon
att se dig bli stark för dom blir svagare
Man e klar som kristall, vad som än kommer vi kommer stå pall

Du o jag klarar det ihop
färden är lång o bördan är stor
men jag vet att, du o jag klarar det ihop

Du o jag klarar det ihop
vi går tillsammans mot en hel bataljon
Du o jag klarar det ihop
vi låter inget hat slå rot

Jag säger det igen; du o jag klarar det ihop
färden är lång o bördan är stor
men jag vet,
att färden är lång
o bördan är stor

Från den djupaste dal, till dom ljusaste dar

Ja, jag står bakom dig



Jag tycker de flesta låtar som Kapten Röd har gjort är sköna + att texterna är bra! :)

Danjah - My love!

2009-01-28 22:50:42 / 4 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag visade Lina denna sköna låten, bara hört den ett fåtal gånger.  riktigt skön musik att slappa till, eller att städa och dona till :) tycker inte ni den är härligt skön? Det är härligt med musik som man bara hört någon gång som man inte vet namnet på, så dyker dom upp rätt som det är! :)


pizza

2009-01-28 22:43:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag åkte vi en sväng mot Skinnskatteberg för att hälsa på Lina & Fredrik, Så blev det att smälla i sig en saftig kebab pizza också :) yummiiie! Hjärtat har åkt till jobbet så här hemma är det tomt! :( myser i min babes sköna bralls, ska kika på laredoute om det finns några kvar så jag kan inskaffa mig ett par egna! :)


Blev utmanad!
-  Länka till den som har utmanat dig - www.staffie.blogg.se
-  Berätta sju personliga sanningar om dig själv
-  Utmana personer i slutet av ditt inlägg
-  Skriv en kommentar i samtliga bloggar så de
uppmärksammas på att de blivit utmanade

Blev utmanad av becca att skriva 7 sanningar om mig själv :

- Jag måste alltid ligga perfekt när jag ska sova eller ska se på film
- Jag har lätt att påbörja saker men inte att avsluta dom.
- Jag har väldigt svårt att säga nej till folk
- Om jag ska ut kan jag få beslutsångest och byta klädsel 10 gånger.
- Jag säger ofta "jag vet inte" fast jag vet och kan.
- Jag skämms ibland då jag vistas i folkmassor!
- Jag älskar min sambo mest av allt !

Jag utmanar: Peggan & syrran!

Jobbsökande & prov!

2009-01-28 12:28:41 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Vaknade upp imorse av att min älskling klev innanför dörren :) så kröp han ner i sängen hos mig så kollade vi på ännu ett avsnitt av prison break, vi har börjat att se allt ifrån början, för hjärtat har aldrig tittat på det innan :)

Jag gick upp och pluggade lite efter det, sen vid 09.20 slog jag upp datorn för att ha ett muntligt prov för hela kursen i medicinsk grundkurs genom webben. Kan säga som så att jag fick total hjärnsläpp, fick inte fram orden, eller förklarningarna för 5 öre, så jag ska få göra ett skriftligt prov nästa vecka förmodligen! tack för det! Klart man blir sur när man inte blir godkänd, men muntligt sådär är nog inget för mig.

Efter det sura jag ett tag och ringde upp typ vartenda servicehus i Köping och Kolsva. Fick väldigt positiva och trevliga svar, vissa av dom tog mina nummer, och vissa skulle höra av sig.. men sommarjobb såg lovande ut på flera utav ställena. Sedan blev jag även kallad till en intervju! :D För ett gruppboende som jag ska till om ca 2 veckor! Det tar 1,5 timme till köping. Men ett jobb är ett måste och finns det inga här i Fagersta så får man ju söka så pass långt bort, tyvärr. Men det är som det är, isf blir jag anställd som timvikarie.



kanske skriver ett par rader ikvälll, tjing tjing!


HEJ!

2009-01-27 23:35:59 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag kom man upp ur sängen vid 12 typ, var vaken när hjärtat kom hem vid 06.30 för att invänta ifall jobbet skulle ringa. men icke! Blev ett avsnitt av Prison Break sen somna vi!

Åkte och tränade idag, det gick bra! körde en del maskiner och dom gick bra, hoppa upp på gångbandet och började jogga i 10 min, trodde aldrig jag ens skulle orka 5 min, men konditionen är visst inte på botten iaf! :) Efter det blev det solning, och gissa vad jag gör, råkar göra så larmet sätts igång, markus låg och solade och jag fick typ panik. haha tjöt som bara den, folk utanför blev nyfikna, så lånade telefon hos pizzan bredvid så jag kunde ringa solarie-ägaren. larmet stängdes av tillslut!

Har pluggat lite smått idag nu på kvällen och kikat runt efter jobb man skulle kunna ringa, för just nu är det kris, både för min ekonomiska sida och min rastlöshets sida! så har 23 samtal att ringa imorn! man får fan inte ge upp, det är ju bara att fortsätta!

Imorgon bittit är det prov som gäller, får se hur det går, går det åt skogen är det inte hela världen, man har ju fler chanser! så nu tänkte jag krypa ner i sängen och plugga nån timme sen måste jag sova!

motiovation kommer tillbaka mer och mer :)


Godnatt!

?

2009-01-26 22:04:28 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


Just för tillfället känner jag mig väldigt depp & saknar motivation till saker och ting. Var är motivationen? Mycket som har med det här att göra är väl det att man är arbetslös i princip, jobbat 5 timmar denna månad, 5 timmar.. det är ju i princip lika med noll! Jag saknar också att träna, gymmet i Linköping, där behövde man inte bry sig, dit kunde man gå själv utan att känna att alla tittar på en! Det är jobbigt med nya ställen, iaf vissa dagar.. men man kommer väl in i träningen här med någon gång, babe och jag ska dit ihop så får han gå igenom lite med mig, för det som jag tycker är mest jobbigt med att gå på nya saker och sånt, det är att alla tittar på en, och så förstår man inte maskinerna så då tittar folk ännu mera. Jag kanske är larvig, men så tänker jag även såhär att jag gör det ju för min skull, och vad finns det att oroa sig över? vad ska man skämmas för? ah det gör mig galen. Det sitter i psyket och det ska väck! varför är jag så svag ibland.

Jag är så väldigt tacksam över att jag har just markus som min sambo, fästman & bästa vän. Jag älskar att vi är sambos, det är underbart, att ha honom nära det finns inget bättre. Det var därför jag flyttade hit.
Jag älskar dig av hela mitt hjärta..

hoppas på en positiv dag imorgon!

Måndag! :)

2009-01-26 13:31:53 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Ett tag sedan jag skrev här.. lite uppdatering!

I fredags bestämma vi oss för att festa lite :) vi kom inte längre än till dörren mitt emot! Och där tillbringa vi också resten av kvällen. Det var kul & trevligt, se lite folk! Men resten av helgen, lördag + söndag = bakis! jag menar inte lite bakis. men sånt man får ta, vi hade trevligt och det är väl huvudsaken :)

Idag ska vi förmodligen iväg och träna här tänkte vi, babe sover fortfarande, vill ej väcka honom riktigt ännu. ne nu ska jag dricka kaffe, så uppdaterar jag förmodligen senare ikväll!
ha en fin dag!

Party time?

2009-01-23 12:19:37 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu har jag precis tagit på mig ansiktsmasken och ska snart in i duschen! :) Ikväll blir det nog lite party i think. Fast vi får se vart vi hamnar! Hoppas på en rolig kväll iaf! :) Pappa är i telen så ska väl vara social med gubben!



Ha en fin helg!

Tvättdag

2009-01-22 12:10:04 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag tog jag mig upp ur sängen vid halv 10 ungefär, kolla om min lärare hade rättat mina inlämningsuppgifter! oh yeah det hade hon också :) kul för hon skriver kommentarer om allt, fick G på alla 3 uppgifter, och det är jag mer än nöjd med. visserligen fick jag G+ på de 2 sista så då var jag ju nära VG. Kanske ska försöka fördjupa mig lite mer på näst kommande uppgift :) ska börja med den idag! Det är sååååå härligt att slippa få kompletteringar! för då tappar man både lusten och suget direkt, då känns det som om allt kommer gå fel i studierna, så en bra start på en intressant kurs blev det! :)

Har precis varit nere i tvättstugan kastat i två proppfulla maskiner med tvätt, vi hade en del nu kan jag lova, ska bli sjukt skönt att få allt tvättat! håller på att vädrar som bara den här hemma, så nu sitter jag och fryser! brrr! ska städa idag för det blir ju aldrig av, så idag ska jag fasen göra det också! få ordning på saker och ting och inte skjuta upp allt så det blir en massa rörigheter!

Nu ringde challe så ska vara social med den tösen!
ha en fin dag!
puss & kram!

Medicinsk Grundkurs !

2009-01-21 10:56:51 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


men jajjebula nu är det studier för fullt ös här på min prio lista för dagen! :) Medicinsk grundkurs är ganska så kul faktiskt! Ska skicka in min inlämningsuppgift idag tänkte jag! den andra är rättad står det, men ser inte vart jag hittar resultatet, så kanske fick ig på den, inte vet jag? märks!

ringa min studievägledare och få ordning på studierna så csn blir nöjda och jag nöjd! I need money!


men puss på en stund!

Lite ordning..

2009-01-20 15:37:59 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Bloggen börjar ta sin form, mycket smått pyssel kvar med den, men den börjar se hyffsad ut tycker jag. Vad tycker ni?

Om det är någon som vet vad understruket i dessa koderna heter som man gör om designen i heter, så var snäll och säg det :) vill inte ha massa understrukna ord men får ej bort dom! :( help me please!


magvärk :(

2009-01-20 10:50:21 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag vaknade jag upp med en väldigt värkande mage! får dricka lite kaffe och hoppas de går över :) hade ju varit skönt med en långpromenad idag, men så titta jag ut genom fönstret och man drar sig ju då för att gå ut när det är snökaos! :(

sätta på lite bra musik & sen sätta igång! 

ha en fin dag!

plugg

2009-01-19 11:35:07 / 4 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår åkte tjejerna till deras mor igen, tomt blev det som alltid direkt när dom gått.. varit en mysig helg med dom, men som sagt så sprang den iväg. Markus kompisar thörre (tror ja han hette?) och kimmo kom hit en sväng, annars tog vi det bara lugnt igår..

Vakna till en sväng vid 05.00 imorse då hjärtats väckarklocka ringde, fy så tidigt. jag tänkte sätta igång och plugga nu och även grejja lite med bloggen på sidan av kanske :) Pratade nyss med min efterlängtade tös jennifer. hon var på väg hem från skolan, hon ska studera samma som mig :) härligt kan man hjälpa varann!

skriver mer sen!
ha en fin dag!

plugg plugg plugg

Göra om!

2009-01-18 10:40:29 / 5 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu ska jag försöka ge mig på att göra om bloggen i utseénde igen! tröttnar så fort på designen. men får se vad som sker och vad det blir denna gång.. tipsa gärna om snygga färger som passar bra ihop :)

Ett kort blogg inlägg får de bli innan jag sätter igång! :)
I fredags åkte vi och hämtade tjejerna, sedan åkte vi till markus föräldrar och åt lite mat. Annars har helgen bara sprungit förbi. Sist hade vi tjejerna en vecka, så en helg känns bra kort nu. Just nu står dom och spelar Wii som dom för övrigt är kalas bra på! för tillfället är det boxning och dom mosar alla! =D

A just ja, jag har dragit i 3 blonderingar i håret, tror ni att det blev ljust? då har ni fel, orange! haha.. förstört mitt hår totalt. det blev slitet direkt. så fick bli en mörk färg i igen. Dum jag är. börja med mörkt och blev tvungen att sluta med brunt också, fast på köpet fick jag ett bra rejält slitet hår!

Hopp annars idag hinner vi inte göra så mkt, tråkigt väder, men kanske hinner iväg till lekparken innan deras mamma kommer iaf. inte så kallt som det var igår iaf! tror det är -5 grader typ. Vi har ätit frukost och jag dricker kaffe! :) yummie!

hjärtat får sig sovmorgon idag, för han jobbar ju nu hela veckan tidigt. Idag blir det väl bara lugnt och sådär, ska se om jag hinner plugga lite :) Så skulle Albert komma hit en sväng på besök.

nahepp, ta bort designen på bloggen nu då och ladda hem photoshop!
ha en fin dag!
puss & kram!

tjooheej!

2009-01-15 21:37:29 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår var det första "skoldagen" fick inloggningsuppgifter osv. Så idag har jag suttit och pluggat lite medicinsk grundkurs, nästan klar med första inlämningsarbetet! :) väldigt mycket i kursen som man ska kunna. Men det är intressant, så jag hoppas att det fortsätter vara så!

Knalla till afäären förrut och handla lite stuff´s. bland annat blondering!! men tror ni det blev bra? icke sa nicke, hej hej jag har oranga slingor i skallen, haha. men det räkna jag nästan med, får dra i den andra blonderingen imorn, för det hinner jag inte med nu, ska bränna en film, så ska vi åka till skinnsberg för film mys när babe kommer hem från jobbet.

Imorgon ska jag upp tidigt, ska vara hos doktorn klockan 10. hoppas jag vaknar upp med en bra dag, med bra tänkande och mod. annars löser det sig nog inte! men ska ta upp allt med honom. det är en del! men skönt att få det gjort! kanske tar bort min leverfläck också, får se vad han tycker. men jag törs nog inte. hjälp!

Så ska vi hämta brudsen imorn hos deras mor också, sen ut till markus föräldrar på mat! nehe, nu ska jag se om det går att bränna då!

puss & kram!

resultatet syns inte as mycket på bilden här nedan men lite smått ljusare än innan!
suddig bild dock!





75 samtal före dig!

2009-01-13 13:55:58 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Pratade nyss en sväng med svärmor i telen, och så kom vi in på csn, tur det! för jag måste verkligen ringa dom och se hur det blir med studielån osv. Men ringde precis, hmm, "det är 75 samtal före dig, tack för att du väntar" sånt blir jag super glad av. inte! men får testa om en stund igen!

Lämnade in mitt cv på coop idag, tänker inte säga att det lät lovande, kommer ställa in mig på att jag inte får nåt jobb, annars blir man bara besviken då dom aldrig ringer! Igår satt jag och ringde runt till hur jäkla många företag som helst. men icke sa nicke, finns 0 jobb. Och det är piss! Jag vill kunna få bort den jäkla oron i kroppen av att inte veta hur mycket pengar man har i slutet av månaden osv, till räkningar och allt! ajust, kom precis på att, man kan ju ringa A-kassan och snacka lite.

skriver nog ett par rader senare..


bye bye!


Färgar håret!

2009-01-11 13:28:25 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu sitter jag och färgar håret, hmm inte en aning om vad det blir för nyans, men mörkt tror jag iaf :) mörkbrunt! Såg ju att jag hade fått en sån himla utväxt helt plötsligt, så då är det ju bara att kasta i en färg :) fast nästa gång utväxten börjar närma sig, då blir det nog förmodligen blondering i håret :) najs! Just nu vet jag inte vad jag har för någon fisyr på håret, jag vill ju ha allt jämlångt typ, och nu kan jag säga att det är väl på väg, men vägen dit ser förjävlig ut! sånt man får leva med! :)

Igår åkte vi till Skinnsberg, Blev att spela plump med tenho och mia, sen nån mer jag glömde namnet på! men jag vann nästan iaf, och markus kom sist. haha! gick bra för han igår. Men det var kul! skoj med kortspel! :)

Idag hade jag tänkt att rensa lite i våra garderober, har ju sjukt mkt handdukar och påslakan och sånt.. mycket som kan kastas, så vi får lite mer plats här hemma! :)

Imorgon ska jag till Norberg, tur att hjärtat kan skjussa mig dit, annars hade jag ju aldrig hittat.. men men ska iaf dit på nåt möte med studierna. Få redo på info om kurserna osv, borde inte ta så lång tid hoppas jag. Skönt ska de bli att komma igång igen iaf, och jag ska satsa! fullt ut, eller ah försöka iaf! :) man tröttnar alltid efter nån månad, men jag ska kämpa iaf!

Markus och jag spelar Wii hela tiden här hemma i princip. Bowling och Giutarr Hero ligger väl på topp. Det som spelas mest :) men kul är det. som satan, och man blir beroende. Men skapligt stel i hela högersidan blir man. är helt öm, som om man varit på gymmet och pumpat hårt. haha!

Nu ska jag tvätta ur hårfärgen och se hur resultatet blev, inte så stor skillnad mot innan tror jag allt! :)
Ha en super fin söndag!

Wii

2009-01-09 15:02:00 / 10 kommentarer kommentera inlägget?..


I onsdags kom bettan & Petter och hämtade hem tjejerna.. blir ju tomt utan dom direkt, vi har ju haft dom i en vecka! Det har varit en rolig vecka, mycket mys, pärlor, lek, & film! När dom åkt stack vi iväg mot västerås, och jag lämnade in min mobil på service för andra gången, så hoppas den fixar sig nu. Sedan begav vi oss till On Off och handlade våran försena julklapp tillsammans :) Wii blev det, med Guitarr Hero. Fan va vi spelar alltså. haha, as kul ju! Bowlingen blir man helt inne på!

Jag får inga jobb :( pissigt är det, fan behöver ett jobb! Men så börjar ju skolan nu på måndag, eller ska dit för kursplaneringar o sånt.. så lär väl bli mycket plugg i början, för jag ska fan fixa det här, och det kommer jag göra också!

Idag blir de bara lugnt här hemma för oss, ska till Skinnsberg en sväng och låna några spel till Wii av markus kompis, så kan vi spela sönder oss hela natten. haha!

Ne nu ska jag duscha!
Ha en super fin dag!

pusspuss!


kö plats!

2009-01-04 10:41:30 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


Har precis ätit frukost med brudarna, dom åt gröt som inte är allt för gott, men bra att dom tycker det :) nu sitter jag med en kaffekopp i handen, och försöker nå fram till Vårdcentralen, hamnade på kö plats i telefon, "du har plats nummer 22 i kön" kul..

ne nu ska jag dricka upp.
puss ajö

godnatt?

2009-01-03 22:18:10 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


både tjejerna och markus sover nu, själv har ja inget o göra, har piss tråkigt just nu. finns inte en enda film att se heller,, så laddar hem sex and the city filmen och ser på en gång till! tråkigt o kolla på film själv.. kan ju ej kolla på tv:n heller, vill ej väcka tjejerna..

förbannade smärtan kom i bröstet igen :( hoppas den går över snart... vill krypa ihop som på bilden, gråta lite o hoppas det onda försvinner..


Tjipp!

2009-01-02 12:28:19 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu sitter tjejerna och puzzlar och håller på med pärlor! :) och jag dricker mitt kaffe, en kopp kaffe måste man få i sig på morronen, goott! men jag tror jag snart slurpat i mig en hel kanna! :S

Igår jobbade jag, var ett tag sen, men de gick bra! gick hem i kylan, och det var verkligen kallt ute. inget skoj. Och idag ska vi iväg till Markus föräldrar och äta lite mat, och så ska vi gratta Lena för hon har fyllt år :)

ne nu ska jag kika min travian!
ha det fint!
puss & kram!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!