Rörelser :)

2009-07-28 21:44:33 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag har jag jobbat 7-17 igen :) gick bra, Cim och jag grejja så vi fick delegering, najs! Efter jobbet har jag inte gjort så mycket bara tagit de lugnt...

Bebisen rör på sig mer och mer, och nu ikväll stelna magen till vid naveln och så vibrerar det till och från =) åhh lilla knodden är i full fart där inne känner jag :) nu ska jag göra kvällmat och dricka nyponsoppa MUMS!

ajöks!


Collie Buddz - Now Shes Gone

2009-07-26 21:11:16 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Pilja skickade en härlig låt!
Lyssna och njut!



Graviditetsvecka 20.

2009-07-26 19:54:01 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu känner man verkligen att det är lillbebisen inne i magen som rör på sig :) Det "fladdrar" och har sig därinne, har även kännt som små sparkar då jag håller händerna på magen! Det är häftigt när man känner hur den lille rör sig, då kan man känna sig lugn av att veta att den lille lever på bra där inne!

Nu är jag redan i månad 5 och det känns som om dessa månader har gått så fort :) börjar faktiskt bli lite smått nervös inför förlossningen och allt nu, men försöker att inte tänka på det och tar dagen som den kommer istället! Vi funderar även på att åka till Linköping till Crocus-mottagningen och göra ett till ultraljud fast i 3D bild, det kostar sin lilla slant, men det skulle vara hur häftigt som helst, så det blir nog av så småningom, och då så får vi ju reda på könet på krabaten också :) vilket vi vill, lättare att handla saker och så då känner vi. Vi har iaf hittat en vagn som vi vill ha nu, så den blir det att beställa nu snart :)

åh vad vi längtar efter dig!




Love!

2009-07-26 19:28:53 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Det finns något jag vill säga dig,
Du är den jag älskar och du betyder allt för mig!



Roadtripp :)

2009-07-26 15:24:20 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår bestämde vi oss för att bara dra uppåt i landet en sväng, inga planerade mål alls! Vi stannade till vid den stora Dalahästen en sväng så jag fick se den gigantiska hästen :D Sen hamnade vi i Mora men regnet bara öste ner hela tiden och himlen var svart så vad fanns det att hitta på? vi bestämde oss för att dra till Borlänge och gå på bio där, men vi hittade såklart ingen biograf, så då stack vi vidare till Arvika där vi gick omkring och hittade slutligen en biograf, men där visade de bara 3 filmer och det var stängt just igår, haha otur för oss. Så vi struntade i det och tog bilen hem igen, Men vi fick en trevlig dag tillsammans ändå älsklingen och jag :)

Idag har jag bakat bröd för fullt här hemma :) så har precis bjudit min kära karl på nybakat bröd & Kaffe! Och idag blir det nog bara en lugn dag, och nu denna vecka som kommer så jobbar jag varenda dag! Men de blir bra, kul och jobba ju!

Have a nice sunday! :)


 



yr i sömnen :D

2009-07-24 18:25:29 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


jag är grymt dålig på att uppdatera här nu känner jag...

Inatt blev det att man vaknade till i princip varje timme, av att min kära sambo låg och pratade och skrattade, satt upp och tittade och höll på i sömnen som aldrig förr, haha, han pratade om alla möjliga konstiga saker, troll & soldater, haha! sen vid ett tillfälle vakna jag till av att han satt upp bredvid mig och dunka skallen rakt i ryggen på mig, hahaha blev fasen rädd för honom :D sötnos var han iaf, mitt lilla sömn-yrtroll! ♥

Idag började jag jobbet 7 och slutade 15 skönt med en kort dag! :) Passade på att byta ett par ord med chefen, och efter semestern och sådär ska jag även få bli upplärd på de andra två avdelningarna på bygget också :) känns skönt, för det ger ju möjlighet till mera jobb för mig i höst vilket jag behöver väldigt mycket :)

Thörre kom hit en liten sväng så vi satt och snackade lite på ballkongen i det tråkiga vädret, (ge mig sooool) och nu gick han så jag ska sätta igång att damsuga och sådärja :)

ha det så bra!



rajj rajj!

2009-07-15 22:42:41 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Förre veckan den 8-10:e ägnade vi tiden i Skara Sommaland med tjejjorna, vi hade lite smått otur med vädret men vi hade tur ändå som hade lite uppehåll från regn då på dagarna när vi åkte som stollar i alla karuseller :D Det var mysigt och komma iväg lite också, våran första semester ihop :)

  

 

Och nu har vi haft kickorna här hos oss i snart 2 hela veckor, och jag kan säga som så att dagarna har sprungit iväg, jag har ju iofs jobbatn endel också. Ska även jobba imorgon igen och hela helgen, så lär vara trött nu i några dagar, men det är så det är, är så himla glad över att jag har detta timvik jobb, och hoppas på att de finns chanser till jobb till hösten också.

Ne nu ska jag ringa min mamma och se vad hon har för sig.
sov gott sen, för det ska jag absolut göra, tillsammans med min kära sambo! ♥

Inget jobb idag! :(

2009-07-14 05:17:07 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


ix har hunnit sova knappa 2-3 timmar nu inatt och så vakna jag här för nån halvtimme sedan med två ögon som var helt igen kletade och helt igen svullna :( i hate it! så har ringt och sjukanmält mig nu så ska väl försök sova en stund igen om jag lyckas somna om, ungen i magen lever rövare och ordnar så fint så man får sitta hukad på toaletten igen, not fun.

sleep good.

jobbar dags!

2009-07-06 09:40:27 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu var det ett tag sen sist jag smattrade på tangenterna :)

Har jobbat endel den senaste tiden, och det går väldigt bra på jobbet faktiskt, sen i fredags nu så kom tjejjorna hit så nu ska vi ha dom i två veckor :) Och i lördags fyllde markus bror Fredrik år så då blev det att åka dit och fira honom! Vädret har varit tråkigt senaste dagarna, men igår tog jag med mig kickorna bort till simhallen så blev de lite utebad, sen bada vi inomhus ett bra tag, sen när vi kom hem fikc vi god Mc Donals mat av älsklingen!

Idag är det dags att jobba igen :) jobbar mellan 13-21.30, men de känns helt okej, piss väder ute ändå! ne nu ska jag väl sätta på kaffet & duka fram frukost så tjejjerna får lite käk i magen :)

ha en bra dag!



  



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!