Det bästa i livet!

2011-01-07 21:33:12 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..




Du förgyller mina dagar när dom känns som skit,
Du ger mig ett leende på läpparna när jag behöver det.
Du är den största lyckan som finns..
Du är det vackraste som finns i livet,
Du är det absolut värdefullaste som finns!
Tack för allt det fina du ger mig,
du är min styrka!
JAG ÄLSKAR DIG SÅ ENORMT MYCKET!!
Min älskade dotter Alexia Nicole Lena Fornell!


Pulka åkning!

2011-01-07 14:25:14 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Fy fan vilken skit period man är i.. tjaffs och bråk :( blir så less påt!

Jajja, ska straxt rensa tankarna lite genom att ta med mig min lilla skrutta ut på en promenix med pulkan ner till Lotta & Tim, så kan ungarna få busa lite, var ju ett tag sen sist vi såg :)

Puss


Ingenting var bra!

2011-01-06 11:52:53 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


     ♥

Igår tog vi en tripp ut i snön för lite pulkaåkning :) Alexia trivdes i pulkan och gjorde ingen protest alls, utan satt där i ett bra tag :) sedan gick vi in på coop och handlade lite, alexia fick självklart gå själv där inne, och det finns ju så mycket saker att både titta på och pilla på ;)

Idag gick jag upp med henne vid 8.30 ungefär, värsta leendet som vanligt får jag när jag tittar in på henne på morgonen, men sen helt plötsligt vände det till gråt och tjurighet efter 10 min :( inget var bra.. skulle absolut inte byta blöjan som var nerbajsad, vägrade ligga still på skötbordet.. hon skulle inte stå själv, hon ville inte bli upplyft, ja inget var bra helt enkelt. I såna lägen blir man lite frustrerad! Men hon är säkert i den perioden i sin utveckling nu då hon har så mycket känslor inom sig, och även nya känslor som uppstår, som hon inte vet hur hon ska hanskas med eller kontrollera.

Alexia äter inte sin gröt längre, den hon alltid ätit sen hon började med gröt, så jag åkte till affären och så passade jag på att handla mannagryn.. så det kokade jag ordning när jag kom hem, och vipps, hon fick i sig en halv portion, tummen upp! Tycker det är bra om hon får i sig någon form av gröt om mornarna, det står hon sig på en bra stund och är en bra frukost.

Som vädret ser ut nu, så blir det en innedag, skitsnö väder :(
Puss


RÖSTA RÖSTA !!!! :)

2011-01-05 11:07:35 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


snälla vill du ge alexia en röst :):) http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/?view-id=38573
Klicka på länken så kommer ni till bilden :) Ett endaste klick bara, kom igen nu ;) 

Hon bits!

2011-01-05 01:42:40 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


ännu en sen natt blev det... En jävla hektiskt dag med temperament har det varit, på både den ena och den andra. Puh :( Nu på kvällningen fastnade jag i photoshop, men fattar inte mycket av de där.. Alexia kom upp en sväng och låg här i soffan med mig, sen fick hon lite välling och somnade om så gott i sin säng!

Eftersom jag inte kan somna nu på en gång, så ska jag lägga mig i Ebbas & Noras rum och titta lite på webbtv innan jag somnar.. så vaknar säkert älsklingen imorn bitti och undrar vart fan jag är, ha ha.. Alexia är ju inne i en trots period nu, får hon inte som hon vill, kastar hon sig på backen och tjuter, tar man i henne då så stöter hon bort en.. hon klänger och ska ta i precis allt, och blir sur om man säger nej och så bitts hon, så de gäller att va på sin vakt, en morgon för några dagar sen bet hon mig rakt i bröstvårtan, inte allt för skönt :/ och hennes 10:e tand har nu spruckit igenom, så inte konstigt att hon varit som hon varit en liten period nu, men hon är världens finaste och bästaste tjej ändå ♥

ush, näsan bara rinner på mig och hostar som en tjiiihu :( gör mig frisk !!!
ne nu ska jag inta bädden!
Puss puss


|♥ I N e e d Y o u ♥ Y o u N e e d M e ♥ |


Bruna linser!

2011-01-04 22:32:21 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Vill någon köpa dessa linser av mig för 170:- ? Då är frakten medräknad ;)
Har testat dom en gång, så dom är som nya! Fick hem dom idag! 
Kommentera om ni vill ha dom, jag postar dom så fort jag kan isf :) 
Linserna är utan styrka och 1års hållbarhet!



Mitt hjärtegull!

2011-01-03 12:06:33 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu har hon sovit i hela 2 timmar, she need it! inte hostat en enda gång under den tiden. Jag ska väl ta en kik i frysen och se vad man ska tillaga för food idag då, älsklingen äter ju på jobbet så får laga mat till mig och lillan.



Söta lockar va? :)


Tradera!

2011-01-03 12:02:23 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu har jag suttit och lagt ut lite kläder på tradera, kanske kan få nån krona för det :) onödigt att spara på grejer man inte behöver.

http://www.tradera.com/Me-i-T-shirt-auktion_302816_125270410
http://www.tradera.com/Super-fin-body-ASOS-auktion_302735_125270573
http://www.tradera.com/Vit-kofta--auktion_302737_125270517


Chiiing!

2011-01-03 11:09:59 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Ebba och Nora har varit här sedans i Torsdags och åkte hem till deras mamma igår, haft de myspys :) På nyår åt vi god mat och smällde raketer :) och på dagen tog jag med mig brudarna ut i pulkabacken, shit så kul det är att åka stjärtlapp, haha det går ju riktigt snabbt!

Alexia busar med ebba!




Spela spel :)


Puss



Igår fick jag jobba lite, 12-21,30 den turen brukar oftast vara seg för man är på jobbet i princip hela dagen, men det gick faktiskt hyffsat snabbt ändå, känns skönt att tjäna lite stålar hoppas det blir fler turer denna månad! Alexia är fortfarande sjuk och har smittat ned både mig och markus :( hostar och har sjukstuga här hemma.. men det går över så småningom ju :) inget att gräva ner sig för.

Nu sover lillan och jag ska platta mitt trassliga hår.
bye bye!


Markus med sina fina döttrar :)


Åh saknar..

2011-01-01 23:39:14 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Satt och kollade på bilddagboken där jag har massa gamla pics, bland annat på min gravida mage! Jag saknar den stora magen på nåt sätt, är lite bebis sugen ;)




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!