Godmorgon världen!

2009-02-26 10:12:13 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu är jag precis nyvaken och sitter och väntar på att kaffet ska rinna ner i kannan så jag kan ta mig en kopp :) Ska kika efter tågbiljett nu också, för imorgon åker ju jag till Linköping :) Idag kommer tjejerna hit också, va mys! Ska hämta ut gardinerna vi beställt idag med :) så vardagsrummet blir lite mysigare!

Det är strålande väder ute idag :) man kan ju inte bli annat än på bra humör när det är så soligt & fint :) nepp dags o hämta en kopp kaffe.


ha en fin dag :)

Mina tankar & känslor!

2009-02-25 23:16:15 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Det sprätter i mina fingrar, så jag kan väl skriva hur min dag har varit :)

Älskling och jag somna om imorse så vi hann bara med två maskiner tvätt, men skönt att vi hann med lite iaf :) Jag åkte med bussen vid 12 till Köping. Det är ju människor med något slags funktionshinder eller de som bara behöver stöd i sin vardag som jag jobbar med, och dom är mysiga, roliga och kramiga :) Man ska ju inte prata om de boende öppet med folk, men jag kan uttrycka mig som så att det finns en speciell kvinna på bygget som kan bli rätt så arg och är ganska så vresig, men hon ser mig som en vän redan, och jag umgås väldigt mycket med henne när jag är på jobbet. Idag städade vi, vi gjorde fotbad, måla naglarna, och så bakade vi även en god kaka och hann med att spela Yatzy :)

Att jobba inom vården är ett väldigt krävande yrke ändå, man måste ha ganska så mycket tålamod och veta vad man ska säga för att brukaren inte ska uppfatta fel saker osv. Men jag älskar det här yrket. Nu har jag arbetat med både dementa, äldre som är sjuka, och de med funktionshinder, och jag stormtrivs. Man är en viktig människa på jobbet, man spelar en stor roll för de boende, man vill att de ska må bra, och känna sig trygga. Man finns där för någon som behöver hjälp/stöd.

Sedan jag började arbeta inom vården för allra första gånger för snart 1 år sedan, så har jag som person utvecklats väldigt mycket. Jag har blivit mer vuxen och jag har lärt mig att ta för mig mera och är inte lika blyg längre. Blyghet är ett stort problem som jag faktiskt har, men det börjar bli bättre och bättre, och mycket är nog tack vare yrkena som jag varit på.

Jag var hos doktorn här för ett tag sedan och jag ska börja träffa en psykolog, men när vet jag inte. Anledningen till det är för panikångesten, oro, stress, och hur jag ska lära mig att hantera situationer i olika lägen. Jag vill kunna lära mig att exempel gå själv på stan utan att känna att exakt alla tittar på en från topp till tå, jag vill kunna få den frihet som man kan ha. En grej som jag gick och tänkte på idag när jag gick hem från bussen, är att jag unviker verkligen att gå över övergångsställen ifall det är en bil på väg, för jag vill inte att den ska stanna för då är jag i centrum. Jag hatar att vara i centrum, okej att alla människor gillar lite uppmärksamhet ibland, men det är inte ofta alls för min del, jag undviker det så gott jag kan.

Endel som läser det här inlägget nu kanske tänker, varför skriver hon allt det här? Men ibland är jag öppen som just i denna stund, och då behöver jag skriva om det, jag skäms inte över det, och känner att det är skönt att folk vet hur man är som person. Kanske är fler som känner som mig?

aja, nog pratat om det.

jag skulle nog kunna sitta här och skriva hur långt inlägg som helst, men det blir för tröttsamt att läsa, men å andra sidan skriver jag för att jag vill skriva av mig. För det behövs verkligen ibland.. Vad är första steget till att lära sig att tro på sig själv?


sov gott.


punkt!

2009-02-25 21:51:41 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


för en kvart sedan hade jag motivation att skriva ett lååångt blogg inlägg om något kul eller intressant samtalsämne, men nej tack. Den försvann.. får se kankse dyker upp sen..


halv krasslig!

2009-02-24 12:34:15 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår var jag jätte glad över att få åka och jobba igen o få ihop lite timmar. Knallade mot bussen och jag var helt kallsvettig, kändes som om spyan satt i halsen på mig, men åkte till köping ändå, men dom på jobbet sa att det var lika bra att för mig att åka hem igen, för om de är nåt virus smittar jag ju ner hela bygget!

Vaknade här för nån liten stund sedan, och känner mig lite halvkrasslig fortfarande :/ babe ligger i sängen med svullen hals och är också krasslig. Så idag blir det iaf för min del att städa och små plocka här hemma, men nu ska jag börja plugga först :)

Ha en fin dag!

Ny vecka!

2009-02-23 08:48:37 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


I fredags blev det lite öl & vin, så umgicks vi med några utav markus kompisar härifrån ett tag. Och sedan kom även Stefan o hans polare och spelade Wii med oss :D det var en trevligt kväll, dagen efter var inte lika trevligt... Jag låg och spydde o harkla mig heeeela lördagen, tog mig inte upp ur sängen så dålig var jag :S Älskling var så söt och pyssla om mig.

Idag vakna man tidigt, tycker jag är skönt :) babe ligger och drönar i sängen och vill inte gå upp fast han är pigg :D han vill vara ung igen och kunna sova länge sa han :) sötnosen! <3

Idag ska jag jobba i Köping igen :) kul, chefen ringde igår och undrade ifall jag kunde jobba idag och på onsdag! :) skönt som bara attans med lite jobb!

ne nu ska jag dricka upp mitt kaffe..


Helg!

2009-02-20 17:03:55 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Oh yez nu är det helg, inte för det gör så stor skillnad när jag ändå inte jobbar nåt speciellt i veckorna! Men har hittat  massa jobb jag ska söka nu i veckan som kommer :)

Igår tyckte vi att det ar dags att inskaffa oss lite gardinstänger så att vardagsrummet kan få lite gardiner vid fönstrerna :) Så hoppas vi får det snart, beställde ifrån Ellos, grymt mycket där :) och värsta rean, så då har man råd att beställa lite stuffs till hemmet :)

Fick ett as bra besked idag, fick mitt csn lån, så fick jag dubbelt denna månad ungefär!  Så idag hade jag viss över 3 papp på konton, så nu är lite räkningar betalda! Vet inte vad som händer idag, vi är ju barnlediga ochinga planer så man vet aldrig vad som kan hända :) dricka lite vin iaf ska vi göra, mys!

Ne nu ska jag ta mig en redigt lååång dusch! 


Härlig Arbetsdag!

2009-02-19 14:28:17 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..



Kom till jobbet och det var hur lugnt som helst idag, allt jobb hade gjorts igår. Hjälpte en boende med att städa uppe hos henne, sen ville hon baka, så vi satte igång med en sockerkaka! :) fick henne visst på topphumör, och då fick jag både beröm av hennes mamma och av sjuksyster :) Då vet man att man gjort/gör ett bra jobb.

Har damsugit lite smått här hemma, älsklingen sover ju, så vill ej väcka honom. Så ska snart hoppa in i duschen och sedan in och pussa babe så han vaknar och kan städa och dona med mig :)

Ringde precis chefen på demensboendet, Hon lovade att ringa min chef och se om de finns nåt ledigt som vikarie. Det är så jobbigt att vartenda servichus här har en och samma chef för vikarier. Annars hade jag säkert fått komma dit direkt, lät det också som. ååhh jag vill in på demensen !!! bäst o jobba med dementa :)

aja duschen väntar och jag fryser.

Work work!

2009-02-19 04:54:57 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Godmorning på er!
En tidig morgnon för min del, men min buss går om en timme, och det tar en sväng att gå dit, skönt att hinna gå upp på morgonen och dricka sitt kaffe i lugn och ro, det är fin fint :)

jobbar från 7-12, skönt att sluta så tidigt kan jag lova! Då blir det att åka hem igen och se till städa upp här hemma :) ska även försöka plugga lite och så idag, hinner även läsa massa på bussen :)

ha en fin dag!

tvättstugan

2009-02-18 11:49:19 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Hjärtat väckte mig imorse då han kom hem ifrån jobbet vid halv 7 typ. Nu ligger han och snarkar och jag gör inte alls nåt speciellt. Ska kika runt efter lite jobb om de finns något att söka eller så.

Sen har vi tvättstugan idag vid fem. Skönt att få allt tvättat! Se om jag ska plugga lite idag också :)

ha en fin dag!


Bakstim

2009-02-17 22:07:39 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår innan jag skulle med bussen så ringde mormor, och verkligen räddade mig, ekonomiskt Tack! Igår var ju också första arbetsdagen i köping då, Det verkar vara ett bra ställe, som man kan trivas på. Härlig stämmning och roliga människor :) Fick tag i min chef här i Fagersta efter mycket om och men, men hon verkar vägra ge mig jobb, men men det är ju som det är, ska folk vara griniga och sura, så är det ju deras problems!


Idag har jag varit hos doktorn på besök, fick två pratglada gubbar vid mig i väntrummet, sånt är ju trevligt. Besöket gick bra, och vi ska göra en utredning typ på panikattackerna.. så det känns bra. Skulle även ringa och boka pricktest eftersom jag förmodligen är allergisk mot något, då mina ögon svullnar upp och kliar titt som tätt.


Efter doktorn tillbringade jag dagen i köket, först lagade jag mat, sedan har jag kommit in i ett bakstim eller nåt, sug på att baka. haha, så jag fixa ordning med en misslyckad mickrokola, och så blev det även kanel & äpple muffins :) gott! Det är kul att baka ibland, men värsta är ju att det känns som om man går upp 15 kg. haha.

Försökt att få tag i min studievägledare också, men inte en enda som svarar då man ringer till lärcenter, det är riktigt irriterande, finns typ 6 olika nummer man kan ringa, och ingen svarar. Men får testa imorgon igen, så det blir en ny tid bokad för omprov andra gången av medicinsk grundkurs...


Hjärtat åkte nyss till jobbet och jag tänkte spela lite Wii och så kan det nog bli att man loggar in en svängom på Wow! :)

ha en fin kväll!


puss ♥


Alpha Kassa ?

2009-02-16 10:42:47 / 4 kommentarer kommentera inlägget?..


Fyyy vilken tant jag fick prata med från A-kassan, hatar spydiga tanter, Det gick absolut inte söka nåt bidrag alls, på grund av att jag studerade! Men så ringde jag arbetsförmedlingen, och hon sa att jag skulle söka till Alpha Kassan.. Så då finns det ju en chans... Och nu försöker jag få tag i alpha kassan, men de går inget vidare.. Någon som vet hur Alpha kassan fungerar? :)

Godmorgon Godmorgon!

2009-02-16 09:49:07 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Är precis hemkommen ifrån affären, var ju tvungen att ha mjölk, till mitt morgonkaffe! Idag ska jag ju iväg till Köping för att ha första introduktions-dagen :) skoj! skönt o tjäna lite money igen. Min buss går 12, och jag har egentligen tusen grejjer att göra innan det. Men finns en dag imorgon också :)

Funderar på att lägga ner studierna och se hur mycket man kan få ut från A-kassan istället, för jag har ju i princip inte alls nåt jobb nu, och det går verkligen inte att leva på studiebidrag! Det fungerar inte, så det måste gå att lösa på nåt sätt.

ne nu är det telefonterror som gäller :) ha en super bra dag!

Horoskop!

2009-02-15 10:17:17 / 5 kommentarer kommentera inlägget?..


Väduren 21/3-20/4

Oväntat stimulerande söndag, särskilt om du provar något nytt eller satsar på finkultur. Mysig kväll.

Nu är jag säkert inne på min fjärde kopp kaffe redan denna förmiddag! :) Har käkat frukost med tjejerna, och gjort mig ordning för dagen. Dom sitter och spelar Wii, nåt ko spel vi har lånat! :)


30 års kalas!

2009-02-15 09:18:09 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Klockan 08.15 stod det en viss liten dam vid sängkanten "Lindsey gåå upp", Nora är pigg som bara den, och Ebba ligger och myser i bäddsoffan. Men nu ska de spela Tingeling spelet, och jag tänkte passa på att kika runt på nätet lite, dricka kaffe och njuta av morgonen :D

Igår var det en massa minus ute, Vi åkte och handlade massa godis, sen var vi bara hemma och mös. Ute vid bilen upptäcker vi att stereon är borta, och handtagen sönder, inbrott! Går inte ha bilen där nere, men har vi den här uppe så blir det parkerings-böter. Sen ville tjejerna se Shrek 3 så den kikade vi en stund på.

Idag ska vi iväg till Västerås för att Markus kusin Jimmy fyller 30, så då ska vi dit och gratta honom.. Sen blir resten av dagen lugnt tror jag. Imorgon är det ju jobb igen, markus jobbar redan ikväll, o hela natten. Kommer vara tomt!


Hjärta!

2009-02-14 09:41:50 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..



Love!

2009-02-14 09:22:50 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Du rör mig vid min själ,
jag känner det
Du berör mig med din kärlek
med den kraft jag alltid velat ha
Jag njuter av din närhet
och den passion du inbringer

Din beröran gör mig så hel
Din närhet skapar en glädje
och en trygghet som jag alltid velat ha
Jag njuter av din närhet
och av den passion du inbringer

Din själ tillsammans med min
skapar en synergieffekt
som jag alltid drömt om
Tillsammans med dig känner jag mig hel
Låt detta för alltid förevigas
För det är du som jag vill vara en del





Utvilad!

2009-02-13 10:50:47 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Satt precis och grejja lite, och fick till slut bort det jag ville på bloggen :) nice nice! Somnade tidigt igår, skönt och vakna klockan 09.00 och känna sig helt utvilad :) hur mega skönt som helst.

Idag är det fredag och vi ska hämta tjejerna vid 3 tiden. Så tänkte hinna städa ordning här hemma och plocka lite. Men först ska jag njuta av mitt morgonkaffe :) Pratade precis en sväng med charlotte i telefon som jag gör varje dag :) flera gånger om!

ne nu ska jag kolla lite snabbt om de kommit in några nya jobb :) så ska jag ringa min lärare också!  ha en super fin dag, idag är det kalas väder här :)

puss & kram!

Goddagens !

2009-02-12 12:48:56 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag var man uppe med tuppen, skönt det att man inte sover bort hela förmiddagen, fast jg har ju inte gjort så mycket iofs ändå :) Pratat med charlotte en sväng i luren, haha skönt att få sig ett gott skratt ibland :) minnes prat hade vi! sånt gillar vi! :D Sedan har jag ju även sökt 3 jobb också.. så hoppas jag kan få något utav dom, det vore ju mer än toppen :D

ne nu ska jag laga mat, huuuuungrig!

Understruket? hjälp

2009-02-10 13:06:41 / 6 kommentarer kommentera inlägget?..


vad heter koderna i blogg mallen som betyder att det är understruket? Jag vill få bort det understrukna i min vänstra header, och ta bort punkterna, men kommer inte på hur man gör. Hjälp mig?

Dröm

2009-02-10 12:54:36 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Inatt blev de svårt att sova, jag var svin trött redan vid 19.30 bädda ner mig i soffan och sånt. men kunde inte sova ändå. Gick in till sängen vid 21 men fick ligga där bra länge innan jag somnade. Så vaknade sent idag. Drömde en as skum dröm också, att jag tatuerade värsta gadden i pannan, som alla tyckte var skit snyggt.. hahah, men sen gick den bort och kom tillbaka och grejjer, as lustigt! drömmar är roliga. Låg och pussade på min älskling inatt när jag han låg och sov. Sötaste är han iaf :)



nee kaffe nu då :)


Inte as kul direkt!

2009-02-09 20:04:10 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Fick nyss ett mail från min lärare i medicinsk grundkurs. Kan säga som så att jag blev icke godkänd! Skit också! vafan det känns som om jag aldrig kommer att klara den jäkla kursen..

Idag skulle babe och jag haft städ-dag, men han stack iväg till ett par vänner så jag fick städa och grejja själv. och nu är jag mest sur och besviken pga kursen.. va fan..



äsh, ska burra ihop mig i soffan. sjukt trött.


Fick tim-anställning! :D

2009-02-09 13:49:46 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Intervjun gick bra idag. Fick en timansällning! =) härligt! ska börja den 16:e som introduktionsdag! blir bra, okej att det tar 1 timme och en kvart till jobbet. Men då har man ändå ett jobb! Det kan nog bli bra :) verkar vara ett mysigt & härligt ställe med fart på! :D

Nu har jag precis fått i mig lite köttbullar & Makaroner. Ska surpla i mig sista kaffeskvätten sen jädrans blir det städ här. ska börja damma o så, så kommer babe hem snart också! :) Faan vad glad jag är över att jag fått ett till jobb. Fast man ska väl inte yttra sig för mycket, kankse inte blir ett enda jobb, så hoppas ordinarie går och blir sjuka, OFTA! :D


 

Imorse var det såhär fint och mysigt väder ute! :)


Knack Knack !

2009-02-09 06:58:21 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Hej och godmorgon!
Idag gick jag upp tillsammans med hjärtat som åkte till jobbet för snart en timme sedan. Jag sitter nu här med mitt morgonkaffe som jag längtat efter sen igår kväll, haha! Vissa kvällar/nätter ligger jag och längtar efter denna härliga stund. Älskar att brygga upp lite kaffe, och sätta sig här för att surfa omkring lite. Det är värt att gå upp tidigare för.

Det knacka precis på dörren 06.00 på morgonen? Jag är en fegis så kan medje att jag hatar att det plingar på dörren när man inte vet vem det är. Och denna gång var jag ej påklädd så blev inte att öppna dörren! :)

Tänk nu ska jag snart åka iväg till en ort där jag bara åkt igenom med bil innan, vet i princip inte ett dugg om köping, men dit ska jag, för att försöka få ett arbete. Ska ju vara på jobb intervju klockn 10.00 på ett gruppboende. Självklart är jag nervös, det är man väl alltid då något är helt nytt. Men jag är glad över mig själv, att jag faktiskt gör det här. Ibland är jag ganska stark av mig.

Kaffekoppen snart tom och jag har preci gjort mig klar. ska packa ner mitt cv och lite papper, sen knallar jag väl mot stationen.


ha en toppen dag!
PUSS!



understruket?

2009-02-08 16:08:50 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


vad heter koderna i blogg mallen som betyder att det är understruket? Jag vill få bort det understrukna i min vänstra header, och ta bort punkterna, men kommer inte på hur man gör. Hjälp mig?

Krokrygg!

2009-02-08 13:22:09 / 5 kommentarer kommentera inlägget?..


I fredags åkte vi en sväng till Peter och åt lite pizza, sen blev hjärtat sugen att spela wow igen, Så då öppna jag ett 10-dagars gratis konto som jag nu spelat på sen i fredags! hahaha wow nörden har ni här! Vi har ställt min dator på vardagsrumsbordet, och det är jättelågt, så kan säga som så att jag får nog snart krokrygg. haha!


Jag bakade en massa bullar igår :) men dom blev inte lyckade, utan blev hårda :/ inte as skoj men men. Idag ska de bli en långpromenad, iallafall en promenad! :) nee nu väntar kaffet så jag kanske uppdaterar senare!



Yes sir!

2009-02-05 18:16:26 / 5 kommentarer kommentera inlägget?..


Precis inkommen från min härliga promenad! :) Knalla ner till "stan" det tog inte längre tid än 15 min, då vet man det :) blev en promenix på en timme idag. Mina byxor hämtade jag ut på posten idag. dom satt bra! min tränings/mys bralls.

kom på att det enda jag fått i magen idag är visst 2 koppar kaffe, blir att fixa ordning något att stoppa i magen nu då! Babe slutar tidigare idag skönt :) jag tänkte få ordning på en fotoram vi har, klippa till lite kort och sätta in :) mysigt med foton. Så tänkte jag spela lite guitarr Hero maybe! Markus fixa ordning på dosan igår, så nu kan man spela igen ! kul kul!



Hej hopp sjusovarn!

2009-02-05 15:30:26 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag vakna man av att klockan stod på 13.30 nåt, hmm, sov bort heela förmiddagen, och markus började ju jobbet 14. Jag har suttit här och snackat lite med Vickan. Och så ska jag snart göra mig redo, och lägga in musik för min promenad :) ska traska ner mot staden och hämta mitt paket från Laredoute. ett par träningsbralls har jag köpt, hoppas storleken är bra, hatar att skicka tillbaka grejjer. 

Men ha en fin dag! :)

Jobb | Mål | Drömmar!

2009-02-04 21:10:26 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Inatt blev det inte så många timmars sömn, så det var ganska så segt att ta sig upp ur sängen imorse! Det var ganska kallt ute också, så mina öron värkte hela promenaden mot jobbet. 2 koppar kaffe sen redo för jobb. Förmiddagen bara sprang iväg, det flöt på! Efter jobbet fick jag även min delegering, väldigt bra att ha den, underlättar så mycket. Sedan gick jag till Dementboendet :) pratade med chefen där, så hoppas att det händer grejjer snart! :) för min plånbok börjar bli ganska så ledsen!

Jag vill och kämpar så himla dant med att få ett jobb, men det känns ganska så lönlöst. Det är väldigt jobbigt, man försöker se positivt och framåt att allt kommer lösa sig att det kommer dyka upp ett jobb. Ok, jag tror det fortfarande. Men jag behöver ett nu, nu nu nu nu nu nu nu. Tar en dag i taget helt enkelt, inte bara jag som har jobb kris.


Satt och funderade lite på vad mina drömmar är här i livet. Något som jag alltid har varit intresserad för är make up. Och det kommer jag förmodligen också alltid att vara. Jag skulle absolut vilja arbeta inom det yrket, men vägen dit är lång, och det märks hur allt blir i framtiden men yrken osv, som sagt en dag i taget, det där är bara ett stort intresse. En annan dröm jag har är att jag vill resa, jag vill ut och resa jorden runt, jag vill överallt, men pengar behövs. Tänk vad skönt det skulle vara ifall man bara kunde dra iväg någon månad sådär. jag vill se världen. Annars har jag inte så mycket andra drömmar. Inga stora drömmar så. En stor dröm gick i uppfyllelse då markus och jag flyttade tillsammans. För fy för avstånd och en oändlig saknad hela tiden. Det är så skönt att ha någon vid sin sida. En person som man älskar, och som man delar livet tillsammans med... Men ett mål som jag har nu, är iaf att utbilda mig till undersköterska, och så ska det bli!

give me some action!
Förgyller resten av kvällen med snus & Grönt Teé!


Godmiddag får man väl säga! :)

2009-02-03 13:51:35 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Oh yes, idag tog jag sovmorgon, det känns som om jag inte sovit ut på flera veckor. gick upp för nån timme sen, och det är verkligen as tråkigt att sova såhär länge, okej att det är skönt, men man slösar ju bort hela förmiddagen!

Jag sitter och funderar på när jag ska ta min promenix! om de blir någon idag så att säga :) Idag stod vågen på 58.8, så har några kilon till att bearbeta. Tänkte gå ner till 55, det är mitt mål :) så raska promenader behövs. Så blir väl en sväng om sen :) Tips på att tappa kilon snabbt? :) langa hit isf! :D

Jag vill ha reda på mitt prov resultat, så man kan starta med nästa kurs så snart som möjligt :) Människan socialt och kulturellt, är det någon som har haft den kursen? Det är spännande med nya kurser som man aldrig har haft innan.

åhhh helt seriöst så har ja hittat en så himla söt & fin dress, hittade den på www.bellme.se grymt snygg! :) Kan säga att på den sidan så finns det väldigt bra produkter till bästa pris. hur bra som helst.. om man har cash :)



förresten

GRATTISS PEGGAN PÅ 21 ÅRSDAGEN, SYND ATT JAG EJ VAR I LINKÖPING SÅ JAG KUNDE MOSA DITT ANSIKTE MED KAFFESUMP! HA EN FIN DAG! :)

Wook & ris!

2009-02-02 20:16:38 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag knalla jag upp och börja läsa på lite inför provet. Så stack så jag var i skolan 12.30 där jag får reda på att jag skulle vara i Norberg och göra provet 13.00. lite smått panik, hur tar jag mig dit? buss? bil? sprang/gick som en stolle hem för att väcka markus. Men sedan fick jag tag i min lärare som befann sig i Norberg, så lyckades ha turen att dom gick med på att maila provet till Fagersta så jag kunde göra det där på lärcenter! :) och provet var inte som väntat. allt jag hade läst på som jag var säker på skulle komma, det kom inte! men jag svarade på det mesta ändå, chansa lite. Så får väl se hur de gick när jag får resultatet! :)

Jag har gått med i Viktklubb.se dels för att se hur mycket kcal jag behöver äta om dagen och inspiration för recept osv. 1300 kcal ska jag hålla mig till :) Och jag kan säga som så, att det finns massor utav tränings tips, och mat recept där. jag är jätte dålig på maträtter, så nu ska jag allt testa på ett par nya. Fast nu ikväll fick det bli Ris & wook! gott!

Nu ska jag äta och sen blir det in i duschen! sen bara slappa framför tv:n skulle jag tippa på :) hjärtat slutar om 2 timmar, skönt! tomt här hemma utan den filuren <3

ha det bäst!
puss & kram!

Omprov!

2009-02-02 10:26:03 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Hej och hå idag är den den 2:e februari och jag ska ha omprov. Fick reda på det igår kväll, så inte hunnit läsa på sådär överdrivet mycket, men det går som det går. Ska snart läsa om på gång om på gång om på gång, så lite sätter sig i mitt huvud :) annars chansar jag! på nåt sätt måste jag få G !


bye

Ny månad!

2009-02-01 11:58:06 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Vaknade upp med stans huvudvärk imorse, ush bara dånade i skallen. Men nu efter min andra kopp kaffe börjar det rätta till sig :) Idag ska tjejerna åka hem, det kommer bli tomt då! Men jag och hjärtat ska ju städa i eftermiddag. Och det ska bli skönt!

Ska snart hoppa in i duschen här, sen ska jag hjälpa tjejerna att städa upp, för det ligger, pennor, målaböcker, saxar, ljusstakar, godis, leksaker, kläder, foton m.m i hela soffan. Sen ska vi lätt hinna med ett eller två åk i backen här utanför iaf! :)

Vi åkte till Västerås igår, hämtade min mobil, och kors i taget så fungerar den fortfarande :) hoppas den fortsätter så. Och hoppas jag får jobb denna vecka!!! :D

Ha en fin söndag! :)


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!