Mysig dag!

2010-03-31 19:31:58 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag kom vi upp vd 09.30 lite, så stack lillan och jag mot Avesta vid 13 hugget, denna gång var ju inte 2 timmar tidiga till babysimmet iaf, utan kom perfekt så hon hann få i sig lite mat och sånt! :) alla bebisar på samma ställe i omklädningsrummet, sött var det :) Idag fick hällde simlärarna vatten över bebisarnas huvuden och så fick de simma med benen utan att vi höll i där och så fick de flyta på rygg med hjälp av att bara hålla fast oss i tummarna :) Alexia var jätte duktig, hon trivs verkligen i vattnet! som alltid så släpps det en skatt fullt med leksaker i slutet på babysimmet, och då blir vissa lite ivriga och ska ha leksakerna =) så sött!

Sen stack vi och bytte om, så fick Alexia lite mat sen åkte vi hemåt, och hon somna ju såklart som en stock i baksätet :) Sen har vi bara myst hela eftermiddagen, hon har varit jättemysig och gosig :) Och eftersom vi inte duschade i badhuset efter simmet!

nu somnade Alexia precis för natten, får se hur många gånger hon vaknar denna kväll utan att somna in ordentligt :)

bye bye


Min lilla tröttis!

2010-03-30 18:08:48 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Alexia och jag gick på en långpromenix vid 15 hugget, och var väl borta i nästan 2 timmar, måste ju röra på kroppen :) hon sov som en stock hela vägen, fast hon är alltid gnällig i vagnen innan vi kommit iväg en bit, då hon slocknar! så när vi kom hem blev de lite mys bara, och så somnade hon i min famn!? kors i taket det var ju inte igår hon gjorde de precis, då hon var nyfödd liten bebis kunde hon somna när som och var som, men aldrig numera att hon bara somnar i famnen sådär, så det var mys :) så jag satt och njöt av hennes närhet och tittade på the hills & The city!

Nu ska jag passa på att försöka göra dumlekakor som jag kan bjuda på, på fredag :) skoj o baka ju! sen ska jag blanda i lite mer slingor i håret, kan ju hoppas på att de bli ljuuuuusa istället för röd/oranga denna gång! :) Fick tid för klippning hos frissan, men de blev inte förens om 2 veckor, men de är som de är :) får ta den tiden som erbjuds :D

chiiingeling på en stund.


Min älskade!

2010-03-29 14:28:36 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..



BVC besök!

2010-03-29 14:27:58 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Vi gick upp ur sängen 09.30 idag lillan och jag, hon låg och pratade och jag låg mest och önskade att få sova vidare, men icke sa nicke.. blev lite mys på vardagsrumsgolvet, sen var det dags att röra på oss, hoppade in på coop och köpte blöjor och sen bort mot BVC! var en till liten bebis där som Alexia satt och kikade på :) sen blev de vägning och mätning, och hon har gått upp ca 300g på 2 veckor, så mjölken har inte börjat sina ännu iaf, goodiie! 62 cm lång var min lilla pärla, så hela 12 cm har hon vuxit sen hon föddes, shit har glömt bort hur liten hon faktiskt var den dagen hon kom ut :) Efter besöket där stack vi iväg mot Willys och handlade lite.

Älsklingen stack till jobbet i princip då vi kom hem :( men skönt att han inte jobbar natt denna vecka iaf, för det är pest! Alexia slocknade precis nu så jag ska dricka kaffe i lugnan ro, och se om jag hittar några fina strunpor hon kan ha på dopet!

Här kommer lite pics från imorse :)


haha så frän unge!!!

2010-03-28 17:45:46 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..



Pics

2010-03-26 22:29:00 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Blixten lite stark ;)



Mys!


Min ögonsten! <3

2010-03-26 22:17:40 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Massa bullar & skratt!

2010-03-26 22:16:16 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hopp nu har jag lagt alla bullar i påsar och stoppat in dom i frysen, blev rätt många. Min lilla tjejja ville visst inte sova så tidigt idag, utan somna in nu som först. Hon har skrattat massa ikväll :) men så fort man drar fram mobilen och ska filma henne så slutar hon, typiskt. Men fick med lite iaf! :) Min älskling kom hem för nån timme sedan, men en jättefin digitalkamera åt mig :) wiiiie, och rosa var den också, som jag velat ha! Så nu är jag glad, det är ju ett måste att ha en kamera så man kan ta fina kort på Alexia så hon har lite att se när hon växer upp :)

Fan! Filmade Alexia förrut då hon snurra runt från rygg till mage, hon hamnade jättebra, och fick fram både händerna denna gång också, men så råkade jag självklart ta bort den videon på nåt vis :( men men kommer fler tillfällen såklart! :D Min duktiga tjejja!


Lite skratt fick man med iaf! :)


Hålligång!

2010-03-26 15:50:56 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår var Alexia och jag på unga föräldrar, kul för ungarna att träffa andra barn och kul för mig o träffa andra mammor :) Blev lite påskpyssel & fika o sånt! Alexia slumra till en liten stund, men de blev inte länge, 10 min kanske, så hon blev lite gnällig och trött.. efter 2 timmar knalla vi hemåt.

Idag har vi vart ute på långpromenad, gick ner till stan och grejja lite, köpt påskägg till Ebba & Nora nu iaf, så då behöver vi bara fylla de med massa gott godis till nästa helg :) När vi kom hem från promenaden såg ja att de fanns en ledig tvättid, så nu håller jag på att tvätta, och lillan sover just nu. så jag passa på att sitta här lite, Ska straxt dra ihop en bulldeg tänkte jag, fast först ska jag vika lite tvätt..

Fan jag har gått och fått tandvärk :( eller så sitter de i tandköttet, inget skönt iaf, så fort jag biter på stället så känns de som om tanden ska åka bort, får hoppas de ger sig, för tandläkaren har jag inte råd att besöka just nu iaf..

Älsklingen stack precis iväg till Västerås för att köpa en present till mig :) kul o se vad han hittar för nåt skoj! ne dags o röjja lite innan lillan vaknar och vill busa :)

puss & bye!


Så jävla duktig & söt!

2010-03-24 23:49:29 / 4 kommentarer kommentera inlägget?..


Hon har ju galet sjukt bra röst den lilla tjejjen alltså!
Skulle min dotter få en sån röst lär hon få sjunga för mig dag ut och dag in! :D



Babysim var mys!

2010-03-24 22:04:06 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Alexia och jag stack iväg mot Avesta vid 11.30 hugget, hahaha kom lite väl tidigt, jag har ingen tidsbergränsning alls ibland, fast jag är ju aldrig sen, utan jämt tidig till precis allt. Så vi var visst 2 timmar tidiga, hmm.. De blev en kopp kaffe sen fick vi kolla på filmen som dom övriga i gruppen gjorde förra onsdagen. Så passade tjejen som höll i simmet på att visa oss runt, så de var ju bra :) Alexia var ju trött, det syntes på henne, men inte ett endaste gnäll gav hon ifrån sig, hon var helt fokuserad på allt omkring. Väl i vattnet trivdes hon ju som fisken :) det var jätte mysigt att flyta omkring där i med henne, vi testade på olika sätt som vi kunde hålla i våra bebisar, och så dom fick känns på hur det är att flyta, simlärarna hällde vatten över huvudet på barnen för att se hur de reagerade osv, det höll på 30 min, precis lagom. Så sedan fick lillan käk och hon somna som en stock, så skutta vi in i bilen och åkte hem mot Fagersta igen :)



Fick sms om att mina jeans hade kommit så stannade till och hämtade dom på vägen, men de var alldeles för stora :( typiskt! Så ska beställa ett par 26:or och hoppas jag kommer i dom :) Men dom var snygga tyckte jag allt :) sen stack jag iväg och hämtade paketet med Alexias kläder jag beställt o dom var jättefina!

Jag känner mig helt slut idag, men har som molande värk i ryggen, inte vidare skönt, sån mensvärk hade jag då aldrig innan jag fick Alexia, men jobbigt är det.. Men de varar ju som tur är bara i några dagar får man hoppas :) Imorgon ska vi iväg på Unga föräldrar och påskpyssla :) trevligt!

Nahepp nu ska jag lägga mig framför tv:n en liten stund och pusta ut, känns som dagen varit i full fart exakt hela tiden..

 


Iphone

2010-03-23 22:49:09 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag har det inte hänt sådär överdrivet mycket, snöat nästintill hela dagen, och det är ju inte lite de kommer :( så maila läraren och sa att vi får ta en annan dag och ses, vill inte riskera att köra i diket med Alexia i bilen. Annars har jag ringt runt till massa servicehus i linkan och fick väl ett hyffsat positivt svar från en tant, skulle maila lite om mig själv och sen mitt cv, så skulle hon höra av sig och se vad de har att erbjuda :) det är svårt med heltidstjänster men det är bara att ligga i.

Stack iväg för att hämta ut min Iphone som hade kommit idag, kul! Blev ju sugen på en sån då markus beställde en :) så nu ska jag bara fixa nåt flaschigt skal till den så vi slipper ta varandras hela tiden =)



Alexia har varit en riktig pratkvarn idag, det har gått i ett. babbel babbel babbel :) och visst är det roligt & Mysigt att lyssna på, hon verkar testa en massa olika tonlägen och läten, haha så söt! Jag är så glad över att vi har fått en sån underbar och fin dotter, hon är väldigt sällan ledsen, nästan jämt glad. Så fort man tittar på henne så ler hon emot en, jag älskar henne så fruktansvärt mycket, det går inte att beskriva vilka känslor som man har för sin dotter, men jag trodde aldrig någonsin att man skulle kunna känna en sån här enorm kärlek, det är brutalt!


2010-03-23 11:31:09 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..



Testar olika läten?

2010-03-23 11:28:14 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


haha min lilla sötnos sitter och tjattrar och testar nog lite olika läten :D



Sprattel sprattel :D

2010-03-23 11:27:00 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Spratteldamen :)


Kaffe kärring No.1

2010-03-22 22:20:36 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


oooohja! vet inte hur mycket kaffe jag druckit idag, men många är det iaf och gott är det ju också :) Imorse skratta Alexia högt igen när jag viffta med huvudet ovanför henne så hon såg min hårtoffs dingla, haha smälter ju nästan av, jag blir helt smällvarm när hon gör så, för jag blir så glad & känner sånt lyckorus! ♥


Fan jag hatar att motivationen för studierna inte finns, för hur enkelt är det att få till ett arbete om man inte har nån som helst motivation till det? Bita i det sura äpplet och köra på fick jag höra att man skulle göra, men jag skulle uppskatta lite peppning istället. Imorgon ska jag träffa läraren vid 11 hugget, och hade helst åkt själv, så jag hunnit plugga medans jag kunnat fråga min lärare om hjälp, men får ta med mig Alexia, så lär knappast få nåt plugg gjort där.. men det är som det är.

Beställt ett par imse vimse badbyxor till Alexia nu iaf, så vi kan plaska omkring ordentligt på babysimmet på onsdag, fan vad spännande :) Har världens bästa mamma som hjälpte mig att betala kursen för babysim, eftersom jag är en fattiglapp just nu, så de är snällt att hon låna ut åt mig! Skulle ångrat mig resten av mitt liv om jag inte gick på babysim alltså, så de ser jag fram emot sjukt mycket :)

Idag tog vi en långpromenad ner till Ica Supermarket för att hämta ut ett paket :) ett litet tidigt påskpaket fick vi av mamma, haha hon är så söt, där i låg det bland annat en påskkärring, några påskägg, lakrits som jag älskar, bitring och en liten mobil till Alexia :)

Ne nu ska jag försöka få tag i farsgubben som verkar ha fastnat med örat i telefon, tutar upptaget heeeela tiden!
hahaha helt seriöst, jag fattar inte hur man kan videoblogga? själv är de nåt jag aldrig skulle göra, vissa är ju bara pinsamma


Svar till ?

2010-03-22 22:10:22 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Postat av: ?
Vem ska ta hand om Alexia om dagarna om du jobbar i lkpg? Ska hennes papap följa med då?

Om jag nu har den turen att jag skulle få tag i ett heltidsjobb i Linköping, så följer självklart Markus med, och då tar han ut sin föräldrarledighet :)

Tjillevippen!

2010-03-22 10:41:20 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Gooodmoorning! Lillan väckte mig väl vid 8 hugget, låg och pratade och gnällde lite, så jag kände hur den fräscha bajsdoften osade i rummet, så det var ju bara att knalla upp och byta på lillan och sen klä på oss :) Så blev att tjoa lite i vardagsrummet och nu sover hon här bredvid i sin babysitter en sväng..

Jag försöker få tag i chefen på sericehuset i fagersta för att se om dom kan ge mig nån tjänst i sommar eller hur det ser ut, kan ju vara skönt att veta! Annars kollar jag runt efter jobb i Linköping, för hittar jag en heltidstjänst så nappar jag på det direkt :) så det är bara söka och söka de flesta som finns, men inga provision löner, utan måste ju få tag i ett jobb så man kan försörja oss ordentligt.

Igår var det snökaos här :( och idag skiner solen för fullt :) så blir ju lätt en långpromenad sen, så jag kommer i brallerna jag beställt! Min lilla lilla lilla söta sötnos satt i babysittern och skratta högt igår kväll, FAN VA SÖT!

Ne nu ska jag spana runt lite..


Helgen redan slut!

2010-03-21 10:20:55 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


hmm, vart försvann helgen? snabbt gick den iaf! Ebba & Nora är ju här i helgen :) Ebba målade en bild på en papperskartong bit, överst stod det Min Familj, och jag var med på den, gulligt, det blir man glad och lite rörd av! :) Igår stack vi iväg till badet, och satan i gatan så varmt det var där inne, Alexia och jag badade ju inte eftersom det är för kallt för henne, så vi satt helt dyngsvettiga och kollade på :)

Alexia har varit så himla mysigt dom senaste dagarna, pratat och skrattat, och haft ett leende på läpparna i princip hela tiden, så fort man kikat på henne så smailar hon! :) gullunge! Jag gav lillan lite käk förut så stack jag iväg till affären medans Ebba & Nora kolla på nån film på Svt, hade ju inget kaffe och det vill man ju gärna ha såhär på morgonen!

Idag ska brudarna åka hem men först ska vi åka och hälsa på barnens gammelfarmor en sväng och dricka lite kaffe där :) Och så ska vi käka lite pannkakor, glass, grädde och sylt här hemma, mummms!!



Här under kommer teckningen som Ebba gjorde :)
Linsan, Alexia, Nora, Jag, Pappa :)



Fina vi är va? :)


Grymt snygga Jeans!

2010-03-20 10:18:48 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


Sitter och kikar lite på klänningar,
vill hitta nån fin till dopet.
Men hittade dessa grymt snygga jeans, och blev lite kär.
Synd att plånboken inte tillåter dom :(


HM Shopping!

2010-03-19 00:16:34 / 5 kommentarer kommentera inlägget?..


Fick 50% på valfritt baby plagg på HM.com, men man var dock tvungen att lägga en beställning på minst 200:- för att utnyttja erbjudandet, så jag beställde precis lite grejjer till lillan, byxor, bodys & pyjamas :) På bodysen står det I Love Mum, ville ha den där de står Dad istället, men dom var slut på lagret! :(

  


The Box!

2010-03-18 23:20:06 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Tittade på filmen The Box för några dagar sedan,
och har fortfarande räddslor för den äckliga killen som skrattar så jävligt i filmen.
Han ser så psyko äcklig ut, ush. Men det gjorde väl filmen lite spännande..
Tycker om såna filmer då det är människor som psykon eller beter sig som ett,
men törs ju knappt släcka lamporna här hemma, haha!


Träffat bebisarna! :)

2010-03-18 23:02:05 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag fick jag i princip väcka lillsnörpan straxt efter 8 nångång så vi skulle hinna iväg, Tog en liten extra promenix innan vi knalla upp till Föräldrargruppen! Kul o se allas bebisar ju :) Alexia satt mest och spana in alla, sen låg några bebisar på mattan på golvet och kika på varann också, det är ju intressant för dom =) vi fick kolla på en film om lite tips på barnrätter då vi får börja med det, fast dom kunde man redan :) Avslutades med lite fika, sen gick lillan och jag hemåt och myste!

Jag har alltid sagt att den dagen jag får barn vill jag absolut gå på babysim med han/henne, men här i fagersta har dom inget, så det finns i Avesta. Så jag besluta mig för att slå en pling till dom, så nu är vi med i grupp, så vi ska iväg för första gången på onsdag nästa vecka och plaska loss :) ska bli super kul och spännande!! Tråkigt o åka själv bara, men men jag gör det ju för Alexias skull, hon kommer nog älska det!

Hopp förövrigt så har de inte hänt så mycket, jag är utan mobil och det suger rumpa! Skicka tillbaka min som jag nyss beställde för jag blev sugen på en iphone då markus köpte en, så nu är mitt abonemang spärrat och jag får nytt nummer när min iphone kommer, så det är ju mindre skoj, precis när jag ringt alla jobb jag sökt och lämnat mitt  nya nummer, så det är ju bara att ringa dom igen och lämna ut mitt nya nummer som jag kommer få!

Imorgon ska vi hämta Ebba & Nora vid 15.00, ska bli skoj!! Inte sett töserna på ett tag nu, och det känns! Så de ska bli kul att dom är hos oss i helgen, så får vi se vad vi hittar på för skoj!

Ajust ja, såfort man lägger alexia ner på rygg så försöker hon vända sig direkt, idag på föräldragruppen vände hon runt från rygg till mage på en ganska så hård matta :) wiiie, jag är så stolt över henne, hon är så duktig min lilla tjejja, så man kan ju knappast ha henne på sängkanten längre, eller nånstans där de kan vara farligt ifall hon snurrar runt :) det är så kul o se framsteg i hennes utveckling, och det går så himla snabbt !!!


Snurr snurr



ne nu ska jag se om jag hittar några babysim trosor som lillan kan ha.
puss & nattti!


Lexxxiiiie!

2010-03-18 22:41:46 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Blev lite musik & mys idag!


DU äger mitt hjärta!

2010-03-18 22:02:39 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Den kärleken som man känner för sitt barn,
går inte att jämföra med något annat!
Lyckorus varje dag! ♥


Slappfia!

2010-03-17 21:36:29 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


En trött liten Alexia halvligger i soffan!


lillan är väck!

2010-03-17 21:28:39 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu har lillstinan precis slocknat, hon har varit rätt så väck hela eftermiddagen, men tror att vaccinet gjorde henne lite ur balans, seg och trött har hon vart. Markus och Dennis kikar på fotboll så jag ska se nån film i sovrummet nu tänkte jag :) Fan hoppas verkligen jag får mera jobb så jag kan tjäna lite stålar, är i stort behov av kläder alltså, alla mina byxor har blivit för stora :( inte så snyggt med slappis lår & stjärt i varenda par.

Imorgon bitti kan vi inte ligga och dröna till 9 som vi brukar lillan och jag, utan klockan 10.00 ska vi på föräldrargruppen och träffa alla bebisar som kom samtidigt som Alexia ungefär :)

puss & godnatt!!


Babycafét!

2010-03-17 12:35:45 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Imorse vakna vi typ 08.30, skulle möta upp Emma och hennes dotter Natalie, men jag var visst lite tidigt när vi kom fram jag och Alexia, så knallade in och satte lillan på lekmattan vid de andra kidsen :) skoj och träffa lite barn, sen blev de en kopp kaffe, sen var både emmas och min lilla tös trötta så då knalla vi hemåt! men det var ju trevligt där iaf, så blir nog att fortsätta gå dit på onsdagarna :)

Så nu sitter jag här och sjunger för en trött Alexia, hon låg nyss i sin säng, men vägra somna fast hon ser extremt trött ut, så busa lite med henne och hon skratta högt typ 4 gånger på raken, haha sött!! min lilla ögonsten!!


Inget roligt med sprutor!

2010-03-16 11:48:43 / 4 kommentarer kommentera inlägget?..


Nej fyfan! Jag själv är livrädd för nålar och sånt, och avstår gärna från att ta sprutor, haha minns när Alexandra och jag gick i 4-5:an nångång och skulle få vaccin i skolan, vi löpte iväg så lärarna fick jaga oss, gömde oss under stentrappan, så muta dom upp oss med lite brussocker haha. Men iallafall, igår gick jag och Alexia till bvc för 3 månaders kontroll! Blev vikt och mätning, 6505 g & 61,1 cm lång, stora tjejen! :) Sen var de dags för vaccin, hel lugnt satt lillan i mitt knä och när sprutan trycktes in i låren blev munnen på henne som ett böjdt sträck nedåt :( fy så ledsen hon blev, sen dags för andra sprutan i nästa lår, och då blev hon ännu ledsnare..  Sen kvällen igår blev de mycket gråt från lillans sida, men idag är de lite bättre lite kinkig och klen känns hon ju, men hon ler iaf :)

Chefen från skinnsberg ringde igår och erbjöd mig 75% jobb från den 21 juni till mitten av augusti, så de är toppen. hoppas på mer jobb bara, så kan ju hoppas dom ringe rhärifrån fagersta också :) Nu idag ska jag träffa min lärare, får se vart de leder och vad som sägs.. hmm inte så pepp på det.

ne nu ska jag mysa med min lilla ynkling :)

pusssiii


Bort med skenan!!! :D wiiie!

2010-03-14 13:34:10 / 4 kommentarer kommentera inlägget?..


jajjemän, Idag är lillan 3 månader gammal, redan! Imorgon ska hon bli av med skenan, men hon får bli det idag, tror inte att en dag gör så speciellt mycket när det visade att höfterna var stabila för över 1 månad sen. Så hon sprattlar och är glad :) självklart är man ju rädd om hennes höfter, men vad skönt det är! verkar hon också tycka!

Idag är det lugna gatan här hemma, det är toppen fint väder men jag orkar bara inte gå ut och gå just nu, vi ska iväg till markus föräldrar och hälsa på sen :) Annars blir de en lugn dag!

Pusssiii!


Alexia pratar lite :)

2010-03-14 13:28:57 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Skön låt!

2010-03-13 23:03:17 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Älsklingen börja spela den låt häromdagen tyckte sådär först, men den är fan skit skön :)
Tycker om sån här musik!


Röda slingor hmmm...

2010-03-13 22:15:19 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Ja de blev som jag trodde haha, nu har jag röd-orange-ljusa slingor i håret och det ser förjävligt ut! Men lär inte kasta i en färg riktigt ännu, då går väl allt hår av, så får vänta nån vecka och göra mer slingor då istället :) så hinner håret vila lite, så får se ut som jag gör, haha!




Alexia somnade för en stund sedan, och hon har pratat massor idag, så förrut när jag la henne, så vakna hon såklart igen och skrek, så jag stod kvar där och sjöng för henne tills hon slutade gråta, då började hon le & sjöng med, haha såå söt!!

Ska lägga upp lite videos på lillan sen :) här är en bild på lillan efter promenixen :)


Oh herregud..

2010-03-13 17:47:49 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


haha vad har jag gett mig in på egentligen, nu sitter jag här med blondering i skallen, haha fast iofs bara slingor, känner på mig att de inte kommer bli översnyggt haha, men men, vill ju få håret ljusare, så någonstans måste man väl börja! :)

Idag har Alexia och jag varit iväg på en långpromenad igen, riktigt härligt väder, räckte med en tjocktröja och skinnjackan, great! och nu gör vi inte så mkt, alexia ligger och snackar, och jag ska snart kolla lotto och se om man har turen att vinna en massa pengar..

Chiiiiiingeling!


Lite tid för plugg :)

2010-03-12 12:10:17 / 4 kommentarer kommentera inlägget?..


jajjemänsan, Älsklingen tog med sig Alexia för en promenix i det fina vädret, så jag fick lite tid för att plugga, så nu blev jag precis klar med ett arbete, säkerligen kommer läraren klaga på att det är för tunnt, men jag tycker jag fick med allt det viktiga i arbetet så får väl se vad hon säger om det :)

Lillan har fått ligga och sprattla utan sin skena idag, och guud vad hon stormtrivs då :) hon låg i våran säng förrut, och tog fart som bara den så hon snurra runt från mage till rygg 2 gånger, duktiga tjejjen, vad kul det är!! :)


Min älskling i fina kläderna hon fick av sofia :)


Ensamna!

2010-03-11 20:00:03 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hopp idag blev de en promenix innan unga föräldrar så Alexia fick lite sömn, blev väl ca 1 timme.. Sedan lite käk på det och sen bort till rummet där de hålls, tråkigt nog så kom de inga fler än mig och Alexia, haha inte direkt as kul att sitta där själv, men men, blev en trevlig pratstund med de två tjejjer som jobbar där medans lillan låg i babygymmet och slog på sakerna som hängde där ovanför.

Alexia har ju haft en vit prick i mitten av nedre tandköttet nu ett bra tag, men idag och igår har hon gnällt rätt så mkt, så tanden kanske är på gång upp, ser inte fram emot att hon ska få tänder nu när jag ammar, aj aj aj vad ont de kommer göra den gången hon biter tag i min bröstvårta med sin tand, haha fyyy, hon bitts ju redan lite ibland med tandköttet och de känns kan jag lova, så man kan ju tänka sig hur ont de lär göra med en tand, men men, de får vi väl se då :)

Ne nu väntar jag på min karl som kommer hem snart, hoppas han har köpt med sig cola, för jag är sjuukt cola sugen :)

puss & ajö!


Unga föräldrar !

2010-03-11 10:57:38 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Alexia och jag gick upp straxt efter 9, och nu har vi myst lite och jag hade hoppats på att hon skulle somna nån timme, men de verkar hon inte vilja :) Vi ska vara på unga föräldrar idag klockan 13, så lär väl gå lite tidigare så hon kan sova en stund i vagnen! Ne nu ska jag göra mig ordning och dricka kaffe!!

Här kommer en video från i förrgår!



gnällig dag!

2010-03-10 19:23:46 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


åååhh vad jag känner mig trött nu.. Idag blev det att dra ut på en långpromenix, eller ganska långt iaf :) Alexia sov så gott i vagnen, men sen när vi nästan var hemma så blev det massa skrik så de var bara att gå fort som bara den hem! Sedan passade jag på att damsuga och skura här hemma så nu är golven rena :) bytt sängkläder i våran säng också, fyy vad skönt de ska bli att lägga sig sen :) Gjorde lite käk förrut också, fia tippsa mig om att steka lite kyckling och stoppa i ugnen tillsammans med någon god creme Fraische och de blev mumms ihop med lite pasta, så nu är jag proppmätt!

Lillan har knappt sovit någonting alls idag, säker 1-2 timmar sammanlagt sen imorse, så hon somnade nu för någon kvar sedan, så får väl se om hon somna in för natten eller om hon vaknar om en liten stund igen! Min lilla plutt, hon har varit extremt gnällig idag, så fort man inte hållt i henne eller om allt vart stilla så blev de gnäll, så jag kan säga att jag själv har varit extremt i farten idag, fy vad jag har hoppat, sjungit och busat, värsta gympapassen blir de ju :D haha, men jag älskar verkligen att all min energi som jag hade innan graviditeten har kommit tillbaka, vet knappt vart jag ska göra av den :)  Markus och Dennis ska väl kika på fotboll här ikväll så för min del blir de lite plugg :( suck!

Alexia är så rolig, hon upptäckte sin hand häromdagen, och nu sitter hon med den utsträckt och vänder på handen och kollar för fullt haha

5 dagar kvar nu :) wiiiie!!!


åååhhh vad jag älskar o vara mamma!

2010-03-09 20:09:03 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..



tröttis!

2010-03-09 16:15:34 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag var vi uppe redan vid 8 hugget, klädde på oss och sedan åkte iväg hem till syrran och drack kaffe :) fick deras överkast som dom ej ville ha kvar, nice! Alexia sov hela vägen hem, vilket var väldigt skönt, annars får man ju lite smått panik då hon vaknar där bak och skriker, för man kan ju inte stanna vart som heller.. Hann pussas lite med älsklingen när vi kom hem innan han stack till jobbet :( o kommer inte hem förens 22 ikväll, men då blir de mys vill jag lova :)

Nu har lillan precis somnat, tror jag, hon såg brutalt trött ut, så la henne i sängen medans hon var halvvaken, men inget skrik än, så kan ju betyda att hon somnade tillsammans med hennes stora snuttefilt :) Jag skulle med behöva sova känner jag, men kikar hellre runt på nätet ett tag och sådär :)

Pluttan låg i babygymmet förrut och slog på sakerna som hängde där ovanför, och sen busade vi loss i soffan och tro det eller ej, men hon gav ifrån sig sitt andra höga skratt, fyyy såå sött!! första gången vi hörde det var hemma hos mormor och nu kom de för andra gången, fan va sött det är! :) wiiiie!

Just ja, kan ju meddela att ja är ganska så glad, ställde mig på vågen hos mormor igår, och den visade 58kg, jiippie, alla graviditetskilona är borta, när jag vägde in mig hos bm första gången visade den 59kg :) great! så nu återstår 3 kg till sen är jag nöjd, då är det bara träna upp kroppen lite så man inte ser så slapp ut!!


Bra dag!

2010-03-08 22:26:46 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


I Lördags kom syster och familj ut hit till mamma så käkade alla vi lite mat och sådär & hade trevligt, sedan kom pappa och hämtade mig och Alexia så stack vi hem till honom. Och där bjöds det på god mat :) Så kvällen avslutades med att se en film! Sen igår stack vi iväg till syster som fyllde 24 år och grattade henne.. Kan säga att Liam var världens sötaste när han stod helt själv framför alla och sjöng sin alldeles egna grattis sång till sin mamma, sååå söt!!!

Idag stack Alexia och jag in till Ikano huset med charlotte, så jag hittade lite kläder till fröken, sen fikade vi på Ikea och sedan blev det en till fika på Sannes Coffeé :) mycket fikande, men vi var extremt kaffe sugna! :) Och nu på kvällen kom fia hit till morsan och hämtade mig, så stack vi ner och solade en sväng, och sen hem hit och drack kaffe.. Och fia är så söt, fick en hel påse med massa fina kläder till Alexia, TACK!! får jämt massa fint av henne, riktigt snällt!!

Imorgon åker vi hemåt igen, till min älskade man som jag saknar extremt mycket !!! ska förbi syster innan vi gasar ut på motorvägen och dricka kaffe o så, skulle få deras överkast också :) och så vill jag ju lyssna på lilla pyrets hjärtslag, hon fick en sån apparat som man kan lyssna på fostrets hjärtljud av mamma igår :) kul!


Extrem kärlek!

2010-03-07 11:53:43 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag och min älskade underbaraste och finaste dotter i julas hos hennes morfar :) <3


Sötnos!

2010-03-06 11:51:17 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår kom vi hit till linkan jag och Alexia, hon sov hela vägen jätteskönt :) Så då stack vi hem te morsan och åt lite, sen gick vi hem till Jenny och Saga och hälsade på :) sötunge! drack lite kaffe sen traska vi ner till bussen.. Första bussturen till rese gick bra, lillan sov hela vägen i vagnen, men när vi bytte och hoppade på nästa buss så skrek hon som bara den, hon var så himla ilsken, alla på bussen blängde på mig :S normalt! vafan gör man då, kan ju inte ta upp henne och så på bussen, så fick stå och vagga och hålla på så gott de gick!

Sen mötte vi upp Alexandra och lilla Lionel, han sov så sött där i vagnen, så vi drack lite kaffe och Alexia lånade hans babygym och myste där :) sen vakna lill killen och shit sååå jäävla sööt!!!! såå liten och gullig han var!! en riktig liten sötnos!! ♥ Alexia testade deras babysitter, skit bra var det, sånt vill jag med skaffa mig, får se om man får råd med det nångång :)

Nu lagar morsan och jag mat, Alexia är ute på promenad med syster och familj, så hon får lite förmiddagssömn :)

 

bye bye


Min plutt tidigare idag :)

2010-03-04 23:46:23 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Soja - Rest of My Life

2010-03-04 23:41:49 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Linkan imorn!

2010-03-04 23:37:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Alexia låg o gorma bredvid mig imorse, så trodde klockan var omkring 9 då vi brukar gå upp, men klockan var typ halv 8 och fy så trött jag var, kändes som om jag hade ett kilo bly i ögonen.. Gick upp bytte blöja och så, sen la vi oss igen och myste en liten stund! Så stack vi iväg till Västerås så vi var där 12.30, dom justerade skenan så hon inte kan sparka av den lika lätt, nu är de inte många dagar kvar alls... jipppiiie! ♥

Hopp älsklingen åkte tidigare till jobbet idag, redan vid 17.30, jobbigt för honom o göra ett 12 timmars pass då han inte fått så många timmars sömn som behövs, så han slutar nog några timmar tidigare inatt! Alexia somnade vid in vid 9 hugget som vanligt de senaste dagarna :) great!

Imorgon bitti/förmiddag dra lillan och jag till Linköping, ska bli skoj o träffa lite vänner och familj, syster fyller även år på söndag så då blir de att åka dit och fira henne! Nu har jag precis diskat och så. Packar ner de sista imorn så är det bara att åka efter att hon fått frukost!! :)

Nu blir de att koppla in datorn vid sängen och glo nån film.
ajöks!




Good Girl!

2010-03-03 21:50:09 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


I eftermiddas blev det en tripp till markus bror för att hämta dopklänningen som Alexia ska ha, både markus, Fredrik, Linda, Ebba, Nora & Algot har döpts i den, så då ville markus gärna att alexia också ska göra det så de är ju självklart, fin är den :) Sedan stack vi ut och drack kaffe hos markus mamma en sväng..

trött like hell nu är jag och det var lillstumpan också, fast hon vägrade somna nyss, så nu bytte jag blöja och la henne i sängen och snurra till lite på mobilen som hänger i taket, och vipps hon somna!! så himla skönt, är ju lite öm i brösten när hon ska ligga och tutta tills hon somnar så de var ju skönt att hon somna av att bara ligga där ett tag :)

Jag är glad, för idag var vägarna rätt så fina, så jag åker förmodligen till linköping på fredag :) wiiie, ska bli super kul!

ne nu ska jag kika runt lite sen glo nån film, galet trött!


Min tand är lös..

2010-03-03 13:39:29 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Den låten verkar alexia gilla, sjunger den ofta för henne :) haha den är rolig. hopp vi kom in för en stund sedan, varit nere i tvättis och vart på en halvlång promenad, så nu ska jag göra mat, blir kyckling gryta & Potatis! mumsigt, så ska jag väcka gubben snart så vi hinner få allt tvättat innan tiden är slut :)

chingeling!


Hurtigbulle !!

2010-03-02 22:55:15 / 5 kommentarer kommentera inlägget?..


ooohja, fy fan vad skönt det är att inte vara gravid längre!! Min energi är tillbaka och jag mår extremt bra faktiskt! Idag blev det att åka ifrån min lillsnörpa, (vilket jag inte gjort nåt speciellt förrut) stack ner till banken och hade möte så ordna jag en fond åt henne så hon har lite stålar när hon blir äldre, till o flytta hemmifrån kanske, eller vad hon väljer att göra för dom. Kanske inte ska göra som morsan sin, festa upp alla pengar, klantigt, men jag hade kul och kommer alltid minnas den tiden :)

Jag passade på att ringa till ortopeden för att prata om Alexias skena! Eftersom att hon verkar så irriterad på den och sparkar så dant med benen så den kanar ner och sätter sig konstigt. Han föreslog att jag skulle ringa ortopedtekniska och se om de kan anpassa om skenan eftersom hon vuxit, så dit ska vi på torsdag :) skönt!

Sedan åkte jag hem och tjoa med lillan, sen klädde jag på henne och mig och gav mig ut på lång promenad (lite för långt kanske) haha fy fan, började traska mot Oti macken som ligger typ 8km härifrån, solen sken och det var fint o ljust ute, när jag kom ut ur macken var det mörkt & kallt, men de var bara att traska 8km hem igen, så fick oss en promenad på nästan 3 timmar, puuh det tog i mina lår och stjärten kan jag lova, men skönt för nu lär jag somna gott inatt :)

Lillan slockna vid 20.30 typ och sover fortfarande, duktiga tjejen som börjat få in rutiner! Och jag har precis tänt lite doftljus och diskat ett helt berg av disk, lyckas alltid bli ett berg av disk, man är ju visst för lat för att diska så fort man använd något. Och nu ska jag bara ta de lugnt, kika lite på näten och sedan slänga mig i sängen framför nån film.


Jag vann ett par Uggs på tradera åt Alexia :)
för 6:- haha så jäkla söta!



Köpte en fin hjärtljus-lykta idag!
älskar ljus och sånt!


min lilla fis!

2010-03-02 10:15:00 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag ville skrutten upp 08.30, kan säga att jag var galet trött.. så vi låg o dröna till 9 eller nåt, så nu har vi tjoat lite här hemma och sådär, och nu slockna hon in rätt hårt i sin babysitter som vanligt såhär på morronen. Jag sitter o pratar lite med markus mor på msn, Ebba & Nora är där, så de skulle ut i de fina vädret nu :) Och jag ska straxt göra mig ordning, för jag ska vara på banken 13. Och idag är det sol sol sol, de gör mig happy! Så sen när jag kommer hem igen så blir de en lång promenad!!


sängdags..

2010-03-02 01:28:46 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


oohja! Alexia vakna för en stund sen och var hungrig, så blev blöjbyte och lite käk, så nu slockna hon om igen, så då ska jag med lägga mig, så man tar sig upp i vettig tid imorgon. Här bjuder jag på en grymt skön låt som var länge sen man lyssna på :) love love love!


American Idol!

2010-03-01 22:48:20 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


hahhaha va fan, vissa som inte kan sjunga för 5 öre förstår jag inte varför dom inte inser de själva, säger deras närstående att dom sjunger bra eller? haha lite kul att kika på ändå :) så det är vad jag gör just nu, och fifflar lite med bloggen.. min lillsnörpa sover, wiie, andra kvällen i rad hon slocknar 20-21 tiden och somnar in ordentligt, riktigt skönt! <3


BORT MED SNÖN HELST!

2010-03-01 21:40:38 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


åhh försvinn skit snö!! Idag har jag inte gjort ett endaste dugg faktiskt. tjoat med lilla stumpan och bara slappat mig igenom dagen. Känner mig brutalt trött, så de blir nog att slänga sig i säng tidigt idag, eller ah inte senare än 1 iaf som de brukar bli. Igår kollade vi förresten på Luftslottet som sprängdes, den var helt okej.


Alexia
fick sig ett bad förrut, hon tar spjärn med fötterna i badbaljans kant och skjuter upp sig till andra kanten och hon är lika lång som baljan haha, hon har ju vuxit endel, så snart kan hon inte vara raklång där i längre! :) Idag är det 14 dagar kvar tills skenan är putts veck!!! wiiiie, imorn 13 dagar... det är ingen evighet längre, det närmar sig sakta men säkert, och guuuud vad jag längtar, ska garanterat fira den dagen på ett eller annat sätt, lyckodag!


Imorgon hoppas jag att det finns någon ledig tvättid, så man kan bli av med allt i tvättkorgen, för den är verkligen överfull nu så tvätta behövs verkligen, så kan man ju hoppas på att det är kanon väder så man kan ta en långis med vagnen både på för och eftermiddagen.



snöskit :(

2010-03-01 11:37:10 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


sovit väldigt skönt inatt, alexia vakna väl runt 3-4 nångång? ingen koll alls när jag är så trött på natten haha.. man är ju som en yrboll! vakna av att markus stod i sovrummet imorse och tittade på mig och sa att jag pratade i sömnen, jag fatta inget så somna jag vidare bara, ska fråga sen vad de var som hände haha..

hyresvärden var här nyss med hyreslappar, så nu är den betald, skönt! och så har jag även skickat efter dopkort nu, spännande och se hur dom blev :) Idag hade jag ju tänkt att ta mig en långpromenad, men tittade ut och så att det ser ut som snökaos :( blääääääää, fy fan vad trist! hoppas de slutar, för jag måste ut på en promenad så mina cellisar försvinner :P

Ne nu ska jag kika runt lite på nätet och sen göra mig ordning så man känner sig lite pigg och fräsh, så får jag se hur länge min pärla sover, om jag hinner plugga lite idag kanske, det kan ju vara bra!

bye bye!


natti natti!

2010-03-01 00:33:50 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu har jag precis suttit och satt in många kort från förlossningen och bb tiden i ett album, på ett sätt känns det som om det var hur länge sen som helst, medans de på ett annat sätt känns som om de var igår :) tiden går så snabbt, hon var så liten på bilderna, mys med bilder!

Min lilla solstråle slockna redan vid 21 hugget idag och har inte vaknat till en endaste gång sen dess, jipppiie :) Så jag håller på att ladda hem nån komedi nu, så ska jag lägga mig i sängen o se den när den laddat klart. Älsklingen jobbar natt, så det suger :( buuuhuuu vad trist de är när han gör det!

Natti natti


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!