Perfekt!

2008-10-30 12:54:42 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår åkte jag och hämtade min gubbe på hans jobb, sedan skulle jag vara på intervvju klockan 15.00! Och jag fick timanställning!! :) så jag blev hur glad som helst! då kommer jag slippa att leva på Akassa nu, och sen drar ju skolan igång i Januari som jag förmodligen kommer in på, och då kan jag jobba lite extra & även ha tid att gå i skolan! Fy så skönt och bra allt känns!

Efter det gick vi och myste till det på ett Café! och åkte efter det och skrev kontrakt på våran lägenhet! :) yeeej! vi var glada som två små barn efter det! det känns så himla ofattbart bra! Att allt bara löste sig på en gång, men jobb, flytt & allt! YES!

Ne nu ska jag grejja lite :)
ha det fint! 

pusspuss 

Hej & hå!

2008-10-29 09:10:38 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår blev en tripp in till stan, först till Norgrens bilverska för att hämta en bilgrejj! Efter det gasa jag in till city town ;D och upp mot charlotte, och där var ju även alexandra, blev lite snack! lämnade challes present och hon blev glad för örhängena så det var ju tur det! :) Efter det gickjag och mötte peggan, och det var hur trevligt som helst! länge sen, blev fika & prat, sen ett par vänder upp & ner i alla affärer för tösen skulle ju hitta en massa grejjs! :)

Ush hänt en hemsk sak i släkten, så alla är ledsna, och det är självklart även jag, men det är bara bita ihop och det är tur att vi är en stor släkt, och att alla finns där för varandra, annars skulle det ju aldrig gå! ;( Annars blev det inte mktgjort här igår, eller jo, jag tvättade ett par maskiner!

Nu imorse blev det att knalla upp skapligt, så jag har precis gjort mig ordning & ska klä på mig och sådär, mamma är hos tandläkaren, och jag vill hinna ta en kaffe med henne innan jag drar! Sedan ska jag hämta upp syster yster, och så blir det att följa med hem till henne på en kaffe, det är mys! länge sen bara hon och jag hade tid att ses & prata! och det känner jag att det behövs! hon är bäst min syster!

Sen åker jag till min kärlek idag, och jag har köpt en present till honom =) sånt är kul tycker jag! I helgen är det ju Hallowen, Tobbe bjöd oss på party i Västerås, men vi hade tänkt att bara ta oss en lugn helg & ägna tiden med varandra, för det känns som om det var väldigt länge sen, av vissa skäl! så vi får se! men jag längtar efter honom, och det är ett som är säkert och idag ska jag ju även på intervju, och sedan skriver vi kontrakt!!! hoppas hyresvärden godkänner oss som boende där, men det tror jag! Weeeiii! allt bara löser sig känns de som! Och hämtade mitt jobb intyg från mitt jobb igår, hon skrev på slutet " Lindsey har utfört detta arbete på ett utomordentligt bra sätt" såå det är juu postivt! :)

Ne nu måste fixa & så, här under kommer en sköning låt som vickan gjorde att jag fick på skallen, men den är bra! :)

puss & Kram!


Onsdag och så!

2008-10-27 16:09:38 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag vaknade man upp och fick höra en massa tråkigheter ;( ush riktigt hemskt! så de är ingen man vill nämna här!

Imorse skulle jag gått upp vid 08.00 tänkte jag, men jag låg och hade en sån mysko dröm om väckarklockor, så jag fatta inte att det var min väckarklocka som lät och fick för mig att jag var tvungen att låta det ringa och bla bla bla! Men till slut tog jag mig upp runt 09.00 nångång, var på gymmet vid 10.00 typ och körde som en galning stup i en timma! Blev lite motions-sim också!

Ringde även till killen som vi ska köpa lägenheten utav, och både jag och markus kände ju som så att det känns bättre om vi skriver kontrakten tillsammans, så både kan vara där och skriva på samtidigt! Eftersom vi köper ju faktiskt den tillsammans, och det ska bli vårat hem! Så på onsdag blir det kontraktskrivning =) och även en till super glad nyhet är ju att jag ska på intervju på onsdag i fagersta! :D Wiiiiiiie!!!! hon sa att timanställd skulle jag nog kunna få bli! :D och jag kan ju inte ta ett heltidsjobb eftersom jag ska plugga, så det är ju exakt vad jag är ute efter, timvik! hoppas hoppas! så himla skööönt!

Ne nu ska jag umgås med min mamma!
bye & puss!

Barn på nytt! :D

2008-10-27 00:01:09 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Som vanligt sitter jag här nu med en kopp kaffe bredvid mig! :) jummiiie! Idag blev det som sagt busfabriken med min syster-son! Fast innan mamma & jag hämtade upp plutten så åkte vi och hämtade upp min bror. Han behövde hjälp med skjuss, så fick bli först till K-rauta för inhandling av kakelplattor! Det tog ju sin lilla stund, för tommy känner ju hela stan i princip ju så blev många stopp-prat-hej-stunder på vägen! Men det blir väl så då man är egenföretagare i en sådan bransch. Skjussade ut honom till Ekängen där det var fullt med massa nybyggda fina hus, där han höll på med olika jobb. Är stolt över honom, att han faktiskt tar sig i kragen och gör jobben som han får. Synd är väl att han har svårt att säga nej, så han har jobb totalt över huvudet, men verkar som han börjar hinna ikapp nu, så det är bra! :) Han får ju mer en gärna ta en kik hos mig och Markus sen och kakla in ett badkar i badrummet

hämtade upp en glad liten Liam i Skäggetorp, sen gav vi oss av mot Busfabriken! shit vilket ställe, det är ju en dröm för barnen som får åka dit! haha! fullt med söta små knattar överallt! alla hade leende på läpparna, jag såg inte en enda unge som var ledsen! Jag sprang omkring i tunnlar och i princip överallt med liam! jag var som ett barn på nytt =) Liam var överlycklig där, helt röd i skallen och håret vått då vi gick därifrån, man blev väldigt svett av all lek! blev käk på donken innan vi for mot Louise & Johan! kul som bara den att träffa syrran och snacka lite, var som sagt ett tag sedan!

Blev en tripp till solningen då vi kom hem mot Ljungsbro, hoppade in på Meddo! så kom hem vid 21.00! Varit borta i princip hela dagen! men det har varit en väldigt rolig dag! Hjärtat ringde då han varit i badet med tjejerna och berättade att sötnosen Ebba hade stått och siktat & sedan tryckt in glassen i Noras öra! hahaha, såna små händelser är ju så roliga, Nora kanske inte blev så glad åt det, men barn är ju så himla roliga när dom gör saker! små töserna som jag saknar något väldigt mycket!

Av det jag skrev igår om dessa vänner, ena tyckte att det var det värsta hon hört, att jag skrivit i min blogg om situationen. Men det tycker jag inte alls är något fel i att jag gjorde, Inga namn har nämnts, så jag hänger ju defenitivt inte ut någon på nåt vis så, sedan känner jag att imin blogg då skriver jag om mina tankar, mina funderingar, och min vardag osv! Imorgon blir det prat iaf! skönt det så man kan reda ut lite saker och ting!

Jag har fått en grymt jobbig hosta som har suttit i nu i snart en hel vecka, och det låter som om man ska spy när jag hostar, riktigt irriterande hosta är det också! hoppas att det går över snart, för det börjar gå mig på nerverna nu!

Sov gott sen när det är dags, för min del blir det nog rätt så snart, ska ta mig till gymmet imorn bitti och köra ett pass. lär ju knappast vara stark i kroppen då man inte tränat på säkert 2 månader, så jävla sämst jag är! Man får ju skämmas! Måste säga upp gymkorts-abonemanget också!

här kommer lite pics ifrån dagen med pluttis!



Busfabriken!

2008-10-26 11:59:03 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


weej & hej!


Inatt hade jag svårt att somna igen ! men de gick till slut, och jag sov ändå inte bort hela dagen idag fast jag somnade så pass sent! Idag hade jag tänkt att plugga lite, men började sortera lite kläder igen! Men ska renskriva lite smått nu iaf tänkte jag, så är iaf instuderingsfrågorna gjorda och renskrivna!

Det är inte alls långt kvar nu tills jag och älsklingen flyttar, Han ska åka dit och skriva kontrakt idag! Så då får vi väl reda på lite när inflyttning av saker och ting kan göras! :) Det känns jättebra, men ändå lite läskigt att flytta iväg så pass långt! Men jag tror inte att det kommer bli någonting annat än perfekt faktiskt! :) <3

Ska hämta upp lilleman hos sin far vid 15.30, min kära mamma ska följa med oss till Busfabriken idag! Jag ska leka som ett litet barn! :D

ne nu ska jag ner och äta nåt..
Ha en fin söndag !

pusspuss!


Hittade ett kort på mig och min love, som är ca ett år gammalt, tiden bara springer iväg! <3

Har jag rätt eller fel?

2008-10-26 00:16:43 / 10 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag åkte jag raka spåret in mot Wedins för mamma undra om ja kunde hoppa in och köpa ett par stövlar till henne, så självklart ställer man upp på det :) överdrivet mycket folk på ikanohuset, och inne på Wedins var folk som tokiga bland stövlarna. Hittade ett par fräschingar så betalade jag och stack iväg in mot staden! Mötte upp min fina pärla Jennifer! Så passade jag på att köpa väskan som jag spanade in igår på Accent! bra köp! Blev en sväng till Subway för lite käk i magen. Sedan innan bion satt vi bara och snackade en bra stund inne på Steevés! Vi kollade på bion "Låt den rätte komma in" Trodde att det skulle vara en riktig skräckis, men icke icke! en svensk film, som jag tyckte var urdålig! Medans Jennifer tyckte att den var helt okej. Men smaken är ju som baken! :)

Har nu suttit och funderat lite över vänskaper och sådär ikväll! Och jag tänkte skriva lite smått om en speciell händelse som skett. namn behövs inte nämnas, men jag behöver lite respons på vem som gör fel, och vad andra tycker?

Som alla vet så har Markus och jag haft ett så kallat "Distansförhållande" vilket har gjort att då jag åker till honom så stannar jag helst ett par dagar. Jag har en vän som fyllde 20 år för ett tag sedan! Hon ville att jag skulle komma på hennes middag som var samma dag då markus och jag firar våra månads-dagar! (Det var ej våran ett årsdag! utan månadsdag :) ) Jag sa då nån vecka innan middagen att jag kunde komma, och bestämde med Markus att jag åker på kvällen! Sedan tänkte jag efter, och kom fram till att jag kunde åka och fira henne på dagen, lämna present osv. För annars hade jag också fått sitta och åka 20 mil i kolsvart mörker!  Men det blev totalvägring från hennes sida. Hon hade absolut ingen tid till att ses tidigare! Jag försökte med allt, jag sa att jag kunde åka dit på dagen, lämna presenten och byta ett par ord en liten stund, för självklart vill man gratulera sin vän! Hon blev besviken och förstod mig inte för 5 öre hur jag kunde göra så, för det var ett väldigt stort svek i hennes ögon. självklart förstår jag att man blir besviken. Men så tänker jag på hur jag hade betett mig. Hade de varit tvärtom, så hade jag sagt att det var tråkigt, men jag hade förstått situationen och tagit mig tid att träffa personen nån stund på dagen. För man har inte fullt upp stup i ett en hel dag! men det är vad jag hade gjort, och alla tänker vi väl olika! Jag har hört av mig till två av vännerna som jag skriver om nu, så mycket jag kunnat. Igår frågade jag om de ville med och fika ikväll, men dom var sjuka och mådde dåligt! Dessa två personer ser jag idag på staden. Var dom inte dåliga och sjuka? nej? Igår pratade jag med den ena på msn, och ställde ställde frågan till henne, varför de känns som de undviker mig, och varför man aldrig kan få något sms då det står exempel" hej hur mår du?" svaret jag fick, var att hon jobbade så mycket, och att jag ändå inte var hemma så ofta!"  hmm, då tänker jag såhär, så bara för jag inte är hemma, så frågar man inte hur jag mår? eller hör av sig bara för att se hur en vän har det osv! Och den ena personen tycker inte att jag betett mig som en vän mot henne, pga jag inte kunde komma på hennes middag! Jag gjorde verkligen allt för helvete för att kunna komma förbi en sväng och gratta henne! men det gick absolut inte! Jag tycker att är man vänner, så förstår man varandra, vi är lixom inte 13 år längre, vi är vuxna. Den ena undviker mig bara för att jag ej kunde komma på middagen, och den andra bara för att den inte kan tycka något själv? eller hur är det? Jag har pratat mycket med personen som hade middag om hur jobbigt jag verkligen tycker att det är att vara ifrån markus en vecka, för det är skit jobbigt..

Det handlar verkligen inte om att jag skiter i någon utav mina vänner, för det vet dom som känner mig bäst! Jag gör verkligen allt om det behövs för dom! Vännerna värdesätter jag högt som bara den i mitt liv! så blir så himla ledsen och sur på de som säger att jag inte beter mig som en vän och ska gräva ner sig totalt över det, pga en middag jag inte kunde komma på! hmm, är det jag som har helt fel? kom med åsikter, behövs höras!

Nog pratat om vänskap! Jag har haft en jättebra kväll tillsammans med Jennifer idag, hon är så himla bra! (Tack för att du finns för mig!) Och inatt ska man ju ställa tillbaka klockan en timme! men jag väntar nog med det tills imorn bitti! :) skönt! imorn blir det bus med lilleman på busfabriken, jag har själv aldrig varit där, men han älskar verkligen det! Och han hade varit där hela dagen idag med sin pappa & brinken och hans lille kille och busat! Lyx att vi ska dit imorn med! kul för honom!

Ne nu ska jag grejja lite..

sov gott med er! :)
Jag älskar dig Markus Pikkuaho! ♥

en dag med mamma!

2008-10-24 23:19:43 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag började dagen med att jag slog upp ögonen klockan 08.00, woopps kan säga att jag fick kasta på mig kläderna och borsta gaddarna, och hann ner till tandläkaren till 08.30! gooddiiie! Inga hål, allt var bra! skönt skönt!

Mamma och jag åkte in och besiktade bilen, sedan hamnade vi på stan, där vi shoppade lite, Sedan vidare mot ikano-huset där jag lämna in mina pumps på omklackning, och så blev det lite inköp igen! :) Hittade ett par stövlar, jag blev inte stört-kär i dom, men dom är fina och jag fick bara ge 350:- REA är bra! :) Passade på att besöka Brännpunkt för lite klippning av mitt hår, som nu blev väldigt kort! men skönt att få bort en stor del av det slitna, så man kan börja spara längden nu!

På hemvägen från city town hoppade jag av på Evastigen och besökte Sofia & Pekka ! Kul att träffa dom, jätte länge sen! Blev mycket snack! Passade på att hoppa in på Meddo för en solning också, och guud vad skönt! Kan säga att det behövdes verkligen. Inte solat på säkert 2 månader eller nåt? stod att de var nya rör, men körde på en 30 minuter ändå, hoppas jag inte är räka imorgon! =) Har även färgat håret nu ikväll, och innan jag sköljde ur håret så upptäcker jag att det sitter en AS stor äckel spindel i hörnet, det kom ut skrikande aaahhh ord från min mun i den stunden kan jag lova! JAG HATAR SPINDLAR! och speciellt då deras kroppar är lika stora som lite mer en halva av min tumm-nagel! blääääk !

Idag pratade jag lite med Nora i telefonen :) men hann bara höra vad dom skulle äta till kvällsmat innan Ebba slet åt sig luren, haha! :) skönt o höra deras röster. Små kickorna, saknar dom! Och så kan jag säga som så att jag saknar min fästman !!!

Såg precis att Gina Tricot har öppnat en Webbshop :)

Sök själva, så har ni det svart på vitt vad som betyder vad! :)
Carpe diem
= Fånga/'Njut av'dagen,  Crea diem =  Skapa dagen


puss & puss !!

Godnatt!

2008-10-23 23:43:31 / 7 kommentarer kommentera inlägget?..



ikväll har jag suttit & kollat på massa gamla kort :) Det är mys tycker jag!

Men nu måste jag krypa till kojjs, så jag inte missar tandläkaren imorgon!
Godnatt med er!





YEEEEEEEEJ!

2008-10-23 20:18:54 / 9 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag har fått ordet Yej i skallen, fråga mig inte varför, försvinner väl nån gång, haha !!

Igår kväll åkte jag och hämtade upp min gullis på hans jobb, så åkte vi mot lägenheten vi skulle titta på! oh yes vilken mys det var! Tapeterna var fina, golven fina, allt var bra! allt kändes perfekt! Det var en tvåa, på 63 m², rymlig och kändes helt lagom stor! Vi la ett bud, som sedan en annan tjej la över, så vi la över henne och idag har vi gått och väntat på besked! :) och jo men visst, VI FICK DEN !!!! :D Så himla underbart! inflyttning 1 December :) hej & hå såå skönt! Markus lägenhet tar Helene så allt passar så bra! Det somär tråkigt med att det är en tvåa är ju att tjejerna inte har något rum. Men vi köper en bäddsoffa tänkte vi, och sen finns det utrymme där dom kan ha leksaker och så vidare att plocka fram då dom kommer så klart, så jag tror att det kommer fungera bra ändå! Men känner man sen att det inte fungerar så får vi ju självklart leta efter en trea. Kommer jag in på utbildningen jag ska gå, då tar det ca 5 minuter med cykel till skolan :) wiie!


Idag har jag inte gjort så mycket sen jag kom hem till Ljungsbro igen ! tvättat lite! ska snart lägga mig i ett varmt bad tänkte jag, vore skönt! och imorgon bitti ska jag ner till Tandläkaren för en vanlig undersökning! och jag hoppas för guds skull inte att jag har några hål, för det har jag knappast råd eller mod till att laga :)

Det enda jag tänker på just nu är lägenheten :) så himla skönt att allt är klart snart! Det var väl på tiden att man tog sitt pack och flytta hemifrån! och flytta ihop med älsklingen! <3 jag vet att det kommer bli bra! Har ju nu haft distansförhållande i ca 1,5 år och det blir bara jobbigare och jobbigare för varje gång man skiljs! 

Just nu känns det som vänner sviker på nåt sätt, ska det alltid vara en person som ska höra av sig? och komma med förslag om att ses osv?



storstädning!

2008-10-22 13:47:27 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Hej hopp.

Idag kom vi upp skapligt i tid här hemma iaf, klockan stod väl på 10.00! Markus mamma Lena kom hit och tog en kopp kaffe med oss. Sedan tog älsklingen och jag en promenad. Han ville gå i skogen, men själv streta jag emot som en liten barnrumpa, för var rädd ifall de skulle komma en älg, haha fjant jag är då! men när Alexandra och jag var ca 12 år eller nåt i den stilen så var vi på väg hem till mig efter skolan, vi stannade till och klappade en hund på vägen hem, och då ser vi en stor & en midre älg i ögonvrån, vi löpte som as, och dom efter oss. sedan vände dom. Så då kanske det inte är så lustigt att man är rädd för bestarna när man själv blivit jagad av dom!

Babe stack till jobbet nu för en halvtimme sedan och jag har precis snackat med Gunnel på omvårdnadsprogrammet. Min ansökan hade dom ej fått in än? (undra vart den tog vägen) men hon sa att den kan komma med posten som hon får imorgon. så jag ska avvakta och ringa och höra med dom om den kommit till rätta lite längre fram i November! Och hon sa att de flesta som söker får en plats på utbildningen, sist var det två som hamna på reserv! Så det är positivt ! :)

Igår-kväll hjälpte Markus mig med att ta bort allt löshår jag hade, vem vill ha ett hår som blir tovigt så fort man slutar borsta det? Kan verkligen inte ha varit äkta hår! Ska skicka ett argt mail till Funnyhair iaf. 1300:- i sjön! skönt att ha tagit bort håret nu så man kan tvätta håret normalt! Men fyy så kort det är, det är inte längre än att det hamnar precis på axlarna, så det känns lite ovant, från att gå till långt hår som räckte ner till rumpan, till att ha bara till axlarna!

Nu tänkte jag sätta igång med storstädning!

tjing tjing!





Weeejjj!

2008-10-21 21:14:35 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår var dagen rent åt skogen, av många olika skäl, natten blev ännu värre tyvärr.. Det var nog min värsta natt i mitt liv. jag känner för att skriva om det, men tycker ingen annan har med det att göra, så jag avstår!

Det blev en sen natt, så idag sov babe & jag länge, vaknade väl vid 12.00 snåret och det känns väldigt surt eftersom Markus drar till jobbet vid 13.00! Så jag satte igång och bakade matbröd idag faktiskt :) Sen åkte jag till Markus jobb och hämtade mig ett par pussar & lämnade ett par mackor till honom, så han står sig på kvällen !

Annars har jag faktiskt inte gjort så mycket mera idag, känns som om jag suttit i telefon hela dagen! Fick även ett mail av en kille som har en fin lägenhet till salu! Han hade fått bud, och bjuder älsklingen och ja över så får vi den! Vi ska dit och titta imorgon, skulle vara toppen om den är fin, köket är ju nyrenoverat & fräscht! blir det så att vi bestämmer oss för den här nu, då får vi starta det nya året 2009 med ett nytt hem, vårat hem! kan de bli bättre start på ett nytt år?

Just nu sitter jag och slö tittar på Desperate Houswives, och väntar på att babe ska komma hem. Då ska vi dra oss upp mot gymmet direkt.. sedan ska vi ta bort mitt löshår! Helt seriöst, håret var i bra kvalité i början, sen nu är det bara tovigt & trassligt. jag rekomenderar att inte köpa från funnyhair.se !

Ibland sitter man och funderar på om det är några som läser min blogg? men det ser man ju att det är pga visnings-siffrorna! För mig spelar det ingen roll om det är nån som läser eller inte. Jag skriver för min egen skull. Men man blir ju ändå nyfiken på vilka som tittar in? :)

Nehepp, om man ska hämta sig en koppkaffe nu då!
Ha det så bra!



pusspuss!



underbar låt!

Måndag

2008-10-20 19:38:11 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag vill få beskedet nu om man kommer in på skolan eller inte, än att behöva vänta tills December, för det förstör allt, man kan inte planera som man vill osv. Men åh andra sidan så finns de lösningar på allt.. blir att ringa skolan o höra lite imorn..

Idag har jag lagat kött & potatis o sås i min ensamhet, babe stack iväg till jobbet vid 13.00 hugget, och innan det kom lille Nora hit en sväng :) så gick vi ut på en promenad i ruskvädret, stannde till i lekparken ett tag också!

ne äsch vet inget jag ska skriva..

prison break idag :) weii!




haha skönt unge!

crap & åter crap!

2008-10-19 21:08:47 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår blev de att dra och hämta upp jönna i Färna, aldrig vart där, så åkte visst lite fel, men till sist kom jag rätt.. såg ingenting i mörkret kolsvart, jonna sa att jag skulle köra runt som i en rondell, men såg inget, så hamna mitt på någon gräsmatta och körde runt. haha! Vi gasa hem hit och gjorde oss ordning, sen kom älsklingen och skjussa oss till Fagersta.. mer än det finns det ej att säga om kvällen...


Min dag är crap!



partytime

2008-10-18 18:52:49 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag har babe och jag haft en mys dag :) han har åkt iväg till Peter nu, och jag ska göra mig ordning snart! väntar på kaffet, en kopp kaffe så man piggnar till lite va =D ska iväg och hämta Jonna om ett tag också, så ska vi festa lite tänkte vi! ne dags att fixa!

ha en fin kväll!

puss

hallelåååja!

2008-10-17 12:17:14 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


jag är inte aktiv här så mycket nu känner jag, det behövs att skriva av sig lite då och då, även om man inte skriver något speciellt intressant alls. Så gör jag det för att jag tycker att det skönt :)

Åkte hem från babe i Tisdags, för att jag jobbade onsdagen och hela dagen igår :) kul faktiskt! saknat jobbet! Igår hade jag delad tur, så då vid 13.00 drog jag till Lambohov för att träffa jennifer på min rast! och hennes lille, eller aah stora hund Max som hon hämtat hem för ett litet tag sen :) såå söt var han! kul att träffa henne igen, blev mycket snack! åkte till Markus efter jobbet sen, klockan han bli 21.00 när jag kom ut på motorvägen. inget kul alls att åka i mörkret, då det är älgjakt också ! Såg förresten två brunstiga bestar som stod och käka buske när jag åkte hem i tisdags! haha!

både hjärtat och jag har gått och blivit förkylda med hosta & snuva! så ikväll blir de bara mys! Och imorgon ska vi ut till hans föräldrar och hjälpa dom lite. Dom har ju precis flyttat o sådär :)

nehepp nu ska jag se hur attacken ja hade på mig på travian har gått !

Här kommer lite pics från förra veckan & helgen :)
Ha en fin dag!
puss & puss!





Simhallen!

2008-10-12 12:02:05 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Helgen har gått fort, redan Söndag idag ju, och tjejerna ska hem till sin mor :) IGår blev det mest mys, trist väder, vi skulle gått o bowlat men det var fullbokat hela dagen, synd! På kvällen blev det att gå till Fredrik & Lina, där även Lena & Juha var :) idag ska vi bege oss mot simhallen och bada med brudsen :) hjärtat är och tränar, så vi har precis packat klart o så!

Ikväll ska vi spela bingolotto, haha hej hej pansionärer! hahahah! :D

ha de fint!
puss

ett tag sedan..

2008-10-10 11:03:14 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


yes, inte igår jag skrev här nu direkt, men inte haft något speciellt att skriva.. Är hos min fästman nu igen iaf :) kom hit i tisdags efter at jag käkat lunch med jennifer på staden :) var helt underbart att se Markus ansikte igen, helt underbart! och känna hans närhet ska vi inte tala om! åh vad jag tycker om dig älskling <3 !

Igår pluggade jag lite p instuderingsfrågorna i Svenska B, så ska skriva rent dom :) Jonna, Ida och Stefan tittade förbit här en sväng igår också. det var ju trevligt :) Babe och jag tittade på filmen "Mamma Mia" igår, alla har sagt att den är så himla bra som har sett den, men för min smak var dne sådär.. jag vill se Stephbrothers, hoppas den kommer hem i helgen :)

Kickorna kommer ju hit idag också :) så himla mys, länge sen jag träffa dom nu känns de som, och om jag inte minns helt fel så var sist då Ebba fyllde? så ska bli kul att spendera helgen med bus och lek med dom goa töserna! <3



ne nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sedan dags att göra ordning och så här :)
Här är en skön  låt :) den spelas mycket på EastFm, dom har börjat få in fler o fler sköningar där tycker ja allt! :) 


puss & kram en glad och lycklig  Lindsey! ♥



word today

2008-10-05 13:20:11 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår åkte jag in tills sophie! blev att dricka lite bärs och snacka o sådär.. Sen knalla jag uppåt mot stan och mötte Alexandra så gick vi vidare, och hamna självklart på Plaza, där plaza-raggar-kungen pixel befann sig. haha! Vi satt där hela kvällen och tiden sprang iväg så tog jag bussen hem vid 01.33! :)

Inte så farligt bakis idag faktiskt. skönt! Sofia kommer hit snart och ska dricka kaffe med mig :) hon räddade min dag totalt kan jag lova, hade absoluut inte ett endaste sug efter att sätta mig på en buss till jobbet, så hon ska skjussa mig till jobbet idag! jobbar från 16.00-21.00 så det är skönt, bara 5 timmar!

men ge mig tisdag nu, saknar juu dig!

Min mobil har blivit helt cp, går ej att skicka sms :( dom levereras inte och grejjer.. är i stort beroende av att kunna skicka mess, då markus och jag gör det hundra gånger om dagen till varandra :) måste fixa en ny mobil!

Inget jobb today!

2008-10-04 14:34:26 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Kunde inte somna för 5 öre inatt :( slumrade till omkring 4 men så ringde klockan vid 5. helt kallsvettig och ont i skallen, så ringde till dom och sa som det var, fan jag har säkert ett virus i kroppen som aldrig bryter ut, fan BRYT UT! så man blir av med det här. tråkigt att missa jobbet, men vill ju inte heller åka in och gå där som en zombie lixom! så imorse när klockan var 5 typ, blev det att ta med sig kudden & täcket ner till vardagsrummet, så kollade jag och mamma på Sex & the city.. mycket bra är den! :) så jag somna om där i soffan, och vaknade upp 13.30, hm, men nu känner jag mig mycket bättre iaf. det är mest om nätterna jag får den där sjuklighets känslan. imorn skiter jag i vilket jag ska till jobbet, så är det bara! ikväll var det bestämt att ta ett par öl med sophie och Sandra. Får se hur de blir med det, orkar inte bara sitta hemma heller, som igår!

Saknar min kärlek massor nu, men åker till honom på Tisdag :) mys! ne nu ska jag börja laga lite käk o så!
Ha en underbar Lördag!


En bra låt :)


uttråkad & rastlös fredagskväll!

2008-10-03 22:20:50 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag skjussa jag in morsan, kicki, och sofie till stan, dom skulle träffa lite folk och bowla och sådär.. efter det åkte jag ner till sporthallen i stan, där sophie jobbade! blev att dricka lite kaffe och snacka, kul att träffa tösen! var as länge sen!

känner inte för att skriva egentligen, men men skönt att skriva ändå på nåt knepigt vis! jag är tooootalt uttråkad, och känner mig så fasligt ensam. men fan jobbar tidigt imorgon och hela dagen dessutom. så därför fick de bli lugnt idag. Igår skickade jag in mitt arbete i svenkan, så nu är de kapitlet klart, bara börja på nästa :) som jag ska göra idag!

nehepp.. nu ska jag väl sitta och tråååka ännu mera..

känns som om denna natt kommer bli sömnlös :( Ge mig en öl så skålar vi!

yezz yezz

2008-10-01 12:00:37 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag sov jag ut lite :) skönt, men huvudvärken kom rätt snabbt! ätit lite frukost, bananer & filmjölk, hej och hå, nu börjar ju jag med min nyttiga månad här! idag stod vågen på 61.2 kg, den ska stå på 57-58 när jag är nöjd :) och det ska jag fixa absolut! ska försöka att äta på bestämda tider också denna månad, 3 timmar mellan varje mål! men jag tycke rinte man är så hungrig då, men man kan ju ta sig en frukt! så man får se om den metoden verkligen fungerar :)

Mitt gymkort har ju inte fungerat pga att jag missat en betalning, så jag ringde inkasso idag, och dom sa att det stod 0 på mig, så den var redan betald. Och gissa vad, min huvudvärk släppte faktiskt lite, YEZ!  ett problem ur världen. Ekonomi är inte min starka sida faktiskt.. men det börjar bli bättre! :)

Ska åka till jobbet nu om en timme, så ska ut med nelly först, sen hoppas jag att jag hinner med en kopp kaffe innan jag gasar iväg. a just ja, idag fick Jonna körkort, så GRATTIS till henne :) Nu måste jag dra mig! måste hinna ringa skolan innan jag drar med!

SAKNAR DIG MARKUS! <3

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!