Lekparken en sväng :)

2010-09-30 20:54:14 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


 

 

 

 

Blev en sväng ut till friska luften idag, även om vi är snoriga! Frisk luft behövs! :)
Mitt lilla charmtroll somnade i sin säng själv idag, jippi! behövde bara gå in två
gånger och lägga henne ner, sen somnade hon! ♥


Helt färdig!

2010-09-30 11:44:00 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Joråsååatte, jag känner mig klippt färdig! hostar och snorar som ett jiihu! Natten har verkligen inte varit så roligt, jag var vaken tills klockan 01 då vakna alexia och ville ha välling, tror ni hon somnade om efter det? neeej minsann.. hon skulle vara vaken! Hon verkade ha lite smått ont i magen, men satt med henne i famnen i nästan 2 timmar, sen somna hon, så då la jag ner henne i sängen, och vipps så vakna hon igen, mitt tålamod höll på att dö ut, hon fick ligga och gnälla lite i sängen 2 minuter, sen kom en skogstokig sambo upp och sa att jag var dum som väckte honom..  jo, förstår ju såklart om man bli sne när man ska upp så pass tidigt som han ska för att jobba, men jag var helt mör i kroppen och armarna, tog upp henne och gick omkring ytterligare en stund och tillslut somnade hon i sin säng efter lite pysslande. Sedan hostade jag konstant :( men fick några timmars sömn iaf innan vi skulle upp.

Tog med mig alexia till skolan idag, men det blev en extremt positivt samtal, så det var väldigt skönt att höra, sen blev de en promenix mot affären för o handla lite katrinplommon puré åt lillan, så hon inte är så hård i magen. köpte även Risifrutti som hon fick när vi kom hem, och hon fullkomligt älskade det :)



Idag blir det att städa, städa och åter städa, tänkte jag! jag trodde inte vi hade så här mycket grejjer som vi har, det blir en hel del att packa ändå ju. Skönt när helgen är över och allt är på plats. Då kan man pusta ut lite granna! Mitt huvud bara värker och känner mig febrig, ush, låt mig bli frisk!!! :)


Natti Natti!

2010-09-30 00:38:54 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


förkyld som en hingst är jag :/ men de släpper väl snart, i hope! dag har jag packat lite här hemma, och sedan nu på kvällen hämtade jag upp Mia så stack vi iväg till Avesta för en liten runda på tjejkvällen där :) trevligt var det, bytte ut min kofta till en annan mysig :) och så hittade jag även ett par leggins och en tjock jacka till Alexia! Kul att handla när det är lite rabatter ju, då gör man inte av med så mycket pengar ;)



nu har jag stått och skrubbat diskhon som en stolle och bänkarna i köket, och även diskat ett stort diskberg av disk, och även gjort rent i ugnen, tog en timme så mina fingrar är russin! Men imorn blir det storstädning som gäller, eftersom vi ska flytta ut allt på fredag! Imorgon ska jag ha möte med studievägledaren och rektorn.. hoppas jag inte får en utskällning när jag kommer dit med Alexia, men har inget val.

jaja, nu ska jag göra mig ordning och krypa ner i sängs.. eller ska nog sova i soffan och somna in till nåt på tv:n kanske :)

natti natti!


O-råsa tävling :)

2010-09-29 10:42:52 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..



Jag tävlar om familyramen från O-råsa i Nikitas blogg
Tävla här du med!


Sola är så sjukt skönt!

2010-09-27 19:42:02 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


ooh yes my lady! Idag stannade älsklingen hemma ifrån jobbet för han är sjuk, hostat som en tok hela natten, stackarn, män blir så pippliga när dom är sjuka också, haha söt är han iaf! ♥ Så eftersom att han var hemma idag, kunde ju jag åka iväg på metodövningarna som vi hade idag, läraren hade ju inte blivit överdrivet glad ifall jag ej dök upp. Men det gick galant där iaf, och blev godkänd på det momentet. Sedan stack jag jag iväg och skrev rent två arbeten på lärcenter och sen blev det hem och äta pizza med min favviiisar :)

Och nu på kvällning har jag varit och solat en 25 minutare i solariet och sedan åkte jag och träffa Thörre vid nya lägenheten för att visa vart han ska måla :) Det blir vitt och enkelt i vardagsrummet, och babyrosa i lillan rum, men vill ha en vägg med färg-glada ränder, funderar på lila, mörkrosa och turkost, vad tror ni om det? :)

Alexia pratar med och mer för varje dag, hon säger mamma stup i kvarten, hon ropar lixom mamma efter mig, jätte härligt att höra :) ♥ och så har sötosen även lärt sig att säga tack tack!


Alexia  både sitter och står upp i sin lära-gå-vagn, blir sjukt hönsig när hon gör så!


Härlig helg! :)

2010-09-26 23:13:43 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Som sagt så i fredags fyllde ju hjärtat år, så hans föräldrar kom hit en sväng och åt tårta och sånt :) Efter det tog vi med oss alla tre barnen till pizzerian och åt mat. Sen gick vi hem i duggregnet och kollade på Idol! Lördagen regnade konstant hela dagen, så jag tog med mig alla barnen till Avesta för att shoppa lite nya kläder åt Alexia, men tjejerna hittade varsin bikini som vi köpte, och jag hittade ett par jeans leggings, och sedan tog vi en tripp till badhuset, älsklingen fick stanna kvar hemma och spela lite F1 på xboxet :) men det gick jättebra allting hela dagen, tjejerna var så duktiga och lyssnade hela tiden och Alexia var nöjd. Blev att handla tacos + lördagsgodis på vägen hem, så fick de bli tacos mys på kvällen!

( Klickbara bilder )

    

   

   


Älsklingen är sjuk :( så han har mest legat i soffan hela dagen, och jag har pysslat lite med tjejerna, målat lite krukor och klistrat lite och sådär. Sen kom deras mamma och hämtade dom runt 4, så jag stack ner till affären och raggade banankartonger, lyckades få tag i 14 st, snacka om att det blev trångt i bilen haha, såg inte ett skvatt! Så hade jag tvättstugan idag också, så har precis hämtat upp det sista och banankartonger står och tar plats i köket, men imorn ska jag packa ner massa saker i dom tänkte jag, är ju bara en vecka kvar tills vi flyttar nu ju, längtar!!





Pysselbrudarna :)

En toppen helg har det varit iaf :)


Asos shopping :)

2010-09-25 00:42:28 / 4 kommentarer kommentera inlägget?..


Beställde lite ifrån Asos.com precis :)

  

  


Hipp hipp hurra för min älskling !

2010-09-24 11:32:32 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag fyller min älskade fästman år :) Så det blir lite firande här hemma med tårta och besök sen! Jag la precis Alexia för lite förmiddagssömn, jag är så trött på att vagga henne till sömns.. tålamodet tryter och jag har ont i ryggen, hon är ju ingen liten bebis längre.. men om jag bara lägger ner henne så klarar jag inte av att höra när hon skriker i sängen, får så ont i kroppen & hjärtat då :( men men, igår skrek hon iaf mindre en 1 minut och sedan slocknade hon när markus la henne!

Jag ska snart åka och hämta ut mitt paket med blöjor från buzzador, nice! men nu ska jag fortsätta plocka lite här hemma..

Pussis!


Massa kärlek!

2010-09-23 18:40:06 / 4 kommentarer kommentera inlägget?..




 


Tjuufadderitttan!

2010-09-23 12:19:30 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår var jag ju på föreläsning om munvård, jäkla intressant faktiskt! Vi fick borsta tänderna på varandra i klassen, hehe de kändes väl lite knasigt. Efter föreläsning stack jag iväg till lärcenter och pluggade, fick iväg ett rätt stort arbete och hann även klart med ett annat stort, men hann ej skriva klart de sista för dom stängde på lärecenter.. Lyckades få tag i tre stycken banankartonger igår, så jag har packat lite smått.. ska fortsätta idag med packning, så man inte står där sen med allting kvar!

Imorgon fyller min älskling år, synd bara att jag aldrig kan hålla mig, utan att ja jämt ger presenterna i förväg, hehe.. sedan kommer även Ebba & Nora hit i helgen, ska bli mys! Imorgon får vi även nycklarna till den nya lyan, härligt! Thörre ska ju hjälpa mig att måla lillans rum, tror de kommer bli riktigt fiiiiint! :)




Jag blev lite pysslig igår och gjorde om två jeans som jag ej använder, ett par blev ett par shorts, och dom andra blev ingenting, haha.. skulle blivit shorts, och de vart as fint, men på tok för kort, vill helst inte visa skinkorna :/ attans då.. men men har ett par nya shorts nu iaf, ska be svärmor sy med sin symaskin så blir det fint :)


Föreläsning idag och jakt efter banankartonger :)

2010-09-22 10:43:54 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår gjorde vi inte ett endaste dugg, Mia och Mårten kom förbi en sväng på eftermiddagen och sen på kvällen var Alexia extremt jobbig igår kväll, då hon vägrade att sova! Men hon somnade tillslut! Så då spelade jag lite onlinespel på nätet och vann 1200:- välbehövligt! Sedan fick jag mer plugg gjort under natten, så idag ska jag iväg på föreläsning vid 13, sen skriva arbete om det och skicka in.. work work work, gäller att ligga i nu så man blir färdig någon gång!

Alexia lär sig massvis..
När alexia leker med bilar, så kör hon dom på golvet och låter "brrrrr brrr" :) sedan har hon även lärt sig säga och tack fast de låter ju "ta ta" och mamma säger hon, och försöker även säga pappa, men de tycks vara lite svårare, men de kommer när som helst tror jag! Hon lägger alla små prylar i de större leksakerna, hon satt häromdagen och trädde mitt armband runt mina tår, hehe.. fasen vad det går undan nu i utvecklingen, hon lär sig massvis utav saker varje dag. Men när ska hon börja gå då, vill att hon ska det nu nu nu =) hon går ju utan problem med sin lära-gå-vagn, och hon går utan problem när hon håller sig i möbler och så! Är så stolt över henne så det finns inte.. Trodde hon skulle vara lite sen i sitt gående och krypande eftersom hon hade den där skenan i 3 månader, men icke sa nicke! :)

Jag har precis suttit och ringt runt efter banankartonger, alla butiker sa "först till kvarn" så kan ju hoppas att de finns några kvar sen efter ja vart i skolan!

Pusss


Tävling :)

2010-09-21 16:01:39 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Jag är med och tävlar hos Lindet om valfritt väggord/väggdekor (upp till värdet 250 kr) hos PaxLux.
Tävlingen avslutas 22/9 kl. 20.00


Öppna förskolan + massa plugg!

2010-09-20 17:46:30 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..



Idag blev det öppna förskolan med Emma & Natalie, ungarna lekte runt med allt som fanns på bygget :) lite mer fart i dom nu för tiden än vad det var för några månader sen ;)

Efter att vi kom hem därifrån var älsklingen hemma från jobbet så jag stack till affären och skickade tillbaka ett par jeans ifrån Nelly.com som var för stora, och så fick jag tag i några banankartonger, inte långt kvar, så måste verkligen börja packa snart!! Köpte en påse med massa rusin åt alexia, och hon åt så duktigt på dom :) Det gillades. 

  

Nu blir det att plugga för min del, och resten av kvällen också :( och insåg precis att jag har över 13 arbeten kvar i ena kursen, puuuh, det är en hel del, men vissa av dom är ju föreläsningar och metodövningar. men sen är det ju två till kurser, så det var visst inte så lite kvar som jag trodde, men men, bara ligga i.. 


Slappa framför tv:n!

2010-09-19 20:04:55 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Blev en långpromenix med alexia förrut, var tvungen att handla lite blöjor åt fröken, de går ju åt som smör! :) men det gör ju allt som har med barn att göra känns de som, tvättservetter, mat, välling, gröt osv.. ja det är inte billigt att ha barn, men så är det med de :) köpte ett storpack med välling, så det räcker ett bra tag framöver! Blev en sväng till lekparken för att gunga lite förut också! Nu ska jag slappa framför tv:n!

Pussis!


Tupac Ft Spice Girls - Fuck all yall (rmx)

2010-09-19 19:19:56 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Lexxiis favvolåt :)

2010-09-19 19:09:30 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



uppe innan tuppen idag!

2010-09-19 12:06:38 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag ville alexia att jag skulle upp redan 6.30, kan inte påstå att jag var överdrivet pigg på det, men det var ju bara att masa sig upp. Hade väl fått ungefär 3 timmars sömn inatt! Så jag har bäddat med en massa täcken och kuddar ute i vardagsrummet, så låg jag där medans hon busade runt ;) Sen slumra hon till bredvid mig nån timme bara.. kändes som de var 10 minuter! annars har vi busat hela förmiddagen bara, hon är ett riktigt bustroll! Nu sover hon igen iaf och jag sitter här en liten stund, ska hoppa in i duschen så fort älsklingen vaknar till liv efter gårdagens bravader :)

chiiing chiiing !


Simhallen med min sötnos!

2010-09-18 22:32:09 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


underbart att mysa med lillskruttis igen :) saknade henne massvis, även om hon bara var iväg en dag. När jag hämtade upp henne så var både hon och hennes farmor trötta :) hehe.. så alexia slocknade i bilen rätt så snabbt och så vaknade hon upp när vi kom fram till badhuset i Avesta idag! Hon sken upp som en sol i badbassängerna, trivs som fisken i vattnet, så vi hade det riktigt mysigt där.. Och sen blev det bara massa bus här hemma, sen somnade hon redan vid 7 ikväll, tidigt för att vara henne :) Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄


Wonderful day!

2010-09-18 12:38:19 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår lämna vi av alexia hos hennes farmor & farfar, hon skulle sova där och mysa med dom, så jag och älsklingen fick lite tid för varandra! Och det fick vi! Sakna lillskruttisen redan när vi hoppa in i bilen och åkte ifrån henne.. men vad skönt det var att få tillbringa massa tid med bara älsklingen, bara vi två! Vi åkte iväg till västerås, åt massa gott & sedan avsluta vi kvällen med en 3D bio :) filmen var inte så bra dock men fränt att kolla i 3D. 

 

 



Nu ska jag göra mig ordning och åka & hämta min lilla efterlängtade solros!
Sen ska vi åka och bada hon och jag :) ♥


Puuuh mitt huvud...

2010-09-16 22:10:31 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


vaknade upp seg som en tupp imorse, skulle ju till skolan och ha redovisning. markus fråga flera gånger, "men de är väl 10 du börjar" och jag bestämd nee 9. Men när jag väl var på plats visade det sig ju att han hade rätt.. Redovisningen gick iaf galant, det var bara jag & en som heter Johan som behövde redovisa, skönt det än när det är hela klassen :)

Markus började 2 idag, skönt det så man har lite tid att träffas :) annars har jag och lexxie haft tvättstugan idag, sprungit upp och ner i trapporna, ut till hyresvärden och lämna kontraktet som tjejen var här och skrev på idag. Sen har alexia HELA eftermiddagen varit skrikig, gapig, gnällig, envis! Det gäller ju att ha tålamod i såna här lägen alltså.. men som tur var bröt hon ut i skrattanfall och toka sig ordentligt efter allt gnäll & skrik, så då får man ju 1000 % ny energi igen ♥ men så började det igen då hon skulle sova, tog en timme tills hon somnade, och jag gick och vaggade henne, la henne i sängen, hade henne mot bröstet och allt möjligt, men tillslut somna hon in med snuttisen, så mitt huvud känns rätt uttjatat ljust nu.. puuuh! Men men jag älskar henne lika mycket för de ;)



Här kommer lite bilder från idag på bland annat då fröken envis rev ut en massa filmer hela tiden, sen kom hon med en natt i munnen och tutta i 15 min, hon har inte tuttat på den sen hon var 1 månad hehe..

 

Man ska ju helst slå och pilla mamma i ansiktet!

  

 

You make my day my lovely girl!


Living and Room

2010-09-16 16:18:41 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Jag är med och tävlar om en valfri produkt hos Living and Room, i Lindets blogg, var med du också! Tävlingen avslutas 23/9 kl. 20.00


Svärmor på besök + långpromenix :)

2010-09-15 16:42:10 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår var vi bara här hemma och städade och donade för en tjej skulle kolla på lägenheten, och yes, hon besluta sig för att ta den, så tack gode gud för att vi slipper dubbel hyror, för då skulle de blivit lite smått kaos! Så det är sjukt skönt! Regnade till och från hela dagen igår så någon lekpark blev det inte för våran del, men en massa bus hemma :) Alexia har lärt sig att gosa, när man ber om det, det är mys!

Bad bilder från igår kväll :)

 

Idag gjorde jag klart lite studier som jag satt och pluggade med inatt.. skönt att få ivägskickat, blev 4 arbeten :) Och sedan kom markus mamma hit, så då blev de lite kaffe & prat och bus med skruttis.. sen gick vi ut på långpromenix när hon åkte hemåt igen, knallade neråt till stan för att hämta ut paket från Nelly, dock inget till mig, men till mina två älsklingar :) Alexia fick ju skor & en dregglis, måste ju få paket eftersom hon blev 9 månader igår ;) helt crazy vad tiden springer iväg.. hela 9 månader!? kan inte begripa det! BIG LOVE!



Alexia ler ;)


 

Blev att gunga lite idag :)



Dom nya skorna var suuper fina :)
Nu ska jag skala potatis så man får nån mat i magen!
ååh längtar tills på fredag!!


Öppna förskolan idag!

2010-09-13 16:10:39 / 5 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår kväll klickade jag hem lite från H&M till alexia! Blev en tröja, dunväst & en mössa :)
  

Och idag har vi varit på öppna förskolan tillsammans med Emma och hennes dotter Natalie, det skiljer 2 månader på lexiie och Natalie så det är ju roligt! Blev lite lek, sångstund och fika! :) Blev att hoppa in på affären och köpa jäst efter det, för jag tänkte baka lite bröd idag, gott med nybakat :) Alexia slocknade som en stock när vi kom hem iaf, och sover fortfarande, så jag ska väl straxt börja diska och sådär, sen blir det ut till lekparken medans degen jäser tänkte jag!

här kommer lite bilder från idag på töserna!

  
Sitter och väntar på Emma & Natalie :)


Äter majskrokar för fullt ;)


lite lek :)

 

 

Ville minsann inte sitta ner i stolen!



bye bye!


Beställt fina skor :)

2010-09-12 21:23:17 / 6 kommentarer kommentera inlägget?..


Helgen har varit bra! Vi har haft Ebba & Nora hos oss.. så i lördags när jag vaknade så blev att göra oss ordning sen åkte vi till markus föräldrar och åt smörgåstårta, för hans pappa har fyllt år :) Så det var mumms! Och idag har vi inte gjort så mycket, plockat lite här hemma, sen skjussa jag hem tjejerna till deras mamma och kollade på deras fina rum som de ville att jag skulle se! Och nu ikväll har jag pluggat en del medans älsklingen och lexxie var hos Tony, och så har jag småglott på ensamma mammor söker :)

Beställde ett par nya pjucks åt lillskrutten idag, ett par söta puma fick hon :) och en söt liten dregglas!  


jobba inatt!

2010-09-10 11:47:30 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår var lillfisen och jag ute i lekparken och busade en sväng :) Sen blev de bara mys med älsklingen på kvällen. Nu på förmiddagen har jag plockat lite här hemma, kommer en tjej hit och ska kolla på lägenheten, och bokstavligt talat så skänker vi bort den om hon tvekar :D måste bli av med den alltså! Så nu ska jag njuta av mitt kaffe som jag precis bryggt, hade inga kaffefilter, men de gick ju lika fint med toapapper ;) Idag kommer även Ebba och Nora hit, kuuul, känns som om det var evigheter sen jag träffade de små trollen! Men dock ska jag jobba inatt.. men imorn hinner man ju busa!

bye bye!








Lekparken & långpromad!

2010-09-08 22:53:51 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Har inte varit någon speciellt bra dag på eftermiddagen av olika skäl, så därför tog jag med skrutten ut till lekparken, blev att gunga och leka i sanden :) Sedan tog vi oss en långpromenad på det! Annars har vi inte gjort nåt annat speciellt här hemma.. Har kollat på Idol och tagit de allmänt lugnt!


Sovit heela natten!

2010-09-08 13:32:05 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår tog vi det bara lugnt, jag var i skolan en sväng och hade muntligt med min lärare, och det gick galant! Och idag sket jag bokstavligt talat i skolan, skulle ha redovisningen med gruppen, men vi har inte ens kommit fram till vem som ska säga vad, vad vi ska prata om osv.. Så de skulle bara kännas jävligt dumt att stå där! Alexia har sovit två hela nätter nu på raken, törs man hoppas på att hon hoppar över nattmålet helt från och med nu? :) man kan ju alltid hoppas, jag bytte blöjan på henne inatt och gav henne ingen välling, och hon vaknade omkring 09.45 idag, lyx! Bara massa bus har vi haft för oss idag på förmiddagen, och nu sover hon så gott och jag ska straxt börja städa o sådär.. förmodligen kommer det en och tittar på lägenheten idag, han sa så iaf, så då lär man ju städa lite, så han tar den ;)



Jag innan plugget igår!

Som sagt, bara buuus ;)


Barntavla

2010-09-08 13:07:02 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..




Jag är med och tävlar om en tavla från Barntavlor.se.
Tävlingen hittar du hos Lindet
och den pågår fram till den 14/9 kl. 20.00.


Gratis testprodukter :)

2010-09-07 12:18:34 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


Som buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster.
Jag har registrerat mig som buzzador på www.buzzador.com och föreslår att du också gör det!


Som buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster.
Klicka på länken och bli medlem vettja :)

https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=Liinzan



Just nu har man chansen att få hem och testa dessa blöjor :)


Många bollar i luften!

2010-09-06 23:44:20 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


Imorse vakna jag och var ovanligt pigg! Stack iväg till jobbet och lämnade in tidsrapporten så jag får lön i slutet av månaden, sedan åkte jag till Willys och storhandlade! Och efter det blev de en snabbis hem och hämta lillan så åkte vi och träffade föräldrargruppen, alla bebisar har blivit så stora, en utav grabbarna gick omkring till och med, så sött och se! :) Och i eftermiddags blev det att leka i lekparken en stund!

Och nu måste jag plugga ;( ush, spyr på skiten.. funderar på att kolla om det finns någon privat dagmamma häromkring som kanske skulle kunna ha Alexia nån timme i veckan då jag måste till skolan. jag vill mest av allt vara hemma med henne.. men nu måste jag studera klart denna termin så det ej blir krångel med csn! Fan att jag har min nära och kära så långt ifrån, då hade det inte varit några som helst problem med barnvakt + skola! :(



 


Färgar håret :)

2010-09-05 22:20:26 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag kom vi hem till vår lya igen efter en helg på landet :) varit trevligt där ute, i fredags kom Mia och Mårten ut till oss så blev det att förtära lite alkohol och spela kort. Och igår blev det att laga mys middag för älsklingen och efterrätt på det. Alexia har varit extrem hostig och snorig :/ men nu tycks de blivit bättre, så det är skönt för henne! Nu ikväll var hon som ett litet bustroll här hemma, skrattanfall hade hon och stuttsa som en jojjo i soffan och bara hade för sig en massa bus, men till slut slockna hon så gott med vällingflaskan :) Jag stack iväg och solade när hon somnade och nu sitter jag med hårfärg i skallen i hopp om att det ska ta på alla hårstrån denna gång, inte så kul att ha olika nyanser..


( Klickbara bilder )

   

    


bus med pappa!

2010-09-03 16:41:03 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..



Premiär med gå-vagnen :)

2010-09-03 16:18:15 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..





Mat dags!

2010-09-03 11:34:48 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Natten blev seg, mycket host för alexias del :( och hon hostar som bara den nu med, stackars.. men älsklingen tar med sig hennes inhalator så får hon sin astma medicin! Just nu försöker jag få upp värmen här ute, tänt brasan så de borde bli varmt snart! Blir att se vad som finns i kylen & frysen, så ska vi börja laga nån mat, se vad lillan vill äta! lära-gå-vagen är i vilket fall toppen! Alexia löper framåt med den som bara den och undan går det! just nu sitter hon och ropar dää däää (däär) efter fläktarna i taket haha!

Pussss


lära-gå-vagn!

2010-09-02 14:12:39 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu kommer snart älsklingen hem så då ska vi åka till leksaksaffären och handla en lära-gå-vagn åt skruttis :) sen drar vi ut till hans föräldrar och är hundvakt hela helgen! dansat crazy dans med lillan idag! men hon bara flinar, tur de så hon inte blir rädd hahaha!

puss från oss!






Hemfäääärd !

2010-09-01 10:06:49 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår bokade jag tåg hem för oss igen, hade velat vara kvar här längre.. men har både en karl där hemma som man vill träffa + att jag måste te skolan på imorgon. Väldigt tur att Mia ställer upp som barnvakt imorgon, för annars hade det inte varit bra alls, får ju ej ha med lillan till skolan :( Får lite små ångest inför tågresan, hoppas Alexia sover en liten del av resan, annars lär hon bli sjukt rastlös! Min stora fina tjej! Hon blev som en ettåring nu när man myst med syrrans Noelia! Alexia har förresten inte ålat sig ett dugg när vi kommit hit, utan bara krypit på alla fyra, wiie!

Ne nu ska jag klä på fröken lite kläder, sen packa ner allt! så tar vi en promenix bort till syster yster innan vi åker.. ååhh kommer saknar allihopa! Men får åka ner snart igen, och då hoppas jag min älskling kan följa med.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!