Besök hos ortopeden!

2009-12-30 22:40:22 / 4 kommentarer kommentera inlägget?..


Denna natt blev de inte mycket sömn alls, Alexia låg och gnällde och verkade ha ont av skenan för den satt ganska så hårt om rumpan :( men några timmars sömn fick vi innan de var dags att gå upp, älsklingen fick upp mig ur sängen 05.45 typ och sa att bilarna inte startade! Så fick ringa efter sjuktaxi eftersom Stumpan skulle vara hos ortopeden 8, det fick bara följa med en förälder i taxin så 06.30 åkte hon och jag iväg! Hos ortopeden fick hon ta av sig skenan en stund för att bada, och hon trivdes! men det kändes så konstigt att hålla i henne utan skenan! Sedan kom en doktor och kände på höfterna, han sa att de kändes stabila, men justerade skenan och satte dit den igen, så får vi se hur allt ser ut då vi ska på röntgen! Inte så smart om de tog bort den nu, så har inte allt rättat till sig ännu..


Vi fick vänt 2 timmar på taxin för hemfärden, segt segt segt!! men vi satt en sväng på fiket så jag fick i mig lite frukost och kaffe. På vägen hem hoppade vi av vid BVC och mötte upp markus där, så var det dags för vägning. och vår tös går upp ganska så mycket, haha tjooockisen! hon hade ökat med ca 300g på en vecka, så nu vägde hon hela 4130 gram! :)

Annars ikväll har vi spelat Tennis & Bowliing på wii med Ebba & Nora, och gjort varma mackor och bara tagit de lugnt, imorgon skjussar älsklingen dom till deras mamma. Sen drar markus jag & Alexia till Linköping, wiiie! jag längtar tills imorn :)

ne nu ska jag kika runt lite på nätet!
puss & ajö!




Min lilla knubbis i väntan på taxin! :)
på denna bild tycker jag faktiskt hon är lik bilderna från 3D ultraljudet!


Fin dikt!

2009-12-29 18:36:29 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


En längtan, en lycka, ett barn, ett hopp

en gåva från himmelen jag just har fått.

Två händer, två fötter, ett ansikte så sött

ett efterlängtat litet barn jag just har fött.

 

Ett skrik, ett skratt, en kropp så varm

ett vackert litet barn jag håller i min arm.

Ett hjärta, en själ, ett helt nytt liv

ett barn som ska ta världen med flera små kliv.

 

Ensam, vilsen och lite rädd ibland

i mörkret du famlar efter en hand.

Sorgen och glädjen följer dina spår

livserfarenheten är följden du får.

 

Mamma, barn, två hjärtan, två själar

ett starkare band har ingen sett.

Något så stort, en känsla så stark

en kärlek som står på stadig mark.

  

(Klickbara bilder)


Besök av pappa igår :)

2009-12-29 10:36:16 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår vakna man av ett sms från farsan vid 09.30 att dom redan var i kolsva, då blev de att gå upp ur sängen och grejja lite! Men så kom Pappa & Marita vid 11 hugget, grymt mycket snö på vägarna var de visst! Dom tyckte iaf att Alexia var hur fin som helst. Och så fick vi lite julklappar :) bland annat pengar som var välbehövligt!!





När dom åkt hem stack markus iväg till affären med Ebba & Nora, så gjorde vi friterade pommes och hamburgare när dom kom hem. Sen blev de bara att ta de lugnt! Och natten blev som vanligt också med lilltösen! Alexia åt vid 2 hugget och sov ända till 05.30 typ :) Och igår tappade hon även navelpluppen! Hon har blivit så stor tycker jag, hon växer så det knakar! :)


Idag händer inget speciellt, markus kompis Anders kom hit för en stund sen, och Ebba & Nora busar i duschen just nu, och Alexia sitter och myser i Markus famn! Vi fick hennes personnummer idag :) och jag tänkte precis ordna med försäkringskassan. Sen i eftermiddag ska vi skjussa Ebba & Nora till deras Farbror så ska dom sova där inatt, eftersom att imorgon ska vi övriga i familjen till ortopeden i västerås, redan klockan 08.00 ska vi vara där, så de blir upp med tuppen imorgon, och efter det ska vi ju till BVC för vägning!


ha en bra dag!
bye bye!


Nu blir de sängen!

2009-12-27 00:46:03 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag har det varit en lugn dag, tjejjerna har lekt endel med sina nya leksaker de fick i julklapp! Sen har vi kollat lite på Robinson på kvällen! Alexia ligger och grymtar i sin säng, hon verkar vilja ha massa närhet, så jag tänkte lägga mig nu iaf, så får hon komma upp på mitt bröst ett tag om hon inte somnar :)


Bra sömn!

2009-12-26 10:43:51 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Pluttan somnade om omkring 2 hugget efter att hon fått mat, och vaknade inte förens 06.30 :) hon var trötter! men skönt för oss att få ett par timmars sömn! Sen var hon klarvaken ett tag och så somnade hon om till 09.30 :) Idag blir de bara att ta de lugnt här hemma, skönt som bara den! Det snöar fortfarande här, har kommit hur mycket som helst!!

Ska se om de går att borra upp en hylla i köket också tänkte jag, så den slipper ligga i bokhyllan och skräpa :) Nu ligger min ögonsten här bredvid mig nedbäddad, och gnyr gör hon! :) haha tror hon är lite förkyld, hon piper så dant, men fick ut en buse i näsan på henne igår, och vilken skillnad de blev på andningen!

Ne nu ska jag dricka mitt kaffe!
Puss puss!


Full fart!

2009-12-25 23:04:18 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår var det ju julafton, och den tillbringade vi hemma hos markus bror och hans familj! Alexia sov nästan hela dagen + kvällen där, vaken några stunder då hon ville ha mat :) Ebba och Nora & Algot busade för fullt, och väntade mest på att tomten skulle komma. Riktigt kul att dom gillade sina julklappar dom fick iaf, då blir man glad. Vi vuxna hade lottat om vem vi skulle köpa julklapp åt, och Lina hade fått mitt namn på sin lott, och jag fick världens finaste halsband av henne :) med en dödskalle med glitter på, skitläckert faktiskt! En mysig julafton blev det!





Inatt sov Alexia bra som alltid, hon brukar vakna till ca 1-2 gånger under natten om man ger henne sista amningen vid 01 hugget! Ebba och Nora vaknade väl tidigt som vanligt imorse :) men älsklingen var så gullig som lät mig sova vidare, så gick han upp! Så när Alexia hade fått lite mat vid 8 tiden bäddade jag ner henne bredvid mig i sängen, så somnade vi om rätt så snabbt och vaknade straxt innan 11!

Sen blev de full rulle här hemma, gjorde oss iordning och packade skötväskan och allt, sen åkte vi mot deras Farmor för att gå på 50 års kalas! Och där blev det full rulle efter ett tag då det ramla in en väldans massa människor! Det bjöds på goda pajer och smått och gott, så det var trevligt! När vi åkte hem så var det snöstorm ute :( kallt och blåsigt och snöigt. Och mina hormoner börja spöka för mig, så kände mig inte ett dugg på humör för nånting, hade kunnat börja störttjuta kände jag. Men nu känns de bättre.




Det känns som om det varit full fart på allt sen vi kom hem från BB, de känns knappt som vi fått någon egen tid alls med Alexia, vi har haft Ebba och Nora väldigt mycket, (men dom är hur snälla, duktiga och goa som helst) men det tar faktiskt på krafterna. Jag längtar tills vi har lite egen tid med Alexia bara!

Och gud vad hon växer fort, hon är ju 11 dagar idag! Tiden springer iväg känns det som! känns som om det var igår som man var på bb och precis hade fått henne! Jag älskar verkligen vår lilla så himla mycket, det är knäppt hur man kan få upp så mycket känslor för någon på så kort tid, hon är verkligen mitt allt!

nu ska jag gå och pussa på min man och sedan ta en dusch!
hoppas ni haft en mysig jul!
puss och godnatt!


varmare ute, yeeeeeeey!

2009-12-23 11:03:42 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag är det inte så många minus ute, så de blir att ut och gå med vagnen :) så lillsnörpan får en massa frisk och härlig luft :) Det är så mysigt när hon är vaken och ligger och kikar runt på alla intressanta saker, och en sjungande mamma :) satt och sjöng för henne hur mycket som helst igår, och hon gillade det! hon sov väldigt bra inatt, la henne efter att hon fått mat vid 00.30 nångång, och så sov hon ända till 04.30 och var hungrig!

Ska till försäkringskassan och lämna in moderskapsintyget idag, och så ska vi väl handla lite julmat som vi ska ta med till Fredrik & Lina imorgon, och så ska vi även se om vi lyckas få tag i någon gran! :) men de borde ju sälja fortfarande, man måste ju ha en julgran på julafton, även om vi bara har glitter och kulor :D haha ingen belysning, men så är det, man får tage vad man haver så att säääga!

ne nu ska jag måla dit lite ögon och fixa ordning mig så vi kan gå när hon vaknat och fått mat :)
ha en underbar dag!


Besök från BVC!

2009-12-22 19:29:12 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Japp idag fick vi hembesök av en från BVC! hon gav oss lite information och böcker osv, sen vägde hon även våran solstråle, hon vägde nu 3915g, men så får man ju dra bort ungefär 350g för skenan, men ca 300 g har hon iallafall gått upp :) duktig flicka! Ska ta reda på vad skenan väger exakt då vi ska till ortopeden igen!


Inatt satt jag uppe en sväng, gjorde en framkallningen på en canavas tavla på Alexia som jag tänkte sätta ovanför hennes säng :) mys! Men har märkt att min kamera börjar ta dåliga kort :/ dålig skärpa och grejjer, så jag hoppas att man kan ha en slant över så kan man kanske kosta på sig en ny i mellan dagarna :) behöver ju ingen värsting, men vill ha en som tar bra kort iaf!


Annars har dagen varit lugn, Alexia sover just nu och markus är med Lina i Västerås för att handla födelsedagspresent åt hans mamma som fyller dagen efter julafton :) Idag som först fick jag iväg alla julkort, haha men bättre sent än aldrig ju :) har fått jätte många fina kort från folk!

ne nu ska jag kika lite på nätet!
Puss och kram från världens lyckligaste dam!

Min lilla sömntuta, som förövrigt verkar väldigt nöjd med livet!


Världens finaste dotter ♥

2009-12-21 22:58:15 / 5 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag känner hur jag mer och mer faller tillbaka till mitt gamla glada jag, det är underbart! Att vara gravid har verkligen inte varit nåt lätt, inte psykist iaf, jag var inte mig själv då, mådde bara dåligt och var inte ett dugg rolig eller lycklig, nån enstaka gång kanske! Men nu när 9 månader av deppighet har gått, så börjar jag äntligen hitta tillbaka. Och jag har återhämtat mig massor efter förlossningen nu också, JAG KÄNNER SÅN LYCKA INOM MIG! jag har världens finaste fästman, och jag har världens finaste dotter, + att jag har två underbara extra barn!

 


Idag har vi städat här hemma, och sedan bara tagit de lugnt och myst med vår älskling, som förövrigt varit vaken mera än de andra dagarna :) Imorgon så kommer barnmorskan hit på hembesök och ska väga stumpan och så! Ska bli intressant och se om hon gått upp nåt! Annars imorn hade jag tänkt att kankse få något skolarbete gjort och sedan posta iväg alla julkort! Min karl ligger i soffan här framför mig och sover så sött, älskade! och så har jag precis bytt till blöja och satt på alexia sin fina pyjamas som hon fick av sin farmor och farfar, så nu sussar hon också, blir det för min del också snart, ska kanske framkalla lite kort och sånt :)

Sov gott!!

 


Skönt med sömn!

2009-12-20 11:17:15 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Pluttan har sovit bra hela natten som vanligt :) vakna till vid 4 hugget och ville ha mat och så var det dags vid 7.30 igen för lite mat, sen la jag henne bredvid mig i sängen och så somnade vi i två timmar typ, mys! Hon är så otroligt fin!!! Nu har jag precis ätit lite breakfast och ska snart in i duschen och fräscha till mig lite! Nu börjar man känna sig lite smått återställd nertill, men de är långt ifrån smärtfritt än! Hade nån scary dröm inatt igen, men inga hallisar då jag var uppe iaf, skönt!

ne nu ska jag grejja!
Ni är världens finaste!


Alla i familjen sover förutom jag!

2009-12-19 23:12:29 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Alexia sover ju nästintill hela dagarn, hon vaknar till och äter eller skriker lite sen somnar hon om, så de fåtal gånger hon är vaken och ligger och kikar på en vill man verkligen ska vara en evighet :) Ebba och Nora somnade som två små stockar precis efter Robinson och Älsklingen somnade för nån halvtimme sedan! Men eftersom jag vet att pluttan kommer vakna och vara hungrig när som helst så är jag hellre vaken tills dess och få ett par timmar sömn efter det!

Det kommer som små perioder på dygnet som man blir så sjukt deppig och har tårar i ögonen, Men det har väl såklart med alla hormoner att göra och hur mycket kroppen faktiskt går igenom, och har gått igenom, för det är fan brutalt att föda barn alltså! Blir också lite små ledsen över att se henne behöva ha den där skenan på sig, det gör ont i mig! Men jag vet å andra sidan att hon inte lider av den, men ändå, jag längtar tills man kan krama om henne på ett normalt sätt.

Imorgon ska vi åka iväg till Skinnsberg och hälsa på markus farmor, hon skulle bjuda på lite mat eller fika, va de nu var, så är ju markus föräldrar och bror med familj där också, så det ska bli trevligt!

Ne nu ska jag kika lite på nätet och sedan se om skruttan är hungrig, så ska de bli så galet skönt att krypa ner i sängen sen.

Natti Natti!


Lite kortfattat - min förlossning!

2009-12-19 16:28:13 / 9 kommentarer kommentera inlägget?..


I söndags natt vid tolv hugget låg älsklingen och jag i sängen, jag kände hur en plötslig värk kom i magen och fick knappt ingen luft, tittade på babe och sa att nu jäklar fick jag en värk, och så blev jag såklart skit nervös, för då var det på gång visste jag. Sedan fortsatte natten så, jag hade värkar till och från och jag låg och kved mig, satt i duschen, låg i soffan, låg i sängen, in i duschen igen, och så höll jag på hela natten. Jag ringde pappa vid 05.15 för jag visste att han skulle te jobbet då, han peppade mig lite sen återgick jag till soffan. Värkarna var så himla mäktiga och kraftiga, trodde aldrig det skulle kännas så.. Hade tid hos barnmorskan på måndagen klockan 13, men ringde och fick komma till henne redan vid 11.00. Så Markus och jag stack dit! Hon lyssna på hjärtljuden och kolla om jag öppnat mig nåt, var då öppen 2 cm. Vi åkte hem igen, och markus tvinga i mig massa dryck och yoghurt, men det tog stopp. Det var ca 6 minuter mellan varje värk och jag trodde jag skulle svimma vissa gånger, men bara att andas profylax och stöna lite så gick de över efter nån minut :) Sedan kom det intensivare och kraftigare, ringde förlossningen och hon sa hur jag kände, hon bad mig avvakta ett tag till. Ringde och pratade lite med Mia i telefon, sen återgick till soffan. höll koll på värkarna på www.varktimer.se! Sedan ringde jag förlossningen igen, och då var de ca 4-5 minuter mellanrum, hon sa att vi fick komma in, men att de kaske bara var förvärkar. Men sedan när det var 3 minuters mellanrum nån timmer efter så stod jag verkligen inte ut längre. Skrek till på markus som då satt och spelade wow att jag verkligen inte palla mer. så vid 15 hugget kom vi in i bilen. var på förlossningen straxt efter 16 tror ja, fick lägga mig på en brits där de mätte hur starka värkarna var osv, hon undersökte mig och jag var öppen 6 cm! och jag börja känna hur kämpigt det var.

Fick träffa en barnmorska och undersköterska som skulle ha hand om mig, klockan var väl 17 och jag började fundera på epidural ryggmärgsbedövningen. Men hon sa att jag kunde ta ett bad om jag ville först, så Markus och jag gick in i badrummet där, och det kändes as jobbigt då, men satt lite i badet, och stod och vaggade och andades medans värkarna kom, älsklingen kom in med saft, smakade kräm, haha den var outspädad, fast de visste ju inte han, sedan försökte han få upp stämningen lite genom skämt och sånger haha :) men jag kunde inte ens skratta var så inne i allt, markus påminde mig också om att andas hela tiden för de glömdes ju lätt bort. Efter att ha kämpat i badrummet ett tag gick vi mot förlossningssalen, då ville jag ha lustgas, var svårt att få in snittsen först men ibland hann jag andas in innan värken kom.

Låg med lustgasen hela tiden med hårt tag i handen. Sen kände jag hur ett brutalt tryck nedåt kom, helt galet, går ej beskriva, man måste uppleva den känslan alltså! stod upp ett tag i en gåstol och vaggade medans jag kämpa igenom värkarna. mina stön blev numera skrik, la mig på brittsen igen, Markus sprang iväg för att pissa och då kom en krystvärk och jag skrek att nu kommer nåt ut, så dom undersökte mig, och sa: Lindsey nu är du öppen 10 cm så det är dags snart, då blev jag grymt nojjig, så jag sa att hon skämtade med mig och att jag inte vågade. Men dom fick mig lugn, och lugnare blev jag när markus kom in! jag fick ligga på sidan och så var de hela igång! Så 20.57 kom hon ut och det kändes helt otroligt!!! En liten tjej på 3365 gram och 50 cm lång! Fick henne på mitt bröst och hon började tutta direkt! jag hamna nog som i lite chock, det var verkligen en sån galen upplevelse och så skönt när allt var färdigt och vi låg där och fikade i sängen, älsklingen jag och våran dotter Alexia! ♥


Uppe på BB fick vi lite kvällsmat och sedan slocknade vi ganska så skönt. Vaknade till och från under natten av att lill snurpan ville ha mat :) Så himla skönt var det att man kunde amma på direkten, så hon fick i sig mat! Dagen efter var man helt slut, och så andades Alexia väldigt häftigt, så det kom doktorer och lyssnade på henne, och så kom dom in var fjärde timme under natten, så de hade henne under observation! Självklart var vi jätte oroliga ifall något var fel på henne! Men hjärta och lungor var det inget fel på, och de tog massa blodprover osv och hittade ingen infektion eller nåt, så det var bara att hon hade lite svårt att anpassa sig till världen! Då pustade vi ut endel, men så sa doktorn att hennes höfter hade något glapp, då kom ett nytt oros-moment. Men han sa även att det fanns åtgärder för det. Så i Onsdags åkte markus hem och sov här hemma och grejja lite, så kom han tillbaka på Torsdag morgon för vi fick tid till Ortopeden för Alexias höfter. De konstaterade att hon behövde en skena :( Kan säga att det kändes väldigt ledsamt och tråkigt, men genom att hon skulle ha den så kommer kulorna i höfterna att växa normalt, och inte få några problem i framtiden.

Vi åkte hem samma dag från BB, Det var hur underbart som helst att få komma hem! Bara mysa med Alexia och Älsklingen i vårt hem! Men så blev det att åka tillbaka till Västerås igår för att träffa Alexias doktor igen så hon skulle få sin skena! Självklart ser det inte ett dugg roligt eller bekvämt ut, men huvudsaken är att hon kommer bli bra och inte lider av den.

Igår när vi kom hem från Västerås kom markus föräldrar hit för att träffa Alexia :) och så kom ju Ebba och Nora hit också, Kan säga att de är väldigt stolta över sin lillasyster, dom är så duktiga och hjälper till och allt :) Dom hade köpt jätte fina kläder till henne också :)

känd mig lite halvdeppig och så när jag kom hem, mycket i kroppen som ställer om sig, Man är öm och trött och så hörde jag bara barnskrik hela dagen då vi kommit hem och mina bröst har varit så svullna och ömma! Typ känt mig ledsen och sånt, drömt as skumma drömmar och sett skuggor och grejjer när jag vart uppe på natten för att amma, läskigt!!  Men idag känner jag mig mycket piggare och mår väldigt bra, kroppen börjar återhämta sig och det känns hur skönt som helst!

Ne nu ska jag ta ett glas cola och sedan ge min älskling lite mat! Helt galet hur man kan känna sån kärlek för någon på bara några dagar, Hon är så otroligt fin och duktig! hon är verkligen min stolthet!! Jag är så stolt över mig själv också för att jag fixade förlossningen! Så ni har ni fått läsa hur min förlossning gick till, så som jag minns den, roligt sen när man får förlossnings papprena från BM :)

Lite pics !













Nu känns de tufft!! :(

2009-12-14 14:28:21 / 10 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu pallar jag fan inte mmer snart :( aj aj!! har fan haft värkar i över 14 timmar nu, börjar blir jävligt jobbigt ochnhar ju inte sovit nåt heller.. var hos barnmorskan vid 11.00, hon kolla om ja var öppen nåt och då var de 2 cm, inte så mycket, men livemodertappen var borta iaf.. Och nu har jag legat i soffan sen 11.30 med värre värkar än innan besöket hos henne. Ringde förlossningen precis och berätta läget, hon sa att antingen är det förlossningsvärkar eller så är det latenfasen, men hon tyckte vi kunde komma in på kontroll! Så nu försöker jag få i mig lite youghurt som tar emot, sen ska jag få på mig kläder och sen åker vi väl in.. det är 3-4 minuter mellan värkarna..

antingen kommer vi väl hem igen, eller så får vi stanna kvar där uppe..

bye bye


Puuh!

2009-12-14 02:19:15 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Puuh!! la oss i sängen förrut vid typ 23.30 och hon böka som en tok där inne, och de var ett jäkla trck nedåt. ca 00.00 fick jag en rejäl värk, kan säga att den kändes!! blev profylax andning och så avtog den efter nån minut. Trodde inte en värk skulle kännas så kraftig och maffig alltså. Sen klockan 00 har de kommit och gått med ca 10 minuters mellan rum. Så nu ligger jag ute i soffan och kollar på tv och försöker vila mellan värkarna, för nu är det fan på gång känns de som! Men såklart vissa får ju ligga såhär hur länge som helst.. men nu händer de iaf något!! bara vänta o se nu då, kanske de avtar..


Tjubbelidoo!

2009-12-13 21:30:37 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


kom precis hem ifrån Markus föräldrar, var där och käkade lite paj som Lena (markus mamma) gjort :) fick lite förvärkar i bilen på väg till dom, men annars är det lugna gatan på den fronten. Men Alexia är iaf i full fart och bökar på där inne just nu! Själv är jag hungrig och sugen på en jävla massa saker, orkar inte rota efter nåt heller, är på lite halvtaskigt humör helt plötsligt.. känner mig irriterad o skit! Så konstigt att man kan få såna känslor så plötsligt, men de brukar avta rätt fort! Men jag ska nog fan lägga mig i sängen nu och dra på filmen 8 mile eller nåt, den var länge sen man såg.. Annars går det ju en bra film på tv:n, Solstorm. Men har sett den två gånger redan :)



Sov gott, nu hoppas jag på sömn så man slipper o vrida och vända på sig i hundra år!


Ingen Alexia än så länge!

2009-12-13 16:19:19 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Nix idag är hon beräknad att titta ut ju, men så verkar de icke bli! sover sjukt dåligt om nätterna, somnar inte förens 4-5 :( ligger och vrider på mig och lyckas aldrig somna, men de är som de är helt enkelt! Vill att de ska sätta igång nåt snart så man vet att de är på G, men de kanske kommer pang bom sen helt plötsligt! Hade som lite små kramper i magen inatt igen och lite mensvärk, men inget allvarligt så.

Tog mig en promenad förrut och nu har jag precis damsugit, får ju hålla igång lite när man har ork till det, då är de bara att passa på =) Jag ska se lite på Desperate Houswives reprisen som börjar nu snart, för jag missade ju det i tisdags för grabbarna skulle se fotboll!

Så ska vi ut till svärmor och svärfar en sväng och hälsa på, på en kaffe! Sen blir väl resten av kvällen lugn med nån film eller så.


Snuttan kom ut nu!! :) går in i vecka 41 idag!



hungrig!! :)

2009-12-12 19:09:47 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


hemsk natt kan jag meddela att jag har haft iaf, vi bädda ut bäddsoffan för att ika på film igår kväll, men älsklingen slocknade innan 12 och filmen vi såg sög, så jag tog mitt täcke och kudde och la mig inne i sängen för att försöka få lite sömn. Hade ju små kramper i magen och mådde lite smått halv taskigt, huvudvärk också på det, låg där inne ill 01.30 och så körde brud grannen igång med musik på hög volym helt plötsligt, lejonkungen, vem fan festar till sånt? babe vakna till vid 3 när jag var uppe och pissa som jag fick göra i säkert var 4:e minut, helt stört var det. Sen kunde han inte somna om, och jag låg och var irriterad!! sist ja kika på klockan var hon väl 5 och straxt efter det somnade jag..

Vaknade till vid 14 hugget idag, var relativt pigg ändå! Skönt det! Tösabiten låg så långt upp i magen så de kändes som om hon låg i hakan på mig, hehe såg lite roligt ut :)

Annars har jag inte gjort nåt alls idag typ, bara segat och tagit de lugnt, tog med mig älsklingen på en promenad bort mot affären för o handla lite kött, så just nu friterar jag lite pommes och steker kött! :) hungrig hela tiden just nu, helt sjukt! Pratat med alexandra en sväng med har jag hunnit med:) och sedan blev de över en timmes snack med syster i luren :) ♥

Imorgon är den stora dagen här! Men de känns inte som hon vill komma ut imorgon :/ tror nog jag går över tiden ett tag faktiskt! Men idag kan jag iaf gå hyffsat normalt så de är skönt det, men får se hur kvällen blir med alla krämpor, de är ju då de brukar komma! :) Blir att bara slappa framför Robinson ikväll!

ha en fin lördag nu ska jag käka MYCKET mat!


Lite små krämpor!

2009-12-11 21:57:22 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag masa jag mig upp ur sängen vid 12 mot min vilja, men kände att jag kan ju inte sova bort hela dagen! Älsklingen skulle skjusa Peter & Lollybeth till skinnsberg så då tänkte ja passa på o hälsa på Mia & ta en kaffe med henne.. Men först bjöd peter & hans tjej på pizza, yummie. Sen skulle dom skriva kontrakt på en lägenhet här i fagersta :) Sen blev de kaffe & snack hos Mia för min del! Gick ifrån henne mot Anna för att säga hej, mötte även på chefen som stod och tanka bilen i kylan :) hon tyckte jag såg tung ut, haha! Svin kallt var det ju ute också, och så hittade jag knappt hem till Anna, men efter mycket om o men så gjorde jag ju det, hon var så snygger så, och skulle festa loss ikväll, blev ju skapligt sugen själv! Sen knalla jag hem till Peter, där babe befann sig. Kan säga att varje gång jag hostade på vägen var ja tvungen att stanna och stå med benen i kors, så jag inte pissa på mig. Och så har jag sån foglossning vid blygbenet så jag går verkligen hjulbent haha!

Nu har jag legat i soffan och kollar lite på Idol, och har lite små krämpor här och var, får som små kramper i magen och så känns det som om jag har en stor basketboll innaför venusberget som de så vackert heter :D Sammandragningar har jag även haft endel idag! Så de känns nu att de är något som kanske är på gång? Går sakta men säkert framåt hoppas jag =)

Ne nu blir det att sätta sig på duschgolvet och duscha lite, sen blir det soffan igen! Känns skönt att ha vart iväg lite idag, så man inte bara suttit inne, för det tar ju kol på en!
Puss & hejdå!


Galet urtrött!

2009-12-10 17:13:59 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Somnade omkring 02.30 inatt, men annars har natten varit rätt lugn, vaknat lite till och från. Sen ringde syster yster och väckte mig vid 10.30, jag fatta ingenting, helt död i skallen! Men gick upp och pratade lite med henne, sen gick jag och la mig igen och vaknade inte förens efter 13! Helt galet att man kan vara så trött och seg i huvudet fast man sovit så många timmar, ikväll ska jag försöka somna tidigare så man kan vända lite tillbaka på dygnet! Skönt det är att prata med syrran om förlossningen osv, det får mig lite lugn! :) ♥

just nu har jag precis skalat lite potäter, så ska min karl få göra riktigt potatismos på det sen, gott! Är sugen på att se nån svensk gammal film, så kanske hyr nåt sen och bara bullrar upp mig i soffan och myser! skönt att man kan hyra film genom tv:n! Har sån huvudvärk också, men blir väl så när man sover som en stock!

har inte orkat ta tag i arbetena jag ska lämna in till skolan heller än! Men dom tar mig bara några timmar att fixa ihop och jag har ju till 10 januari på mig så det ska jag nog hinna med :)

En gammal bild på min älskade syster och mig o lilleman, fan va liten han va!! :)


Väldigt lugn dag...

2009-12-09 23:06:22 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag har man mest segat sig igenom dagen helt enkelt! Haft tvättis så fått 3 tvättar tvättade iaf :) sen frågade jag min man om vi inte kunde beställa lite kinamat, och så fick de bli, yummie! Sen har resten av dagen bara varit lugn. Fick nån huvudvärk nu, men kom på att det var nog ifrån diademet jag haft på skallen. Hämtade precis pepparkaksburken hit in till vardagsrummet ( oh det skulle jag nog inte gjort ) haha, tar man en så går de inte sluta, så jävla gott är det, men får sätta på locket och skicka iväg burken en bit, för då måste ja ju resa mig för att nå dom o de orkar jag inte just nu =)

Har precis suttit och snackat med Alexandra på msn, fan så kul att vi ska ha barn samtidigt ju, vart vänner i säkert 13 år ju, så de är ju lite komiskt att just vi ska ha barn så nära inpå varann :) men de är skoj! Ringde även och gratta min Farmor förrut som fyller år idag, får väl försöka att träffa dom nåt sen efter jul då vi kommer ner mot Linköping :) ååhh jag längtar, saknar fan linkan massor!

Ska ta mig en skön dusch innan de blir sängen, hon pressar på så dant där inne så man känner sig helt mörbultad just nu, och så har jag som nån ilande känsla i ryggen. Hoppas man slipper vakna med förvärkar inatt o att man bara kan sova bort dom ifall de kommer :) fast de skulle ju inte vara helt fel om det kom dunder värkar så de blev dags att röra sig mot bb :D haha jag hoppas att min förlossning blir som min systers!! ♥

Pics från ikväll!






Skulle verkligen vilja ha en ny kamera alltså,
min är värdelös nu. Men nångång ska man väl ha råd med ny! :)

Nu ska ja kika runt lite på familjeliv!
ha en fin kväll!


Förvärkar

2009-12-09 16:28:56 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


Blev en lite små jobbig natt, vaknat till och från med "mensvärk" och så vaknade jag vid 6 hugget av att de gjorde mera ont.. men sen resten av dagen har det bara varit lite molande värk till och från! Ringde till bb för att höra med dom vad det var osv, tycker de är skitsvårt när man inte har en endaste aning om vad en värk är? hur den känns? men barnmorskan jag fick prata med sa att det var förvärkar och att de låter som om det är på gång, så alltså är ju tydligen "mensvärk" förvärkar.. Och det har jag ju haft till och från nu i flera dagar! Men det är skönt att veta att det är på gång iaf! :)

Drömde ännu en dröm om alkohol, haha fan man blir ju helt kallsvettig! Drömt om att man supit och blivit kanonfull ett par gånger. Men nu drömde jag att jag var på krogen med min stora mage och beställde in öl efter öl hela tiden, sen blev jag visst ap full om kom på då att jag var gravid haha.


GoodNight!

2009-12-09 01:01:43 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu började damen där inne böka runt så magen stuttsar fram och tillbaka i sidled! Men de är ju härligt o känna att hon lever iaf :) Prata precis med far min i luren, men nu skulle han krypa till kojjs, och jag ska se om jag fick hem rätt avsnitt av Desperate Houswives som jag ska kika på. Sen blir det att blunda och hoppas på en rolig dröm inatt, drömmer ju konstiga drömmar varje natt nu för tiden! Min älskling sitter och spelar wow på jobbet, så slappt jobb har han!

sleep good!

Bjuder på en gammal bild på mig :) där hade jag brun & fin hy! längtar tills man får pressa i solariet igen ;)


What happening in vegas!

2009-12-08 20:58:25 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag tog jag mig ut i den friska luften en sväng, blev en promenix och sedan skutta jag in i bilen och stack iväg mot ica för att handla lite och hämta napptermometern som hade kommit :) Sen blev de hem och bara ta de lugnt, Alexandra ringde så spenderade lite telefontid med henne, sen kikade jag på What happening in vegas. Sen skulle markus och Dennis se på  hockey och fotboll, så jag har precis duschat och tänkte se om de finns några filmer att tanka hem! Så jävla tråkigt att bara ha en enda tv, missar ju desperate :( så hoppas att de går att se på kanal 5 play sen.

ush vad jag är uttråkad!


Hello everybody!

2009-12-08 13:50:12 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår kväll la jag mig och såg klart wallander filmen, helt okej! vaknade lite till och från som varje natt, men efter några omsomningar så kle jag upp 12, men är så jävla utmattat och trött ändå, hatar att känna mig trött, men man kan ju inte göra mycket åt det! Har sån foglossning just nu, aj aj! kan inte påstå att det är vidare skönt, känns som om någon har misshandlat sönder min vänstra höft och även min vänstra skinka. Så kom jag på här nyss att jag har ju inte varit ute nånting nästan sen förra helgen, fast har ju iofs legat sjuk och dan, men idag ska jag iaf ta mig ut på en liten promenad så man får röra på fläsket lite :) När Alexia är ute i världen så lär de bli många härliga promenader med barnvagnen, mys!

Min VG uppgift i Etik & Livsfrågor ska handla om aborter. KUL, faktiskt! Det finns så jävla mycket att skriva om kring det, och man har så himla många egna tankar kring just det ämnet, så inte kan de bli nåt svårt arbete iaf :)

Ne nu ska jag måla dit lite ögon.
tjing tjing!


Hej och sånt!

2009-12-07 21:53:20 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hallå i stugan.. Idag har man inte fått så mycket gjort förutom att jag diskat ett helt berg av disk! Vaknade till imorse när älsklingen kom hem från jobbet straxt efter 06.00! Så då låg jag och försökte somna om i sängen medans jag lyssnade på när han och tjejjerna pratade :) Det blir så tomt när dom åkt här i från ju, tyst! Jag vaknade till vid 12 hugget och trodde klockan var 9, var extremt seg och trött!

haha jag satt i köket förrut med datorn, så smattra nåt ifrån hallen, trodde de spöka så ringde syrran, och älsklingen låg och sov i sängen, kikade försiktigt ut i hallen och insåg att det brann i ljushållaren, en sån som man häller i doft gelé i, skrek till på älskling, "de brinner, du måste släcka elden" !!! hahaha. Fan läskigt om man inte hade upptäckt det och det satt fart o brinna i duken eller blomman eller nåt!

Såg ju aldrig klart wallander filmen igår, så blir nog att göra det nu när jag ska lägga mig! Fick precic massa SJ låtar av Johan, dom är ju så härliga :) nu tänkte jag snart ta mig en dusch, men ska sitta och läsa lite på familjeliv och så först, bra sida dedär!

sov gott sen!





Vecka 40

2009-12-07 15:41:47 / 5 kommentarer kommentera inlägget?..


Imorse kikade jag lite på libero sidan och insåg att jag nu är i vecka 40, de låter så mycket! Fick "mensvärk" inatt och tidigt imorse, men försökte bara sova sova sova så man slapp ligga och känna och så vaknade jag upp vid 12 idag och mådde lite små illa men ingen värk så det var ju lite skönt :) Nu när det gått såhär långt så känner jag inte alls så jätte mycket sparkar och sånt, utan det är mest som om hon pressar foten utåt eller att hon vickar på rumpan eller liknande! Man blir ju orolig när man inte känner lika mycket rörelser som för kanske 1-2 veckor sedan, men nu är hon ju så pass stor så att hon förmodligen fyller upp hela min mage, och så har jag läst att man kanske inte känner lika brutala rörelser längre nu när man är så långt gången!

Brukar trycka till lite på foten på tösen så sprattlar det till iaf :) hon kanske också vilar upp sig inför den stora dagen :) Fan vad jag längtar efter henne, att se hur hon ser ut och allting, galet spännande!!

här kommer en bild från igår kväll på min basketbollsmage :)



2 Advent!

2009-12-06 22:35:59 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag har det varit full rulle känns det som! Tråk väder som vanligt, så nån luft ute har man ju inte fått! Vi har bakat lite pepparkakor, fast tjejjerna tröttna efter en plåt, haha. Så älsklingen och jag försökte få till lite peppisar! Sen har vi julpyntat lite här hemma, så nu är det rätt så juligt :) Och så blev det lite tacos på det och sedan adventsfika framför barnprogram i vardagsrummet! Hjärtat åkte till jobbet för någon timme sedan, han jobbar natt denna vecka :( och tjejjerna slockna rätt så snabbt i soffan medan jag kollade på vem kan slå fredrik & Filip! Så ska älsklingen skjusa brudarna till skolan & Dagis imorgon bitti när han kommer hem, sen nästa gång dom kommer hit så har nog deras lillasyster kommit ut :) ♥

Kolla vilka sötnosar!!





Pratade en sväng med Alexandra i luren förrut, blir ju inte så ofta, synd att jag inte träffat henne på länge, vill ju se hur stor hennes mage är :) hon ska ju ha barn ca 5 veckor efter mig, och idag är det exakt en vecka kvar till BF för min del. Tycker synd om henne när jag hostar som en kråka, hon blir nog helt ihoptryckt därinne känns det som. kom ut kom ut kom ut kom ut kom ut kom ut kom ut NU :) Har precis käkat lite glass som jag kom på att vi hade i frysen, yummiie!! Så tänkte jag slå en pling till mor min innan jag skuttar in i duschen!





Peace & Love !!

 


ååhh vill ha dessa !!!

2009-12-06 11:13:51 / 5 kommentarer kommentera inlägget?..



Hittade ett par sjukt snygga G-star jeans !!
Synd att man inte hade 1400:- till övers :(
blev ju kär i dom juuu!


Godmorgon Godmorgon!

2009-12-06 09:59:52 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag tror nog tjejjerna var vakna redan 6 imorse. Men dom lekte på där och sen hörde jag att de spelade lite wii spel. Nora kom in och sa att jag skulle komma upp redan vid 07.30, men det orkade inte ja med, så fick ligga och dröna till iaf 9! Vi lovade älsklingen lite sovmorgon idag eftersom han ska ut och jobba natt inatt. Så tjejerna och jag har precis ätit frukost, och nu kollar dom på Disneydags och myser i soffan medans jag dricker kaffe och ska kika runt lite på nätet :)

Drömde en as hemsk dröm inatt, Alexia hade precis kommit ut, och jag for omkring med henne i bilen, åkte till challe och visa upp henne, till syrran, och Becca och alla möjliga, så tillslut satt jag och luncha med morsan på nån restaurang och så hade jag helt glömt bort vart jag gjort av Alexia :( ni skulle sätt min panik i drömmen. Hittade henne hos becca sovandes tillslut, men där spökade det för fullt! konstiga drömmar!

Åh vilken mysig dag vi ska ha idag :) julpynta och julbaka, lär ju ladda ner nån härlig barnjulskiva så vi kan sjunga medans vi bakar :) så får vi extra mycket julstämmning :D

bye bye!


Termometer napp!

2009-12-05 20:00:30 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Vann en temometer napp på tradera för nån dag sedan :) (såklart helt oanvänd) var nån butik i Sverige som sålde såna, och fick den för 61:- värsta kapet ju! hoppas den fungerar när den kommer i vår postlåda :) tyckte den verkade smart till barn när man ska ta tempen på dom :)


Vi bestämde oss för att spara pepparkaksbaket tills imorgon, Älsklingen blev visst extremt trött efter att ha tagit sprutan idag, och tjejjerna klagar på att de har ont i sina armar, så nu blir de mys med godis, chips och Robinsson :)


Fixat och grejjat!

2009-12-05 14:44:32 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu mår man bättre, bara den förbannade hostan som är så jobbig, men bara hosta och spotta så ger de sig nog snart hoppas jag! Igår åkte vi och hämtade upp Ebba & Nora från Dagis & Fritids. Sen blev de bara mys med god mat och idol på kvällen! Dom stack iväg vid 11.30 hugget för att vaccinera sig, Nora verkade lite nervös innan dom åkte men det hade gått jätte bra :) Så nu är dom hos markus föräldrar en sväng och jag har fixat med alla mina papper, räkningar osv, så jag har koll på dom!

Har även plockat med alla blommor idag, inga ruttna blad :) Så har jag sorterat alla Alexias kläder, det är ju endel, vi har köpt en del, så har vi fått en hel del. Så body´s och kläder har kickan så de räcker nu iaf! Även packat bb-väskan med lite kläder och sånt, mina journaler är nedpackade också, för idag är det ju bara 8 dagar till beräknad, så nu kan hon ju verkligen komma vilken dag som helst, hjääälp! haha, får lite smått panik, men de ska bli så härligt när hon är ute hos oss.

Tänkte att jag skulle hoppa in i duschen om en stund om jag inte tar en ikväll :) Vi ska väl förmodligen baka pepparkakor med tjejjerna ikväll när dom kommer hem. Och till middag får det bli lasange, mums. Vi har ju plockat upp alla julsaker ifrån källaren, så på söndag blir det att julpynta lite mera, så tjejerna får hjälpa till, sånt tycker dom är skoj ju. Ush jag har halsbränna :/ hoppas de släpper snart! Fan va skönt de känns när man har fått saker och ting gjorda, ska nog städa ordning på hyllan i sovrummet så vi kan byta plats på den och spjälsängen ikväll! Låg och pratade med farsan i telefon häromdagen, kände att de blev blött på armen, kolla ner och brösten hade visst börjat läcka, haha. Tur att jag köpte kuddinlägg för sånt då, inte så fräscht och gå omkring och vara blöt där, men åh andra sidan så vet man ju då att jag har mjölk iaf, och det är ju bra det! :)



Tomtar i fönstret :)



Ha en fin lördag!
bye bye!


Hostmedicin!

2009-12-03 18:35:21 / 6 kommentarer kommentera inlägget?..


På vårdcentralen konstaterade hon direkt att halsfluss var det ju inte frågan om, utan det var visst svininfluensan! Blir ju lite scary av att bara höra att det är det man åkt på, men både sjuksköterskan och doktorn sa att nu har man gått över de värsta dagarna med feber och sånt, så nu är det bara att hosta på och harkla upp allt slem så man inte åker på lunginflammation, och sjukligheten sitter i ungefär en vecka, så efter helgen borde jag vara kry. Ska ner till Apoteket och hämta hostmedicinen de skrev ut åt mig, för den fanns inte hemma idag, så köpte nåt slemlösande jag sörplar i mig just nu! Fan varför skulle man bli sjuk nu för? Blir att ta vaccinet efter förlossningen sen. En bra sida dom tipsade om på vårdis är: www.krisinformation.se där står det allt man vill veta om sjukdommar och influensan och grejjer.

Jag tror att det stämmer väldigt bra det som står skrivet om att gravida kvinnor som är i slutet av graviditeten får för sig att exempel storstäda, baka, laga massa mat, ändra om i hemmet, och pyssla och grejja! Man får verkligen ett sånt sug efter såna grejjer, haha helt knäppt egentligen när man är sjuk och inte ett dugg pigg.

Men nu sitter jag och väntar på att pappa ska ringa och berätta farmors recept på knäck, dom är sååå goda!! Så är de inte allt för jobbiga och svåra att göra så ska jag nog dra igång en kok idag :) Ne nu ska jag slå in de sista julklapparna te tjejjerna (haha ni ser nu är jag igång igen). Man är ju rätt så trött på att bara sova och sitta still nu.  GÖR MIG FRISK! 

bye bye! 
En ny bild på magen :)



Hals jäkel! :(

2009-12-03 10:21:32 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår kväll kollade vi på ett andra avenyn avsnitt, och nu börjar de hända lite grejjer i serien iaf :) efter det blev det en film i sängen, minns inte vad den hette.. Försökte sedan att sova, men det var ej det lättaste, kändes som om jag skulle hosta sönder mig, ush fy, hatar hosta, och hatar när de sitter slem i halsen som man inte får upp, då låter de som man flåsar som en gamling. Efter mycket om och men så somnade jag väl till omkring 04.30, men vakna rätt så snart ändå! Så gick upp nu för nån halvtimme sedan. Checkade hur halsen såg ut i spegeln, och den har ju svullnat till sig, hoppas inte de leder till halsfluss! Ringde vårdis och fick en tid idag 14.00 för lite prover och sånt, skönt, måste få nåt för hostan alltså, annars lär jag hosta ut Alexia snart!

vill verkligen känna mig kry nu innan förlossningen startar. varför ska man bli sjuk när det är så nära inpå för? :( Ne ska in och vecka älsklingen nu, sen hoppa in och ta en lång skön dusch! Ajust ja, igår fick man ett roligt samtal, lilla skruttis Nora ringde, från sin egna mobiltelefon som hon hade fått minsann!! :) haha 5 år!

Fick höra förra veckan att min blogg känns skum och konstig? Att det känns som om jag skriver och lägger upp en fasad. Jag kan säga som så om det, att så är det inte. Jag skriver om när jag mår bra och när jag mår dåligt och jag har verkligen mått dåligt, totalt botten här för ett tag sedan, men som nu sedan har retts ut till något bra och positivt, något som jag ser väldigt ljust på! Och jag ser ljust på framtiden.. Jag skriver verkligen inte i bloggen det jag tror andra vill läsa, eller att jag mår bättre än vad jag gör osv, thats it!

bye!


Snart dags, vecka 39

2009-12-02 20:00:03 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


Japp idag är det bara 11 dagar till beräknad förlossning! wiie! Idag har jag varit hos barnmorskan, mätte magen och sådär, Sen kände barnmorskan om hon fixerat sig och det hade hon gjort nu :) så det var därför jag hade hade haft så ont förra veckan! Men allting var i sin ordning, så nu är det bara att vänta in den stora dagen helt enkelt :) Vi bokade en ny tid, 14 december, men hon trodde inte att jag skulle dyka upp då, och det hoppas jag inte att ja kan heller! :)

Helt galet nu när man tänker på att vilken dag som helst nu kan allt sätta igång, hon ligger som hon ska därinne, hon behöver bara känna sig redo för att komma ut nu så är det igång. Jag kan vara mamma inom bara en vecka eller två, helt galet känns det och helt ofattbart, och jag längtar så brutalt mycket efter henne nu. Men tänk om det är en han? haha då skrattar jag ihjäl mig, tänk om han på 3D ultraljudet såg fel eller nåt, haha.. Blir ju självklart lika underbart ändå :) hur som helst så har vi våran bebis inom en månad iaf förmodligen! SOM VI LÄNGTAR!!

nu sparkar hon på som bara den där inne så hon vill nog att jag lägger mig ner ett tag skulle jag tro, kanske ska ställa mig och vagga lite så hon somnar :)




Bättringsvägen!

2009-12-02 19:50:13 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Puh, fy vilka hemska dagar det varit! Igår lyckades jag somna 23.30 typ efter en kokhet dusch och två alvedon. Vaknade av att täcket var blött och mitt linne var blött som jag sov i, svett! vaknade till och från ett par gånger till under natten, men sen när klockan var 09.30 så vaknade jag till och kände mig någorlunda pigg, så skön känsla! Men låg kvar och somnade om till 12 nångång! Så idag har jag bara varit lite seg i huvudet, hostig och snorig, men inte känt någon frossa alls, SKÖNT! Hjärtat mitt känner sig också mycket kryare!

Så idag har vi även orkat ordna lite här hemma i vårt kaos, haha ligger verkligen saker överallt, men inte fan orkar man göra nåt när man är febrig och dan. Men lite tog vi tag i idag, och även fått upp julstjärnor och adventssjusstake så lite julpynt har vi hunnit med :)

Ne nu ska jag bädda ner mig i soffan igen.
bye!



En bild på världens bästa mamma♥


Influensa :(

2009-12-01 16:10:24 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


I lördags kom jag hem till min kära man, men han börj känns sig dålig och det slutade med att han låg med massa feber! I söndags låg han i soffan hela dagen och jag stack iväg och handla lite på coop. På kvällen börja även jag känna mig lite små krasslig, varm o sådär! Sen blev även jag febrig och frossig och hostig.. ringde min barnmorska och fråga vad jag skulle göra, för de ju fan dags och föda snart!! men jag skulle bara vila och äta alvedon som vanligt.. Denna natt har varit pissig, vaknat till och från hela tiden, så jag har stått i duschen, har inte sovit med någon alvedon heller så jag har ju svettats som en gris..

Ringde sjukvårdsupplysningen precis och hon trodde att jag hade svininfluensan eftersom jag hade hosta också, hon sa att det fanns någon medicin till de som inte tagit vaccinet och åker på influensan, men det skulle varit 72 timmar efter att febern brytit ut, så det var ju synd att min bm inte nämnde det!! Men men skulle avvakta tills imorgon och se hur jag mår då iaf och ringa vårdis för en tid då.

Nu ska jag trycka i mig lite makaroner och sedan ta en dusch igen.
jävla skit äre!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!