Tjillevippen!

2010-03-22 10:41:20 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Gooodmoorning! Lillan väckte mig väl vid 8 hugget, låg och pratade och gnällde lite, så jag kände hur den fräscha bajsdoften osade i rummet, så det var ju bara att knalla upp och byta på lillan och sen klä på oss :) Så blev att tjoa lite i vardagsrummet och nu sover hon här bredvid i sin babysitter en sväng..

Jag försöker få tag i chefen på sericehuset i fagersta för att se om dom kan ge mig nån tjänst i sommar eller hur det ser ut, kan ju vara skönt att veta! Annars kollar jag runt efter jobb i Linköping, för hittar jag en heltidstjänst så nappar jag på det direkt :) så det är bara söka och söka de flesta som finns, men inga provision löner, utan måste ju få tag i ett jobb så man kan försörja oss ordentligt.

Igår var det snökaos här :( och idag skiner solen för fullt :) så blir ju lätt en långpromenad sen, så jag kommer i brallerna jag beställt! Min lilla lilla lilla söta sötnos satt i babysittern och skratta högt igår kväll, FAN VA SÖT!

Ne nu ska jag spana runt lite..


Kommentarer
fia

sicken sötnos hon är, saknar er nu vännen, vart håller ni hus : har försökt ringa dig 100 gånger men din telefon har ju inte direkt funkat, haha och så hade jag inte läst din blogg heller :P

2010-03-22 20:09:51
?

Vem ska ta hand om Alexia om dagarna om du jobbar i lkpg? Ska hennes papap följa med då?

2010-03-22 21:51:03

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!