Bra dag!

2010-03-08 22:26:46 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


I Lördags kom syster och familj ut hit till mamma så käkade alla vi lite mat och sådär & hade trevligt, sedan kom pappa och hämtade mig och Alexia så stack vi hem till honom. Och där bjöds det på god mat :) Så kvällen avslutades med att se en film! Sen igår stack vi iväg till syster som fyllde 24 år och grattade henne.. Kan säga att Liam var världens sötaste när han stod helt själv framför alla och sjöng sin alldeles egna grattis sång till sin mamma, sååå söt!!!

Idag stack Alexia och jag in till Ikano huset med charlotte, så jag hittade lite kläder till fröken, sen fikade vi på Ikea och sedan blev det en till fika på Sannes Coffeé :) mycket fikande, men vi var extremt kaffe sugna! :) Och nu på kvällen kom fia hit till morsan och hämtade mig, så stack vi ner och solade en sväng, och sen hem hit och drack kaffe.. Och fia är så söt, fick en hel påse med massa fina kläder till Alexia, TACK!! får jämt massa fint av henne, riktigt snällt!!

Imorgon åker vi hemåt igen, till min älskade man som jag saknar extremt mycket !!! ska förbi syster innan vi gasar ut på motorvägen och dricka kaffe o så, skulle få deras överkast också :) och så vill jag ju lyssna på lilla pyrets hjärtslag, hon fick en sån apparat som man kan lyssna på fostrets hjärtljud av mamma igår :) kul!


Kommentarer

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!