Alla i familjen sover förutom jag!

2009-12-19 23:12:29 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Alexia sover ju nästintill hela dagarn, hon vaknar till och äter eller skriker lite sen somnar hon om, så de fåtal gånger hon är vaken och ligger och kikar på en vill man verkligen ska vara en evighet :) Ebba och Nora somnade som två små stockar precis efter Robinson och Älsklingen somnade för nån halvtimme sedan! Men eftersom jag vet att pluttan kommer vakna och vara hungrig när som helst så är jag hellre vaken tills dess och få ett par timmar sömn efter det!

Det kommer som små perioder på dygnet som man blir så sjukt deppig och har tårar i ögonen, Men det har väl såklart med alla hormoner att göra och hur mycket kroppen faktiskt går igenom, och har gått igenom, för det är fan brutalt att föda barn alltså! Blir också lite små ledsen över att se henne behöva ha den där skenan på sig, det gör ont i mig! Men jag vet å andra sidan att hon inte lider av den, men ändå, jag längtar tills man kan krama om henne på ett normalt sätt.

Imorgon ska vi åka iväg till Skinnsberg och hälsa på markus farmor, hon skulle bjuda på lite mat eller fika, va de nu var, så är ju markus föräldrar och bror med familj där också, så det ska bli trevligt!

Ne nu ska jag kika lite på nätet och sedan se om skruttan är hungrig, så ska de bli så galet skönt att krypa ner i sängen sen.

Natti Natti!


Kommentarer

haha jo det kan jag förstå! nästa gång ska jag nog testa lite av gasen hehe

Hur mår Alexia nu då? funkar det bra med skenan o så.?

2009-12-19 23:58:18

Jobbigt det där med att du känner dig deppig i bland, Det har ju som sagt med hormonerna att göra, Jag hade inte så men därimot så var jag så känslig till allt,bara om nån sa imot mig så kunde jag bli ledsen haha, Men det gick över ganska snabbt.

Hur ofta äter hon? enya åt varannan timme i början, Vart inte mycket sömn, Men nu har enya sovit hela nätter sen ganska länge så nu har man faktiskt glömt bort hur trött man var, Så kommer det även bli för er så småningom fast det inte känns så nu :) Kram !

2009-12-20 11:16:12

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!