Lite små krämpor!

2009-12-11 21:57:22 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag masa jag mig upp ur sängen vid 12 mot min vilja, men kände att jag kan ju inte sova bort hela dagen! Älsklingen skulle skjusa Peter & Lollybeth till skinnsberg så då tänkte ja passa på o hälsa på Mia & ta en kaffe med henne.. Men först bjöd peter & hans tjej på pizza, yummie. Sen skulle dom skriva kontrakt på en lägenhet här i fagersta :) Sen blev de kaffe & snack hos Mia för min del! Gick ifrån henne mot Anna för att säga hej, mötte även på chefen som stod och tanka bilen i kylan :) hon tyckte jag såg tung ut, haha! Svin kallt var det ju ute också, och så hittade jag knappt hem till Anna, men efter mycket om o men så gjorde jag ju det, hon var så snygger så, och skulle festa loss ikväll, blev ju skapligt sugen själv! Sen knalla jag hem till Peter, där babe befann sig. Kan säga att varje gång jag hostade på vägen var ja tvungen att stanna och stå med benen i kors, så jag inte pissa på mig. Och så har jag sån foglossning vid blygbenet så jag går verkligen hjulbent haha!

Nu har jag legat i soffan och kollar lite på Idol, och har lite små krämpor här och var, får som små kramper i magen och så känns det som om jag har en stor basketboll innaför venusberget som de så vackert heter :D Sammandragningar har jag även haft endel idag! Så de känns nu att de är något som kanske är på gång? Går sakta men säkert framåt hoppas jag =)

Ne nu blir det att sätta sig på duschgolvet och duscha lite, sen blir det soffan igen! Känns skönt att ha vart iväg lite idag, så man inte bara suttit inne, för det tar ju kol på en!
Puss & hejdå!


Kommentarer
Jenny Hammarström - Blivande mamma http://jennyhammarstrom.blogg.se/

ja det hoppas jag också! Nu går man verkligen bara o väntar o väntar :P Det är ju verkligen nära för dig nu ju ! Hoppas din lille plutt också kommer snart :D :D :D

2009-12-12 00:26:15

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!