Besök av pappa igår :)

2009-12-29 10:36:16 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår vakna man av ett sms från farsan vid 09.30 att dom redan var i kolsva, då blev de att gå upp ur sängen och grejja lite! Men så kom Pappa & Marita vid 11 hugget, grymt mycket snö på vägarna var de visst! Dom tyckte iaf att Alexia var hur fin som helst. Och så fick vi lite julklappar :) bland annat pengar som var välbehövligt!!





När dom åkt hem stack markus iväg till affären med Ebba & Nora, så gjorde vi friterade pommes och hamburgare när dom kom hem. Sen blev de bara att ta de lugnt! Och natten blev som vanligt också med lilltösen! Alexia åt vid 2 hugget och sov ända till 05.30 typ :) Och igår tappade hon även navelpluppen! Hon har blivit så stor tycker jag, hon växer så det knakar! :)


Idag händer inget speciellt, markus kompis Anders kom hit för en stund sen, och Ebba & Nora busar i duschen just nu, och Alexia sitter och myser i Markus famn! Vi fick hennes personnummer idag :) och jag tänkte precis ordna med försäkringskassan. Sen i eftermiddag ska vi skjussa Ebba & Nora till deras Farbror så ska dom sova där inatt, eftersom att imorgon ska vi övriga i familjen till ortopeden i västerås, redan klockan 08.00 ska vi vara där, så de blir upp med tuppen imorgon, och efter det ska vi ju till BVC för vägning!


ha en bra dag!
bye bye!


Kommentarer

Ja bebisar ändrar ju uteeende ju äldre dom blir :)

Så det visar sig vem hon är lik mest. Så är hon lik sig själv mest så klart :)

Jodå det är bara bra, Händer grejer med enya dagligen. Hinner knappt med tycker man =)

Lillan börjar bli stor ju :)

Ja det vore jätte kul och träffas. Som sagt om ni ska till skbg nåndag så hör av dig så kan du komma hit och hälsa på om du vill. Vore kul & träffa dig och alexia !

Hur länge ska markus tjejer vara hos er då?

Kram

2009-12-29 12:02:31

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!