Snart dags, vecka 39

2009-12-02 20:00:03 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


Japp idag är det bara 11 dagar till beräknad förlossning! wiie! Idag har jag varit hos barnmorskan, mätte magen och sådär, Sen kände barnmorskan om hon fixerat sig och det hade hon gjort nu :) så det var därför jag hade hade haft så ont förra veckan! Men allting var i sin ordning, så nu är det bara att vänta in den stora dagen helt enkelt :) Vi bokade en ny tid, 14 december, men hon trodde inte att jag skulle dyka upp då, och det hoppas jag inte att ja kan heller! :)

Helt galet nu när man tänker på att vilken dag som helst nu kan allt sätta igång, hon ligger som hon ska därinne, hon behöver bara känna sig redo för att komma ut nu så är det igång. Jag kan vara mamma inom bara en vecka eller två, helt galet känns det och helt ofattbart, och jag längtar så brutalt mycket efter henne nu. Men tänk om det är en han? haha då skrattar jag ihjäl mig, tänk om han på 3D ultraljudet såg fel eller nåt, haha.. Blir ju självklart lika underbart ändå :) hur som helst så har vi våran bebis inom en månad iaf förmodligen! SOM VI LÄNGTAR!!

nu sparkar hon på som bara den där inne så hon vill nog att jag lägger mig ner ett tag skulle jag tro, kanske ska ställa mig och vagga lite så hon somnar :)




Kommentarer

Jag tänkte faktiskt på dig idag, om hur det gick :)

Kram !

2009-12-02 22:58:33
Jenny - Blivande mamma http://jennyhammarstrom.blogg.se/

hehe ja snart slipper vi det! :D visst känns det sjukt att vi snart har våra små älsklingar i våra famnar? helt overkligt tycker jag! gud vad jag längtar!!!! :D

2009-12-02 23:11:45

Gud vad mysigt med bebismage :) Och vad spännande att de är så nära :D

2009-12-06 13:39:07

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!