Besök från BVC!

2009-12-22 19:29:12 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Japp idag fick vi hembesök av en från BVC! hon gav oss lite information och böcker osv, sen vägde hon även våran solstråle, hon vägde nu 3915g, men så får man ju dra bort ungefär 350g för skenan, men ca 300 g har hon iallafall gått upp :) duktig flicka! Ska ta reda på vad skenan väger exakt då vi ska till ortopeden igen!


Inatt satt jag uppe en sväng, gjorde en framkallningen på en canavas tavla på Alexia som jag tänkte sätta ovanför hennes säng :) mys! Men har märkt att min kamera börjar ta dåliga kort :/ dålig skärpa och grejjer, så jag hoppas att man kan ha en slant över så kan man kanske kosta på sig en ny i mellan dagarna :) behöver ju ingen värsting, men vill ha en som tar bra kort iaf!


Annars har dagen varit lugn, Alexia sover just nu och markus är med Lina i Västerås för att handla födelsedagspresent åt hans mamma som fyller dagen efter julafton :) Idag som först fick jag iväg alla julkort, haha men bättre sent än aldrig ju :) har fått jätte många fina kort från folk!

ne nu ska jag kika lite på nätet!
Puss och kram från världens lyckligaste dam!

Min lilla sömntuta, som förövrigt verkar väldigt nöjd med livet!


Kommentarer

tack så mycket, du var också duktig ju!!! :)

grattis själv till sötnosen! Så himla sjukt att vi fick samma dag tycker jag :P så jävla fränt. haha

2009-12-22 20:40:02

Okej okej, Men vad var det för fel på höfterna eller vad det var ?, Som sagt huvudsaken är ju att hon blir bra, Vad skönt att tjejerna tar det så bra !!

Skönt att se att tösen går upp i vikt som hon ska :)

Vart ska ni fira julen då? Kram

2009-12-22 21:12:19

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!