Lillans rum färdigmålat!

2010-11-18 00:33:42 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Yes, oh vad fint det blev, hade dock tänkt mig ännu fler ränder, men målarn tyckte det blev bäst sådär, så jag ska fixa mönster och måla lite blommor och fjärilar och sånt på väggen också :) kommer bli toppen sen! Och imorn kan man ställa in alla hennes saker i hennes rum igen, och kanske få upp en hylla eller två! älskar den rosa färgen iaf :) riktigt flickrum!

 

Hopp idag har jag varit iväg till skolan en sväng, träffat min lärare i socialpsykiatrin, kanon lärare! Hon sa att strular de med barnvakt kan ja ta med lexxie då vi ses, för henne gjorde de absolut ingenting, synd att inte alla lärare var såna.. Nu har jag två arbeten kvar där att renskriva, sen är kursen klar, jippi!

Dagen har varit lugn annars, ap-kallt ute, så vi har faktiskt hållt oss inne, älsklingen har spelat wow, och jag har plockat och donat lite, och bara slappat! Imorgon kanske jag ska vara med på ett spinning-pass.. hmm, hur fan ska det går till? haha, men får se om det finns nån plats kvar i gruppen, står som reserv.


Lite pics från idag..


 










Alexia tycker det är kul att se pappa spela :)


Kommentarer

Gillar att hon har ena foten/ benet på bodet=) haha för gulligt

2010-11-22 19:22:07

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!