Brrrr fryser så jag ryser!

2010-11-10 23:47:08 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


Denna lägenhet är så fruktansvärt kall, Burr! Och inne i vårt sovrum är det som värst, så alltså ligga med både älsklingens och mitt täcke på mig när jag kryper ner och ändå fryser man! :/ men dom skulle komma nu nån dag och kolla på elementen och allt, man vill ju inte frysa ihjäl helst :)

Alexias läggning var sisodär idag igen, protester att ligga själv i sängen.. hon har somnat varje kväll nu helt själv i sin säng i en månad ungefär, men sen nu helt plötsligt dom två senaste kvällarna har hon totalvägrat och varit jätte ledsen, och mitt mamma-hjärta gör så ont när hon är så ledsen, så här klaras det absolut inte av med några 5 minuter metoden, never! Jag fixar verkligen inte det. Så idag somnade hon in i markus famn tillslut! Annars har vi bara haft mysig dag idag, hela familjen :) Jag har bakat bullar, de blev dock inget bra, men tur är väl det att de inte smakar som de ser ut!

Jag satte igång och pluggade nu när alexia somnade och bakandet var klart, och fått 3 arbeten klara och ivägskickade, så nu har jag gjort klart kursen socialpsykiatri.. får se med läraren jag ska träffa imorgon om det är något jag ska komplettera. Tror även att jag är gjort alla arbeten klart i Lindrande vård, väntar på svar ifrån läraren där, för jag vet att de var nåt jag skulle komplettera, men fan va skönt att ha allt klart, ni anar inte hur mycket jag pustar ut nu.

Idag fick jag hem mina leggings som jag beställde för ett tag sedan, super snygga och jätte sköna att ha på sig :) weeey, då blir man ju lite happy. Ne nu ska jag nog gå in och hämta täcke i sovrummet och sedan lägga mig i soffan framför tv:n en stund.

    
Bus varje dag :)




Puss & Kram!


Kommentarer

Snygga leggins! :)

2010-11-11 00:08:36

Tack vi så nöjda med våran bil=)

2010-11-11 19:13:10

Tack vi så nöjda med våran bil=)

2010-11-11 19:13:10

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!