Förkylnings-astma!

2010-11-06 10:50:31 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu har alexia haft hosta i en vecka.. Hostan är som värst på nätterna :( stackars skruttan! ♥ Alexia har ju förkylnings-astma, det konstaterade dom på barnakuten då vi var dit.. Så det är väl bara köra på var 3:e timme med hennes inhalator, och hoppas på att det ger sig snart, rosslandet försvinner då säkerligen av inhalatorn.. Hon avskyr den, hon verkligen avskyr att ha masken runt näsa och munnen.. så man får hålla fast henne :( hemskt.. men de är ju väldigt bra för henne!

Såhär ser hennes roliga astma medicin ut :)



Igår var vi iväg till markus föräldrar på Halloween middag :) Alla var utklädda till något förutom jag och markus, och så lina som kom från jobbet :) men resten var snyggt utklädda =) Alexia funderade väl lite först hur dom såg ut, hehe.. Vi var och hämtade Ebba & Nora innan vi åkte till markus föräldrar, kul att ha dom hos oss igen :)


Jag och skruttis!
 

Alexia i långt hår..



Svärmor :)


Resten av bilderna från igår blev suddiga :/ typiskt!

Idag vakna alexia 7 som vanligt nuförtiden! Ebba och Nora var redan vakna då, så seg som en padda knalla jag upp, och börja koka risgrynsgröt som barnen älskar! Sen fick Nora vara barnvakt åt alexia i 20 minuter medans jag gasa järnet ner till affären för att handla lite bröd & Juice :) Dom är så duktiga (Ebba och Nora) som tar hand och pysslar om Alexia!

Ne kaffe dags!
Tjiiiing!


Kommentarer

Usch vad jobbigt för henne, Tindra har också frkylningsastma. :( Och du är också söööööt :D

2010-11-06 17:31:59
Melissa - Vincents Mamma&Gravid http://ooomelissaooo.blogg.se/

sån har vincent me :) han har ju oxå astma dock vanlig inte bara vid förkylning..

hoppas hon är bättre snart :)

2010-11-07 13:48:54

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!