Wonderful!

2010-05-23 08:54:42 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


I fredags kom pappa och Marita & hämtade upp mig och Alexia hos mamma :) sen åkte vi hemåt mot Fagersta! Jätte snällt att dom skjussade upp oss !! Hade det kanon i Linköping, den vecka då vi var där.. men jag saknade ju min karl en hel del♥

Igår vakna man upp och det var kanon fint väder, blev sugen på att köpa massa frukt & gott från affären och ta med en filt och lägga oss ute någonstans och glassa i solen :) Men så blev det inte, utan vi stack ut till Markus föräldrar istället och drack kaffe där i solen :)

Sedan igår på eftermiddagen åkte vi till markus kompis som var och hälsade på hos sina föräldrar! Micke & hans tjej har fått en liten bebis, och gud så söt hon hon var, Mira hette hon! :) Alexia fick uppmärksamhet av alla som var där, haha och vad hon njöt!! lilla charmtrollet, stod där och skrattade & brummade och var extremt nöjd!

Blev en riktigt skönt dag igår, kom väl hem framåt kvällen, och då blev de mys i soffan, själv fick jag massage, skönt som bara den! Så ladda vi ner nya beckfilmen, men slockna som stockar typ direkt!


I eftermiddag ska vi gå iväg och spana på en lägenhet.. kan ju bli kul att se hur den er ut :) kan ju hoppas att den är toppen :)


Kommentarer
Markus

Mys helg <3

2010-05-23 23:47:53

svar; hihi okej ska kolla in det:D



Hoppas du fortsätter kika in:)

2010-05-25 09:09:29

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!