Brrrrrr

2010-05-24 16:27:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Alexia har börjat vakna lite tidigare nu om mornarna, men det är ju bara att gå upp och gilla läget så att säga :) Idag var vi uppe vid 7.30, med sedan somnade hon och jag om i soffan vid 9 hugget och sov till 11, så det var skönt! Sen knalla vi ut i det fina varma vädret, men det var inte så varmt som jag trodde, blev en tripp bort till affären för att inhandla lite sköjmedel, så nu tvättas de för fullt :)

Alexia är så himla underbar
, varje dag får man höra på hennes härliga skratt iaf :) så mysigt! man blir så glad av henne.. och så har hon ju även börjat med brumm ljud som jag skrev för ett tag sen, nu kan hon hålla på en hel dag, haha.. brrrrrr! hon kastar även sakerna hon får på golvet. Och nu har hon säket bitit mig i bröstet 7-10 gånger sammanlagt, och fyyy :( men funderar på att börja ge bruden välling snart, för jag vill gärna ha mina bröst kvar!

Just nu sitter jag och dricker kaffe och alexia sitter i sin stol bredvid och pillar på kabeln och kastar iväg sina leksaker :) lyssnar på Ken ring gör vi också! nice! Älskar att lyssna på gamla låtar man lyssna mycket på förr.



ne annars händer inte mycket faktiskt. Ska plugga ikväll för det är ju ett måste, allt ska vara klart tills på onsdag. Ska börja med käket om en stund, blir kyckling-gryta & pasta med massa grönsaker, inte helt fel :)

ne nu ska jag underhålla grinstinan här bredvid!
Puss


Kommentarer

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!