Barnvakt & underbart väder!!

2010-05-15 23:57:31 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår kom Johanna och Sofia hit till Tommys lägenhet där Alexia och jag befinner oss :) Så det var trevligt med lite besök, sen när dom åkt så kom pappa och Marita hit senare på kvällen, och dom hade med sig käk & annat smått och gott.. Så Alexia somnade väl vid 22 hugget och dom blev kvar till 01 ungefär, vi fastnade i filmen speed. Men det var trevligt att ha lite besök! Alexandra skulle egentligen kommit hit med sin lilla parvel igår så skulle vi ha myspys kväll men han låg i feber, så får ta de nån annan dag i veckan eller så!

Jag somnade iaf som en stock efter att pappa & marita stack och imorse vaknade väl lillan omkring 9.30.. har sån tur med skruttan som är morgontrött som sin mamma och som sin pappa ;) blev lite morgonmys och sedan gröt time innan vi knallade bortåt för att möta upp charlotte! Så de blev en hyffsad promenix, så gick vi tre bort till syster med familj, för syster och johan skulle till tippen och kasta massa skit och sedan tömma förrådet.. dom flyttar ju om en månad.. blev lite kaffe med challe sen var hon tvungen att dra sig hemåt för hon skulle partaja idag.. Så jag spelade lite super mario med grabbarna, sen stack vi ut i det super fina vädret som varit idag!! Sen kom syster & johan hem med mat från max, så en fetmatdag blev de idag med, men de gör inte mig så mycket :) Sen knalla jag och alexia till lägenheten igen, och kommer på då vi är utanför porten att nyckeln ligger kvar hemma hos Louise :( puuuuh, pissnödig som ett as var jag, men det var ju bara att skena tillbaka hem till dom, och då bjöds det på våfflor :)

Jennifer hängde med hem hit en sväng förrut, hon har ju aldrig träffat alexia tidigare, så det var ju roligt att hon fick göra det nu, tyvärr var väl inte Alexia den piggaste, men men :) hon bjucka på grogg och det smaka ju väldigt bra om man får säga så!

Och nu sitter jag här med soffan i knäet och Alexia i sängen på andra sidan av rummet, ush vad trist att vara själv.. iaf när man är någonstans där man inte själv bor, alltså hade de varit i våran lägenhet hemma i fagersta där man har alla sina saker osv, då kan de vara skönt att vara själv, men nu.. njaa, inte as kul direkt! Funderar nästan på att sova hos morsan några nätter bara för att ha nån att snacka skit med på kvällarna när lillan somnat..

Ajust ja, Syster hade beställt en plommonlila dress ifrån Villervalla till sin lilla bebis i magen, men blev dock för stort i storleken, då den har Alexia fått låna :) jätte fin är den och mysig.. byxa tröja och mössa :) så idag har hon varit söt borta i lekparken! :) wiiie, min lilla solstråle!


Sover sött i vagnen :)





Grabbarna gungar :)




Plockar kastanjer :)




åka kickboard i vattenpöl var tydligen as kul :D





Kommentarer

Det finns risker med att röka under en graviditet, det vet ju alla... Då förstår jag inte hur man kan göra så mot SITT ofödda barn!

2010-05-16 11:00:33

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!