Tjuufadderitttan!

2010-09-23 12:19:30 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår var jag ju på föreläsning om munvård, jäkla intressant faktiskt! Vi fick borsta tänderna på varandra i klassen, hehe de kändes väl lite knasigt. Efter föreläsning stack jag iväg till lärcenter och pluggade, fick iväg ett rätt stort arbete och hann även klart med ett annat stort, men hann ej skriva klart de sista för dom stängde på lärecenter.. Lyckades få tag i tre stycken banankartonger igår, så jag har packat lite smått.. ska fortsätta idag med packning, så man inte står där sen med allting kvar!

Imorgon fyller min älskling år, synd bara att jag aldrig kan hålla mig, utan att ja jämt ger presenterna i förväg, hehe.. sedan kommer även Ebba & Nora hit i helgen, ska bli mys! Imorgon får vi även nycklarna till den nya lyan, härligt! Thörre ska ju hjälpa mig att måla lillans rum, tror de kommer bli riktigt fiiiiint! :)




Jag blev lite pysslig igår och gjorde om två jeans som jag ej använder, ett par blev ett par shorts, och dom andra blev ingenting, haha.. skulle blivit shorts, och de vart as fint, men på tok för kort, vill helst inte visa skinkorna :/ attans då.. men men har ett par nya shorts nu iaf, ska be svärmor sy med sin symaskin så blir det fint :)


Kommentarer

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!