Puuuh mitt huvud...

2010-09-16 22:10:31 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


vaknade upp seg som en tupp imorse, skulle ju till skolan och ha redovisning. markus fråga flera gånger, "men de är väl 10 du börjar" och jag bestämd nee 9. Men när jag väl var på plats visade det sig ju att han hade rätt.. Redovisningen gick iaf galant, det var bara jag & en som heter Johan som behövde redovisa, skönt det än när det är hela klassen :)

Markus började 2 idag, skönt det så man har lite tid att träffas :) annars har jag och lexxie haft tvättstugan idag, sprungit upp och ner i trapporna, ut till hyresvärden och lämna kontraktet som tjejen var här och skrev på idag. Sen har alexia HELA eftermiddagen varit skrikig, gapig, gnällig, envis! Det gäller ju att ha tålamod i såna här lägen alltså.. men som tur var bröt hon ut i skrattanfall och toka sig ordentligt efter allt gnäll & skrik, så då får man ju 1000 % ny energi igen ♥ men så började det igen då hon skulle sova, tog en timme tills hon somnade, och jag gick och vaggade henne, la henne i sängen, hade henne mot bröstet och allt möjligt, men tillslut somna hon in med snuttisen, så mitt huvud känns rätt uttjatat ljust nu.. puuuh! Men men jag älskar henne lika mycket för de ;)



Här kommer lite bilder från idag på bland annat då fröken envis rev ut en massa filmer hela tiden, sen kom hon med en natt i munnen och tutta i 15 min, hon har inte tuttat på den sen hon var 1 månad hehe..

 

Man ska ju helst slå och pilla mamma i ansiktet!

  

 

You make my day my lovely girl!


Kommentarer

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!