Soligt och underbart!

2010-04-12 23:25:33 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Natten var allt annat än bra, jag kunde inte somna, det kröp i hela kroppen på mig och jag låg och vred mig hela tiden, lillan pep till vid 4 hugget, men slockna om direkt när hon hamna i våran säng.. och fortsatte sova fast jag stutsa omkring i sängen i hopp om lite sömn, jag somna därefter halv 5 kanske, sen var det bara att gå upp med lill stumpan vid halv 9.

Extremt trött, men eftersom de var kanon fint väder så kan man ju bara inte sitta inne, det skapar ångest! Så kasta i mig lite frulle, sedan gjorde jag ordning lite gröt till Alexia, sen knalla vi ut i det underbara vädret. Var ute över en timme och sedan när vi kom hem blev det mys på ballkongen, gjorde ordning mys i skuggan för lillan och jag satte mig i solen :) Och jag måste ju ha fått lite färg, för nu är jag stel i ansiktet :) så hoppas de blir lika fint imorn igen så man kan sola meeeera!

Imorgon ska jag och lillan till metodrummet, tror jag skulle lära mig sätta kateter och sedan göra blodprov och sånt, skulle ta 2 timmar, seeegt, och därefter ska vi till BVC för vägning och sånt! :)


Kommentarer

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!