Blåbärspuré!

2010-04-19 21:16:39 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Lillan ville ha upp mig ur sängen 08.30 idag, så, så fick de bli. Tjoa lite här hemma, sen gick vi ut i det härliga solskenet på en promenix :) great! Tagit bort insatsen i vagnen så Alexia kan sitta eller halvsitta upp, det trivs hon mycket bättre med, än att ligga ner, hon ser ju så mycket runt omkring om hon får sitta upp, och hon slocknade utan några protester, mycket skönt! :) Vi hoppade in på coop och skulle handla någon smaskig frukt puré, fanns ju bara päron, blåbär & Katrinplommon att välja mellan, och päron har hon testat, så fick bli blåbär :) kul och testa nya smaker! fick lite smått roliga miner, men sedan verka hon tycka det var ganska gott, men tror nog det var mycket godare med päron.

När markus stack till jobbet vid 13 hugget så satte jag igång med att tvätta alla fönster, välbehövligt! nu ser man ju ut iaf ;) Sedan efter det blev de bus med lillan, hon fick promenera här hemma när jag höll henne i händerna och hon var så glad och nöjd så, hon älskar ju verkligen att stå & "gå" :) Igår la jag henne på golvet så hon låg med huvudet mot mitt håll, sedan när jag kikade till på henne hade hon snurran runt så hon ålat sig till andra hållet och sedan hade hon glidit runt ett helt varv :) sötnos! hon börjar ju upptäcka mer och mer att hon kan ta sig nånstans med hjälp av händerna och fötterna, även om de än så länge inte blir framåt så roterar hon ju iaf :D haha..

Ringde ortopeden idag också för att se om vi fått nån bokad tid ännu eller vad som händer, men nu hittade hon inte ens några uppgifter om Alexia, bra att folk har koll !! Eftersom att hon inte hade något personnummer när hon började hos ortopeden så kan de vara därför, men nånstans finns ju uppgifterna, så tanten jag pratade med skulle leta och ringa upp mig i veckan. Vill få en tid, så man kan få det överstökat!

Blev en till långpromenad i eftermiddags så lillan fick bra sömn :) sen har hon fått bada och sånt, inte så kul att vara helt blå/lila av blåbär ju :) och nu sover hon så sött så!





bye bye!


Kommentarer

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!